Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro
Замовник
Дозвільні документи
Перевірки (7)

ДОСЛІДНА СТАНЦІЯ ТЮТЮННИЦТВА НАЦІОНАЛЬНОГО НАУКОВОГО ЦЕНТРУ "ІНСТИТУТ ЗЕМЛЕРОБСТВА НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ АГРАРНИХ НАУК УКРАЇНИ"

#21378004

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
05.10.2021 2918342 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Черкаській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: додержання суб'єктом господарювання вимог законодавства у сфері ЗДПС
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Наконечна Тетяна Вікторівна — заступник начальника відділу контрольно-перевірочної роботи № 4 управління контрольно-перевірочної роботи
Порушення:
недостовірні відомості
Покарання: відсутні
06.10.2020 2175957 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Черкаській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: додержання суб'єктом господарювання вимог законодавства у сфері ЗДПС
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Шевчук Ірина Михайлівна — головний спеціаліст відділу контрольно-перевірочної роботи №4 управління контрольно-перевірочної роботи
Порушення:
недостовірні відомості
Покарання: відсутні
22.10.2019 1695941 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Управління Держпраці у Черкаській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: перевірка виконання раніше виданого припису
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
12.09.2019 1685101 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Управління Держпраці у Черкаській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: виконання вимог припису від 15.04.2019 №150-073 п.21-43
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
12.09.2019 1681783 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Управління Держпраці у Черкаській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: перевірка виконання вимог пп. 1-20 припису від 15.04.2019 р. № 150-073
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
09.04.2019 1425508 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
57 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Порушення:
На підприємстві не встановлено порядок, коли необхідні інструкції з охорони праці розробляються (переглядаються) безносе-редніми керівниками робіт (начальниками дільниць та інших підрозділів), а розроб-ляються службою охорони праці.
Не переглянуто Положення про навчання з питань охорони праці ДСТ НААН.
В ДСТ НААН не утворено комісію з перевірки знань з питань охорони праці, склад якої затверджується наказом (розпорядженням) роботодавця.
Посадовою особою, яка виконує функції служби охорони праці, не встановлено контроль за наявністю в структурних підрозділах інструкцій з охорони праці згідно з переліком професій, посад і видів робіт, своєчасним внесенням в них змін.
Роботодавцем не проводиться навчання та перевірка знань працівників щодо правил користування ЗІЗ згідно з інструкціями з їх експлуатації та способів їх регулювання за розміром, надягання, перевірки їх працездатності.
Не проводиться перевірка знань на 1 групу з електробезпеки у вигляді інструктажу з електробезпеки по відповідних інструкціях з охорони праці.
Не розроблений список розподілу електро-захисних засобів між об’єктами, установ-ками, працівниками, відповідно системи організації, експлуатації, місцевих умов і норм комплектування згідно додатку.
Проведення інструктажів по охороні праці електротехнічним працівникам не додержуються встановленого порядку оформлення та якості проведення.
Не пред’явлено журнал обліку видачі інструкцій з охорони праці на підприємстві.
Остання сторінка інструкцій з охорони праці, які діють на підприємстві, не відповідає встановленому зразку.
Не складено перелік газонебезпечних робіт, які виконуються (чи можуть виконуватися) на підприємстві.
Не проводиться передрейсовий медичний огляд водіїв.
В журналі реєстрації інструктажу з питань охорони праці на робочому місці (механізація) не заповнюється графа 12 - Знання перевірив, допуск до роботи здійснив (підпис, дата).
В ДСТ НААН не призначено відповідальну особу за службу охорони праці.
ДСТ НААН виконує роботи із збереження та переробки зерна без подання декларації відповідності на виконання робіт підвищеної небезпеки - роботи із збереження та переробки зерна.
Не встановлено контроль за системою грозахисту будівель та споруд. Відсутня технічна документація та не призначені відповідальні особи по захисту від атмос-ферної електрики у відповідності до вимог ДСТУ «Грозозахист будівель та споруд».
В кабінеті бухгалтера не проводиться випробування кабелів-подовжувачів періодично, не рідше 1 разу на 6 місяців.
У майстерні підручник на заточному верстаті більше 3 мм.
При в’їзді на територію підприємства відсутній знак «Обмеження максимальної швидкості транспортних засобів».
Не здійснюється систематичний контроль за своєчасною розробкою нових та, відповідно, діючих на підприємстві інструкцій, вимогам чинного законодавства, їх періодичним переглядом та своєчасним внесенням змін і доповнень до них.
В ДСТ НААН не розроблений навчальний план та програма спеціального навчання з питань охорони праці, які розробляються з урахуванням конкретних видів робіт, виробничих умов, функціональних обов'язків працівників.
Не нанесено на всіх електрозахисних засобах, що перебувають в експлуатації, інвентарні номери.
Не складений перелік професій працівникам яких необхідно мати групу з електробезпеки при допуску до роботи.
Керівництвом підприємства не створено на робочих місцях умови праці відповідно до нормативно-правових актів, а також не забезпечено додержання на підприємстві вимог законодавства щодо прав працівників у галузі охорони праці, не забезпечено функціонування на підприємстві системи управління охороною праці.
Не розроблено роботодавцем, на основі Типового положення про службу охорони праці, з урахуванням специфіки виробництва та видів діяльності, чисельності працівників, умов праці та інших факторів, Положення про службу охорони праці підприємства.
Керівництвом та посадовими особами підприємства не встановлено контроль за дотриманням працівниками технологічних процесів, правил поводження з машинами та механізмами, устаткуванням тощо.
Відсутній журнал фіксації результатів огляду технічного стану автомобілів перед виїздом на лінію та повернення їх з лінії.
Працівникам сторонніх організацій, які прибувають на підприємство та виконують роботи для підприємства, не проводиться вступний інструктаж з питань охорони праці.
Не проведено опосвідчення стану безпеки електроустановок відповідно перевірки критеріїв безпеки. Рівень безпечного стану електроустановок не оформлено актом, у якому оцінюється стан безпеки діючого електроустаткування, наявність необхідної експлуатаційної та оперативної доку-ментації в електрогосподарстві та не направлено до управління Держпраці у Черкаській області.
На підприємстві (в підрозділах) не скрізь позначені відповідним чином місця, де знаходяться засоби, необхідні для надання першої допомоги.
Журнал реєстрації інструктажу з питань охорони праці на робочому місці (механізації, бухгалтерії) не відповідають встановленій формі дод. 6 Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці.
Не забезпечено розробку повного переліку необхідних інструкцій з охорони праці для всіх видів робіт, які виконуються на підприємстві.
В журналі реєстрації інструктажу з питань охорони праці на робочому місці (механізація) в графі 5 не вказують номери інструкцій з охорони праці, за якими проводиться інструктаж.
На кнопках, ключах (приводах комутаційних апаратів) керування в ВНС не зроблено написи, яку операцію вони виконують.
Не розроблено інструкцію по організації безпечного ведення газонебезпечних робіт
Не складено перелік посад і професій працівників, які повинні проходити стажування (дублювання) відповідно до нормативно-правових актів з охорони праці.
Положення про навчання і перевірку знань з питань охорони праці підприємства розроблене без врахування специфіки виробництва.
У майстерні заточний верстат не обладнаний місцевим відсмоктувачем пилу та запобіжним екраном.
Не вивішено в місцях зберігання ЗІЗ переліку, затверджених в установленому порядку.
Не визначено роботодавцем структуру служби охорони праці підприємства, її чисельність, основні завдання, функції та права її працівників відповідно до чиного законодавства.
Не складено та не затверджено роботодавцем графік обстежень, які повинна здійснювати служба охорони праці підприємства.
На електродвигунах зерноочисних машин в зерносховищі та механізмах, які вони приводять у дію, не нанесені стрілки, що вказують напрямок обертання їх рухомих частин, а також написи з назвою агрегату, до якого вони належать.
Працівники недостатньо забезпечені спецодягом та необхідними ЗІЗ згідно з нормами.
Не ведеться «Журнал обліку та зберігання засобів захисту» у відповідності додатку і Правил.
Працівники, які обслуговують електроус-тановки не забезпечені в повному об’ємі відповідно, «Норм коплектування засобами захисту», перевіреними ЗІЗ.
Роботодавцем не забезпечено безпечну експлуатацію електроустановок,а саме: не забезпечено проведення протиаварійних і профілактичних вимірів та випробувань електроустановок згідно з вимогами Правил.
Не складено та не затверджено роботодавцем план, згідно якого повинна здійснюватись робота служби охорони праці підприємства.
На підприємстві не розроблено інструкцію з експлуатації засобів індивідуального захисту.
На підприємстві не заведено журнал реєстрації нещасних випадків.
Працівниками ДСТ НААН виконуються роботи на висоті із застосуванням драбин; не подано декларацію відповідності на виконання робіт підвищеної небезпеки - роботи, що виконуються на висоті понад 1,3 метра.
Не вилучаються з експлуатації засоби захисту, що не витримали випробування.
В ДСТ НААН не складено та не затверджено, з урахуванням специфіки виробництва, перелік робіт з підвищеною небезпекою, для проведення яких потрібне спеціальне навчання і щорічна перевірка знань з питань охорони праці.
Не проводяться випробування засобів захисту згідно норм експлуатаційних випробувань.
Не пред’явлено журнал реєстрації інструкцій з охорони праці на підприємстві.
Переносна драбина в майстерні періодично, під час експлуатації, не випробовується статичним навантаженням
Не розроблено програми стажування для працівників ДСТ НААН, які розробляються на підприємстві і затверджуються роботодавцем.
В ДСТ НААН не сформовано та не оприлюднено плани-графіки проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці.
Покарання: відсутні
12.02.2018 514711 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мораторій
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні