Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (9)
Банкрутство (87) Перевірки (1)

ЖИТЛОВО-БУДІВЕЛЬНИЙ КООПЕРАТИВ "БУРЕВІСНИК - 9"

#22876499

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
11.11.2019 1707840 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у м. Києві Проведено
26 порушень
Предмет перевірки: дотримання законодавства у сфері пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Сігуленкова Т.А. — Голова правління ЖБК «БУРЕВІСНИК-9»
Сігуленкова Т А — Голова правління ЖБК «БУРЕВІСНИК-9»
Порушення:
допускається підвішування світильників безпосередньо на струмопровідні проводи; (житлові будинки за адресами: вул. Драгоманова, 3, 3-А, 3-Б)
посадові особи не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому законодавством; (житлові будинки за адресами: вул. Драгоманова, 3, 3-А, 3-Б)
комунікаційні отвори у протипожежних перешкодах не зашпаровані наглухо негорючим матеріалом(житлові будинки за адресами: вул. Драгоманова, 3, 3-А, 3-Б)
двері сходових клітин не обладнані пристроями для самозачинення з ущільненням в притворах; (житлові будинки за адресами: вул. Драгоманова, 3, 3-А, 3-Б)
відгалужувальні та з’єднувальні коробки не закриті кришками з негорючих або важкогорючих матеріалів; (житлові будинки за адресами: вул. Драгоманова, 3, 3-А, 3-Б)
пожежні крани розміщені не вбудованих або навісних шафах, які мають отвори для провітрювання і пристосовані для опломбування та візуального огляду їх без розкривання; (житлові будинки за адресами: вул. Драгоманова, 3, 3-А, 3-Б)
шляхи евакуації захаращені матеріальними цінностями; (житлові будинки за адресами: вул. Драгоманова, 3, 3-А, 3-Б)
допускається складування горючих матеріалів на відстані менше 1 м від електроустаткування та під електрощитами; (житлові будинки за адресами: вул. Драгоманова, 3, 3-А, 3-Б)
не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання; (житлові будинки за адресами: вул. Драгоманова, 3, 3-А, 3-Б)
не проведено перевірку захисту будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд»; (житлові будинки за адресами: вул. Драгоманова, 3, 3-А, 3-Б)
евакуаційні виходи не позначені світловими покажчиками «ВИХІД» білого кольору на зеленому фоні, підключеними до джерела живлення аварійного (евакуаційного) освітлення; (житлові будинки за адресами: вул. Драгоманова, 3, 3-А, 3-Б)
двері евакуаційних виходів не забезпечені замками, що легко відчиняються; (житлові будинки за адресами: вул. Драгоманова, 3, 3-А, 3-Б)
двері виходів з технічних поверхів, виходів на покрівлю, електрощитових, вентиляційних камер, підсобних (складських) приміщень не виконані протипожежними з межею вогнестійкості ЕІ 30, які мають сертифікат відповідності системи УкрСЕПРО; (житлові будинки за адресами: вул. Драгоманова, 3, 3-А, 3-Б)
допускається експлуатація тимчасових дільниць електромережі; (житлові будинки за адресами: вул. Драгоманова, 3, 3-А, 3-Б)
не проведено випробування зовнішнього протипожежного водопостачання на тиск та витрату води з оформленням акта; (житлові будинки за адресами: вул. Драгоманова, 3, 3-А, 3-Б)
приміщення будівлі не забезпечені нормативною кількістю первинних засобів пожежогасіння (вогнегасниками); (житлові будинки за адресами: вул. Драгоманова, 3, 3-А, 3-Б)
пожежні крани не укомплектовані пожежними рукавами однакового з ними діаметра та стволами, кнопками дистанційного запуску пожежних насосів, а також важелями для полегшення відкривання вентиля стволами та рукавами; (житлові будинки за адресами: вул. Драгоманова, 3, 3-А, 3-Б)
не надано підтвердження проходження керівником навчання на курсах цивільного захисту. (житлові будинки за адресами: вул. Драгоманова, 3, 3-А, 3-Б)
приміщення не обладнані системою автоматичної пожежної сигналізації з виводом сигналу від контрольно-приймального приладу на пульт централізованого пожежного спостереження; (житлові будинки за адресами: вул. Драгоманова, 3, 3-А, 3-Б)
електросвітильник в електрощитові не обладнаний захисним плафоном; (житлові будинки за адресами: вул. Драгоманова, 3, 3-А, 3-Б)
в загальних коридорах поверхів самовільно влаштовані перегородки з дверима, не передбачені проектом будівництва і які перешкоджають димовидаленню із коридорів в разі виникнення пожежі та вільного доступу до пожежних кранів; (житлові будинки за адресами: вул. Драгоманова, 3, 3-А, 3-Б)
приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки відповідно ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности»; (житлові будинки за адресами: вул. Драгоманова, 3, 3-А, 3-Б)
зєднання, відгалуження та окінцьовання жил проводів і кабелів в приміщеннях будинку не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів; (житлові будинки за адресами: вул. Драгоманова, 3, 3-А, 3-Б)
евакуаційний вихід з будинку заблоковано (влаштовано консьєржні); (житлові будинки за адресами: вул. Драгоманова, 3, 3-А, 3-Б)
на шляхах евакуації влаштовано перепади висот більше 0,05 метра; (житлові будинки за адресами: вул. Драгоманова, 3, 3-А, 3-Б)
електричні розетки встановлені на горючій основі без підкладання під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити електроприладу на 1 см з кожного боку; (житлові будинки за адресами: вул. Драгоманова, 3, 3-А, 3-Б)
Покарання: відсутні