Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Історія
ЄДРПОУ (18)
Дозвільні документи
Ліцензії (16)
Будівництво (66) Перевірки (9)

ПРИВАТНЕ БУДІВЕЛЬНО-МОНТАЖНЕ ПІДПРИЄМСТВО "СТРОЇТЕЛЬ-П"

#23079180

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
04.07.2022 3087387 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Нове будівництво багатофункціонального комплексу громадсько-житлового призначення (м. Дніпро, БУЛЬВАР ЗОРЯНИЙ, будинок 1Б)
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Шевченківський р-н, б-р. Зоряний, буд. 1Б
стройка
49100, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, Соборний р-н, вул. Олеся Гончара, 38,40,42
Приватно будівельно - монтажне підприємство "Строїтель - П"
49000, Дніпропетровська областьм, м. Дніпро, Вул, Будівельників, 45-А
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
10.06.2020 2116650 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Головне управління Держпраці у Дніпропетровській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Охорона праці
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Олійник Вадим Васильович — Головний державний інспектор відділу нагляду у будівництві, підйомними спорудами, за об'єктами котлонагляду, транспорту та зв'язку управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки ГУ Держпраці у Дніпропетровській об
Крохман Олександр Миколайович — Інженер з охорони праці
Степачов Володимир Миколайович — Головний державний інспектор відділу нагляду у будівництві, підйомними спорудами за об’єктами котлонагляду, транспорту та зв’язку управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
26.02.2020 1828166 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
41 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Мунтян Віталій Анатолійович — Головний державний інспектор відділу нагляду у будівництві, підйомними спорудами, за об'єктами котлонагляду, транспорту та зв'язку управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки ГУ Держпраці у Дніпропетровській об
Біла Олена Іванівна — начальник відділу з питань гігієни праці управління з питань праці Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області
Олійник Вадим Васильович — Головний державний інспектор відділу нагляду у будівництві, підйомними спорудами, за об'єктами котлонагляду, транспорту та зв'язку управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки ГУ Держпраці у Дніпропетровській об
Степачов Володимир Миколайович — Головний державний інспектор відділу нагляду у будівництві, підйомними спорудами за об’єктами котлонагляду, транспорту та зв’язку управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки
Воловицький Андрій Іванович — Начальник відділу нагляду у будівництві, підйомними спорудами, за об'єктами котлонагляду, транспорту та зв'язку управління гірничого нагляду, нагляду в промисловості і на об'єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Дніпропетровській обл
Порушення:
Відсутній графік ремонту вантажопідіймальних механізмів, затверджений суб’єктом господарювання, що є порушенням глави V розділу 1 п. 9 «Правила охорони праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання».
У кранах відсутній перелік вантажів, що переміщуються вантажопідіймальними кранами та машинами, із зазначенням їх маси, що є порушенням глави VII розділу 2 п. 17 НПАОП 0.00-1.80-18 «Правила охорони праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання»
В інструкціях з охорони праці при виконанні робіт на висоті недостатньо викладені порядок дій, особисті обов’язки та правила поведінки працівників в аварійних ситуаціях; вимоги щодо використання засобів індивідуального та колективного захисту при виконанні робіт (п. 2.7, 2.9 НПАОП 0.00-4.15-98 «Положення про розробку інструкції з охорони праці»).
Не оновлений наказ про призначення працівника, відповідального за безпечне проведення робіт вантажопідіймальними кранами, машинами, що є порушенням глави VІ розділу 5 п. 1 НПАОП 0.00-1.80-18 «Правила охорони праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання».
Спільно з субпідрядниками не розроблений графік виконання сумісних робіт та заходи безпечного виконання робіт (дод. Г п. 4.13 НПАОП 45.2-7.02-12 «Охорона праці і промислова безпека у будівництві»).
Зони роботи екскаватора не позначені сигнальним огородженням, знаками небезпеки які передбачено ПВР (п. 7.1.15 НПАОП 45.2-7.02-12 «Охорона праці і промислова безпека у будівництві»)
У технологічній карті на виконання робіт з встановлення опалубки не викладені заходи безпеки за умови додержання яких дозволяється виконання робіт (п.п. 4.2, 5.3.1 ДБН А.3.1-5-2016 «Організація будівельного виробництва»)
При проведенні інструктажів на робочому місці в журналі не вказано назви інструкцій (п. 6.10, дод.6 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці»)
Не надано на перевірку однолінійна схема електроустановок будмайданчика (п.8.7.3 НПАОП 40.1-1.21-98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів»).
Робочі місця електрозварювальників не відгороджені від суміжних робочих місць і проходів екранами (ширмами, щитами) (п. 9.3.8 НПАОП 45.2-7.02-12 «Охорона праці і промислова безпека у будівництві»).
На підприємстві не складений «Перелік професій, посад і видів робіт, на які повинні бути розроблені інструкції з охорони праці» (п.3.8. НПАОП 0.00-4.21-04 «Типове положення про службу охорони праці»).
Вхід до будівлі, що споруджується, не захищено зверху суцільним козирком (п.6.2.5 НПАОП 45.2-7.02-12 «Охорона праці і промислова безпека у будівництві»).
Відсутні протоколи перевірок і випробування електро-обладнання, електромереж і заземлювальних пристроїв, що є порушенням п. 8.7.3 НПАОП 40.1-01-98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів».
Засобам захисту (покажчикам напруги, діелектричним рукавичкам) не проведено випробування в встановлений термін, що є порушенням додатку 10 НПАОП 40.1-1.07-01 «Правил експлуатації електрозахисних засобів»
До переліку робіт підвищеної небезпеки для проведення яких потрібне щорічне навчання та перевірка знань з питань охорони праці не включено всі види робіт, що виконуються на підприємстві (Наказ Державного комітету України з нагляду за охороною праці від 26.01.2005 року N 15).
Не визначені місця установлення і типи засобів захисту людей і предметів від падіння з висоти (п. 13.1.2 НПАОП 45.2-7.02-12 «Охорона праці і промислова безпека у будівництві»).
Працівники під час виконання службових обов’язків не мають при собі посвідчення про перевірку знань, що є порушенням п. 2.1.3 НПАОП 40.1-01-98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів».
Не забезпечене керування вантажопідіймальних кранів та машин, лише машиністом або працівником, який одержав у встановленому суб’єктом господарювання порядку спеціальний ключ (ключ-марку) від індивідуального контактного замка пульта (поста) керування чи захисної панелі, що дає змогу вмикати (вимикати) електричне коло керування вантажопідіймальним краном, машиною чи підйомником з метою унеможливлення несанкціонованого їх пуску. що є порушенням глави VІІ розділу 1 п. 12 НПАОП 0.00-1.80-18 «Правила охорони праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання».
При оформленні нарядів-допусків на виконання робіт підвище-ної небезпеки допущенні порушення вимог ДБН (п.4.21.1, дод. Ж НПАОП 45.2-7.02-12 «Охорона праці і промислова безпека у будівництві»).
Не має списків працівників, які мають право на видачу нарядів, розпоряджень, керівників робіт, допускачів, чим порушено, п. 3.2.9, НПАОП 40.1-1.21-98, «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів».
На риштуваннях висотою 3,5 м. виконувались роботи без огородження, без запобіжних поясів (п.7.3.10 НПАОП 45.2-7.02-12 «Охорона праці і промислова безпека у будівництві»).
Небезпечні зони під час експлуатації екскаватора не позначені на території будівельного майданчика знаками небезпеки та попереджувальними написами (п. 7.2.5 НПАОП 45.2-7.02-12 «Охорона праці і промислова безпека у будівництві»)
Дверні отвори ліфтових шахт не закриті (п.6.2.19 НПАОП 45.2-7.02-12 «Охорона праці і промислова безпека у будівництві»).
Технологічні отвори в перекриттях закриті не суцільними настилами, не огороджені (п.6.2.19 НПАОП 45.2-7.02-12 «Охорона праці і промислова безпека у будівництві»).
Працівники відповідальні за утримання вантажопідіймальних механізмів та обладнання в справному стані не проводять систематичні перевірки правильного ведення вахтових журналів мостових кранів в якому записуються результати огляду та перевірок крана, що є порушенням глави VІ розділу 5 пункт 16 НПАОП 0.00-1.80-18 «Правила охорони праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання»
Інструкції з охорони праці №№ 4, 7, 9 переглянуті формально, допущені посилання на нормативні акти які не є дійсними (п. 4.3.4 НПАОП 0.00-4.15-98 «Положення про розробку інструкції з охорони праці»).
Відсутній перелік робіт, які можуть виконуватись за нарядом, розпорядженням та в порядку поточної експлуатації, що є порушенням п.8.7.3 НПАОП 40.1-1.21-98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів»
Відсутній журнал обліку і зберігання засобів захисту. Порушено НПАОП 40.1-1.07-01 п.4.2.6 розділ 4 НПАОП 40.1-1.07-01 «Правил експлуатації електрозахисних засобів»
Не встановлені захисні огородження на міжповерховому майданчику 11-12 поверхів (п. 6.2.2 НПАОП 45.2-7.02-12 «Охорона праці і промислова безпека у будівництві»).
В паспортах кранів відсутні відомості про пуск вантажопідіймальних кранів у роботу на підставі рішення про можливість їх експлуатації, прийнятого працівником, який здійснює нагляд за утриманням та безпечною експлуатацією обладнання, що є порушенням глави VІ розділу 2 п. 2 НПАОП 0.00-1.80-18 «Правила охорони праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання».
Під час перевірки не надано журнал обліку вантажопідіймального обладнання суб'єкта господарювання, у якого у власності або в користуванні (оренда, лізинг) воно перебуває, що є порушенням глави VI розділу 1 п. 1 НПАОП 0.00-1.80-18 «Правила охорони праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання»
Відсутній журнал перевірок і випробувань електроінструменту, трансформаторів, що є порушенням п.6.7.36 НПАОП40.1-1.21-98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів»
Проходи до робочих місць мають вибоїни, захаращені матеріалами, не розчищені (п.6.1.9 НПАОП 45.2-7.02-12 «Охорона праці і промислова безпека у будівництві»).
Не забезпечено додержання вимог законодавства щодо прав працівників у галузі охорони праці, а саме в організації медичних оглядів: не надано заявку роботодавця (його представника) та не визначено категорії працівників, які підлягають попередньому (періодичним) медичному огляду в 2020 році; не складено та не погоджено з Головним управлінням Держпраці у Дніпропетровській області поіменні списки працівників, які підлягають періодичним медичним оглядам в 2020 році, що є порушенням п.п. 2.2., 2.3. «Порядку проведення медичних оглядів працівників певних категорій», затвердженого наказом Міністерства охорони здоров’я України від 21.05.2007 № 246.
Допуск до самостійної роботи робітникам не оформлено наказом (розпорядженням) роботодавця (п.7.9 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці»)
В посвідчені електротехнічного персоналу відсутня відмітка про проходження чергового медичного огляду, що є порушенням п.2.1.3 , додаток 2 НПАОП 40.1-01-98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів».
Розведення тимчасових електромереж для електрозабезпечення об'єкта будівництва виконано з порушенням НПАОП (п.6.4.3 НПАОП 45.2-7.02-12 «Охорона праці і промислова безпека у будівництві»).
У приписах, які видає служба охорони праці, не вказуються відмітки про виконання виявлених порушень (п.4 дод. за формою 1-ОП НПАОП 0.00-4.35-04 «Типове положення про службу охорони праці»)
Відсутні відомості про ремонти обладнання, передбачені системою планово-попереджувальних ремонтів, які записуються до журналу технічних обслуговувань і ремонтів, що є порушенням глави V розділу 1 п. 7 НПАОП 0.00-1.80-18 «Правила охорони праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання».
Будматеріали складуються на не вирівняних майданчиках, не вжито заходів, що запобігають їх самовільному зсуву, падінню (п.6.3.2 НПАОП 45.2-7.02-12 «Охорона праці і промислова безпека у будівництві»).
Суб’єкт господарювання, не призначив обслуговувальний і ремонтний персонал (машиністів, їх помічників; слюсарів; слюсарів-електриків; електромонтерів, стропальників, що є порушенням глави VІ розділу 5 п. 1 НПАОП 0.00-1.80-18 «Правила охорони праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання».
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
11.02.2019 1439155 Дотримання вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, стандартів і правил під час виконання підготовчих та будівельних робіт (державний архітектурно-будівельний контроль (нагляд) Державна архітектурно-будівельна інспекція України Відомості не внесено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, стандартів і правил під час виконання підготовчих та будівельних робіт
Об'єкти:
Об'єкт 1
Нове Будівництво Багатофункціонального Комплексу Громадсько-Житлового Призначення За Адресою: Бул. Зоряний, №1Б В м. Дніпро
Учасники:
Скляр О. М. — Директор
Скляр О М — Директор
Шаповал О. М. — уповноважена особа
Шаповал О М — уповноважена особа
Чуб І В — уповноважена особа
Чуб І. В. — уповноважена особа
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
11.02.2019 1476342 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
10 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
Приватно будівельно - монтажне підприємство "Строїтель-п"
49000, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Будівельників, 45-А
Приватно будівельно - монтажне підприємство "Строїтель - П"
49000, Дніпропетровська областьм, м. Дніпро, Вул, Будівельників, 45-А
Учасники:
Порушення:
Керівник об'єкту, що за характером своєї діяльності не належить до небезпечного об'єкту, але за прогнозом може опинитись у зоні надзвичайної ситуації, можливу небезпеку, що може виникнути на його території у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного характеру на небезпечних об'єктах і територіях враховує, та заходи щодо забезпечення безпеки працівників об'єкту вживає
Евакуаційні заходи щодо працівників та майна суб’єкта господарювання під час виникнення надзвичайних ситуацій не організовано та не здійснюється
Працівників об’єкта засобами колективного та індивідуального захисту не забезпечено
Допуск до роботи працівників здійснюється тільки після проходження ними навчань, інструктажів і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки (вимога не виконується)
Інформацію про заходи безпеки та відповідну поведінку населення в разі виникнення аварії не розміщено
Об’єктові тренування і навчання з питань цивільного захисту не проведено
Приміщення не обладнані системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Техногенну безпеку на об’єкті не забезпечено
Об’єктовий матеріальний резерв для запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій не створено
Навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки, не здійснено
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
16.05.2018 1343267 Головне управління Держпраці у Дніпропетровській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: перевірка дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки по листу суб'єкта господарювання
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Порушення:
Проведено перевірку щодо виконання внутрішньо- та позамайданчикових робіт та готовності будівельного майданчику до початку будівництва "Нове будівництво багатопрофільного комплексу громадсько-житлового призначення" за адресою : м.Дніпро, бульвар Зоряний,1Б. Порушень вимог нормативних документів з питань охорони праці не виявлено. На підставі позитивного результату проведення комісійного опосвідчення підготовчих робіт, виробництво основних будівеотних, монтажних та спеціальних робіт по будівництву об'єкта дозволено за умови дотримання вимог НПАОП 45.2-7.02-12 "Охорона праці та промислова безпека у будівництві"
Покарання: відсутні
16.05.2018 1344045 Головне управління Держпраці у Дніпропетровській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
30.03.2018 1341425 Головне управління Держпраці у Дніпропетровській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: перевірка дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки по листу суб'єкта господарювання
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Шатохін Віталій Андрійович — Начальник дільниці
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
12.03.2018 379149 Дотримання вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, стандартів і правил під час виконання підготовчих та будівельних робіт (державний архітектурно-будівельний контроль (нагляд) Державна архітектурно-будівельна інспекція України Відомості не внесено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, стандартів і правил під час виконання підготовчих та будівельних робіт
Учасники:
Радченко Марина Володимирівна — представник за довіреністю (тов фірма "логос")
Зєров Олександр Геннадійович — головний архітектор проекту тов "омега-скс"
Скляр Олександр Миколайович — Директор ПБМП "Строїтель-П"
Трегубов Дмитро Миколайович — технічний нагляд
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні