Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Перевірки (2)

НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНИЙ КОМПЛЕКС "ШКОЛА-ГІМНАЗІЯ І-ІІІ СТУПЕНІВ БЛАЖЕННОГО КЛИМЕНТІЯ ТА АНДРЕЯ ШЕПТИЦЬКИХ"

#23270713

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
17.06.2021 2857531 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Львівській області Проведено
5 порушень
Предмет перевірки: додержеження законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Ващук Валерій Володимирович — Провідний інспектор ВЗНС УЗНС та ЦЗ по ЛМТГ ГУ ДСНС України у Львівській області
Порушення:
Сходові клітки, внутрішні відкриті та зовнішні сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням. Світильники евакуаційного освітлення повинні вмикатися з настанням сутінків у разі перебування в будинку людей.
З'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів в розгалужувальних корбках на коридорах та в класах не виконані за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Приміщення не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до вимог.
Територія та приміщення навчального закладу не в повній мірі забезпечені первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками), згідно вимог.
На вікнах першого поверху школи, де перебувають люди, ґрати не виконані розкривними, розсувними або такими що знімаються.
Покарання: відсутні
02.04.2018 393916 Сфера теплопостачання Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: через мораторій
Предмет перевірки: господарська діяльність, пов'язана з використанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових, тепловикористальних установок і мереж, енергетичного обладнання суб'єктів відносин у сфері теплопостачання, випробування та ремонту зазначених установок і мереж, режимів споживання теплової енергії, а також виконання робіт з проектування теплових, тепловикористальних установок і мереж.
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні