Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (12)
Дозвільні документи
Ліцензії (2)
Будівництво (6) Перевірки (4)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "НАУКОВО-ВИРОБНИЧА ФІРМА "ЕМБРІОН"

#23330007

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
09.06.2021 2368764 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
9 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ПІДПРИЄМСТВО “ЕМБРІОН”
61026, Харківська обл., м. Харків, Немишлянський р-н, вул. Тваринників, 5
Учасники:
Коссе Андрій Анатолійович — Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям по Немишлянському району Харківської міської територіальної громади Харківського районного управління ГУ ДСНС України у Харківській області
Красников Сергій Михайлович — уповноважена особа
Порушення:
Зменшено кількість евакуаційних виходів з виробничої будівлі літ. А-1(столярної майстерні, яку орендує ТОВ «Комсерв-Україна»).
Знижено рівень пожежної безпеки шляхом: -шляхом не відокремлення газової топкової від виробничих приміщень протипожежними дверима в будівлі літ.А-1 (виробничої майстерні, яку орендує ФОП Честних С.А.). -застосування будівельних матеріалів з відповідним класом вогнестійкості несучих та огороджувальних конструкцій в будівлі літ.В-1(яку орендує ФОП Крячко Є.В.) та А-1 (виробничої майстерні, яку орендує ФОП Честних С.А.). - не дообладнанням пожежними кран комплектами виробничої будівлі літ. А-1(столярної майстерні, яку орендує ТОВ «Комсерв-Україна») та не обладнанням внутрішнім пожежним водогоном будівлю літ.В-1(яку орендує ФОП Крячко Є.В.).
Допускається залишати після закінчення роботи неприбраними стружку, тирсу, деревний пил у будівлі літ. В-1(яку орендує ФОП Крячко Є.В.).
Не обладнано системами протипожежного захисту будівлі літ. А-1(столярної майстерні, яку орендує ТОВ «Комсерв-Україна»), В-1 (яку орендує ФОП Крячко Є.В.), Б-2 (яку орендує ТОВ «Комсерв-України»), А-1 (виробничої майстерні, яку орендує ФОП Честних С.А.).
Відсутні нормовані протипожежні відстані від відкритого складу лісопиломатеріалів та дров до будівлі літ. А-1(столярної майстерні, яку орендує ТОВ «Комсерв-Україна») та до будівлі літ. А-1 (виробничої майстерні, яку орендує ФОП Честних С.А.).
Не проведено ідентифікацію об’єкта підвищеної небезпеки.
Допускається зменшувати розміри евакуаційних виходів з будівлі літ.А-1 (виробничої майстерні, яку орендує ФОП Честних С.А.),класи вогнестійкості огороджувальних конструкцій, застосовувати будівельні матеріали з вищими показниками пожежної небезпеки, змінювати планувальні рішення згідно з нормованою вимогою.
Електророзетки, вимикачі, перемикачі та інші подібні апарати встановлені на горючі основи (конструкції) в будівлі літ. В-1(яку орендує ФОП Крячко Є.В.), А-1 (виробничої майстерні, яку орендує ФОП Честних С.А.).
Допускається захаращувати та використовувати для складування матеріалів протипожежні відстані між будинками літ. В-1(яку орендує ФОП Крячко Є.В.) та А-1 (виробничої майстерні, яку орендує ФОП Честних С.А.).
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
14.05.2020 1734722 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності.
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ПІДПРИЄМСТВО “ЕМБРІОН”
61026, Харківська обл., м. Харків, Немишлянський р-н, вул. Тваринників, 5
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
18.02.2019 1458702 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
4 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Гришин Олександр Олексійович. — Заступник директора
Гришин Олександр Олексійович — Заступник директора
Порушення:
допускає змішування відходів, для утилізації яких в Україні інснує відповідна технологія.
не визначено склад і властивості відходів, що утворюються в процесі господарської діяльності.
Не виконуються умови дозволу на спеціальне водокористування
Первинний поточний облік кількості, типу і складу відходів, що утворюються, збираються у процесі господарської діяльності ТОВ НВФ «Ембріон» ведеться не за встановленою формою.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
14.05.2018 516433 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Виходом на місце встановлено, що об’єкт відноситься до середнього ступеня ризику
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні