Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro
Замовник
Банкрутство (87)
Дозвільні документи
Ліцензії (5)
Перевірки (10)

АЗОВО-СИВАСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ПРИРОДНИЙ ПАРК

#22743888

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
25.08.2022 3115531 Перевезення пасажирів, небезпечних вантажів, небезпечних відходів морським і річковим транспортом, що підлягає ліцензуванню, та безпека на морському та річковому транспорті (крім сфери безпеки мореплавства суден флоту рибної промисловості) Державна служба морського та річкового транспорту України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сферах перевезення пасажирів, небезпечних вантажів, небезпечних відходів морським і річковим транспортом та безпеки на морському та річковому транспорті (крім сфери безпеки мореплавства суден флоту рибної промисловості)
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
02.12.2021 3196559 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція Південного округу Проведено
5 порушень
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Кузнєцова Дар'я Олександрівна — головний спеціаліст відділу державного екологічного нагляду (контролю) тваринного світу та біоресурсів управління державного екологічного нагляду (контролю) біоресурсів Херсонської області - державний інспектор з охорони навколишнього природного середовищ
Попков Павло Вікторович — начальник відділу природно-заповідного фонду, лісів та рослинного світу
Карловець Сергій Михайлович — заступник начальника відділу
Порушення:
Не надано інформацію щодо 465 об’єктів тваринного світу.
Журнали діагностичного відстрілу за 2019 рік на розгляд не надано.
Не надано Акти діагностичного відстрілу мисливських тварин відповідно Дозволу 1/2019.
На о. Бірючий в с. Садки здійснюється утримання диких тварин з порушенням вимог чинного законодавства, саме: тимчасові приміщення для карантинного утримування (терміном 1 місяць) не відповідають нормам.
На о. Бірючий (кордон Перебойня) в господарській зоні встановлено, випасання худоби, а саме овець в кількості 32 та в господарській зоні с. Садки бжільництво, згідно довідки реалізовано мед бджолиний в 2019 році 367 кг. на суму 73400,0 грн., в 2020 році 154,65 кг., на суму 42959,42 грн. Здійснення цих видів використання природних ресурсів можливе за умови дотримання вимог чинного законодавства, а саме: прийняття рішення НТР Парку, розробка наукового обґрунтування, затвердження ліміту, отримання відповідного дозволу.
Покарання:
15
15
19.10.2021 2932064 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція Південного округу Проведено
28 порушень
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства в частині охорони атмосферного повітря, раціонального використання вод та відтворення водних ресурсів, використання та охорону земель, надр, поводження з відходами та небезпечними хімічними речовинами, охорони природно-заповідного фонду, тваринного світу (в тому числі утримання диких тварин в неволі) та в частині охорони, використання та відтворення водних біоресурсів.
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Карловець Сергій Михайлович — заступник начальника управління - начальник відділу державного екологічного нагляду (контролю) тваринного світу та біоресурсів управління державного екологічного нагляду (контролю) біоресурсів Херсонської області - старший державний інспектор з охорони на
Попков Павло Вікторович — начальник відділу природно-заповідного фонду, лісів та рослинного світу
Кузнєцова Дар'я Олександрівна — головний спеціаліст відділу державного екологічного нагляду (контролю) тваринного світу та біоресурсів управління державного екологічного нагляду (контролю) біоресурсів Херсонської області - державний інспектор з охорони навколишнього природного середовищ
Капінос Наталія Анатоліївна — державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Південного округу
Литвинчук Павло Степанович — державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Південного округу
Апостолов Валерій Іванович — т.в.о. Генерального директора Азово-Сиваського НПП
Порушення:
Паспорти на артезіанські свердловини, які знаходиться на на півострові Бірючий на розгляд не надано.
На час перевірки на території стоянки автотранспортних засобів та сільськогосподарської техніки (територія недобудованого ангару, в північній частині) встановлено засмічення земельної ділянки відпрацьованими шинами. Площа засмічення становить 15 кв. м, середня висота засмічення – 1 м
Дозвіл на викиди забруднюючих речовин на обладнання, яке встановлено в приміщеннях за адресами: на території чотирьох кордонів (Ворота, Перебойня, Чинка і Бухта) півострів Бірючій, два кордони на о. Чурюк, кордон на о. Куюк-Тук, причал (За адресою м. Генічеськ протока Тонка) не оформлено.
Відомості про фактичний водовідбір та результати хімічного аналізу за формою 7-ГР на розгляд не надано.
Документи, які посвідчують контроль якості питної води на розгляд не надано.
Звіт про водокористування за формою № 2ТП-водгосп (річна), подається за формою, що не відповідає вимогам затвердженою наказом Мінприроди № 78 від 16.03.2015.
Під час проведення перевірки, на земельній ділянці, на якій розміщуються трактори, встановлено розлив нафтопродуктів. Площа земельної ділянки з ознаками розливу паливно-мастильних матеріалів на ній становить 5,04 кв.м. На вказаній земельній ділянці спеціалістом відділу інструментально-лабораторного контролю відібрано проби ґрунту відповідно до акту відбору проб ґрунтів від 20.10.2021 № 38-Гр-21.
На території стоянки автотранспортних засобів та сільськогосподарської техніки поряд з металевим ангаром встановлено засмічення та забруднення земельної ділянки сміттям, резиною, відпрацьованими резиновими шлангами, ржавими металевими трубами. Площа засмічення становить 5,06 кв. м, середня висота засмічення – 0,5 м. На вказаній земельній ділянці спеціалістом відділу інструментально-лабораторного контролю відібрано проби ґрунту відповідно до акту відбору проб ґрунтів від 20.10.2021 № 38-Гр-21.
Місця для тимчасового зберігання на твердому покритті наступних відходів: брухт чорного металу, шини зіпсовані, відпрацьовані або пошкоджені не визначені.
Журнал 1-ВТ не впроваджено.
Водогосподарські споруди та технічні пристрої, зона санітарної охорони артсвердловин, місце відведення стічних вод (накопичувач) утримуються в неналежному стані.
Підприємством не подається до Держекоінспекції інформація про стан поводження з відпрацьованими мастилами (оливами).
Не надано інформацію щодо 465 об’єктів тваринного світу.
Автоматизована система обліку забраних підземних вод, у відповідності до наказу від 23.03.2016 № 110 Мінприроди України не впроваджено; звіт за формою 7-ГР не подається.
Журнал первинного обліку кількості забраної підземної води на артезіанську свердловину №7-68, яка знаходиться на півострові Бірючий.с.Садки Генічеського району.
Під час обстеження земельної ділянки з кадастровим номером 6522110100:01:001:1316 для розміщення території парку виявлено забруднення та відібрані 2-ві проби ґрунтів відповідно до акту № 37-гр-21 від 20.10.2021: проба № 1 земельна ділянка з ознаками спалювання сміття, площею 1,82 м.кв.; проба № 2 земельна ділянка засмічена сміттям та твердими побутовим відходами, площею 6,18 м.кв.
На час перевірки на території стоянки автотранспортних засобів та сільськогосподарської техніки (територія недобудованого ангару, в південній частині) встановлено засмічення земельної ділянки брухтом чорних металів. Площа засмічення становить 148 кв.м, середня висота засмічення – 1 м.
Акти виконаних робіт по наступним відходам: брухту чорних металів, батарей свинцевих зіпсованих або відпрацьованих за останні роки на розгляд не представлено.
На земельній ділянці на території Парку за адресою вул.40 років Перемоги м. Генічеськ. Встановлено пошкодження до ступеня припинення росту дерев різних порід загальною кількістю 34 шт. «Акація біла» Діаметри пнів наступні: 16 см, 16 см, 14 см, 8 см, 8 см, 10 см, 20 см, 18 см, 22 см. «Айлант» Діаметри пнів наступні: 16 см, 25 см, 13 см, 22 см, 30 см, 68 см, 24 см, 14 см, 14 см, 16см, 27 см, 14 см , 58 см, 22 см, 31 см, 14 см,14см,16, 27 см, 14 см, 58 см, 10 см, 20 см, 18 см.
На території острова Бірючий встановлено змішування відходів, для утилізації яких в Україні існує відповідна технологія.
В дозволі на спеціальне водокористування від 28.01.2019 № 32/ХС/49д-19 відсутні артезіанські свердловини, які знаходиться на території чотирьох кордонів (Ворота, Перебойня, Чинка і Бухта) на півострові Бірючий,
Не надано Акти діагностичного відстрілу мисливських тварин відповідно Дозволу 1/2019.
Журнали діагностичного відстрілу за 2019-2020 роки на розгляд не надано.
На о. Бірючий встановлено, що утримання диких кабанів у вольєрі площею 400 кв.м. в кількості 28 шт. та фазанів у приміщенні площею 6 кв. м. з висотою стелі 2 м. в кількості 2 шт. здійснюється без документів щодо набуття та утримання диких тварин та з порушенням Порядку, затвердженого наказом № 429.
На території заповідної зони о.Куюк-Тук та о.Чурюк протягом 2019-2020 рокі, на площі 40 га., проводилися біотехнічні заходи, сінокосіння механізованими засобами що не передбачено в Проектом організації території. Закону України «Про охорону навколишнього природного середовища».
Не надано Звіт щодо використання природних ресурсів в межах дозволу за 2019-2020 рік.
Договори про передачу твердих, рідких побутових відходів, відпрацьованих автомобільних фільтрів, промасленого ганчір’я, промасленого піску та відходів, одержаних у процесі зварювання відсутні.
Зона суворої санітарної охорони та водонапірні вежі на артезіанську свердловину, які знаходиться на території чотирьох кордонів (Ворота, Перебойня, Чинка і Бухта) на півострові Бірючий відсутня, водолічільник відсутній.
Покарання: відсутні
12.07.2021 2433742 Перевезення пасажирів, небезпечних вантажів, небезпечних відходів морським і річковим транспортом, що підлягає ліцензуванню, та безпека на морському та річковому транспорті (крім сфери безпеки мореплавства суден флоту рибної промисловості) Державна служба морського та річкового транспорту України Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сферах перевезення пасажирів, небезпечних вантажів, небезпечних відходів морським і річковим транспортом та безпеки на морському та річковому транспорті (крім сфери безпеки мореплавства суден флоту рибної промисловості)
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
12.07.2021 2317571 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
16 порушень
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Карловець Сергій Михайлович — заступник начальника управління - начальник відділу державного екологічного нагляду (контролю) тваринного світу та біоресурсів управління державного екологічного нагляду (контролю) біоресурсів Херсонської області - старший державний інспектор з охорони на
Бандурін Олег Євгенович — Т.в.о. Генерального директора Азово-Сиваського НПП
Кузнєцова Дар'я Олександрівна — головний спеціаліст відділу державного екологічного нагляду (контролю) тваринного світу та біоресурсів управління державного екологічного нагляду (контролю) біоресурсів Херсонської області - державний інспектор з охорони навколишнього природного середовищ
Порушення:
Не надано можливості візуально перевірити територію сиваської та азовської частин Парку з метою дотримання вимог законодавства про природно-заповідний фонд та в частині використання та охорони земель.
Декларацію про кількість відходів за 2019-2020 роки на розгляд не надано.
Журнали обліку водокористування (водовідведення) підземної води за 2019-2020 роки на розгляд не надано.
Не надано можливість обстежити місця розташування артезіанських свердловин з метою визначення їх кількості та стану експлуатації. Не надано паспорти на кожну артезіанську свердловину.
На розгляд не надано накази про призначення відповідальних осіб у сфері поводження з відходами на 2019-2020 роки.
На розгляд не надано звіт щодо використання природних ресурсів в межах дозволу за 2019-2020 роки.
На розгляд не надано: Розпорядження та Дозволи на проведення вибіркового діагностичного відстрілу на 2019-2020 роки; Акти про приймання-передачу диких тварин та Акти діагностичного відстрілу мисливських тварин у 2019 та 2020 роках.
Не надано на розгляд Звіт по інвентаризації викидів шкідливих речовин в атмосферне повітря.
На розгляд не надано статистичну звітність 1-відходи за 2019-2020.
Не впроваджено ведення журналу 1-Вт.
Не надано на розгляд журнали: про переселення тварин, щодо діагностичного відстрілу, щодо селекційного відстрілу 2019-2020 роки.
На розгляд не надано річні звіти 2-ТП за 2019-2020 роки.
Не надано можливість візуального обстеження півострова Бірючий з метою перевірки дотримання вимог природоохоронного законодавства в частині спеціального використання природних ресурсів.
Не надано на розгляд Акти про приймання-передачу диких тварин у 2019 та 2020 роках та Акти здійснення вибіркового діагностичного відстрілу.
На території подвір’я адміністративної будівлі Азово-Сиваського НПП встановлено змішування відходів для утилізації яких на території України існує відповідна технологія (побутові відходи різного походження).
Не надано Довідку щодо відсутність добування надр на території Парку за 2019 та 2020 роки та Довідку згідно з якою за період з 2019 по 2020 роки ліміти на добування водних біоресурсів не отримувалися.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
30.06.2020 1940914 Перевезення пасажирів, небезпечних вантажів, небезпечних відходів морським і річковим транспортом, що підлягає ліцензуванню, та безпека на морському та річковому транспорті (крім сфери безпеки мореплавства суден флоту рибної промисловості) Державна служба морського та річкового транспорту України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Відсутня нормативно-правова база
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сферах перевезення пасажирів, небезпечних вантажів, небезпечних відходів морським і річковим транспортом та безпеки на морському та річковому транспорті (крім сфери безпеки мореплавства суден флоту рибної промисловості)
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
13.05.2019 1448100 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Ліхтаренко Є.В. — Провідний юрисконсульт
Ліхтаренко Є В — Провідний юрисконсульт
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
13.05.2019 1447413 Перевезення пасажирів, небезпечних вантажів, небезпечних відходів морським і річковим транспортом, що підлягає ліцензуванню, та безпека на морському та річковому транспорті (крім сфери безпеки мореплавства суден флоту рибної промисловості) Державна служба морського та річкового транспорту України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Відсутня необхідна нормативно-правова база
Предмет перевірки: Безпека на морському та річковому транспорті
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
13.05.2019 1423668 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
43 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Поповчук Євгеній Сергійович — директор Азово – Сиваського національного природного парку
Мясоєдов Ігор Анатолійович — начальник генічеського відділу державної охорони природно заповідного фонду (пзф), відповідальна особа за охорону праці
Порушення:
У приміщенні майстерні,не розміщена на  робочому місці інструкція з охорони праці при роботі на заточувальному верстаті, що є порушенням роз. V п.4 НПАОП 0.00-4.15-98
Не організовано проведення спеціального навчання і перевірку знань з НПАОП 41.0-1.01-79. Правила техніки безпеки при експлуатації систем водопостачання та водовідведення населених місць персоналу який обслуговує свердловину, що є порушенням п.4.1 НПАОП 0.00-4.12-05 Типового положення про порядок проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці, п. 1.3.3. НПАОП 41.0-1.01-79. Правила техніки безпеки при експлуатації систем водопостачання та водовідведення населених місць.
Не складається та не затверджується щоквартальний графік перевірки технічного стану транспортних засобів, який повинен зберігатися не менше 3 років, що є порушенням роз. X п.п.1.1,4.2 НПАОП 0.00-1.62-12
У приміщенні майстерніне нанесені диспетчерські найменування у відповідності до вимог п. 3.20 ПТЕЕС на електроперемикачах , що є порушенням п. 1.1.6,п.1.1.7. НПАОП40.1-1.21-98
В.о. інженера з охорони праці Мясоєдов І.А. під час перевірки робочих місць та  структурних підрозділів  підприємстване  видає обов’язкові для виконання приписи, що є порушенням п.4 НПАОП 0.00-4.35-04.
Не складено план – графік планово-попереджувальних ремонтів систем водозабезпечення, що є порушеннямп.2.2.3  НПАОП 41.0-1.01-79.
На підприємстві з кількістю працюючих більше 50 осіб призначена відповідальна особа за охорону праці з інженерно технічних працівників, начальник Генічеського відділу державної охорони ПЗФ, що є порушенням роз. І п.1.4 НПАОП 0.00-4.35-04 «Типове положення про службу охорони праці».
Відсутній затверджений роботодавцем перелік професій та посад працівників, які звільняються від повторного інструктажу, що є порушенням п.6.11 НПАОП 0.00-4.12-05 
Відсутня інформація про проведення  часткового технічного огляду домкратів, що перебувають в експлуатації -  не рідше одного разу на 12 місяців, що є порушенням роз. VIII п.2.17. НПАОП 0.00-1.62-12.
Не обладнаний контрольно-технічний пункт (КТП) для перевірки технічного стану транспортних засобів по їх випуску на лінію згідно вимог, що є порушенням п.4 роз. Х НПАОП 0.00-1.62-12 «Правил охорони праці на автомобільному транспорті».
Не в повному обсязі розроблені інструкції з охорони праці для професій та робіт, що виконуються на підприємстві, не розроблені інструкції для перевірки технічного огляду транспортних засобів при випуску на лінію, обслуговування та ремонт  автотракторної техніки, що є порушення п.5роз. 4 НПАОП 0.00-4.15-98.
Не розроблено та не затверджено наказом роботодавця, Положення про службу охорони праці з урахуванням специфіки роботи підприємства, що є порушенням п.1.2 НПАОП 0.00-4.35-04 «Типового положення про службу охорони праці».
Журнали реєстрації інструктажів з охорони праці на робочих місцях виробничих дільниць не містять всіх необхідних відомостей (не всі графи заповнені), що є порушенням п. 6.10 НПАОП 0.00-4.12-05.
Програма вступного інструктажу не доопрацьована з урахуванням особливостей виробництва, що є порушенням п.6.3 НПАОП 0.00-4.12-05
Не виконані роботи з антикорозійного захисту оголовку та запірної арматури свердловини № 7-688, що є порушенням п. 1.1.3, п. 1.1.6, п. 1.2.8, п. 1.3.5 НПАОП 41.0-1.01-79. 
 Не проводяться наради, семінари з питань охорони праці, щодо запобігання травматизму працівників підприємства, що є порушенням п.3.11 НПАОП 0.00-4.35-04.
Не проводяться записи про результати технічних обслуговувань вантажопідіймальної кран-балки до журналу технічних обслуговувань і ремонтів, що є порушенням  роз. 6 гл.5 п.14 НПАОП 0.00-1.80-18
Відсутній журнал обліку робіт за нарядами та розпорядженнями, що є порушенням п.3.3.12. НПАОП40.1-1.21-98.
Не проведено періодичне випробування повітряного ресивера компресорної установки, що є порушенням  роз.  6, гл.1, п.1.3. З НПАОП 0.00-7.11-12
Не переглянуто Положення підприємства про навчання та перевірку знань з питань охорони праці згідно нової редакції Типового положення, що є порушенням п.3.2 НПАОП 0.00-4.12-05 «Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці».
Водії  не укомплектовані засобами індивідуального захисту світловідбиваючим, сигнальним одягом (жилетами), що є порушенням роз. VІІІ п.1.42 НПАОП 0.00-1.62-12 п.5.1, дод. 2, п. 6 дод. 3 НПАОП 0.00-4.01-08 «Положення про порядок забезпечення працівників спеціальним одягом, спеціальним взуттям та іншими засобамиіндивідуального захисту».
Лещата інвентарний № б/н мають спрацьовану  насічку на робочій поверхні, що є порушенням роз..II. п. 8.58, п. 8.59 НПАОП 0.00-1.71-13
У приміщенні майстерні встановлено вертикально свердлильний верстат інв. № б/н, з несправним механізмом повернення шпинделя з кулачковим патроном у вихідне положення, після завершення операції, що є порушенням п. 6.2. роз. ІІ НПАОП 0.00–1.71–13.
Не складений перелік електрозахисних засобів, які повинні зберігатися на підприємстві , що є порушенням п. 1.1.4 НПАОП40.1-1.21-98.
Не розроблене Положення про енергетичну службу підприємства, що є порушенням п.1.3.1.НПАОП40.1-1.21-98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів».
Відсутні випробувані індивідуальні  електрозахисні засоби, що є порушенням п. 1.1.4 НПАОП 40.1-1.21-98.
Не призначений відповідальний за електрогосподарство з числа інженерно-технічних працівників, який має електротехнічну підготовку і пройшов перевірку знань у встановленому  порядку,  що є порушеннямп. 1.3.1, НПАОП 40.1-1.21-98.
Окремі інструкції з охорони праці, які діють на підприємстві, не переглянуті у встановлений термін та у зв’язку з набранням чинності нових нормативно-правових актів з охорони праці, що є порушенням п.4, п. 1 розділVI НПАОП 0.00-4.15-98 «Положення про розробку інструкцій з охорони праці».
Заточувальний верстат  інв. № б/н у приміщенні майстерні не  обладнаний  захисним пристроєм, зблокованим з пуском верстата, що є порушенням роз.II п.1.10. НПАОП 0.00-1.71-13 «Правил охорони праці під час роботи з інструментом та пристроями»
Обліковий номер і дата здійснення запису про облік не внесено до паспорту вантажопідіймальної кран- балки працівником, який здійснює нагляд, що є порушенням роз.  6, гл.1, п. 2. НПАОП 0.00-1.80-18
Не оновлений журнал обліку обладнання суб'єкта господарювання, у власності якого перебувають вантажопідіймальні механізмі, що є порушенням роз  6, гл.1, п. 1. НПАОП 0.00-1.80-18
Не регулярно перевіряється і, випробується повітряний ресивер компресорної установки уповноваженими на це особами відповідно до чинних нормативно-правових актів. Результати випробувань повинні бути письмово зафіксовані і підготовлені для надання уповноваженим органам на їх вимогу. Вони повинні зберігатись протягом часу, визначеного відповідними документами, що є порушенням  роз. 6, гл.1, п.1.4. НПАОП 0.00-7.11-12  «Загальних вимог стосовно забезпечення роботодавцями охорони праці працівників»
Не обладнана водолічильником свердловина  № 7-688, що є порушенням Р ІІ п. 52 НПАОН 14.0-4.01-84 Положення про охорону підземних вод, п. 5 Постанова КМУ від 8 жовтня 2012 р. № 963 Порядок державного обліку артезіанських свердловин, облаштування їх засобами вимірювання об'єму видобутих підземних вод. п. 5 Постанова КМУ від 8 жовтня 2012 р. № 963 Порядок державного обліку артезіанських свердловин, облаштування їх засобами вимірювання об'єму видобутих підземних вод.
Не розроблений план-графік проведення навчання по професіям та по видам робіт, які виконуються у  господарстві, з якими мають бути ознайомлені працівники,що є порушеннямп.3.2 НПАОП 0.00-4.12-05«Типового положення про порядок проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці».
Не розроблено інструкцію з безпечного виконання робіт по демонтажу та монтажу водопідіймального насосу у відповідності до Правил техніки безпеки при експлуатації систем водопостачання та водовідведення населених місць, що є порушенням п. 4.3.2 НПАОП 00.0-4.15-98 Положення про розробку інструкцій з охорони праці п. 1.1.8, п. 2.2.3, п. 2.2.4, п. 2.2.5 НПАОП 41.0-1.01-79.
На місцях проведення робіт вантажопідіймальної кран- балки не вивішені схеми (графічні зображення) стропування типових вантажів, а також таблиці з вказівкою маси вантажів, що переміщуються, що є порушенням роз 6 гл.6 п.10(9) НПАОП 0.00-1.80-18 «Правила охорони праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних пристроїв і відповідного обладнання»
 Протоколи засідання комісії з перевірки знань з питань охорони праці у працівників підприємства ,не доопрацьовані та не оформлені (відсутні підписи членів комісії),що є порушенням п. 3.14 НПАОП 0.00-4.12-05«Типового положення про порядок проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці».
Не розроблені переліки робіт, які повинні виконуватись за   розпорядженнями та у порядку поточної експлуатації, що є порушенням п.3.2.1, п.3.2.9. НПАОП40.1-1.21-98.
Не поновлений наказ про постійно-діючу комісію про перевірку знань з питань охорони праці,не всі члени комісії пройшли навчання з питань охорони праці, що є порушеннямп.3.10 п.3.11 НПАОП 0.00-4.12-05«Типового положення про порядок проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці».
Не проводиться перед рейсовий медичний огляд  водіїв, що є порушенням роз. 13 п.1.13 НПАОП 0.00-1.62-12.
 Не представлені дані про проведення планово-попереджувального технічного обслуговування транспортних засобів (графіки проведення ТО-1 та ТО-2, підтверджуючі документи про виконання робіт з ТО транспортних засобів), що є порушенням роз. X, п. 1.1.НПАОП 0.00-1.62-12.
Консервацію свердловин №№ 7-626, 7-627, 7-628, 7-689 не погоджено з  органами гірничого нагляду, що є порушенням Ст. 54 КУ № 133/94-ВР.
Вантажопідіймальна кран- балка інв.№б/н не споряджена табличкою, розміщеною на видному місці, з чітко позначеними обліковим номером, вантажопідіймальністю та датою наступного часткового та повного технічного огляду, що є порушенням розд7гл1п11 НПАОП 0.00-1.80-18
Покарання: відсутні
03.07.2018 397306 Державна служба України з безпеки на транспорті Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Контроль за додерженням ліцензіатами вимог Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з перевезення пасажирів, небезпечних вантажів та небезпечних відходів річковим, морським транспортом 
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні