Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (12)
Перевірки (1)

ЖИТЛОВО-БУДІВЕЛЬНИЙ КООПЕРАТИВ "ЛОКОМОТИВ-1"

#23378867

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
16.10.2019 1698240 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у м. Києві Проведено
23 порушення
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Савчук М М — голова правління
Савчук М.М. — голова правління
Порушення:
двері електрощитових, венкамер не виконані протипожежними з межею вогнестійкості не менше ЕІ30;
для працівників охорони (сторожів, вахтерів, вартових) відсутня інструкція, в якій необхідно визначити їхні обов'язки щодо контролю за додержанням протипожежного режиму, огляду території і приміщень, порядок дій в разі виявлення пожежі, спрацювання систем протипожежного захисту, а також указати, хто з посадових осіб об'єкта має бути викликаний у нічний час у разі пожежі.
не забезпечено утримання засобів протипожежного захисту у працездатному стані та не забезпечено їх технічне обслуговування.
допускається замикання на замки двері виходу з ліфтового холу, на балкон холодного переходу та до незадимлюваних пожежних сходів.
електрифіковані засувки не перевірені не рідше двох разів на рік, а пожежні насоси - щомісяця.
не надано підтвердження щодо технічного обслуговування та підтримання експлуатаційної придатності систем протипожежного захисту
комунікаційні отвори в протипожежних перешкодах не зашпаровані наглухо негорючим матеріалом, який забезпечує межу вогнестійкості та димогазонепроникнення, що вимагається будівельними нормами для цих перешкод;
реконструкція приміщень проводиться без проектної документації, яка затверджена у встановленому порядку (влаштовано перегородки в загальних коридорах).
знімання пристроїв для самозачинення дверей сходових кліток, коридорів, холів, тамбурів.
допускається складування горючих матеріалів на відстані менше 1 м від електроустаткування та під електрощитами;
допускається заміна скла, що не дає скалок при руйнуванні, на звичайне у дверях.
допускається використання побутових електронагрівальних приладів без негорючих теплоізоляційних підставок та в місцях (приміщеннях), де їх застосування заборонено.
з'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів виконано не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
не наданий технічний звіт замір опору ізоляції електричних мереж та електроустановок.
біля входу в приміщення насосної станції ввідсутній напис (табло) "Пожежна насосна станція" з освітленням уночі.
допускається складування на шляхах евакуації (загальні коридори) горючих матеріалів;
відсутнє центалізоване пожежне спостерігання для забезпечення віддаленого цілодобового нагляду за станом систем протипожежного захисту обєкта (тривожне сповіщення від приймально-контрольного приладу системим протипожежного захисту не виведено на пульт пожежного спостерігання);
пожежні кран-комплекти частково не укомплектовані пожежними рукавами однакового з ним діаметра та стволом, кнопкою дистанційного запуску пожежних насосів (за наявності таких насосів), а також важелем для полегшення відкривання вентиля.
відсутні на видному місці відповідні інструкції щодо виконання вимог техногенної безпеки та порядку дій персоналу у разі виникнення надзвичайної ситуації.
допускається знімання дверей вестибюлів, холів, тамбурів і сходових кліток.
допускається засклення отворів повітряних зон у незадимлюваних сходових клітках.
не рідше одного разу на місяць не перевірена надійність переведення пожежних насосів з основного на резервне електропостачання (у тому числі від дизельних агрегатів) з реєстрацією результатів у журналі.
не проведено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом