Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Перевірки (4)

КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ "УПРАВЛІННЯ СПОРУД"

#21587506

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
18.03.2021 2460593 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
23 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Офісні приміщення "Управління споруд"
01196, Київська обл., м. Київ, пл. Лесі Українки, 1
Учасники:
Волик Анатолій Володимирович — головний енергетик
Данильчук Владислав Ігорович — Фахівець відділу ЗЗПНС УОППДуДУ ГУ ДСНС України у м. Києві
Порушення:
Система автоматичної пожежної сигналізації в приміщеннях будівлі не в повному обсязі приведена в працездатний стан.
В приміщеннях будівлі система оповіщення про пожежу працює тільки в ручному режимі, в порушення таблиці Б.1 додатку Б ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Посадові особи та працівники не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
В службових кабінетах адміністративної будівлі відсутні вказівні знаки місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння згідно ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір», ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
Не проведено перевірку захисту будівлі від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд».
Не здійснено (не рідше одного разу на рік) технічне обслуговування пожежних кран-комплектів і перевірку їх на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Шафи для пожежних кран-комплектів та для комунікацій виконані з горючих матеріалів. П.7.3.4. ДБН В.1.1-7-2016.
Відсутня інструкція, що визначає дії персоналу, щодо забезпечення безпечної та швидкої евакуації людей, за якою не рідше одного разу на пів року мають проводитися практичні тренування всіх задіяних працівників.
Допускається експлуатація електроламп зі знятими ковпаками (розсіювачами) в підвальному приміщенні.
Двері електрощитових та приміщень їдальні не виконані протипожежними з межею вогнестійкості ЕІ 30 та сертифікатом відповідності УкрСЕПРО.
Система димовидалення частково знаходиться в непрацездатному стані.
На 2-му поверсі скло в дверях евакуаційного виходу на сходову клітину , таке що дає скалки при руйнуванні.
Двері другого евакуаційного виходу в підвальному приміщенні заварені , що не уможливлює вільну евакуацію людей.
Пожежні плоскоскладальні рукава в пожежних кран-комплектах не приєднані до крана та ствола.
В коридорах кожного поверху на шляхах евакуації покриття підлоги (килими) виконане з матеріалів з невизначеними показниками щодо токсичності продуктів горіння та димоутворювальної здатності.
Допускається захаращення шляхів евакуації в підвальному приміщенні.
Пожежні кран-комплекти в приміщеннях не забезпечені отворами для провітрювання та не пристосовані для їх візуального огляду без розкривання.
Не заключено договір на технічне обслуговуванню по системі димовидалення.
В службових кабінетах адміністративної будівлі допускається улаштування та експлуатація тимчасових дільниць електромережі.
В приміщеннях електророзетки встановлені на горючій основі без підкладання під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0.01 метра з кожного боку.
Для гасіння пожеж при загорянні жиру в зонах з кухонним обладнанням (плити; сковороди; вертикальні, кутові, системи витяжної вентиляції), не обладнані модульні системи локального пожежогасіння, спеціалізовані для такого виду загорань, відповідно до п. 8.1.5. ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»;
Не всі приміщення на видимих місцях біля телефонів забезпечені табличками із зазначенням номера телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Система автоматичної пожежної сигналізації будівлі не зблокована з системою димовидалення та оповіщення людей про пожежу.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
26.02.2020 2087466 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Головне управління Держпраці у Київській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: перевірка виконання вимог припису
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Шморгун Олександр Семенович — в.о. генерального директора
Кравченко Руслан Миколайович — Головний державний інспектор відділу нагляду за об'єктами котлонагляду, підйомними спорудами та на транспорті управління нагляду в промисловості і на об'єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Київській області
Порушення:
Роботодавець не виконав вимоги державного нагляду (контролю) щодо усунення виявлених порушень вимог законодавства, не виконано вимоги припису від 17.10.2019року № 5.2/345/454П, а саме: п. 1, 2, 3, 5, 6, 12, 13, 14, 16, 17, 18, 28, 30, 31, 32, 38.
Покарання: відсутні
03.10.2019 1500803 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
17 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
Офісні приміщення "Управління споруд"
01196, Київська обл., м. Київ, пл. Лесі Українки, 1
Учасники:
Чорний Анатолій Петрович — Виконавчий директор КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ "УПРАВЛІННЯ СПОРУД"
Порушення:
Двері електрощитових та приміщень їдальні не виконані протипожежними з межею вогнестійкості ЕІ 30 та сертифікатом відповідності УкрСЕПРО.
В приміщеннях будівлі система оповіщення про пожежу працює тільки в ручному режимі, в порушення таблиці Б.1 додатку Б ДБН В.2.5-56:2014 "Системи протипожежного захисту".
Двері евакуаційного виходу 4, 5, 10 поверхів не в повному обсязі обладнані пристроями для самозачинення з ущільненням в притулах дверей (доводчиками).
На технічному поверсі розміщенні офісні приміщення без затвердженої в установленому порядку проектної документації.
Пожежні кран-комплекти не в повному обсязі обладнані отворами для провітрювання і не пристосовані для візуального огляду їх без розкривання.
Система автоматичної пожежної сигналізації будівлі не зблокована з систе¬мою димовидалення та оповіщення людей про пожежу.
Посадові особи не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеку у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року N 444 "Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях".
В коридорах кожного поверху на шляхах евакуації покриття підлоги (килими) виконане з матеріалів з невизначеними показниками щодо токсичності продуктів горіння та димоутворювальної здатності.
Не в повному обсязі проведено технічне обслуговування вогнегасників.
Шляхи евакуації 8-го та 10-го поверхів захаращені меблями та різними матеріалами.
При проектуванні малої сесійної зали не було враховано другий евакуаційний вихід.
В службових кабінетах адміністративної будівлі відсутні вказівні знаки місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір», ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
В службових кабінетах адміністративної будівлі допускається улаштування та експлуатація тимчасових дільниць електромережі.
В службових кабінетах КОДА та КОР відсутні інструкції про заходи пожежної безпеки розроблені та затверджені керівником або уповноваженою ним посадовою особою.
Система автоматичної пожежної сигналізації в приміщеннях будівлі частково знаходиться в непрацездатному стані.
На 2-му поверсі скло в дверях евакуаційного виходу на сходову клітку, таке що дає скалки при руйнуванні.
Система димовидалення частково знаходиться в непрацездатному стані.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
03.10.2019 1407162 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Марухно Василь Олександрович — в.о. генерального директора
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні