Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Дозвільні документи
Ліцензії (2)
Будівництво (7) Перевірки (1)

ПРИВАТНЕ ПІДПРИЄМСТВО "РЕМБУДСЕРВІС"

#21339211

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
15.07.2021 2292089 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
11 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Качаровський Микола Геннадійович — головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, котлонагляді на транспорті та зв’язку
Порушення:
На основі Типового положення про службу охорони праці з урахуванням специфіки виробництва та видів діяльності, чисельності працівників, умов праці та інших факторів роботодавець не розробив і не затвердив Положення про службу охорони праці відповідного підприємства.
При викладенні тексту інструкцій з охорони праці допускається використання не властивих для нормативних актів слів, словосполучень і зворотів, характерних для розмовної мови та довільних скорочень слів.
Не визначено місце зберігання повного комплекту інструкцій у паперовому вигляді або на електронних носіях у доступному для працівників місці, визначеному роботодавцем з урахуванням забезпечення простоти та зручності ознайомлення з ними.
Інструкції, які вводяться в дію (переглядаються) на підприємстві, не реєструються службою охорони праці в журналі реєстрації інструкцій з охорони праці на підприємстві, форма якого наведена у додатку 4 до цього Положення, у порядку, встановленому роботодавцем.
На підприємстві на основі Типового положення, з урахуванням специфіки виробництва та вимог нормативно-правових актів з охорони праці, не розроблено і не затверджено відповідне положення підприємства про навчання з питань охорони праці, а також не сформовано плани-графіки проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці.
Первинний, повторний і позаплановий інструктажі не завершуються перевіркою знань у вигляді усного опитування або за допомогою технічних засобів, а також перевіркою набутих навичок безпечних методів праці, особою, яка проводила інструктаж.
Зразки титульної, першої та останньої сторінок інструкцій з охорони праці не відповідають додатках 1, 2, 3 Положення про розробку інструкцій з охорони праці.
Перелік професій та посад працівників, які звільняються від повторного інструктажу, не затверджено роботодавцем
Видача примірників інструкцій керівникам структурних підрозділів (служб) підприємства не проводиться службою охорони праці з реєстрацією в журналі обліку видачі інструкцій з охорони праці на підприємстві, форма якого наведена у додатку 5 до цього Положення.4. Примірники інструкцій не видаються працівникам безпосередніми керівниками робіт під час проведення первинного інструктажу в порядку, встановленому роботодавцем, (не розміщуються на їх робочих місцях).
Вступний інструктаж не проводиться за програмою, розробленою службою охорони праці з урахуванням особливостей виробництва.
Інструкції не розробляються відповідно до переліку інструкцій, який не складено службою охорони праці підприємства за участю керівників підрозділів, служб головних спеціалістів, служби організації праці та заробітної плати.
Покарання: відсутні