Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (7)
Перевірки (4)

ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ (ЯСЛА-САДОК) № 253 МІСТА КИЄВА

#22879760

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
13.04.2022 3098277 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ДНЗ 253
м. Київ, вул. Антоновича, 108
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
14.06.2021 2861887 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у м. Києві Проведено
4 порушення
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Іванік Іван Сергійович — провідний інспектор відділу ЗНС та ЗЦЗ Голосіївського РУ ГУ ДСНС України у м. Києві
Порушення:
відсутній акт проведення прихованих робіт на прокладання незахищених проводів та захищених проводів (кабелів) з оболонками з горючих матеріалів за підвісними стелями та горючим облицюванням стін.
Двері електрощитової не виконані протипожежними з межею вогнестійкості ЕІ 30.
пожежні кран-комплекти, які розміщені у вбудованих або навісних шафках не пристосовані для опломбування та візуального огляду їх без розкривання.
Територія, будівлі та приміщення не забезпеченні в повній мірі необхідною кількістю первинних засобів пожежогасіння (вогнегасників).
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
16.12.2019 2048262 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у м. Києві Проведено
12 порушень
Предмет перевірки: пожежна безпека, техногенна безпека, цивільний захист
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Іванік Іван Сергійович — провідний інспектор відділу ЗНС та ЗЦЗ Голосіївського РУ ГУ ДСНС України у м. Києві
Порушення:
Сходові клітки та інші шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним (аварійним) освітленням відповідно до вимог: п. 7.1.10. ДБН В.1.1-7., п.п. 9.7.1., 9.7.5. ДБН В.2.5-56.
На шляхах евакуації відсутні світлові покажчики «ВИХІД»
Територія, будівлі та приміщення не забезпечені необхідною кількістю первинних засобів пожежогасіння (вогнегасників) відповідно до вимог Наказу МВС України від 15.01.2018 за № 25 «Про затвердження Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників».
двері електрощитової не виконані протипожежними з межею вогнестійкості не менше ЕІ30;
Не проводяться практичні відпрацювання всіма задіяними працівниками інструкції, що визначає дії персоналу щодо забезпечення безпечної та швидкої евакуації людей, не рідше одного разу на півроку.
Приміщення не в повній мірі забезпечені відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
технічне обслуговування СПЗ не проводиться відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 "Системи протипожежного захисту".
Не надано підтверджуючих матеріалів стосовно захисту будівель, від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, а також їх перевірка виконано відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд».
пожежні кран-комплекти, які розміщені у вбудованих або навісних шафках не пристосовані для візуального огляду їх без розкривання.
Відсутній акт проведення прихованих робіт на прокладання незахищених проводів та захищених проводів (кабелів) з оболонками з горючих матеріалів за підвісними селями та горючим облицюванням стін.
Допускається використання тимчасових дільниць електромережі (електроподовжувачів).
У приміщеннях будівлі не обладнано сучасний куточок цивільного захисту населення.
Покарання: відсутні
01.10.2018 1062213 Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання санітарного законодавства; додержання законодавства у сфері безпечності та якості харчових продуктів
Учасники:
Соболь Н.А. — в.о. директора
Соболь Н А — в.о. директора
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні