Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro.Продажі
Продавець (1)
Зовнішня інформація (3)
Дозвільні документи
Ліцензії (1)
Перевірки (7)

ДЕРЖАВНА УСТАНОВА "ІНСТИТУТ МЕДИЦИНИ ПРАЦІ ІМЕНІ Ю.І. КУНДІЄВА НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ МЕДИЧНИХ НАУК УКРАЇНИ"

#22946309

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
24.07.2020 2142649 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у м. Києві Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: щодо дотримання суб'єктом господарювання вимог законодавства у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Пашинська Вікторія Олександрівна — Головний спеціаліст відділу контрольно-перевірочної роботи №3
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
19.06.2020 2134784 Додержання законодавства про працю Головне управління Держпраці у Київській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання нормативів щодо медичних працівників
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Луговський Сергій Павлович — Заступник директора
Аврамчук Алла Миколаївна — Головний державний інспектор праці
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
22.01.2020 1712569 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
35 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Лікарня диспансер
01033, Київська обл., м. Київ, вул. Саксаганського, 75
Лікарня диспансер01033, Київська область, м. Київ, вул. Саксаганського, 75
01033, Київська обл., м. Київ, вул. Саксаганського, 75
Учасники:
Мельник Геннадій Сергійович — заступник директора з АГР
Іванік Іван Сергійович — провідний інспектор відділу ЗНС та ЗЦЗ Голосіївського РУ ГУ ДСНС України у м. Києві
Порушення:
Штатні працівники (спеціальні підрозділи) цивільного захисту або спеціально призначені особи з питань цивільного захисту відсутні
На випадок відключення електроенергії обслуговуючий персонал клініки,не забезпечений електричними ліхтарями. Кількість ліхтарів визначається адміністрацією, виходячи з особливостей об'єкта, наявності чергового персоналу, кількості людей у будинку (але не менше одного ліхтаря на кожного працівника, який чергує на об'єкті у вечірній або нічний час).
Не поновлено плани (схеми) евакуації людей на випадок пожежі.
електророзетки, вимикачі, перемикачі та інші подібні апарати встановлені на горючі основи (конструкції) без підкладанням під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра (підвальний поверх клініки).
Евакуаційні заходи щодо працівників та майна суб’єкта господарювання під час виникнення надзвичайних ситуацій не організовано та не здійснюються
Не всі шляхи евакуації обладнанні світловими покажчиками «ВИХІД»;
Допускається розміщення пожежних рукавів не приєднаних до крана (головний корпус, клініка);
горючими матеріалами захаращені приямки віконних прорізів корпусу лікарні
В сходовій кліитині адміністративного корпусу влаштовано приміщення;
На території об’єкта допускається звалища горючих відходів (дерев’яні відходи, листя, тощо).
Двері електрощитової, не виконані протипожежними з межею вогнестійкості ЕІ30 ( перший поверх адміністративного корпусу)
з метою проведення заходів із запобігання виникненню пожеж та організації їх гасіння на підприємствах відсутня добровільна пожежна охорона, для забезпечення функціонування якої утворюються пожежно-рятувальні підрозділи
Наявні пожежні щити на території об'єкта не доукомплектовано спеціальним протипожежним інструментом. (Пожежні щити повинні влаштовуватися на об’єктах площею більше 200 м2 з розрахунку один щит (стенд) на 5000 м2захищуваної площі. До комплекту засобів пожежогасіння, які розміщуються на пожежному щиті, входять: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., покривало з негорючого теплоізоляційного матеріалу або повсті розміром 2 х 2 м - 1 шт., гаки - 3 шт., лопати - 2 шт., ломи - 2 шт., сокири - 2 шт.)
З'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів виконано не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів (слюсарня,головний корпус).
Відсутній акт проведення прихованих робіт на прокладання незахищених проводів та захищених проводів (кабелів) з оболонками з горючих матеріалів за підвісними селями та горючим облицюванням стін (лабораторія токсикології, головний корпус).
Не підтверджено показники пожежної небезпеки ковроліна підлоги, прокладеного на шляхах евакуації, щодо токсичності продуктів горіння, димоутворювальної здатності та групи поширення полум’я (конференц зала).
Будинки, приміщення та споруди не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56. (клініка, адміністративний корпус, віварій, головний корпус, лабораторія токсикології)
для працівників ( персонал який чергує в нічний час по поверхах) відсутня інструкція, в якій необхідно визначити їхні обов'язки щодо контролю за додержанням протипожежного режиму, огляду території і приміщень, порядок дій в разі виявлення пожежі, спрацювання систем протипожежного захисту, а також указати, хто з посадових осіб об'єкта має бути викликаний у нічний час у разі пожежі.
Не всі пожежні кран-комплекти, які розміщені у вбудованих або навісних шафках, мають отвори для провітрювання і не пристосовані для опломбування та візуального огляду їх без розкривання (головний корпус).
На вікнах приміщень, де перебувають люди, встановлено глухі грати, які не розкриваються, не розсуваються або незнімаються. Під час перебування в цих приміщеннях людей ґрати повинні бути відчинені (зняті) (1-поверхголовного корпусу, 1-й поверх адміністративного корпусу, та підвал клініки)
У приміщеннях будівлі не обладнано сучасний куточок цивільного захисту населення.
Використання орендарями обєктів нерухомості не розпочато на підставі поданої декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
комунікаційні отвори в протипожежних перешкодах не зашпаровані наглухо негорючим матеріалом (приміщення електрощитової адміністративного корпусу)
Сходова клітина клініки, та коридори віварію і клініки, захаращені меблями, горючими матеріалами.
Територія об'єкта, а також будинки, споруди, приміщення не в повній мірі забезпечені відповідними знаками безпеки;
Не проводяться практичні відпрацювання всіма задіяними працівниками інструкції, що визначає дії персоналу щодо забезпечення безпечної та швидкої евакуації людей, не рідше одного разу на півроку.
Допускається використання тимчасових дільниць електромережі (електроподовжувачів).
Не надано підтверджуючих матеріалів стосовно захисту будівель, від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів (головний корпус, адміністративний корпус, клініка, віварій, лабораторія токсикології)
На шляхах евакуації застосовуються матеріали з невизначеними показниками пожежної небезпеки (підвальний поверх клініки, конференц зали).
допускається улаштування на шляхах евакуації в приміщеннях (віварій, лабораторія токсикології) перепадів висот які перешкоджають вільній евакуації людей (ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва»);
Територія, будівлі та приміщення не забезпечені необхідною кількістю первинних засобів пожежогасіння (вогнегасників) відповідно до вимог Наказу МВС України від 15.01.2018 за № 25 «Про затвердження Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників».
Допускається знімання дверей на шляхах евакуації де вони передбаченні (головний корпус)
Допускається: • підвішування світильників безпосередньо на струмопровідні проводи (приміщення електрощитовоїадміністративного корпусу); • використання побутових електронагрівальних приладів без негорючих теплоізоляційних підставок та в місцях (приміщеннях), де їх застосування заборонено (головний корпус, віварій).
Навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки, не здійснено.
У будівлях дерев’яні елементи горищного покриття (крокви, лати) не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності ( корпус клініки, головний корпус, адміністративний корпус, приміщення оренди адміністративного корпусу, віварій, лабораторія токсикології)
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
22.01.2020 1814974 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Бровченко Тетяна Федорівна — Головний державний інспектор відділу нагляду в АПК, СКС та зв'язку
Луговський Сергій Павлович — Заступник директора з наукової роботи
Постой Андрій Васильович — Головний державний інспектор відділу нагляду за об’єктами котлонагляду, підйомними спорудами та на транспорті управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Київській області
Порушення:
Роботодавець не отримав декларацію по видам робіт підвищеної небезпеки (Зберігання балонів, контейнерів, цистерн та інших ємностей із стисненим, зрідженим , отруйним, вибухонебезпечним та інертним газом )
Роботодавець, функціонування охороною праці, а саме: не електротехнічний персонал не пройшли навчання II групу з електробезпеки.
Покарання: відсутні
24.04.2019 1639534 Головне управління Держпродспоживслужби в м. Києві Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Сфера дотримання санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Чернюк В. І. — директор
Чернюк В І — директор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
27.08.2018 516150 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
13 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
ДУ «Інститут медицини Праці ім. Ю.І. Кундієва Національної академії медичних наук»
м. Київ, вул. Саксаганського, 75
Учасники:
Обозний В.Ф. — інженер
Обозний В Ф — інженер
Порушення:
приміщення не обладнані системами протипожежного захисту (не проведено технічне переоснащення) відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 "Системи протипожежного захисту".
допускається: • захаращувати шляхи евакуації меблями, обладнанням, різними матеріалами • улаштовувати у сходових клітках приміщення будь-якого призначення
приміщення та територія інституту не в повній мірі забезпечені первинними засобами пожежогасіння: вогнегасниками, ящиками з піском, бочками з водою, покривалами з негорючого теплоізоляційного матеріалу, пожежними відрами, совковими лопатами, пожежним інструментом, які використовуються для локалізації і ліквідації пожеж у їх початковій стадії розвитку згідно з Типовими нормами належності вогнегасників, затвердженими наказом Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи від 02 квітня 2004 року N 151, зареєстрованими у Міністерстві юстиції України 29 квітня 2004 року за N 554/9153.
сходові клітки, внутрішні відкриті та зовнішні сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням відповідно до вимог ДБН В.1.1-7-2016 "Пожежна безпека об'єктів будівництва", ДБН В.2.5-23-2010 "Проектування електрообладнання об'єктів цивільного призначення" та Правил улаштування електроустановок (далі - ПУЕ). Світильники евакуаційного освітлення повинні вмикатися з настанням сутінків у разі перебування в будинку людей.
пожежні кран-комплекти не рідше одного разу на шість місяців не пройшли технічне обслуговування та перевірку на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
з'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів виконано не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
двері електрощитової, не виконані протипожежними в порушеннях п. 6.2 ДБН.В.1.1-7:2016
відсутній акт проведення прихованих робіт на прокладання незахищених проводів та захищених проводів (кабелів) з оболонками з горючих матеріалів.
пожежні кран-комплекти, які розміщені у вбудованих або навісних шафках, не мають отвори для провітрювання.
двері сходових кліток не обладнані пристроями для самозачинення та ущільнення в притворах в порушеннях п. 7.2.11. ДБН В.1.1-7-2016;
у приміщеннях громадського призначення (крім приміщень, розташованих у будинках V ступеня вогнестійкості), в яких можливе перебування 50 та більше осіб, опорядження (облицювання) стін допускається з матеріалів з вищою пожежною небезпекою, ніж: Г2, В2, Д2, Т2 - для приміщень, у яких можливе перебування до 1500 осіб; Г1, В1, Д1, Т2 - для приміщень, у яких можливе перебування 1500 та більше осіб.
дерев'яні конструкції в будинках усіх ступенів вогнестійкості, крім V, не оброблені вогнезахисною сумішшю, за винятком вікон, дверей, воріт, підлоги, стелажів.
пожежний плоскоскладальний рукав не приєднаний до крана.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
27.08.2018 1062115 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: додержання санітарного законодавства
Учасники:
Усачова Н С — в.о. головного лікаря
Усачова Н.С. — в.о. головного лікаря
Чернюк В І — директор
Чернюк В.І. — директор
Порушення:
частково пошкоджене гігієнічне покриття стіни в палаті №7 терапевтичного відділення, стелі в палаті №10 терапевтичного відділення та підвальному приміщенні, підлога в фізіотерапевтичному відділенні. Внутрішнє оздоблення приміщень не відповідає їх функціональному призначенню не дотримуються у приміщеннях: фізіотерапевтичного відділення та у кабінеті стоматолога – стіни поклеєні шпалерами. Не встановлені джерела гарячого водопостачання.
Покарання: відсутні