Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (8)
Перевірки (6)

КРУПЕЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ КРУПЕЦЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ ШЕПЕТІВСЬКОГО РАЙОНУ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

#22787549

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
01.11.2022 2989157 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Об'єкти:
Крупецький ліцей Крупецької сільської ради Шепетівського району Хмельницької області
30068, Хмельницька обл., Шепетівський р-н, С. Крупець, вул. Шкільна, 1
КРУПЕЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ
30068, Хмельницька обл., Славутський р-н, С. Крупець, вул. Шкільна, 1
Крупецький ліцей Крупецької сільської ради Шепетівського району Хмельницької області
30068, Хмельницька обл., Шепетівський р-н, С. Крупець, вул. Шкільна, 1А
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
18.10.2021 2208584 Сфера теплопостачання Державна інспекція енергетичного нагляду України Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: господарська діяльність, пов’язана з виробництвом, транспортуванням, постачанням та використанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових, тепловикористальних установок і мереж, енергетичного обладнання суб’єктів відносин у сфері теплопостачання, випробування та ремонту зазначених установок і мереж, режимів споживання теплової енергії, а також виконання робіт з проектування теплових, тепловикористальних установок і мереж
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
19.07.2021 2880668 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Хмельницькій області Проведено
16 порушень
Предмет перевірки: перевірка виконання субєктом господарювання припису щодо усунення порушень вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки виданого за результатами проведення попередньго заходу
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Бойчук Андрій Павлович — Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Шепетівського РУ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Порушення:
Приміщення, у яких розміщено оргтехніку не забезпечені переносними газовими вогнегасниками з розрахунку один вогнегасник ВВК-1,4 чи ВВК-2, але не менше ніж один вогнегасник зазначених типів на приміщення. (Головлівська філія Крупецького ліцею, Лисиченська філія Крупецького ліцею)
Переносні вогнегасники в навчальному корпусі не розміщено в легкодоступних місцях шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення. (Головлівська філія Крупецького ліцею, Лисиченська філія Крупецького ліцею)
Усі приміщення навчального корпусу (Крупецький ліцей), навчального корпусу, ДНЗ, їдальні (Головлівська філія Крупецького ліцею) навчальний корпус Лисиченської філії Крупецького ліцею не обладнано системами протипожежного захисту (автоматичною пожежною сигналізацією).
Не виконано заміну електромережі навчального закладу. (Лисиченська філія Крупецького ліцею)
Не забезпечено осіб які входять до формувань цивільного захисту придатними до використання засобами індивідуального захисту органів дихання(протигазами).
Керівник не пройшов навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях». (Лисиченська філія Крупецького ліцею)
Не обладнано будівлю навчального корпусу пристроями для захисту будівлі від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів. (Крупецький ліцей)
Допускається влаштування на шляхах евакуації з навчального корпусу виступів які перешкоджають вільній евакуації людей. (Лисиченська філія Крупецького ліцею)
Не розміщено у кожному приміщенні закладу табличку на якій вказати прізвище відповідального за пожежну безпеку, номер телефону найближчого пожежно-рятувального підрозділу, а також інструкцію з пожежної безпеки. (Лисиченська філія Крупецького ліцею)
Не надано декларацію відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань пожежної безпеки на початок використання об’єктів нерухомості (новий навчальний корпус, котельня). (Головлівська філія Крупецького ліцею)
Не забезпечено резервний запас пожежних сповіщувачів не менше 10% від загальної кількості їх в СПС. (Лисиченська філія Крупецького ліцею)
Допускається експлуатація кабелів і проводів з пошкодженою або такою, що в процесі експлуатації втратила захисні властивості, ізоляцією (навчальний корпус). (Лисиченська філія Крупецького ліцею)
Шляхи евакуації в навчальному корпусі не забезпечені евакуаційним освітленням. (Крупецький ліцей, Лисиченська філія Крупецького ліцею)
Пожежний щит не забезпечено засобами пожежогасіння згідно норм належності, а саме: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт. (Лисиченська філія Крупецького ліцею)
Не надано затверджену в установленому порядку документацію на новий навчальний корпус та твердопаливну котельню. (Головлівська філія Крупецького ліцею)
Електророзетки, вимикачі в навчальному корпусі встановлено горючу основу (конструкцію). (Лисиченська філія Крупецького ліцею)
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
10.03.2020 2094055 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Хмельницькій області Проведено
6 порушень
Предмет перевірки: Додержання вимог законодавства з питань цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Бойчук Андрій Павлович — Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Шепетівського РУ ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Порушення:
Шляхи евакуації в навчальному корпусі не забезпечені евакуаційним освітленням.
Усі приміщення навчального корпусу не обладнані системами протипожежного захисту (автоматичною пожежною сигналізацією).
Особа, відповідальна за пожежну безпеку, не проводить періодичний огляд вогнегасників з реєстрацією результатів огляду в журналі обліку вогнегасників.
Не обладнано будівлю навчального корпусу пристроями для захисту будівлі від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів.
Електрощити не оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
Не забезпечено працівників придатними до використання засобами індивідуального захисту органів дихання(протигазами).
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
03.02.2020 1920713 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Об'єкти:
КРУПЕЦЬКИЙ ЛІЦЕЙ
30068, Хмельницька обл., Славутський р-н, С. Крупець, вул. Шкільна, 1
Учасники:
Козира Ольга Володимирівна — лікар із загальної гігієни відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
10.12.2018 1077387 Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Відсутність уніфікованих актів
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні