Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (8) Банкрутство (87)
Дозвільні документи
Ліцензії (8)
Будівництво (1) Перевірки (17)

КОМУНАЛЬНА МІСЬКА ДИТЯЧА КЛІНІЧНА ЛІКАРНЯ

#22331468

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
22.11.2021 2936720 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Львівській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: загальнообов'язкове державне пенсійне страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Квіт Дмитро Іванович — голова комісії з реорганізації
Максимець Леся Ігорівна — головний спеціаліст відділу контрольно-перевірочної роботи № 1
Генда Надія Євгенівна — головний бухгалтер
Порушення:
подання недостовірних відомостей про застрахованих осіб до реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування
Покарання: відсутні
19.07.2021 2452430 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
41 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Реконструкція приміщень ізоляційно-діагностичного корпусу комунального некомерційного підприємства "Міська дитяча клінічна лікарня м. Львова"; (м. Львів, вул. П. Орлика, 4)
79059, Львівська обл., м. Львів, вул. П. Орлика, 4
КНП Міська дитяча клінічна лікарня м. Львів, вул. Орлика, 4
79059, Львівська обл., м. Львів, вул. П. Орлика, 4
Учасники:
Герега Роман Олексійович — В. о. головного лікаря
Кондратюк Максим Олегович — Головний інспектор відділу запобігання НС УЗНС та ЦЗ по Львівській МТГ ГУ ДСНС України у Львівській області
Борсук Ігор Ярославович — Провідний інспектор Шевченківського РВ м. Львова ГУ ДСНС України у Львівській області
Порушення:
Двері на шляху евакуації на цокольному поверсі в корпусі патології новонароджених не влаштовано у напрямку виходу зі сходової клітини на вихід.
Не проведено оцінку відповідності СПЗ/ІС та ТО відповідно до вимог ДСТУ 9047:2020 «Системи протипожежного захисту».
Не створено об’єктовий матеріальний резерв для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та проведення невідкладних відновлювальних робіт.
Допущено улаштування приміщення під сходовою кліткою 3-го блоку головного корпусу.
В відділенні реабілітації гострих станів та відновного лікування у приміщенні басейну допущено складування горючих матеріалів та різного обладнання.
Лікарня не забезпечена засобами індивідуального захисту органів дихання для саморятування людей під час пожежі з розрахунку на максимальну кількість хворих (стаціонар) та окремо для обслуговуючого персоналу.
Система внутрішнього протипожежного водопостачання не відповідає вимогам ДБН В.2.5-64:2012. (Пункт 9.3, пункт 14.3, ДБН В.2.5-64:2012)
Не проведено технічне обслуговування і перевірку на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування пожежних кран-комплектів.
Не заповнено прорізи (протипожежні двері) у протипожежних перешкодах (електрошитових, виходу на технічний поверх).
Дерев’яні елементи покриттів (крокви, лати) ізоляційно - діагностичного корпусу не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Не відкореговано плани (схеми) евакуації людей на випадок пожежі.
Будівлі, споруди, приміщення лікарні (крім неонатального корпусу) не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації, системою передавання тривожних сповіщень, і системою оповіщення людей про пожежу та управління евакуацією людей.
Працівники лікарні не забезпечені засобами колективного та індивідуального захисту.
Допускається розміщення сторонніх предметів в приміщеннях електрощитових.
Пожежні кран-комплекти які розміщені у вбудованих шафках, не мають отвори для провітрювання та не пристосовані для опломбування та візуального огляду їх без розкривання.
Сходові клітки, внутрішні відкриті та зовнішні сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечено евакуаційним освітленням відповідно до вимог ДБН В.2.5-28:2018 «Природне і штучне освітлення».
Переносні вогнегасники не розміщуються шляхом: • - навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення; • - установлювання в шафи пожежних кран-комплектів, у спеціальні тумби, на підставки, що надійно закріплені, на підлозі (якщо дозволяє конструкційне виконання), у пожежні щити (стенди).
Не проведено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки.
Біля місць розташування пожежних гідрантів не встановлено покажчики (об'ємні зі світильником або плоскі із застосуванням світловідбивних покриттів) з нанесеними на них: для пожежного гідранта - літерним індексом ПГ, цифровими значеннями відстані в метрах від покажчика до гідранта, внутрішнього діаметра трубопроводу в міліметрах, зазначенням виду водопровідної мережі (тупикова чи кільцева).
Не проведено для пожежних плоскоскладальних рукавів розгортання та згортання наново.
Посадові особи не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
В коридорі гаража відгалужувальні та з’єднувальні коробки не закриті кришками з негорючих або важкогорючих матеріалів.
Експлуатація вогнегасників не здійснюється згідно з вимогами «Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників», затверджених наказом Міністерства внутрішніх справ України від 15 січня 2018 року № 25, а саме: на частині вогнегасників відсутній раструб.
Пожежні кран-комплекти № 47, 48, 49, 67 не укомплектовано пожежним рукавом однакового з ним діаметра, № 23, 25, 27, 50, 67, 83, 84 не укомплектовано стволом, а також всі кран-комплекти не укомплектовано важелем для полегшення відкривання вентиля.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не здійснюються за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не в повній мірі проведено заміну застарілих пожежних рукавів в шафах пожежних кран-комлектів.
Не вивішено для кожного приміщення інструкції про заходи пожежної безпеки.
Не проведено паспортизацію ПНО.
Спосіб установлення пожежного кран-комплекту не забезпечує зручність повертання вентиля та приєднання рукава. Напрямок осі вихідного отвору патрубка пожежного крана утворює різкий залом пожежного рукава у місці його приєднання
Усі системи протипожежного захисту утримуються не справними та не готовими до виконання роботи. Несправності, які впливають на їх працездатність, не усуваються негайно, не робляться записи у відповідних журналах.
На дверцятах пожежних шафок із зовнішнього боку не в повному обсязі поновлені порядкові номера «ПК».
Не забезпечено вільних проїздів й проходів до будівель, споруд та пожежних водо джерел. Допущено зменшення ширини доріг та проїздів для пожежних автомобілів (паркування транспортних засобів)
Територія об’єкта, а також будинки, споруди, приміщення не в повній мірі забезпечені відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Допущено розміщення палатних відділень для дітей до 7 років више другого поверху.
Підтримання експлуатаційної придатності (технічне обслуговування) СПЗ не здійснюється відповідно до вимог ДСТУ 9047:2020 «Системи протипожежного захисту. Настанова з підтримання експлуатаційної придатності» та технічної документації підприємств-виготовлювачів та затверджених регламентів робіт з технічного обслуговування, а саме не укладено договір, щодо технічного обслуговування системи пожежної сигналізації.
Не підвищено клас вогнестійкості металевих конструкцій горища неонатального корпусу (пункт 5.3, таблиця 1 ДБН В.1.1-7:2016).
Не влаштовано захист будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів відповідно до вимог ДСТУ EN 62305:2012 «Блискавкозахист».
В будівлі поліклініки допущено захаращення виходу на дах сторонніми матеріалами та встановлення ліжок із лавками по коридорах 3-го поверху.
Для контролю працездатності мережі систем зовнішнього протипожежного водопроводу власником мережі водопостачання або іншою відповідальною особою, визначеною у відповідному договорі згідно з вимогами чинного законодавства 1 раз на рік не проводиться випробування на тиск та витрату води з оформленням акта. Випробування водопроводу повинно проводитися також після кожного ремонту, реконструкції або підключення нових споживачів до мережі водопроводу.
Для приміщень кисневої станції та дизельної не визначено категорію щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01), у тому числі для зовнішніх виробничих і складських дільниць, які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні
На території об’єкта на в’їздах (виїздах) не встановлено схеми території, в яких повинно бути вказано розміщення будівель, водойм, гідрантів, пірсів та градирень, під’їздів пожежних автомобілів до них.
Покарання: відсутні
21.04.2021 2852141 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби у Львівській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: обстеження приміщень
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Богай Петро Михайлович — Головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Львівського міського управління
Квіт Д.І. — головний лікар
Квіт Д І — головний лікар
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
21.04.2021 2866195 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби у Львівській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: обстеження рентгенкабінетів
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Богай Петро Михайлович — Головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Львівського міського управління
Квіт Д.І. — головний лікар
Квіт Д І — головний лікар
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
27.10.2020 2186405 Додержання законодавства про працю Головне управління Держпраці у Львівській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання вимог законодавства про працю в частині оформлення трудових відносин
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Пасіічник Роман Юрійович — головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно правових актів у Львівській області
Петрушко Марія Валеріївна — Головний державний інспектор Відділу експертизи умов праці
Щерба Наталія Романівна — заступник начальника управління-начальник відділу
Тріль Ірина Богданівна — головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно правових актів у Львівській області
Гумен Вікторія Ігорівна — головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно правових актів у Львівській області
Блажевська Роксолана Богданівна — головний державний інспектор відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно правових актів у Львівській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
18.06.2020 2128363 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Головне управління Держпраці у Львівській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог в частині своєчасного подання повідомлень про встановлені факти інфікування медичних працівників гострою респіраторною хворобою Covid-19
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Лобода Іван Дмитрович — інженер з охорони праці, провідний спеціаліст
Гелетій Святослав Іванович — головний державний інспектор відділу з питань гігієни праці
Кабан Юрій Несторович — головний державний інспектор відділу нагляду в АПК та СКС
Квіт Дмитро Іванович — головний лікар
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
03.02.2020 1944898 Сфера теплопостачання Державна інспекція енергетичного нагляду України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Захід не здійснено відповідно до абзаців восьмого та десятого частини 2 статті 8, абзацу 12 статті 10 Закону України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності» у зв'язку з погодженням відповідних проєктів нормативних-правових актів.
Предмет перевірки: господарська діяльність, пов’язана з виробництвом, транспортуванням, постачанням та використанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових, тепловикористальних установок і мереж, енергетичного обладнання суб’єктів відносин у сфері теплопостачання, випробування та ремонту зазначених установок і мереж, режимів споживання теплової енергії, а також виконання робіт з проектування теплових, тепловикористальних установок і мереж
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
03.02.2020 1944031 Галузь електроенергетики Державна інспекція енергетичного нагляду України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Захід не здійснено відповідно до абзаців восьмого та десятого частини 2 статті 8, абзацу 12 статті 10 Закону України «Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності» у зв'язку з погодженням відповідних проєктів нормативних-правових актів.
Предмет перевірки: Технічний стан резервних автономних джерел живлення або відповідність внутрішніх схем електропостачання категорійності споживача та його струмоприймачів.
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
03.02.2020 1901906 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Учасники:
Гармадій Оксана Юріївна — Головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Львівського міського управління
Квіт Д.І. — Головний лікар
Квіт Д І — Головний лікар
Стасюк Вадим Вячеславович — Головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Львівського міського управління
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
03.02.2020 2073480 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Львівській області Проведено
19 порушень
Предмет перевірки: Дотримання законодавства з питань техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Войщев Денис Олегович — Шевченківський РВ м. Львова ГУ ДСНС України у Львівській області Заступник начальника
Квіт Дмитро Іванович — головний лікар
Порушення:
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів
Лікарня не забезпечена засобами індивідуального захисту органів дихання для саморятування людей під час пожежі з розрахунку на максимальну кількість хворих (стаціонар) та окремо для обслуговуючого персоналу
Посадові особи не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Сигнали від приймально – контрольного приладу систем протипожежного захисту корпусу патології новонароджених не виведено на пульт пожежного спостерігання
Не заповнено прорізи (протипожежні двері) у протипожежних перешкодах (електрощитових, виходу на технічний поверх, архісховища рентгенівської плівки)
Не забезпечено зберігання плівок та рентгенограм у металевих шафах (ящиках)
Грати встановлені на вікнах лікарні не виконано розкривними, розсувними або легкоз’ємними
Не проведено випробування на тиск та витрату води мереж систем зовнішнього протипожежного водопроводу і гідрантів
Допущено закривання дверей евакуаційних виходів на ключ під час перебування у приміщеннях людей
Не забезпечено вільних проїздів й проходів до будівель, споруд та пожежних водо джерел. Допущено зменшення ширини доріг та проїздів для пожежних автомобілів (паркування транспортних засобів)
Дерев’яні елементи покриттів (крокви, лати) ізоляційно – діагностичного корпусу не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності
Будівлі, споруди, приміщення лікарні (крім корпусу патології новонароджених) не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: системою пожежної сигналізації і системою оповіщення людей про пожежу та управління евакуацією людей
Допущено розміщення палатних відділень для дітей до 7 років вище другого поверху
Не укладено угоду із спеціалізованою організацією на технічне обслуговування систем протипожежного захисту
Працівники лікарні не забезпечені засобами колективного та індивідуального захисту
Не проведено перевірку систем захисту будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд»
Двері на шляху евакуації на цокольному поверсі в корпусі патології новонароджених не влаштовано у напрямку виходу зі сходової клітини на вихід
Не проведено технічне обслуговування і перевірку на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування пожежних кран-комплектів
Усі сходові клітки, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечено евакуаційним освітленням.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
13.06.2019 1854402 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби у Львівській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Квіт Д.І. — Головний лікар
Квіт Д І — Головний лікар
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
29.01.2019 1387794 Галузь електроенергетики Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Технічний стан резервних автономних джерел живлення або відповідність внутрішніх схем електропостачання категорійності споживача та його струмоприймачів
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
29.01.2019 1428710 Контроль якості лікарських засобів Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Дотримання законодавства щодо якості лікарських засобів
Об'єкти:
Об'єкт 1
м. Львів, вул. П. Орлика, 4
Учасники:
Квіт Дмитро Іванович — головний лікар
Порушення:
розділ ІІ пункт 3, пункт 6 - у приміщенні для зберігання лікарських засобів неврологічного відділення лікарні поверхня одного підтоварника, призначеного для зберігання лікарських засобів, є шорсткою, що ускладнює його прибирання та експлуатацію (неврологічне відділення лікарні, м. Львів, вул. П. Орлика, 4).
Покарання: відсутні
29.01.2019 1389822 Сфера теплопостачання Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Господарська діяльність, пов’язана з виробництвом, транспортуванням, постачанням та використанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових, тепловикористальних установок і мереж, енергетичного обладнання суб’єктів відносин у сфері теплопостачання, випробування та ремонту зазначених установок і мереж, режимів споживання теплової енергії, а також виконання робіт з проектування теплових, тепловикористальних установок і мереж
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
18.06.2018 1347458 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Львівській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: достовірність відомостей, поданих до реєстру застрахованих осіб
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Квіт Дмитро Іванович — голова комісії з припинення
Генда Надія Євгенівна — головний бухгалтер
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
29.03.2018 393900 Галузь електроенергетики Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: через мораторій
Предмет перевірки: технічний стан резервних автономних джерел живлення або відповідність внутрішніх схем електропостачання категорійності споживача та його струмоприймачів
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
29.03.2018 373660 Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками Проведено
3 порушення
Предмет перевірки: додержання вимог законодавства щодо обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів
Учасники:
Квіт Дмитро Іванович — Головний лікар
Невінська Любов Михайлівна — заступник головного лікаря з медсестринства
Порушення:
Журнали обліку препаратів наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів на постах відділень лікувально-профілактичного закладу (№ 129-7/о) заповнюються з порушенням вимог Інструкції щодо їх заповнення, затвердженої наказом МОЗ від 07.08.2015 № 494
До органу ліцензування не надано звіт за 2016 рік про кількість використаних наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів а також про кількість їх запасів станом на 31 грудня звітного року
В посадових інструкціях для працівників, діяльність яких пов’язана з обігом наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів, затверджених керівником юридичної особи (уповноваженою особою), не викладені основні функції, завдання та обов’язки, права та відповідальність щодо такого виду роботи
Покарання: відсутні