Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Історія
ЄДРПОУ (10)
Дозвільні документи
Перевірки (5)

ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО "УКРПРОМПОСТАЧСЕРВІС"

#23101293

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
18.04.2022 2974043 Державний нагляд (контроль) у сфері карантину рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері карантину рослин
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
18.04.2022 2966623 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері захисту рослин
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
26.10.2021 2924823 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Вінницькій області Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Відсутність під час проведення заходу державного нагляду (контролю) керівника суб'єкта господарювання або уповноваженої ним особи
Предмет перевірки: Перевірка виконання вимог припису
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
26.07.2021 2450461 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
29 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Приватне підприємство
Вінницька обл., Вінницький р-н, С. Дяківці, вул. Центральна, 6
Учасники:
Романенко Ганна Олександрівна — начальник групи організації запобігання надзвичайним ситуаціям та заходів цивільного захисту ДПРЧ-7 (смт. Літин) ДПРЗ-2 ГУ ДСНС України у Вінницькій області
Порушення:
Не здійснено ідентифікацію об’єкта (АЗС) підвищеної небезпеки відповідно до встановлених вимог.
Не забезпечено з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів у приміщенні підприємства за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
На наявному пожежному щиті не вказано номера телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів
Приміщення ангару та офісне приміщення не обладнані системою пожежної сигналізації, системою оповіщення про пожежу та управлінням евакуації людей, організацією, яка має ліцензію на право виконання даного виду робіт.
Заборонити експлуатацію тимчасової електромережі у офісному приміщенні підприємства.
Директором приватного підприємства та особою, яка призначена відповідальною за пожежну безпеку не пройдено навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Не здійснено ідентифікацію потенційно небезпечного об’єкта (АЗС) відповідно до встановлених вимог.
Приміщення підприємства не доукомплектовані первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками, сертифікованими в Україні), згідно норм належності.
Не заведено журнал обліку вогнегасників
Не розроблено та не вивішено у приміщеннях та на шляхах евакуації на видному місці відповідні інструкції щодо порядку забезпечення техногенної безпеки та дій працівників об’єкта у разі виникнення надзвичайної ситуації.
Не проведено вогнезахисну обробку дерев’яних елементів конструкцій горищ, будівель та споруд підприємства, організацією, яка має ліцензію на право виконання даного виду робіт зі складанням акту про виконані роботи.
У офісному приміщенні підприємства вогнегасник не розміщений шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника
Не виконано заміри опору ізоляції електромережі
Не проведено спеціальні об’єктові тренування і навчання з питань цивільного захисту з працівниками господарства
Будівлі розташовані на території господарства не обладнані зовнішньою установкою для захисту від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів та не надано підтвердження про спростування необхідності захисту будівель від прямого попадання блискавки та вторинних її проявів відповідно до вимог ДСТУ EN 62305:2012 «Блискавкозахист».
Наказом чи інструкцією по підприємству не встановлений відповідний протипожежний режим.
Для резервуарів із паливом не створено запас вогнегасних речовин, а також засобів їх подавання в кількості, необхідній для гасіння пожежі в найбільшому резервуарі.
Не забезпечено регулярне проходження інструктажів з питань цивільного захисту, пожежної безпеки та дій у надзвичайних ситуацій з особами під час прийняття на роботу та працівниками щороку за місцем роботи із фіксацією у відповідному журналі
Наявний пожежний щит не доукомплектований первинними засобами пожежогасіння у розрахунку: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Не розташовано при в’їзді на територію господарства адресний вказівник (назва вулиці, номер будинку) та не забезпечено освітлення його у темний час доби.
Не забезпечено установу інформаційно-довідковим куточком щодо дій персоналу об`єкта у разі виникнення надзвичайних ситуацій або інших нестандартних подій у побуті.
Не проведено паспортизацію потенційно небезпечного об’єкта (АЗС) відповідно до встановлених вимог.
Вогнегасники, які експлуатуються, не забезпечено обліковими або інвентарними номерами за прийнятою на об’єкті системою нумерації.
Приміщення підприємства не доукомплектувані вiдповiдними знаками безпеки відповідно до вимог ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колiр» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Не здійснено функціональне навчання посадових осіб у сфері цивільного захисту відповідно до встановлених вимог.
Не надано до відділу запобігання заходів копії дозвільних документів що дають право на початок роботи або на початок використання суб’єктом господарювання об’єкта нерухомості (будівель, споруд, приміщень або їх частин).
Не призначено відповідальну особу з питань цивільного захисту на підприємстві.
Не розроблено та не розміщено у кожному приміщенні підприємства табличку, на якій вказати прізвище відповідального за пожежну безпеку, номер телефону найближчого пожежно-рятувального підрозділу, а також інструкцію з пожежної безпеки.
Для приміщення ангару не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою». Визначені категорію позначати на вхідних дверях до приміщення.
Покарання: відсутні
09.07.2018 1148142 Державна служба України з питань праці Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: Дотримання законодавства про охорону праці
Учасники:
Поліщук С М — директор
Поліщук С.М. — директор
Порушення:
Небезпечні зони і дільниці на території і у виробничих приміщеннях, перебзшання та виконання робіт на яких пов’язано 3 небезпекою для працівників, не позначаються сигнальними кольорами і знаками безпеки, дорожніми знаками, порушення п. 1.11 розділу III, НПАОП 0.00-1.62-12 «Правил охорони праці на автомобільному транспорті».
Допускаються до роботи працівники, у тому числі посадові особи, які не пройшли інстрзлстаж і перевірку знань з питань охорони праці, порушення п. 3.16 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці».
Покарання: відсутні