Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Перевірки (2)

ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ОБЛАСНИЙ НАВЧАЛЬНО-КУРСОВИЙ КОМБІНАТ

#21332321

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
21.06.2022 3171361 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Навчально-курсовий комбінат
32300, Хмельницька обл., м. Кам'янець-Подільський, вул. Князів Коріатовичів, буд. 27
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
05.10.2020 2178604 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Хмельницькій області Проведено
14 порушень
Предмет перевірки: Дотримання та виконання вимог законодавства у сферах цивільного захисту , пожежної та техногенної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Семенов Василь Петрович — директор Хмельницького обласного навчально-курсового комбінату
Гурин Олег Олегович — Провідний інспектор віддіду запобігання надзвичайним ситуаціям Кам'янець-Подільського районного управління ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Порушення:
Будівлю об’єкту не забезпечено адресним вказівником, та його освітленням у темний час доби (назва вулиці, номер будівлі, встановленим на фасадах будівель або інших видних місцях).
Не укомплектовано, в повній мірі, пожежний щит на території об’єкту.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів в усіх приміщеннях будівель та споруд не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
На пожежному щиті не вказано його порядковий номер та номер для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Для кожного приміщення не розроблено інструкцію про заходи пожежної безпеки. У цих інструкціях потрібно вказувати: категорія приміщення з вибухопожежної та пожежної небезпеки (для виробничих, складських приміщень та лабораторій); вимоги щодо утримання евакуаційних шляхів та виходів; спеціальні місця для куріння та вимоги до них; порядок утримання приміщень, робочих місць; порядок зберігання та застосування легкозаймистих рідин, горючих рідин (далі - ЛЗР, ГР), пожежовибухонебезпечних речовин і матеріалів; порядок прибирання робочих місць, збирання, зберігання та видалення горючих відходів, промасленого ганчір’я; порядок утримання та зберігання спецодягу; місця, порядок та норми одночасного зберігання в приміщенні сировини, напівфабрикатів та готової продукції; порядок проведення зварювальних та інших вогневих робіт; порядок огляду, вимкнення електроустановок, приведення в пожежобезпечний стан приміщень та робочих місць, закриття приміщень після закінчення роботи; заходи пожежної безпеки при роботі на технологічних установках та апаратах, які мають підвищену пожежну небезпеку; граничні показання контрольно-вимірювальних приладів, відхилення від яких можуть викликати пожежу або вибух; обов'язки та дії працівників у разі виникнення пожежі.
У приміщеннях та по коридорах (шляхах евакуації) опорядження (облицювання) стін виконано з матеріалів з невизначеними показниками пожежної небезпеки.
Територія об’єкта, будинки, споруди, приміщення не забезпечені відповідними знаками безпеки.
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечать І групу вогнезахисної ефективності.
Приміщення не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Системи протипожежного захисту».
Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння не установлено вказівні знаки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір», ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цветасигнальные и знаки безопасности». Знаки не розміщено на видимих місцях на висоті 2-2,5 м від рівня підлоги як усередині, так і поза приміщеннями.
Не проведено заміри опору ізоляції електромережі та перевірку спрацювання пристроїв захисту, відповідно до встановлених термінів.
Особовий склад не забезпечено засобами індивідуального захисту
Допущення улаштування та експлуатація тимчасових електромереж.
Територія, будинки, споруди, приміщення не в повній мірі забезпечені первинними засобами пожежогасіння: вогнегасниками, ящиками з піском, бочками з водою, покривалами з негорючого теплоізоляційного матеріалу, пожежними відрами, совковими лопатами, пожежним інструментом, які використовуються для локалізації і ліквідації пожеж у їх початковій стадії розвитку.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом