Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Дозвільні документи
Ліцензії (2)
Перевірки (12)

ХМЕЛЬНИЦЬКА ДЕРЖАВНА СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКА ДОСЛІДНА СТАНЦІЯ ІНСТИТУТУ КОРМІВ ТА СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА ПОДІЛЛЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ АГРАРНИХ НАУК УКРАЇНИ

#21321872

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
16.05.2022 2979694 Державний нагляд (контроль) у сфері охорони прав на сорти рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері охорони прав на сорти рослин
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
16.05.2022 2963454 Державний нагляд (контроль) за додержанням заходів біологічної і генетичної безпеки щодо сільськогосподарських рослин під час створення, дослідження та практичного використання генетично модифікованого організму у відкритих системах на підприємствах, в установах та організаціях агропромислового комплексу незалежно від їх підпорядкування і форми власності Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері щодо сільськогосподарських рослин під час створення, дослідження та практичного використання ГМО у відкритих системах на підприємствах, в установах та організаціях агропромислового комплексу
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
16.05.2022 2978683 Державний нагляд (контроль) у сфері насінництва та розсадництва Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері насінництва та розсадництва
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
08.11.2021 2927767 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Хмельницькій області Проведено
3 порушення
Предмет перевірки: дотримання суб'єктом господарювання вимог законодавства у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Качур Валентина Федорівна — Головний бухгалтер
Іванчата Юлія Михайлівна — провідний спеціаліст
Порушення:
Встановлено подання недостовірних персоніфікованих відомостей до реєстру застрахованих осіб Державного реєстру за 1999-2009 роки (невірно відображено ім’я, по батькові та номер облікової картки платника податків застрахованої особи )
Встановлено подання недостовірних відомостей, що використовуються в Державному реєстрі за 2010 рік (невірно відображено ім’я, по батькові та номер облікової картки платника податків застрахованої особи)
Встановлено подання недостовірних відомостей, що використовуються в Державному реєстрі за 2011 рік (невірно відображено ім’я, по батькові та номер облікової картки платника податків застрахованої особи)
Покарання: відсутні
30.04.2021 2218759 Державний нагляд (контроль) у сфері охорони прав на сорти рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері охорони прав на сорти рослин
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
30.04.2021 2210625 Державний нагляд (контроль) за додержанням заходів біологічної і генетичної безпеки щодо сільськогосподарських рослин під час створення, дослідження та практичного використання генетично модифікованого організму у відкритих системах на підприємствах, в установах та організаціях агропромислового комплексу незалежно від їх підпорядкування і форми власності Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері щодо сільськогосподарських рослин під час створення, дослідження та практичного використання ГМО у відкритих системах на підприємствах, в установах та організаціях агропромислового комплексу
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
30.04.2021 2337710 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
29 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ДПДГ "САМЧИКИ"
31182, Хмельницька обл., Хмельницький р-н, С. Самчики
Учасники:
Молдован Віктор Григорович — Директор ХДСГДС ІКСГП НААН
Чиж Сергій Володимирович — Заступник начальника управління – начальник відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Хмельницького районного управління ГУ ДСНС України у Хмельницькій області
Порушення:
В усіх будівлях не проведено замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання. (Не надано завіренні відповідно до чинного законодавства копії документів) .
Не проведено захист будівель від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів.( насіннєві склади та науковий корпус).
Переносні вогнегасники не розміщенні у всіх приміщеннях шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення.
Для всіх будівель і приміщень виробничого, складського призначення та лабораторій не визначено категорію щодо вибух пожежної та пожежної небезпеки "Норми визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою", а також клас зони.
Не розроблено графіки проведення спеціальних об'єктових навчань і тренувань з питань цивільного захисту, які щороку затверджуються керівником після попереднього погодження з виконавчими та територіальними органами ДСНС України. (не надано відповідно завірених підтверджуючих матеріалів).
Не призначено відповідальну особу за цивільний захист та техногенну безпеку.
Не розроблено та не вивішано на видному місці інструкції щодо виконання вимог техногенної безпеки та порядку дій персоналу в разі виникнення аварійної ситуації (аварії).
Пожежний щит що знаходиться на території насіннєвого складу не укомплектований згідно норм, а саме: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., покривало з негорючого теплоізоляційного матеріалу або повсті розміром 2 х 2 м - 1 шт., гаки - 3 шт., лопати - 2 шт., ломи - 2 шт., сокири - 2 шт.
Не розроблено та не затверджено керівником об’єкта положення про об’єктову комісію з питань надзвичайних ситуацій
Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння не встановлено вказівні знаки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 "Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір", ГОСТ 12.4.026-76 "ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности". Знаки повинні бути розміщені на видимих місцях на висоті 2 - 2,5 м від рівня підлоги як усередині, так і поза приміщеннями.
Наявний пожежні щит не забезпечений захистом вогнегасників від потрапляння прямих сонячних променів (для щитів та стендів, установлюваних поза приміщеннями).
Усі приміщення насіннєвих складів та наукового корпусу не обладнано системою протипожежного захисту (автоматичною пожежною сигналізацією) .
Посадові особи та працівники не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 "Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях"
Сходові клітки, коридори та проходи наукового корпусу не забезпечено евакуаційним освітленням . Світильники евакуаційного освітлення повинні вмикатися з настанням сутінків у разі перебування в будівлі людей .
Не розроблено річний план роботи об’єктової комісії з питань надзвичайних ситуацій.
Не забезпечено працівників засобами індивідуального захисту органів дихання, які відповідають всім небезпекам підприємства. (та від бойових отруйних речовин (респіраторами).
Керівником підприємства не визначено обов’язки посадових осіб щодо утримання та експлуатацію засобів протипожежного захисту .
На пожежному щиті що розташований на території насіннєвого складу не нанесено номер телефону для виклику пожежно-рятувального підрозділу.
Електрощити, групові електрощитки у всіх будівлях не оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту.
Дерев’яні конструкції покриття (крокви, лати) насіннєвих складів та наукового корпусу не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Не обладнано інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту.
Відповідальна особа з питань цивільного захисту, не пройшла навчання з питань цивільного захисту у відповідних навчально-методичних центрах сфери цивільного захисту
Допускається улаштування у загальних коридорах наукового корпусу комори .
Усі підсобні та складські приміщення установи не забезпечені відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 "Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір" (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 "ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности".
Не створено об’єктову комісію з питань надзвичайних ситуацій.
З'єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів в усіх будівлях установи не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів. Під час здійснення нагляду (контролю) не надано відповідним чином завірені документи.
Не проведено перевірку (ревізію) наявних установок від прямих попадань блискавки. (Не надано завіренні відповідно до чинного законодавства копії документів) .
Не поновлено план (схему) евакуації людей на випадок пожежі з приміщення наукового корпусу .
Територія підприємства, будинки, споруди, приміщення, технологічні установки не до забезпечені первинними засобами пожежогасіння.(переносними вогнегасниками згідно норм належності).
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
02.10.2019 1690593 Державний нагляд (контроль) у сфері насінництва та розсадництва Головне управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: перевірка виконання субєктом господарювання вимог припису з питань додержання вимог законодавства у сфері насінництва та розсадництва
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Вовколуп Наталія Володимирівна — науковий співробітник лабораторії насінництва
Галищук Наталія Миколаївна — головний спеціаліст відділу контролю в сфері насінництва та розсадництва Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області
Кирилюк Дмитро Петрович — завідувач лабораторії насінництва
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
19.08.2019 1566780 Державний нагляд (контроль) у сфері насінництва та розсадництва Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
3 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері насінництва та розсадництва
Учасники:
Кричківський Володимир Миколайович — науковий співробітник сектору сектору сучасних технологій у рослинництві
Кирилюк Дмитро Петрович — завідувач лабораторії насінництва сільськогосподарських культур і сучасних технологій у рослинництві
Вовколуп Наталія Володимирівна — науковий співробітник лабораторії насінництва сільськогосподарських культур і сучасних технологій у рослинництві
Порушення:
До 1 березня до Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області не подано план - схеми розташування насіннєвих посівів перехреснозапильних культур (гречки) – у 2017 р. сорту Син 3/02, у 2018 р. сорту Селяночка, які планувались до посіву і були висіяні в с.Самчики Старокостянтинівського району Хмельницької області.
В насінницькій документації, а саме в Сертифікатах, що засвідчують посівні якості насіння відсутні підписи керівника підприємства на гарантійних зобов’язаннях, передбачених формами сертифікатів, а саме на сертифікатах що засвідчують посівні якості насіння ярих культур 2016 року врожаю.
В суб’єкта господарювання насінницька документація в наявності, проте не впорядкована по сортах, зокрема Сертифікати, що засвідчують посівні якості насіння зберігаються в окремих папках
Покарання: відсутні
29.10.2018 1077740 Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мораторій
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері насінництва та розсадництва
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
29.10.2018 1160868 Державна служба України з питань праці Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: Дотримання закододавства з питань промислової безпеки, охорони праці, гігієни праці та законодавства з питань та працевлаштування інвалідів
Учасники:
Порушення:
Посадові особи і спеціалісти відповідно до Переліку посад посадових осіб, які зобовязані проходити перевірку знань з охорони праці не пройшли навчання і перевірку знань
Шахтний колодязь не облаштований засобами вимірювання об'єму видобутих підземних вод
Покарання: відсутні
29.10.2018 514605 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мораторій
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні