Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro.Продажі
Продавець (19)
Зовнішня інформація (2)
Дозвільні документи
Ліцензії (4)
Будівництво (1) Перевірки (8)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ОРИЗОН-НАВІГАЦІЯ"

#22794124

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
13.01.2022 3208016 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Черкаській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: додержання суб'єктом господарювання вимог законодавства у сфері ЗДПС
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Селіверстова Анна Сергіївна — заступник начальника відділу контрольно-перевірочної роботи № 2 управління контрольно-перевірочної роботи
Світлана Андріївна Додатко — головний бухгалтер
Сухобрус Ігор Іванович — виконуючий обов’язки директора
Порушення:
недостовірні відомості
Покарання: відсутні
04.10.2021 2362446 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
8 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
виробничіприміщення
Черкаська обл. м. Сміла, Вул Мазура, 24
Учасники:
Тищенко Ігор Миколайович — Головний інспектор ВЗНС Черкаського РУ ГУ ДСНС України у Черкаській області
Стрільчук Петро Андрійович — заступник директора з технічних і загальних питань ДП "ОРИЗОН-НАВІГАЦІЯ"
Порушення:
Працівників об’єкта не забезпечено засобами індивідуального захисту
На третьому поверсі евакуаційні шляхи захаращені виробничим обладнанням
Особам задіяним на роботах пов’язаних з підвищеною пожежною небезпекою не проведено спеціальне навчання (пожежно-технічний мінімум)
Провести обов’язкове особисте страхування членів пожежної дружини
Не встановлено сертифіковані протипожежні двері в місці виходу з столярного цеху (третій поверх) в інші приміщення головного корпусу.
Особи, що будуть задіяні в оповіщенні, локалізації та ліквідації аварійних ситуацій та аварій не забезпечені масками з переговорним пристроєм
На четвертому поверсі будівлі відгалужувальна та з’єднувальна коробка не закрита кришками з негорючого або важкогорючого матеріалу
Двері на шляхах евакуації першого поверху відчиняються в напрямку протилежному до напрямку виходу з будівлі (приміщення).
Покарання: відсутні
29.10.2020 2187805 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція Центрального округу Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: перевірка припису
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Пііцька Юлія Олексіївна — Державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Центрального округу
Лаврусенко Валерій Володимирович — державний інспектор з ОНПС Центрального округу
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
02.08.2019 1671802 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Управління Держпраці у Черкаській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Перевірка
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
08.04.2019 1396373 Зайнятість населення, зайнятість та працевлаштування осіб з інвалідністю Державна служба України з питань праці Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах зайнятості населення, зайнятості та працевлаштування осіб з інвалідністю
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
08.04.2019 1424890 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
66 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Порушення:
Тупикова оглядова канава не обладнана ребордою
Не розроблено та не затверджено, з урахуванням специфіки виробництва, перелік робіт з підвищеною небезпекою, для проведення яких потрібні навчання і щорічна перевірка знань з питань охорони праці.
У встановлений термін до Управління Держпраці у Черкаській області не надіслано повідомлення про результати ідентифікації за формою ОПН-1.
Відсутній графік періодичних та позачергових оглядів КЛ-10 кВ від комірок №25 та №35 РУ-10 кВ ПС «РПЗ» до Т-1, Т-2 ТП№3-5.
Не проводиться випробування понижувальних трансформаторів, кабелів-подовжувачів періодично, не рідше 1 разу на 6 місяців згідно з вимогами ДСТУ ІЕС 60745-1:2010. 1.21.
Відсутній журнал обліку відмов і аварій в роботі електрообладнання і мереж.
Керівником підприємства не визначений перелік посад і професій працівників, які повинні проходити стажування, а також тривалість стажування, відповідно до нормативно-правових актів.
Здійснюється виконання газонебезпечних, газополум’яних робіт без одержання дозволу.
До паспорту на заземляючий пристрій на ТП№3-5 не заносяться дані про результати перевірки стану заземляючих пристроїв, результати оглядів та ремонтів.
Згідно договору від 11.08.2015 року №356 на електропостачання з ПАТ «Черкасиобленерго» Смілянський міським РЕМ ДП «ОРИЗОН-НАВІГАЦІЯ» експлуатує електроустаткування вище 1000 В трансформаторну підстанцію 10/0,4 кВ №3-5, яка розміщена в Черкаській області, місто Сміла, вул. Мазура, 24 на період перевірки без наявності Дозволу від органів Держпраці на експлуатацію устатковання напругою понад 1000 В (електричне устатковання електричних станцій та мереж; технологічне електрообладнання) та на виконання робіт підвищеної небезпеки на ремонт і технічне обслуговування устатковання напругою понад 1000 В.
Відсутній список адміністративно-технічних працівників, яким дозволяється одноосібний огляд електрообладнання розподільних щитів напругою до та вище 1000 В.
Не призначено працівників, відповідальних за організацію і безпечне виконання робіт на висоті, а саме обслуговування освітлювальних приладів адміністративного та допоміжних приміщень за адресою місто Сміла, ВУЛИЦЯ МАЗУРА, будинок 24.
На ДП «ОРИЗОН-НАВІГАЦІЯ» відсутня наступна документація: - Список осіб, які мають право віддавати оперативні розпорядження, вести оперативні переговори; - Список електротехнічних працівників.
В електрогосподарстві ДП «ОРИЗОН-НАВІГАЦІЯ» роботи за нарядами і розпорядженнями не обліковуються в призначеному для цього журналі обліку робіт за нарядами і розпорядженнями.
На ДП «ОРИЗОН-НАВІГАЦІЯ» засоби захисту, а саме діелектричні боти, що знаходяться в ТП 3-5 не зберігаються в спеціальних шафах, в ящиках, сумках або в чохлах, і не захищені від впливу руйнівних речовин.
Інструкції з охорони праці відповідно до переліку від 12.12.16р. №006/00/311а в кількості 79 одиниць викладені з іноземних слів (російською мовою).
Не визначено особою відповідальною за електрогосподарство список осіб, які мають право на видачу нарядів, розпоряджень та не затверджено керівником підприємства.
На ДП «ОРИЗОН-НАВІГАЦІЯ» для обслуговування електроустановках господарства використовуються діелектричні рукавички інв.№1,2,3,4 які не проходять випробування 1 раз на 6 місяців ( дата останнього випробування 15 травня 2018 року протокол ).
Відсутні креслення електромереж, установок і споруд, виконавчі креслення кабельних трас.
Керівником підприємства не встановлено порядок, при якому особа відповідальна за електрогосподарство Реп′яшник Євген Олександрович, веде ретельні спостереження за дорученим їм обладнанням і мережами – оглядом, перевіркою дії, випробуванням і вимірюванням.
Відсутні паспортні карти або журнали з описом електрообладнання напругою до та вище 1000 В, що експлуатується, і захисні засоби з зазначенням технічних характеристик і зазначенням інвентарних номерів.
На ДП «ОРИЗОН-НАВІГАЦІЯ» відсутній перелік робіт, що виконуються за нарядами, розпорядженнями і в порядку поточної експлуатації.
Відсутні креслення електромереж, установок і споруд за адресою місто Сміла, ВУЛИЦЯ МАЗУРА, будинок 24.
Тупикова оглядова канава не обладнана стаціонарними колесовідбійними пристроями для коліс транспортного засобу
Тупикова оглядова канава не обладнана розсікачем
Відсутній журнал обліку електроінструменту.
При в’їзді та виїзді на території авто гаража відсутній знак “Обмеження максимальної швидкості»
Відсутні паспорти на заземлювалювальні пристрої, а саме ( дільниця регулювання, дільниця збирання та монтажу, дільниця конструкцій пайки і перевірки на герметичність, дільниця склад ЕРІ і ОМТС, дільниця ЛПІ).
В адміністративному приміщенні за адресою місто Сміла, ВУЛИЦЯ МАЗУРА, будинок 24 в розподільних щитах на комутаційних апаратах не нанесені написи, що вказують на призначення приєднань та їх диспетчерське найменування.
Не позначені місця на території авто гаража, де знаходяться засоби, необхідні для надання першої допомоги, відповідним чином
У виробничих приміщеннях на електрообладнанні, що перебуває в експлуатації не прибираються пил і волокна в термін не рідше одного разу в рік.
На ДП «ОРИЗОН-НАВІГАЦІЯ» відсутнє письмове розпорядження відповідального за електрогосподарство про систему нумерації нарядів, порядок їх зберігання та реєстрації.
Не організовано проведення ідентифікації у зв'язку з наявністю на підприємстві об'єктів, де можуть використовуватися або виготовляються, переробляються, зберігаються чи транспортуються небезпечні речовини (зріджений вуглеводневий газ, кисень).
На ДП «ОРИЗОН-НАВІГАЦІЯ» для вибухонебезпечних об′єктів особою відповідальною за електрогосподарство не розроблено план ліквідації аварій, у якому, з врахуванням специфічних умов підприємства, передбачено оперативні дії працівників щодо ліквідації аварійних ситуацій, а в разі їх виникнення - з локалізації, максимального зниження тяжкості наслідків.
Не визначено організаційні заходи, які забезпечують безпеку робіт в порядку поточної експлуатації, а саме: - визначення необхідності і можливості безпечного виконання робіт в порядку поточної експлуатації; - складання і затвердження переліку робіт, що виконуються в порядку поточної експлуатації; - призначення виконавців (виконавця) робіт з групою з електробезпеки відповідно до характеру робіт, що виконуються.
Не заведено пронумерований, прошнурований та скріплений печаткою журнал обліку газонебезпечних робіт, що проводяться без оформлення наряду-допуску.
Інструкції з охорони праці для водіїв№186 застаріла, невідповідає вимогам Положення про розробку інструкцій з охорони праці
В ТП-3-5 розподільчі пристрої РУ-0,4 кВ і РУ-10 кВ, а також трансформатор Т-1, Т-2 не очищаються від пилу і волокон в терміни, обумовлені місцевими умовами з періодичністю 2 рази на рік.
Не подано декларацію відповідності на виконання робіт підвищеної небезпеки - роботи в діючих електроустановках напругою понад 1000 В
Не призначено відповідальну особу із забезпечення безпечного проведення газонебезпечних робіт в цілому по підприємству.
Не розроблені заходи із запобігання аварійним та іншим викидам в навколишнє середовище трансформаторного масла в приміщенні з вбудованою закритою трансформаторною підстанцією. Під баками трансформаторів відсутні маслоприймачі розраховані на прийняття повного об’єму масла для унеможливлення розтікання при загоранні, або розгерметизації у відповідності до вимог Правил улаштування електроустановок ПУЄ п.4.2.70.
Під час опосвідчення стану безпеки електроустановок ДП «ОРИЗОН-НАВІГАЦІЯ» не виконуються наступні вимоги: - оцінка стану безпеки будівельної частини будівель і споруд енергетичних об'єктів; - визначення достатності і працездатності захисно-блокувальних пристроїв.
Не проведено опосвідчення стану безпеки електроустановок відповідно перевірки критеріїв безпеки. Рівень безпечного стану електроустановок не оформлено актом, у якому оцінюється стан безпеки діючого електроустаткування, наявність необхідної експлуатаційної та оперативної документації в електрогосподарстві та не направлено до управління Держпраці у Черкаській області.
Схематичний план руху транспортних засобів та працівників по території з показами дозволених та заборонених напрямків, поворотів, зупинок, виїздів, в’їздів, не відповідає вимогам
Не пред’явлено результати опосвідчення і стан збірних шин і їх ізоляції трансформатора, який знаходиться в ТП-3-5.
При в’їзді та виїзді на території авто гаража відсутній знак “Рух без зупинки заборонено»
Члени комісії ( головний енергетик Гончар Олександр Миколайович) не пройшли у порядку, установленому Типовим положенням, навчання та перевірку знань з питань охорони праці.
Не подано декларацію відповідності на виконання робіт підвищеної небезпеки - роботи, що виконуються на висоті понад 1,3 метра.
Відсутній журнал реєстрації інструкцій з охорони праці на підприємстві.
Не сформовано плани-графіки проведення навчань та перевірки знань з питань охорони праці, які мають бути оприлюднені роботодавцем.
Не проводиться перевірка технічного стану транспортних засобів після повернення їх з лінії
Відсутній наказ (розпорядження) керівника підприємства про комісію з перевірки знань.
Відсутній план робіт щодо профілактики електротравматизму.
Не створено комісію підприємства ( відсутній наказ (розпорядження) на 2019 рік) по проведенню опосвідчення стану безпеки електроустановок напругою до 1000 В за адресою місто Сміла, ВУЛИЦЯ МАЗУРА, будинок 24
Відсутні паспортні карти або журнали з описом електрообладнання, що експлуатується, і захисні засоби з зазначенням технічних характеристик і зазначенням інвентарних номерів.
Відсутній список осіб, які можуть призначатися відповідальними особами.
Не проведено перевірку стану безпеки кабельних каналів, перетинів з комунікаціями.
Не розроблено програмами стажування для водіїв транспортних засобів, які розробляються на підприємстві відповідно до функціональних обов'язків працівника, і затверджуються керівником підприємства
Не розроблений перелік газонебезпечних робіт.
Відсутній графік періодичних та позачергових оглядів КЛ-0,4 кВ, які живлять електрогосподарство підприємства, не заведений журнал дефектів та неполадок.
У виробничих приміщеннях не очищається освітлювальна арматура (скляні ковпаки, металеві частини), а також лампи всіх видів освітлення з періодичністю 1 раз в 4 місяці (в приміщеннях із значними виробничими виділеннями пилу ).
Не проводиться перевірка знань на 1 групу з електробезпеки у вигляді інструктажу з електробезпеки по відповідних інструкціях з охорони праці.
Не проводиться огляд внутрішньо будинкових установок на стан безпеки, відповідність електропроводок, дотримання термінів перевірки ізоляції електропроводки і наявність протоколів випробування.
Работодавцем підприємства або особою відповідальною за електрогосподарство Реп′яшником Євгеном Олександровичем не визначено мінімальні та обов´язкові норми комплектування засобами захисту для обслуговування розподільних пристроїв напругою до та вище 1000 В.
Розподіл засобів захисту з визначенням місць зберігання не зафіксовано в списках та не затверджено роботодавцем підприємства та особою відповідальною за електрогосподарство Реп′яшником Євгеном Олександровичем.
Відсутній список працівників, які мають право проведення оперативних переговорів з енергопостачальною організацією, що визначається особою, відповідальною за електрогосподарство, та не погоджений з Управлінням Держпраці.
Покарання: відсутні
21.05.2018 515996 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Об'єкт суб'єкту господарювання не відноситься до високого ступеня ризику
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
21.05.2018 1209518 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Майструк В І — директор
Майструк В.І. — директор
Бас О А — начальник відділу охорони праці
Бас О.А. — начальник відділу охорони праці
Порушення:
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом