Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Перевірки (4)

КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА "ОДЕСЬКА ОБЛАСНА УНІВЕРСАЛЬНА НАУКОВА БІБЛІОТЕКА ІМЕНІ М.С.ГРУШЕВСЬКОГО"

#22448480

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
22.10.2021 2296379 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
28 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Матвієнко Олександр Васильович — головний державний інспектор відділу з питань трудових відносин та зайнятості населення
Сохацький Віктор Євгенович — Інженер з охорони праці
Лисенко Анастасія Миколаївна — головний державний інспектор відділу нагляду в агропромисловому комплексі та соціально-культурній сфері
Довгань Тетяна Валеріївна — головний державний інспектор
Баландюк Олександр Вікторович — головний державний інспектор
Порушення:
Конструкція стелажів книгосховища підвального приміщення не розрахована на стійкість та навантаження.
Відповідальний за справний стан та безпечну експлуатацію електрогосподарства та електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування не пройшли електротехнічної підготовки та перевірку знань з відповідних питань в установленому порядку.
У приміщенні котельної де встановлено котел складуються будівельні матеріали, меблі тощо.
Не призначено відповідальної особи за організацію робіт на висоті, з відповідним навчанням та перевіркою знань щодо Правил охорони праці під час виконання робіт на висоті.
Не надано протоколів випробування електрозахисних засобів.
Директор не пройшов навчання та перевірку знань з питань охорони праці.
Не заведено журнал обліку видачі інструкцій з охорони праці.
Не затверджена виробнича інструкція з експлуатації газового обладнання.
Журнали реєстрації інструктажів з охорони праці не ведуться.
Не переглянута інструкція з охорони праці для робітника з комплексного обслуговування та ремонту будинків з урахуванням виконуваних робіт.
Не забезпечено проведення навчання та перевірку знань з питань охорони праці серед посадових осіб підприємства (керівників структурних підрозділів.
Вступний інструктаж не проводився з реєстрацією у відповідному журналі.
Не зареєстрована декларація на відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці, з експлуатації устаткування підвищеної небезпеки машин, механізмів, обладнання підвищеної небезпеки, а саме: систем газопостачання природним газом суб'єктів господарювання, а також газовикористовуюче обладнання потужністю понад 0,1 МВт.
Не забезпечено проведення періодичного медичного огляду працівників певних категорій (електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування), в тому числі у частині отримання Медичних висновків про дозвіл на право роботи електротехнічних працівників в електроустановках.
Не проведено в установлений законодавством термін вимірювання опору розтікання на основних заземлювачах і заземленнях магістралей та устаткування, перевірки ізоляції електромережі та електрообладнання, перевірки повного опору петлі «Фаза-нуль» (профілактичні випробування електро-устаткування і електромереж), чим порушено п.1.3.1 Правил безпечної експлуатації електроустановок споживачів.
Роботодавець не забезпечив додержання вимог законодавства щодо прав працівників на проведення медичних оглядів. Обов’язкові періодичні медичні огляди працівники не пройшли.
Не створено комісію з перевірки знань з питань охорони праці та не забезпечено навчання і перевірку знань її членів.
Не проводяться інструктажі з питань охорони праці на робочому місці.
Працівники не забезпечені засобами індивідуального захисту.
Не забезпечено проведення навчання та перевірку знань з питань охорони праці відповідальної особи за вирішення конкретних питань охорони праці.
Не забезпечено навчання та перевірку знань осіб що виконують роботи на висоті щодо Правил охорони праці під час виконання робіт на висоті.
Не забезпечено навчання та перевірку знань з електробезпеки відповідального за охорону праці, для здійснення контролю безпечної експлуатації електроустановок.
Не проведено випробування драбин та стрем'янок статичним навантаженням (відсутні підтверджуючі протоколи випробувань.
Служба охорони праці (інженер з охорони праці) не підпорядковується безпосередньо роботодавцю.
Стелажі у книгосховищі підвального приміщення не закріплені надійно.
Потрібне фарбування вуличного газопроводу.
Наказом не затверджено перелік робіт на висоті, які виконуються у закладі.
Не подано та не зареєстровано Декларацію відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з охорони праці відповідно до п. 3 Додатку 2 Групи Б Виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме: - роботи, що виконуються на висоті понад 1.3 метри. Чим порушено п.21 Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки, затвердженого ПКМУ від 26.10.2011 р. №1107 зі змінами.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
22.10.2021 2307245 Додержання законодавства про працю Державна служба України з питань праці Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: додержання законодавства про працю
Учасники:
Амельченко Ю С — директор
Амельченко Ю.С. — директор
Довгань Тетяна Валеріївна — головний державний інспектор
Порушення:
-
Покарання: відсутні
25.09.2020 1962582 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Пенсійний фонд України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності" від 17.03.2020 № 530-IX
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
25.09.2020 1821846 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: "На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності"
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні