Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (7)
Перевірки (2)

ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД (ЯСЛА-САДОК) №768 ДЕСНЯНСЬКОГО РАЙОНУ МІСТА КИЄВА

#22874544

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
13.07.2021 2880103 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у м. Києві Проведено
19 порушень
Предмет перевірки: птб
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Пузій Олександр Миколайович — провідний інспектор
Порушення:
З’єднувальні коробки в приміщеннях не закриті кришками з негорючого або важкогорючого матеріалу.
Приміщення підвалу захаращено сторонніми предметами.
Двері вентиляційних камер не виконані протипожежними з класом вогнестійкості ЕІ 30, відповідно до ДБН 1.1-7-2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва».
Допускається складування горючих матеріалів на відстані менше 1 м від електроустаткування та під електрощитками.
Відсутні двері, що відокремлюють сходові клітки від приміщень ДНЗ.
Відсутні пристрої для самозачинення дверей сходових кліток, коридорів, холів, відповідно до п.9.2.1. ДБН В.2.2-9-2009 «Громадські будинки та споруди».
Пожежні кран-комплекти не укомплектовані важелем для полегшення відкривання вентиля.
Допускається зачинення дверей на шляхах евакуації на ключ.
На дверях приміщень електрощитових, вентиляційних камер, підвалу не вказано місце зберігання ключів.
З’єднання жил проводів здійснено не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Допускається улаштування та експлуатація тимчасових електромереж
Допускається використання в пожежонебезпечних зонах світильників з лампами розжарювання без захисного суцільного скла (ковпаків).
Допускається встановлення електророзеток, вимикачів, перемикачів на горючій основі.
Клас вогнестійкості проходок інженерних комунікацій будівлі (електричних, кабельних та шинопровідних проходок, водопровідних, каналізаційних труб тощо) через огороджувальні конструкції з нормованим класом вогнестійкості або через протипожежні перешкоди менший ніж нормований клас вогнестійкості огороджувальної конструкції або протипожежної перешкоди за ознакою ЕІ відповідно до ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва».
Виходи на покрівлю не виконані через протипожежні люки 2-го типу розміром 0,6х0,8м по закріплених металевих драбинах шириною не менше 0,45 м.
Приміщення в якому встановлений приймально-контрольний прилад системи автоматичної пожежної сигналізації, не забезпечене аварійним та природнім освітленням, в порушенні порушення п. 7.2.24 ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Не відновлені показники ПГ.
Оформлення дверцят шаф пожежних кранів не виконано згідно вимог ДСТУ ISO 6309:2007 "Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір».
Допускається захаращення шляхів евакуації меблями, обладнаннями, різними матеріалами.
Покарання: відсутні
06.02.2020 2080685 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у м. Києві Проведено
24 порушення
Предмет перевірки: пб
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Загорський Максим Миколайович — інспектор ВЗЗЗ у сфері П та ТБ ЦЗД ГУ ДСНС України у м. Києві
Порушення:
Не проведено технічне обслуговування та перевірку на працездатність шляхом пуску води пожежних кран-комплектів, а також не проведено перекантування пожежних рукавів
З’єднувальні коробки в приміщеннях не закриті кришками з негорючого або важкогорючого матеріалу
Допускається підвішування світильників безпосередньо на струмопровідні проводи
У разі необхідності встановленні грати на вікнах приміщень, де перебувають люди, які не розкриваються, розсуваються або знімаються.
Допускається улаштування та експлуатація тимчасових електромереж
Тривожні сповіщення від приймально-контрольного приладу систем протипожежного захисту, не виведено на пульт пожежного спостерігання відповідно до вимог п.5.8 ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Приміщення в якому встановлений приймально-контрольний прилад системи автоматичної пожежної сигналізації, не забезпечене аварійним та природнім освітленням, в порушенні порушення п. 7.2.24 ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Відсутні пристрої для самозачинення дверей сходових кліток, коридорів, холів.
Не надано договір на виведення сигналу від приймально-контрольного приладу системи автоматичної пожежної сигналізації на пульт цілодобового протипожежного спостереження
Допускається захаращення шляхів евакуації меблями, обладнанням, різними матеріалами.
Двері вентиляційної не виконані протипожежними, з класом вогнестійкості згідно з ДСТУ ЕN 13501-2, в порушенні п.п. 6.2, 6.3, 6.4, табл. 3 ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва. Загальні вимоги».
В приміщеннях допускається експлуатація світильників зі знятими ковпаками (розсіювачами) та підвішування світильників безпосередньо на струмопровідні проводи
Оформлення дверцят шаф пожежних кранів не виконано згідно вимог ДСТУ ISO 6309:2007 "Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір" (ISO 6309:1987, IDT)
Зєднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів в приміщеннях не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів
В дверях які розташовані на шляхах евакуації встановлене скло, що дає скалки при руйнуванні.
На підлозі по шляхам евакуації допускається влаштування виступів висотою більше 0,05 м (п. 7.3.8 ДБН В.1.1-7:2016).
Допускається опорядження (облицювання) стін на шляхах евакуації 1-го поверху з матеріалів з вищою пожежною небезпекою, ніж: Г2, В2, Д2, Т2.
З метою запобігання винекненню пожеж та організації їх гасіння на об’єкті не створено добровільну пожежну охорону.
Працівники об’єкта не забезпечені засобами індивідуального захисту, органів дихання від зброї масового знищення з розрахунку 1 фільтрувальний протигаз та 1 респіратор на одну особу та додатково два відсотки загальної кількості працюючого персоналу.
За наявності людей в приміщенні, двері евакуаційних виходів замикаються на замки, а не на внутрішні запори, які відкриваються з середини без ключа.
На дверях приміщень електрощитових, технічного та підвального поверхів не вказано місце зберігання ключів
Пожежні кран-комплекти не укомплектовані пожежним рукавом однакового з ним діаметра та стволом, та важелем для полегшення відкривання вентиля.
Не відновлені показники ПГ
Не надано договір на технічне обслуговування системи автоматичної пожежної сигналізації з спеціалізованою організацією, яка отримала ліцензію на право виконання цих робіт відповідно до ДБН В.2.5-56
Покарання: відсутні