Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (11)
Банкрутство (87)
Дозвільні документи
Ліцензії (1)
Перевірки (3)

ФІРМА "УКРПРОМТЕХИНВЕСТ"

#22695988

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
09.03.2021 2455071 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
34 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Виробничі приміщення
62400, Харківська обл., Харківський р-н, С. Кутузівка, вул. Механізаторська, 1
ПФ "УКРПРОМТЕХІНВЕСТ"
62400, Харківська обл., Харківський р-н, С. Рогань, вул. Харківська, 17
Учасники:
Зосім Артем Олегович — Провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Харківського районного управління ГУ ДСНС України у Харківській області
Звєрєв Роман Вікторович — Директор ФІРМА «УКРПРОМТЕХІНВЕСТ»
Порушення:
Наявні пожежні щити не укомплектовані, до комплекту засобів пожежогасіння входять: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт. (підтверджується - фото)
Територія об’єкта, а також будинки, споруди, приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки відповідно до ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів у приміщеннях будівель не здійснено за допомогою опресування, паяння або затискачів.
Впідсутній журнал з результатами очищення димоходів та печей.
Не розроблена інструкція для працівників охорони, в якій визначено обов’язки щодо контролю за додержанням протипожежного режиму, огляду території і приміщень, порядок дій в разі виявлення пожежі, спрацювання систем протипожежного захисту, а також указати, хто з посадових осіб об’єкта має бути викликаний у нічний час у разі пожежі.
Не надано проектну документацію на будівлі та споруди, яка затверджена у встановленому порядку.
Для кожного приміщення об’єкту не розроблені та затверджені керівником об’єкта або уповноваженою ним посадовою особою інструкції про заходи пожежної безпеки.
Для попередження аварій і ліквідації її наслідків не проведено вступні інструктажі з питань техногенної безпеки з усіма найманими працівниками з реєстрацією у відповідному журналі.
Об’єкт не забезпечено необхідною кількістю вогнегасників. (не проведений розрахунок)
Будівлі не забезпечені пристроями захисту від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів. (не надані підтверджуючі матеріали)
Керівником підприємства не визначені обов’язки посадових осіб щодо забезпечення пожежної безпеки та не призначені відповідальні за пожежну безпеку окремих будівель, споруд, приміщень, дільниць, технологічного та інженерного устаткування, а також за утримання й експлуатацію засобів протипожежного захисту.
Особи керівного складу та фахівці, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту не пройшли функціональне навчання.
У коридорі будівлі побутового корпусу літ. К-2 на шляхах евакуації встановлено пороги та трубу опалення, що перешкоджають вільній евакуації людей.
На об’єкті не проведені спеціальні об’єктові навчання і тренування з питань цивільного захисту.
Будівлі та приміщення не обладнано системами протипожежного захисту, відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Евакуаційні виходи будівель не обладнані світловими покажчиками «Вихід».
Не розроблена інструкція щодо дій персоналу суб’єкта господарювання у разі загрози або виникнення надзвичайних ситуацій.
Для всіх приміщень виробничого та складського призначення не визначені категорії щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01).
Пожежні кран-комплекти не підлягалися технічному обслуговуванню і перевірці на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування. (відсутній журнал обліку технічного обслуговування)
Посадова особа та працівники не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Дерев’яні елементи горищних покриттів будівель не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Пожежну водойму не забезпечено під’їздом з майданчиком (пірсом) розміром не менше 12 x 12 м.
Пожежну водойму не захищено від замерзання води утепленою ополонкою розміром не менше 0,6 x 0,6 м.
Зменшений клас вогнестійкості проходок електричних кабелів та інженерного обладнання будинків через огороджувальні конструкції приміщення коридору будівлі побутового корпусу літ. К-2 з нормованою межею вогнестійкості за ознаками Е (показник втрати цілісності) та І (показник втрати теплоізолювальної спроможності).
На об’єкті відповідним документом (наказом, інструкцією тощо) не встановлений протипожежний режим.
Особи, які виконують роботу пов'язану з підвищеною пожежною небезпекою, попередньо (до початку самостійного виконання роботи) не пройшли спеціальне навчання (пожежно-технічний мінімум).
Пожежні кран-комплекти не розміщені у вбудованих або навісних шафках, які мають отвори для провітрювання і пристосовані для опломбування та візуального огляду їх без розкривання.
Приміщення димогенераторної не відокремлені протипожежними перегородками та протипожежними дверима.
У будівлі коптильного цеху літ. Л-1 відстань від кабелів та ізольованих проводів, прокладених відкрито, до місць відкритого зберігання (розміщення) горючих матеріалів менше 1 метра.
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об’єкта.
Відсутні накази, положення, інструкції розпорядження щодо виконання вимог цивільного захисту та техногенної безпеки.
Не проведено випробування пожежного гідранта на тиск та витрату води з оформленням акта.
Працівники не пройшли протипожежний інструктаж на робочому місці. (підтверджується відсутністю запису в журналі інструктажів)
Відсутній журнал перевірок печі із зазначенням дати, особи, яка здійснювала перевірку, та її підпису.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
23.07.2020 1745299 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: У зв’язку обмеженнями внесеними законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникнення і поширення корона вірусної хвороби (COVID-19)»
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Виробничі приміщення
62400, Харківська обл., Харківський р-н, С. Кутузівка, вул. Механізаторська, 1
ПФ "УКРПРОМТЕХІНВЕСТ"
62400, Харківська обл., Харківський р-н, С. Рогань, вул. Харківська, 17
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
15.07.2019 1495974 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: об'єкт, на якому суб'єкт господарювання проваджує господарську діяльність, не експлуатується
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
Виробничі приміщення
62400, Харківська обл., Харківський р-н, С. Кутузівка, вул. Механізаторська, 1
ПФ "УКРПРОМТЕХІНВЕСТ"
62400, Харківська обл., Харківський р-н, С. Рогань, вул. Харківська, 17
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні