Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Дозвільні документи
Ліцензії (11)
Будівництво (16) Перевірки (4)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ - ВИРОБНИЧО-КОМЕРЦІЙНА ФІРМА "БУДКОМПЛЕКТ"

#22572323

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
14.02.2022 3115130 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Зміна суб'єктом господарювання місця провадження господарської діяльності / суб'єкт господарювання не здійснює діяльність, що підлягає державному нагляду (контролю), за визначеною у плані адресою
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Нове будівництво адміністративної будівлі
вул. Біла, 35-А В м. Рівне
"Реконструкція частини приміщень торгово-розважального комплексу (ІІІ пусковий комплекс, цокольний поверх літ. "А-3")
вул. Короленка, 1, В м. Рівне
Реконструкція гаража-майстерні літ "П-1" з добудовою під майстерню з обслуговування великогабаритної техніки з офісними приміщеннями та будівництво складу
Рівненська обл., м. Рівне, вул. Князя Володимира, 75
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
17.09.2020 2165795 Додержання законодавства про працю Управління Держпраці у Рівненській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: легалізація
Підстави:
За рішенням керівника органу контролю про проведення інспекційних відвідувань виключно з питань виявлення неоформлених трудових відносин
Учасники:
Біловол Олександр Миколайович — інспектор праці, головний державний інспектор сектору з питань державного нагляду та контролю за додержанням законодавства про працю
Дуляницький Тарас Вікторович — головний державний інспектор відділу з питань здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно - правових актів
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
14.01.2019 1420328 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
22 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Порушення:
Не проведено періодичного вимірювання опору ізоляції (не рідше як 1 раз на 6 місяців) кабелів-подовжувачів, що є порушенням вимог п.1.20 розділ ІІІ НПАОП 0.00-1.71-13 «Правила охорони праці при роботі з інструментом та пристроями»; п. 6.7.24 НПАОП 40.1-1.21-98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів».
До виконання робіт допущений інженер виробничо-технічного відділу Недельський В.М., службові обов'язки якого пов'язані з розробкою проектів та іншої технічної документації для робіт підвищеної небезпеки, який не пройшов навчання і перевірку знань з питань охорони праці в обсязі виконуваної ним роботи, що є порушенням вимог п.3.16, п.3.18, п.5.5. НПАОП 0.00-4.12-05. "Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці"
Не проведено періодичної перевірки для ручного електроінструмент у встановлені терміни (не рідше як 1 раз на 6 місяців), що є порушенням вимог п.1.20 розділ ІІІ НПАОП 0.00-1.71-13 «Правила охорони праці при роботі з інструментом та пристроями»; п. 6.7.24 НПАОП 40.1-1.21-98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів».
Для запобігання небезпечному впливу електричного струму на працюючих в проекті виконання робіт на об’єкт «Реконструкція автогаража на 4 автомобілі під офісні приміщення на вул. Князя Володимира,71 в м. Рівне» не передбачено: - улаштування тимчасових електроустановок, вибір трас і вимірювання напруги тимчасових силових і освітлювальних електромереж, способів огородження струмопровідних частин і розташування розподільних систем і приладів; - заземлення металевих частин електроустаткування, які можуть випадково опинитися під напругою; - запобіжні заходи під час виконання робіт у приміщеннях із підвищеною небезпекою та особливо небезпечних, а також під час виконання робіт в аналогічних умовах поза приміщеннями, що є порушенням вимог п.В.16 додатка В, п.4.2 НПАОП 45.2-7.02-12 "Система стандартів безпеки праці. Охорона праці і промислова безпека у будівництві. Основні положення. ДБН А.3.2-2-2009".
Для запобігання падінню працюючих з висоти в проекті виконання робіт на об’єкт «Реконструкція автогаража на 4 автомобілі під офісні приміщення на вул. Князя Володимира,71 в м. Рівне» не передбачено і не зазначено: - застосування огороджувальних пристроїв, що відповідають конструктивним і об'ємно-планувальним рішенням об'єкта, що споруджується, і задовольняють вимогам безпеки праці; - визначення місця і способів кріплення страхувальних канатів і запобіжних поясів; - засоби підмощування, призначені для виконання конкретного виду робіт чи окремої операції; - засоби піднімання працівників на робочі місця, що є порушенням вимог п.В.15 додатка В, п.4.2 НПАОП 45.2-7.02-12 "Система стандартів безпеки праці. Охорона праці і промислова безпека у будівництві. Основні положення. ДБН А.3.2-2-2009".
Роботодавець не затвердив наказом перелік робіт на висоті, які виконуються за нарядами-допусками, що є порушенням вимог п.1.6. НПАОП 0.00-1.15-07. „Правила охорони праці під час виконання робіт на висоті”
Працівники, які безпосередньо виконували роботи на об’єкті не ознайомлені з проектом виконання робіт на об’єкт «Реконструкція автогаража на 4 автомобілі під офісні приміщення на вул. Князя Володимира,71 в м. Рівне», що є порушенням вимог п.4.2 НПАОП 45.2-7.02-12 "Система стандартів безпеки праці. Охорона праці і промислова безпека у будівництві. Основні положення. ДБН А.3.2-2-2009".
У наряд-допусках на виконання робіт на висоті не зазначений порядок безпечного виконання робіт на висоті, що є порушенням вимог п.4.1.6. НПАОП 0.00-1.15-07. „Правила охорони праці під час виконання робіт на висоті”
Не здійснюється запис про результати періодичного огляду (не рідше 1 разу на 6 міс.) засобів захисту в «Журналі обліку та зберігання засобів захисту» встановленого зразка, що є порушенням вимог п.4.4.2 НПАОП 40.1-1.07-01 «Правила експлуатації електрозахисних засобів».
У проекті виконання робіт на об’єкт «Реконструкція автогаража на 4 автомобілі під офісні приміщення на вул. Князя Володимира,71 в м. Рівне» не міститься: - визначення робіт, які виконуються за нарядами-допусками; - спільні заходи генпідрядника (субпідрядника, підрядника) та замовника на виконання робіт на території діючих підприємств або поблизу будівель та комунікацій, що є порушенням вимог п.В.6 додатка В, п.4.2 НПАОП 45.2-7.02-12 "Система стандартів безпеки праці. Охорона праці і промислова безпека у будівництві. Основні положення. ДБН А.3.2-2-2009".
Не затверджений перелік професій та посад працівників, які звільняються від повторного інструктажу, що є порушенням вимог п.6.11. НПАОП 0.00-4.12-05. "Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці"
Роботодавцем не одержаний дозвіл Держпраці або його територіального органу на виконання робіт та експлуатацію машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки, перелік яких визначений Кабінетом Міністрів України, а саме:- монтаж, демонтаж, налагодження, ремонт, технічне обслуговування колисок для підіймання працівників;- експлуатація колисок для підіймання працівників, що є порушенням вимог ПКМУ від 26.10.2011 № 1107
На основі Переліку, з урахуванням специфіки виробництва, роботодавцем не розроблений і не затверджений відповідний перелік робіт з підвищеною небезпекою, для проведення яких потрібні спеціальне навчання і щорічна перевірка знань з питань охорони праці, що є порушенням вимог НПАОП 0.00-2.01-05 "Перелік робіт з підвищеною небезпекою"
Члени комісії з перевірки знань працівників з питань охорони праці не пройшли навчання та перевірку знань з питань охорони праці у порядку, установленому Типовим положенням за наступними нормативно-правовими актами з охорони праці:- НПАОП 0.00-1.62-12 "Правила охорони праці на автомобільному транспорті", що є порушенням вимог п.3.10. НПАОП 0.00-4.12-05. "Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці"
Не розроблена на основі нормативно-правових актів з охорони праці, технологічної документації підприємства з урахуванням конкретних умов виробництва та вимог безпеки, викладених в експлуатаційній та ремонтній документації підприємств - виготовлювачів устаткування інструкція з охорони праці для слюсаря по ремонту автомобілів, що є порушенням вимог п.4 розділу І НПАОП 0.00-4.15-98 «Положення про розробку інструкцій з охорони праці»
В протоколах засідання комісії з перевірки знань з питань охорони праці №3 від 05.09.2018 та №5 від 05.12 2018 у стислій формі не зазначений перелік основних нормативно-правових актів з охорони праці та з безпечного виконання конкретних видів робіт, в обсязі яких працівники пройшли перевірку знань, що є порушенням вимог п.3.13. НПАОП 0.00-4.12-05. "Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці"
Не переглянуті у встановленому порядку Інструкції з охорони праці для працівників та по видам робіт в зв’язку із введенням в дію НПАОП 0.00-1.80-18 «Правила охорони праці під час експлуатації вантажопідіймальних кранів, підіймальних при-строїв і відповідного обладнання», що є порушенням вимог п.2 розділу VІ НПАОП 0.00-4.15-98 «Положення про розробку інструкцій з охорони праці»
Не виконується облік електрозахисних засобів, відсутній журнал обліку електрозахисних засобів, що є порушенням вимог п.4.4.2 НПАОП 40.1-1.07-01 «Правила експлуатації електрозахисних засобів»; п.8.7.3 НПАОП 40.1-1.21-98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів».
На будівельному генеральному плані в проекті виконання робіт на об’єкт «Реконструкція автогаража на 4 автомобілі під офісні приміщення на вул. Князя Володимира,71 в м. Рівне» не визначені небезпечні зони поблизу місць переміщення вантажів підйомно-транспортним устаткуванням, будівлі, що реконструюється, повітряних ліній електропередачі, що є порушенням вимог п.В.8 додатка В, п.4.2 НПАОП 45.2-7.02-12 "Система стандартів безпеки праці. Охорона праці і промислова безпека у будівництві. Основні положення. ДБН А.3.2-2-2009".
Відсутній журнал обліку, перевірки та випробування електроінструменту, трансформаторів, перетворювачів частоти та переносних світильників, що є порушенням вимог п.6.7.36, п.8.7.3 НПАОП 40.1-1.21-98 «Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів».
Роботодавцем не складена та не подана до територіального органу Держпраці за місцем виконання робіт декларація на виконання робіт підвищеної небезпеки, перелік яких визначений Кабінетом Міністрів України, а саме: - роботи в траншеях, котлованах; земляні роботи, що виконуються на глибині понад 2 метри або в зоні розташування підземних комунікацій, що є порушенням вимог п.21 "Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки",
У проекті виконання робіт на об’єкт «Реконструкція автогаража на 4 автомобілі під офісні приміщення на вул. Князя Володимира,71 в м. Рівне» не зазначені: - номенклатура та необхідна кількість пристроїв, пристосувань та засобів індивідуального та колективного захисту працівників; - засоби сигналізації та зв'язку; - вимоги до санітарно-побутового обслуговування працівників, що є порушенням вимог п.В.4 додатка В, п.4.2 НПАОП 45.2-7.02-12 "Система стандартів безпеки праці. Охорона праці і промислова безпека у будівництві. Основні положення. ДБН А.3.2-2-2009".
Покарання: відсутні
14.01.2019 1498795 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Суб'єкт господарювання не проваджує господарську діяльність за вказаною адресою.
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
Реконструкція частини приміщень торгівельно-розважального центру з установкою ескалатора на вул. Короленка, 1 в м. Рівному
33000, Рівненська обл., м. Рівне, вул. Короленка, 1
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні