Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro
Замовник
Дозвільні документи
Ліцензії (3)
Перевірки (1)

ПРИКАРПАТСЬКИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ ЛІСОВОГО ГОСПОДАРСТВА ТА ТУРИЗМУ

#22178017

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
15.01.2020 2099269 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Управління ДСНС у Івано-Франківській області Проведено
9 порушень
Предмет перевірки: пожежна безпека
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Олійник Іван Валерійович — Провідний інспектор ВЗНС Калуського РУ ГУ ДСНС України в Івано-Франківській області Олійник Іван Валерійович
Черневий Юрій Іванович — Директор комунального вищого навчального закладу «Прикарпатський лісогосподарський коледж»
Порушення:
Не доукомплектовано згідно норм належності протипожежним інвентарем пожежні щити.
З'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів (гвинтових, болтових тощо).
Біля місця розташування пожежного гідранта не встановлений покажчик (об'ємний зі світильником або плоский із застосуванням світловідбивного покриття).
Не в повному обсязі забезпечено приміщення відповідними знаками безпеки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір», ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Автоматична пожежна сигналізація в корпусі №4, бібліотеці, оранжереї навчального закладу не утримується в постійній готовності до виконання роботи (несправна).
Дерев’яні конструкції горищ будівель навчального закладу не оброблено вогнетривким розчином.
Приміщення корпусів 1, 2, 3, спортзалу, їдальні, майстерні, котельні, гаражу з складськими приміщеннями навчального закладу не обладнані автоматичними системами протипожежного захисту (системами пожежної сигналізації) відповідно до чинних нормативно-правових актів.
Не заключено угоду на обслуговування наявної автоматичної пожежної сигналізації.
Членів добровільних ДПД (ДПК), які підлягають обов'язковому особистому страхуванню (на випадок загибелі (смерті), поранення (контузії, травми або каліцтва), захворювання, одержаних під час ліквідації пожежі або наслідків аварії), не застраховано відповідно до вимог нормативно-правових актів.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом