Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (8)
Перевірки (1)

ВЕЧІРНЯ СЕРЕДНЯ ШКОЛА ІІ-ІІІ СТУПЕНІВ №4 М.КИЄВА

#22876030

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
14.06.2021 2854678 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у м. Києві Проведено
8 порушень
Предмет перевірки: додержання (виконання) вимог техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Водько Володимир Анатолійович — Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям та заходів цивільного захисту Дніпровського РУ ГУ ДСНС України у м. Києві
Рідченко Олена Володимирівна — Заступник директора з НВР
Порушення:
В закладі не розроблена та не затверджена інструкція, що визначає дії працівників закладу щодо забезпечення безпечної та швидкої евакуації учасників навчально-виховного процесу, за якою не рідше одного разу на півроку проводяться практичні тренування всіх працівників в порушення вимог п. 1 розділу ІІ «Правил пожежної безпеки для навчальних закладів та установ системи освіти України».
Не проведена не менше одного разу на рік перевірка стану вогнезахисного покриву (просочення), зі складанням акту перевірки технічного стану вогнезахисного покриву (просочення).
Експлуатування та технічне обслуговування існуючої системи протипожежного захисту (системи пожежної сигналізації та системи оповіщення про пожежу) не проводиться у відповідності до вимог ДБН В.2.5-56:2014, а саме не заключний договір на їх технічне обслуговування зі спеціалізованою організацією.
Для працівників охорони не розроблено інструкцію, що визначає їхні обов’язки щодо контролю за дотриманням протипожежного режиму, огляду території і приміщень, порядок дій у разі виявлення пожежі, спрацювання СПЗ, а також визначає, кого з посадових осіб мають викликати в нічний час у випадку виникнення пожежі в порушення вимог п. 10 розділу ІІ «Правил пожежної безпеки для навчальних закладів та установ системи освіти України».
Зєднання, відгалуження та окінцювання жил електричних проводів і кабелів в приміщеннях будівлі школи не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
З приміщень на 2-му поверсі відсутній 2-й евакуаційний вихід, а саме демонтовані зовнішні евакуаційні драбини типу С3, що призначені для евакуації людей.
Тривожні сповіщення від приймально-контрольного приладу системи пожежної сигналізації не підключені на пульт (цілодобового) пожежного спостереження у відповідності до вимог п. 5.8 ДБН В.2.5-56:2014.
В кожному приміщенні школи не розміщена табличка, на якій указано прізвище відповідального за пожежну безпеку, номер телефону найближчого пожежно-рятувального підрозділу, а також інструкція з пожежної безпеки в порушення вимог п. 8 розділу ІІІ «Правил пожежної безпеки для навчальних закладів та установ системи освіти України».
Покарання: відсутні