Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Історія
ЄДРПОУ (12)
Дозвільні документи
Ліцензії (25)
Будівництво (140) Перевірки (13)

КОЛЕКТИВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "БУДОВА"

#22484783

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
19.07.2022 3087499 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ЖК "Альтаїр-3",
м. Одеса, вул. Жабатинського, 54 к. 3
Будівництво громадської будівлі готельного комплексу
Одеська обл., м. Одеса, вул. Академічна, 30
новобудова ЖК "Скай сіті"
м. Одеса, вул. Варненська, 27А/2
ЖК "Альтаїр-3"
м. Одеса, вул. Жабатинського, 54 к. 1
ЖК "Альтаїр-3",.
м. Одеса, вул. Жабатинського, 54 к. 6
ЖК "Альтаїр-3"..
м. Одеса, вул. Жабатинського, 54 к. 4
Будівництво багатоквартирних житлових будинків з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом, м. Одеса, пл. Михайлівська, 16
65005, Одеська обл., м. Одеса, Малиновський р-н, пл. Михайлівська, буд. 16
ЖК "Альтаїр-3".
м. Одеса, вул. Жабатинського, 54 к. 2
новобудова ЖК "Скай сіті",
м. Одеса, вул. Варненська, 27А/5
новобудова ЖК "Скай сіті"..
м. Одеса, вул. Варненська, 27А/4
ЖК "Альтаїр-3" .
м. Одеса, вул. Жабатинського, 54 к. 7
ЖК "Альтаїр-3",,
м. Одеса, вул. Жабатинського, 54 к. 5
новобудова ЖК "Скай сіті".
м. Одесса, вул. Варненська, 27А/3
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
08.07.2021 2885708 Додержання законодавства про працю Головне управління Держпраці в Одеській області Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: ненадання для ознайомлення документів
Предмет перевірки: Додержання законодавства про працю
Підстави:
За повідомленням посадових осіб органів державного нагляду (контролю), правоохоронних органів про виявлені в ході виконання ними повноважень ознак порушення законодавства про працю щодо неоформлення та/або порушення порядку оформлення трудових відносин
Порушення: відсутні
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
06.07.2021 2304401 Додержання законодавства про працю Державна служба України з питань праці Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства про працю
Учасники:
Куцак М В — Директор
Волкова Ольга Сергіївна — Головний державний інспектор
Куцак М. В. — Директор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
06.07.2021 2287489 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
87 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Об'єкти:
КОЛЕКТИВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "БУДОВА" об'єкт
Одеська обл., м. Одеса
Учасники:
Лісунов Сергій Васильович — Інженер з експлуатації устаткування газових об’єктів КП "БУДОВА"
Тимчук Олександр Олександрович — начальник відділу кадров КП "БУДОВА"
Заруба Лідія Дмитрівна — головний державний інспектор
Усік Олександр Михайлович — Головний державний інспектор
Померанц Сергій Владиславович — заступник начальника управління-начальник відділу
Аксьонов Сергій Олегович — Начальник відділу з нагляду за утриманням та безпечною експлуатацією вантажопідіймального обладнання КП "БУДОВА"
Куцак Микола Валентинович — директор КП "БУДОВА"
Верезуб Вероніка Володимирівна — начальник відділу охорони праці КП "БУДОВА"
Гущин Володимир Васильович — Головний енергетик КП "БУДОВА"
Волкова Ольга Сергіївна — Головний державний інспектор
Нефьодов Павло Валерійович — головний державний інспектор
Олейничук Ігор Михайлович — головний державний інспектор
Кудрєв Володимир Вікторович — головний державний інспектор
Порушення:
Допуск командированого персоналу проводиться з порушенням вимог законодавства з питань охорони праці, а саме: надання прав роботи в діючих електроустановках підприємства при проведенні електричних випробувань та вимірювань не оформлено резолюцією керівництва підприємства або письмовим розпорядженням, командированому персоналу не проводиться вступний інструктаж на робочому місці.
Видача працівникам спеціального одягу, спеціального взуття та інших засобів індивідуального захисту не обліковуються в особистій картці.
В зоні роботи колиски на будівельному майданчику за адресою: м. Одеса, Гагарінське плато, 4 не установленні попереджувальний знак «Прохід заборонено» для запобігання проходженню людей та уникнення їх травмування інструментом чи матеріалом, що можуть випасти з колиски.
Не розроблені плани локалізації і ліквідації можливих аварій в системі газопостачання об’єкту, за адресою: місто Одеса, вул. М. БОРОВСЬКОГО, 33-а та м. Одеса, вул. Хімічна, 4/1.
Не всі технологічні, ліфтові отвори в перекриттях та покриттях для запобігання доступу до них працюючих закриті суцільними настилами (вентиляційні шахти) на будівельному об'єкті за адресою м. Одеса, вул. Літературна, 10.
Журнал обліку робіт за нарядами і розпорядженнями відсутній.
Виїмка, що розроблена у місці можливого перебування та пересування людей або транспорту (збоку будівлі, що зводиться), на будівельному об'єкті за адресою: м. Одеса, вул. Академічна, 30 не огороджена захисною огорожею.
Не надано відомості щодо наявності договорів з іншими суб’єктами господарювання які мають дозволи Держпраці на виконання технічного обслуговування та ремонту вантажопідіймальних кранів та будівельних підйомників.
Не надано дозвіл Держпраці на експлуатацію машин, механізмів, устатковання підвищеної небезпеки - будівельних підйомників облік. №№ Б0012, Б0013, Б0016.
На постійних місцях електро-зварювальних та газополуменевих робіт на будівельному майданчику за адресою: м. Одеса, проспект Гагаріна, 9-9а не встановлені знаки безпеки.
У місцях піднімання людей на риштовання на будівельному об’єкті за адресою м. Одеса, вул. Єврейська, 3 не вивішені плакати, на яких повинно бути зазначено схеми навантажень, їх величини, а також схеми евакуації працівників на випадок аварійних ситуацій.
На комутаційних апаратах 0,4 кВ трансформаторних підстанцій КТП 5642; КТП 249; КТП 5602; КТП 5653 ; КТП 5701 ; КТП 4188 відсутні написи що вказують на призначення приєднань.
На підприємстві не організовано планове проведення перевірок технічного стану КТЗ, а саме: не розробляються та не затверджуються щоквартальні графіки проведення перевірок технічного стану КТЗ відповідно до вимог п.6.1, п. 6.3 Порядку перевірки технічного стану транспортних засобів автомобільними перевізниками, який зареєстровано в Міністерстві юстиції України 01.09.2008 за №794/15485.
Допущено зберігання балонів на відкритих майданчиках будівельного обєкту за адресою: м. Одеса, вул. Академічна, 30 - без навісів з негорючих матеріалів, які захищають їх від опадів та прямих сонячних променів.
Не надано відомості про періодичне технічне обслуговування навантажувачів (ТО-1, ТО-2, сезонне).
Складування матеріалів та виробів на будівельному об’єкті за адресою м. Одеса, проспект Гагаріна, 19-21 не упорядковано, що звужує проходи та проїзди до робочих місць.
Електротехнічні працівники дільниці не забезпечені випробуваними засобами захисту відповідно до норм комплектування.
Місце, на яке скидається сміття з жолоба, на будівельному майданчику за адресою: м. Одеса, Гагарінське плато, 4 не огороджено
В трансформаторних підстанціях КТП 5642; КТП 249; КТП 5602; КТП 5653 ; КТП 5701 ; КТП 4188 на КЛ 0,4 кВ не встановлені бирки із зазначенням марки та перерізу.
Відсутня зареєстрована декларація відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці, а саме: на систему газопостачання природним газом суб'єкта господарювання : 1) газопроводу середнього та низького тиску, регулятора тиску газу FE-10, вузлу обліку газу G-6– 1 од., газовий опалювальний котел «Богдан-50-Б» 50 кВт – 1 од, за адресою : місто Одеса, вул. М. БОРОВСЬКОГО, 33-а; 2) газопроводу середнього та низького тиску, ШГРП з регуляторами тиску газу MADAS, вузлу обліку газу Курс-01 G-16 А-3, газовий опалювальний котел Rinnai 41.9 кВт – 2 од, газова горілка "Ecoflam" 105 кВт – 1 од, за адресою : місто Одеса, вул. Хімічна, 4/1.
В дільниці та на об’єктах місця для зберігання електрозахисних засобів згідно вимог правил не передбачені.
Відсутня схема дорожнього руху на під’їзних шляхах до будівельного майданчика за адресою м. Одеса, вул. Літературна, 10, внутрішні автомобільні шляхи на будівельному майданчику не обладнані відповідними дорожніми знаками.
Список осіб, які мають право віддавати оперативні розпорядження, вести оперативні переговори, а також наявність переліку телефонів диспетчерів енергопостачальної організації та доступність зв'язку не надано
Положення про оперативні взаємовідносини споживача з енергопостачальною організацією не представлено.
Відсутній «Журнал перевірки технічного стану транспортних засобів», тому при виявленні несправностей, поломок і пошкоджень, контролер (механік) технічного стану транспортних засобів не робить запис у цьому журналі, не дає вказівку водію про направлення транспортного засобу в зону ремонту або чекання ремонту, а також не інформує роботодавця про забезпечення виконання необхідних операцій з ремонту і технічного обслуговування такого транспортного засобу.
В зоні роботи вантажопідіймального крану на будівельному об’єкті за адресою м. Одеса, проспект Гагаріна, 19-21 відсутні попереджувальні написи.
Не всі працівники, які знаходяться на будівельному майданчику за адресою: м. Одеса, вул. Академічна, 30 забезпечені сигнальними жилетами
Не розміщена схема обладнання, режимна карта та інструкція з експлуатації обладнання у ШГРП, за адресою: місто Одеса, вул. Хімічна, 4/1.
Проводи і кабеля, що використовуються для електрозабезпечення робочих місць будівельного об’єкту за адресою м. Одеса, вул. Єврейська, 3, прокладені на висоті над рівнем землі та настилу.
Переглянуті однолінійні схеми електричних приєднань трансформаторних підстанцій КТП 5642; КТП 249; КТП 5602; КТП 5653 ; КТП 5701 ; КТП 4188 відсутні.
На дверях трансформаторних підстанцій КТП 249; КТП 5602; КТП 5653 ; КТП 5701 відсутні написи що вказують на призначення приєднань та їх диспетчерське найменування.
Не всі технологічні, ліфтові отвори в перекриттях та покриттях для запобігання доступу до них працюючих закриті суцільними настилами (вентиляційні шахти) на будівельному об'єкті за адресою м. Одеса, вул. Єврейська, 3.
Відсутні випробувані засоби захисту відповідно до норм комплектування.
Опосвідчення стану безпеки тих електроустановок споживачів, що вичерпали свій ресурс, не проведено експертно-технічними центрами Держнаглядохоронпраці або іншими спеціалізованими організаціями, які мають дозвіл Держнаглядохоронпраці на виконання таких робіт.
Складування матеріалів та виробів на будівельному об'єкті за адресою: м. Одеса, вул. Академічна, 30 не упорядковано, що звужує проходи та проїзди до робочих місць.
На підприємстві не організовано проведення навчання «Правила охорони праці на автомобільному транспорті», НПАОП 0.00-1.62-12 та «Правила охорони праці під час експлуатації навантажувачів», НПАОП 0.00- 1.83-18.
У посвідченнях про перевірку знань електротехнічного персоналу відсутні записи про проходження медичного огляду.
Не установлено наказом суб’єкта господарювання порядок організації проведення робіт кранами стрілового типу поблизу ВРУ, ПЛ.
Складування матеріалів та виробів не упорядковано, що звужує проходи та проїзди до робочих місць будівельного обєкту за адресою: м. Одеса, проспект Гагаріна, 9-9а.
Не надано графік періодичних оглядів вантажопідіймального обладнання.
Драбини не забезпечені засобами, що запобігають їх зсуву та перекиданню під час роботи, а саме: на нижніх кінцях приставних драбин відсутні оковки з гострими наконечниками для установлення на ґрунті, а під час використання драбин на гладеньких поверхнях (метал, бетон) відсутні башмаки з нековзкого матеріалу.
Не всі працівники, які знаходяться на будівельному майданчику за адресою: м. Одеса, вул. Варненська, 27-А/2 забезпечені сигнальними жилетами.
Журнал обліку та зберігання електрозахисних засобів не заведено
У кабінах стрілових самохідних кранів відсутні: - таблиця допустимих відстаней від основи укосу котловану (канави) до найближчих опор крана; - таблиця допустимих відстаней до струмопровідних частин ВРУ та ПЛ, що перебувають під напругою.
На автомобільних та пневмоколісних кранах відсутні переносні заземлювачі.
Перелік електрозахисних засобів, згідно норм комплектування, відсутній.
Драбини на будівельному об'єкті за адресою: м. Одеса, вул. Академічна, 30 не забезпечені засобами, що запобігають їх зсуву та перекиданню під час роботи, а саме: на нижніх кінцях приставних драбин відсутні оковки з гострими наконечниками для установлення на ґрунті, а під час використання драбин на гладеньких поверхнях (метал, бетон) відсутні башмаки з нековзкого матеріалу.
Проходи на будівельному майданчику за адресою м. Одеса, проспект Гагаріна, 19-21 захаращені матеріалами та відходами виробництва.
Відсутній паспорт на газове господарство, за адресою: місто Одеса, вул. М. БОРОВСЬКОГО, 33-а та місто Одеса, вул. Хімічна, 4/1.
Складування матеріалів та виробів на будівельному майданчику за адресою: м. Одеса, вул. Варненська, 27-А/2 не упорядковано, що звужує проходи та проїзди до робочих місць.
Драбини на будівельному майданчику за адресою: м. Одеса, вул. Варненська, 27-А/2 не забезпечені засобами, що запобігають їх зсуву та перекиданню під час роботи, а саме: на нижніх кінцях приставних драбин відсутні оковки з гострими наконечниками для установлення на ґрунті, а під час використання драбин на гладеньких поверхнях (метал, бетон) відсутні башмаки з нековзкого матеріалу.
Не всі робочі місця і проходи до них, розташовані на висоті більше ніж 1,3 м і на відстані менше ніж 2,0 м від межі перепаду по висоті на будівельному майданчику за адресою: м. Одеса, Гагарінське плато, 4 огороджені захисними огорожами, конструкції яких визначаються в ПВР.
Опосвідчення безпечного стану електроустановок товариства, не проведено. Рівень безпечного стану електроустановок не оформлено актом, у якому оцінюється стан безпеки діючого електроустаткування, наявність необхідної експлуатаційної та оперативної документації в електрогосподарстві.
Журнал обліку відмов і аварій в роботі електрообладнання і мереж відсутній.
Електричні випробування та вимірювання не проведені в повному обсязі, згідно вимог законодавства, а саме: відсутні протоколи випробування опіру ізоляції електроустаткування напругою понад 1000 В, відсутні протоколи вимірювань контурів заземлення трансформаторних підстанцій, які знаходяться на балансі КП «Будова».
На змонтованих сходових маршах не в повному обсязі встановлені огорожі відповідно до ПВР на будівельному об’єкті за адресою м. Одеса, вул. Єврейська, 3.
Не надано журнал технічних обслуговувань і ремонтів вантажопідіймального обладнання.
Проводи і кабеля, що використовуються для електрозабезпечення робочих місць будівельного об’єкту за адресою м. Одеса, вул. Літературна, 10 прокладені на висоті над рівнем землі та настилу.
Видача електротехнічним працівникам і повернення ними ЗІЗ не обліковується в особистій картці обліку спеціального одягу, спеціального взуття та інших ЗІЗ.
Дозвільні документи на: експлуатацію: КТП 5642 з трансформатором 400 кВА; КЛ - 10 кВ ЗТП 6237 - КТП 5642, АСБл (3х70), довжиною 300 м; КТП 249 з трансформатором 630 кВА; КТП 5602 з трансформатором 400 кВА, 6/0,4 кВ; КЛ-6 кВ КТП 2517 - КТП 5602, АСБл-10 (3х120), довжиною 190 м., КТП 5653 з трансформатором 400 кВА; КЛ - 10 кВ ЗТП 788 - КТП 5653, АСБл (3х70), довжиною 110 м., КТП 5701 з трансформатором 630 кВА; КЛ - 10 кВ ЗТП 2649 - КТП 5701, АСБл (3х120), довжиною 420 м.; КТП 4188 з трансформатором 400 кВА, 6/0,4 кВ; КЛ - 6 кВ від ТП 1111 до КТП 4188, АСБ 6 кВ (3х95), довжиною 1040 м; КЛ - 6 кВ від ЦРП з ТП 4777 до КТП 4188, АСБ 6 кВ (3х95), довжиною 680 м, підприємством не отримано в ГУ Держпраці.
Не всі працівники, які знаходяться на будівельному майданчику за адресою м. Одеса, вул. Літературна, 10, забезпечені сигнальними жилетами.
Проходи на будівельному майданчику за адресою: м. Одеса, проспект Гагаріна, 9-9а захаращені матеріалами та відходами виробництва.
Відсутня схема дорожнього руху на під’їзних шляхах до будівельного майданчика, внутрішні автомобільні шляхи на будівельному майданчику за адресою: м. Одеса, Гагарінське плато, 4 не обладнані відповідними дорожніми знаками.
Не позначено напрямок потоку газу на газопроводі підприємства, за адресою: місто Одеса, вул. М. БОРОВСЬКОГО, 33-а.
Проводи і кабеля, що використовуються для електрозабезпечення робочих місць будівельного об’єкту за адресою м. Одеса, проспект Гагаріна, 19-21, прокладені на висоті над рівнем землі та настилу.
Не всі працівники, які знаходяться на будівельному майданчику за адресою: м. Одеса, Гагарінське плато, 4 забезпечені сигнальними жилетами.
У посвідченнях про перевірку знань електротехнічного персоналу дільниці відсутні записи про проходження медичного огляду.
На пневмоколісних кранах облік. №№ Б0060, Б0062 не оновлені попереджувальні написи: "Не стій під стрілою в зоні її ймовірного опускання", "Стережись повороту крана".
Журнал обліку відмов і аварій в роботі електрообладнання і мереж відсутній.
Розподіл засобів захисту з визначенням місць зберігання не зафіксовано в списках, які затверджує роботодавець підприємства або працівник, який відповідає за електрогосподарство.
Не здійснено перегляд інструкцій згідно вимогам чинного законодавства, а саме: - зі скасуванням в Україні СНиП ІП-4-80*«Техника безопасности в строительстве» та чинних з 1 квітня 2012 р. ДБН А.3.2-2-2009); - замість НПАОП вказані ДНАОП.
Не забезпечена постійна можливість періодичного випробування точно виваженим вантажем обмежника вантажопідіймальності баштових кранів, не рідше одного разу на добу з відміткою про це у вахтовому журналі машиніста.
На постійних місцях електро-зварювальних та газополуменевих робіт на будівельному майданчику за адресою: м. Одеса, вул. Варненська, 27-А/2 не встановлені знаки безпеки
Відсутня схема дорожнього руху на під’їзних шляхах до будівельного майданчика за адресою: м. Одеса, вул. Варненська, 27-А/2, внутрішні автомобільні шляхи на будівельному майданчику не обладнані відповідними дорожніми знаками.
Не виконується контрольний огляд газового господарства у строк не рідше ніж два рази на рік, за адресою : місто Одеса, вул. М. БОРОВСЬКОГО, 33-а та місто Одеса, вул. Хімічна, 4/1.
Для організації безпечного руху по території підприємства при в’їзді на територію підприємства не вивішений, схематичний план (схема) руху транспортних засобів та працівників, з показом дозволених та заборонених напрямків, поворотів, зупинок, виїздів, в’їздів тощо.
Під час перерви у роботі ручний електроінструмент не вимкнутий та не від'єднаний від електричної мережі.
Не надано дозвіл Держпраці на виконання технічного обслуговування та ремонту вантажопідіймальних кранів та будівельних підйомників.
Не надано дозвіл Держпраці на виконання робіт підвищеної небезпеки - вантажно-розвантажувальних робіт за допомогою машин і механізмів.
Небезпечні зони на будівельному об’єкті за адресою: м. Одеса, вул. Академічна, 30 позначені знаками безпеки, відсутні попереджувальні надписи.
Обладнання трансформаторних підстанцій КТП 5642; КТП 249; КТП 5602; КТП 5653; КТП 5701; КТП 4188, не очищене від пилу та бруду.
В зоні роботи вантажопідіймального крану на будівельному майданчику за адресою: м. Одеса, вул. Варненська, 27-А/2 відсутні попереджувальні написи.
Дозвільні документи на: роботи в діючих електроустановках напругою понад 1000 В підприємством не отримано в ГУ Держпраці.
Відсутня схема дорожнього руху на під’їзних шляхах до будівельного майданчика за адресою: м. Одеса, вул. Академічна, 30, внутрішні автомобільні шляхи на будівельному майданчику не обладнані відповідними дорожніми знаками.
Проводи і кабеля, що використовуються для електрозабезпечення робочих місць будівельного об’єкту за адресою: м. Одеса, проспект Гагаріна, 9-9а, прокладені на висоті над рівнем землі та настилу.
Не всі працівники, які знаходяться на будівельному майданчику за адресою м. Одеса, вул. Єврейська, 3 забезпечені сигнальними жилетами.
Не здійснюється проведення щозмінних передрейсових та післярейсових медичних оглядів водії відповідно до «Положення про медичний огляд кандидатів у водії та водіїв транспортних засобів» (лікарями або середніми медичними працівниками).
Покарання: відсутні
20.05.2021 2584021 Додержання законодавства про працю Головне управління Держпраці в Одеській області Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Створення перешкод у діяльності інспектора праці: ненадання інформації, необхідноїдля проведення заходу державного нагляду (контролю)
Предмет перевірки: забезпечення застосування правових норм щодо використання праці, належного оформлення трудових відносин, тривалості робочого часу, оплати праці та з інших подібних питань, що визначені у Переліку за додатком 4 до Акту, затвердженого наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 27 жовтня 2020 року №2161 «Про затвердження форм документів, що складаються при здійсненні заходів державного нагляду та контролю Державною службою України з питань праці».
Підстави:
За зверненням працівника про порушення стосовно нього законодавства про працю
Порушення: відсутні
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
06.04.2021 2584158 Додержання законодавства про працю Головне управління Держпраці в Одеській області Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Недопущення уповноваженої посадової особи органу контролю (його територіального органу) до проведення заходу державного нагляду (контролю)
Предмет перевірки: ОПЛАТА ПРАЦІ
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Порушення: відсутні
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
29.09.2020 2175278 Додержання законодавства про працю Одеська міська рада (відділ праці) Одеської області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: з питання своєчасної та у повному обсязі оплати праці
Підстави:
За зверненням працівника про порушення стосовно нього законодавства про працю
Учасники:
Куцак М.В. — директор
Куцак М В — директор
Брит Лариса Валенинівна — головний спеціаліст
Порушення:
Остаточний розрахунок при звільненні працівника здійснювався не в день звільненя
Покарання: відсутні
11.03.2020 1871854 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: недопущення до перевірки
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
11.03.2020 1815641 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: недопуск
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Об'єкти:
КОЛЕКТИВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "БУДОВА" об'єкт
Одеська обл., м. Одеса
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
01.08.2019 1657955 Державна фіскальна служба України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
15.07.2019 1440184 Дотримання вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, стандартів і правил під час виконання підготовчих та будівельних робіт (державний архітектурно-будівельний контроль (нагляд) Державна архітектурно-будівельна інспекція України Відомості не внесено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, стандартів і правил під час виконання підготовчих та будівельних робіт
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
28.11.2018 1368240 Головне управління Держпраці в Одеській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Додержання законів та інших нормативно-правових актів про охорону праці
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Верезуб Вероніка Володимирівна — заступник директора з охорони праці КП "Будова"
Порушення:
порушення вимог законодавства з питань охорони праці
Покарання: відсутні
14.05.2018 379693 Дотримання вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, стандартів і правил під час виконання підготовчих та будівельних робіт (державний архітектурно-будівельний контроль (нагляд) Державна архітектурно-будівельна інспекція України Відомості не внесено
1 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, стандартів і правил під час виконання підготовчих та будівельних робіт
Учасники:
Глушенко О.Я — уповноважена особа
Глушенко О Я — уповноважена особа
Порушення:
ведення не належним чином виконачої документації
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом