Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Будівництво (1) Перевірки (16)

ДЕРЖАВНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ПОДІЛЬСЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ"

#21319289

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
06.06.2022 3116366 Надання освітніх послуг у системі професійно-технічної освіти Державна служба якості освіти України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері професійно-технічної освіти
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
09.02.2022 3215245 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Хмельницькій області Проведено
32 порушення
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Волков Олександр Геннадійович — Провідний інспектор відділу запобігання надвичайним ситуаціям Кам'янець-Подільського районного управління Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області
Порушення:
Будівлі й приміщення не своєчасно очищаються від горючого сміття. (складське приміщення біля другого евакуаційного виходу в столовій в навчальному корпусі №1 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, просп. Грушевського, 2а; підвальні приміщення в гуртожитку №3 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вул. Годованця, 26в ; підвальні приміщення в гуртожитку №2 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вул. Тімірязєва, 127). Терміни очищення не встановлено технологічними регламентами або інструкціями, що затверджуються керівником об’єкта.
Вогнегасники не встановлено у легкодоступних та видних місцях, а також у пожежонебезпечних місцях, де найбільш вірогідна поява осередків пожежі.
Покриття підлоги не визначено на токсичність продуктів горіння, димоутворювальну здатність та поширення полум’я (встановлено лінолеум на другому, третьому, п’ятому поверсі в гуртожитку №3 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вул. Годованця, 26в)
Тривожні сповіщення від приладу приймально-контрольного пожежних систем протипожежного захисту не виведено та пульт пожежного спостерігання (підчас перевірки не надано підтверджуючі документи)
Допущено забивання, замикання дверей на шляхах евакуації. (другий евакуаційний вихід біля бібліотеки, другий евакуаційний вихід на третьому поверсі в напрямку гуртожитку КПНУ ім.Івана Огієнка в навчальному корпусі №1 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, просп. Грушевського, 2а; другий евакуаційний вихід на другому, третьому, четвертому поверхах в гуртожитку №1 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, просп. Грушевського, 2а; перехід в ліву та праву частини гуртожитку на першому поверсі в гуртожитку №2 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вул. Тімірязєва, 127,).
Замуровано приямки віконних прорізів та зменшено віконні прорізи в підвальному приміщенні в гуртожитку №2 за адресою: вул. Тімірязєва, 127
Допущено зменшення шляху евакуації в гуртожитку №2 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вул. Тімірязєва, 127 (Встановлено металеву «вертушку»).
Об’єкт не в повній мірі забезпечено первинними засобами пожежогасіння.
Не всі входи до будівель забезпечено освітлення. (навчальний корпус №1 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, просп. Грушевського, 2а; Гуртожиток №2 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вул. Тімірязєва, 127; Гуртожиток №3 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вул. Годованця, 26в)
Зменшено кількість евакуаційних виходів. (другий евакуаційний вихід на другому поверсі в напрямку гуртожитку КПНУ ім.Івана Огієнка в навчальному корпусі №1 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, просп. Грушевського, 2а).
Встановлені глухі ґрати. (приміщення бухгалтерів в навчальний корпус №1 за адресою: просп. Грушевського, 2а).
В пожежонебезпечних зонах експлуатуються світильники з лампами розжарювання без захисного суцільного скла (ковпаків). (побутові приміщення в столовій в навчальному корпусі №1 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, просп. Грушевського, 2а; підвальні приміщення в гуртожитку №2 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вул. Тімірязєва, 127; підвальні приміщення, кімната № 24, №27, №33а в гуртожитку №3 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вул. Годованця, 26в).
Не затверджено графік проведення спеціальних об'єктових навчань і тренувань з питань цивільного захисту з териториальными органами ДСНС.
Чергові гуртожитків не забезпечені засобами індивідуального захисту органів дихання для саморятування людей під час пожежі з розрахунку на максимальну кількість дітей та окремо для обслуговуючого персоналу
Не проведено замір опору ізоляції та перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж. (гуртожитку №2 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вул. Тімірязєва, 127; гуртожитку №3 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вул. Годованця, 26в). (не надано підтверджуючі документи підчас перевірки)
Усі шляхи евакуації не забезпечено евакуаційним освітленням (аварійним освітленням евакуювання).
Допущено опорядження стін та стелі матеріалами з невизначеними показниками пожежної небезпеки. (стеля в коридорі на другому та третьому поверхах в навчальному корпусі №1 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, просп. Грушевського, 2а; стіни в фойє на першому поверсі та по сходових клітинах з першого на другий поверх, стіни в коридорі на третьому поверсі в гуртожитку №3 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вул. Годованця, 26в; стіни в фойє та по сходових маршах з першого на другий поверх в другому під’їзді в гуртожитку №2 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вул. Тімірязєва, 127, стелі в коридорі на першому поверсі в будівлі корпусі виробничих майстерень за адресою: м. Кам’янець-Подільський, просп. Грушевського, 41в; стеля в коридорі на другому поверсі в гуртожитку №1 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, просп. Грушевського, 2а).
Дверні прорізи електрощитових, виходів на горище не обладнано протипожежними дверима. (навчальний корпус №1 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, просп. Грушевського, 2а; навчальний корпус №2 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, просп. Грушевського, 41в; Гуртожиток №2 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вул. Тімірязєва, 127; Гуртожиток №3 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вул. Годованця, 26в; Гуртожиток №1 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, просп. Грушевського, 2а.).
Усі будівлі об’єктів не забезпечено освітленням адресного вказівника.
Обсяги забезпечення працівників засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типи, а також місця зберігання не погоджено з територіальним органом ДСНС (при перевірці не надано листи погодження)
Формування з питань цивільного захисту не забезпечено засобами індивідуального захисту.
Відстань між світильниками з лампами розжарювання та предметами (конструкціями та конструктивними елементами будинків) з горючих матеріалів менше 0.5 м. (центральний підвал в гуртожитку №2 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вул. Тімірязєва, 127).
Відстань між відкрито прокладеними незахищеними проводами, захищеними проводами з оболонками з горючих матеріалів та горючими основами менше 0,01 метра. (підвальне приміщення в гуртожитку №3 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вул. Годованця, 26в)
Не усі приміщення будівель та споруд обладнано системою пожежної сигналізації. (приміщення в столовій в навчальному корпусі №1 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, просп. Грушевського, 2а; будівлі за адресою: м. Кам’янець-Подільський, просп. Грушевського, 41в; гуртожиток №2 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вул. Тімірязєва, 127;).
Не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів в усіх будівлях та спорудах. (не надано акти на приховані роботи)
Не усі пожежні кран-комплекти розміщені у вбудованих або навісних шафах (гуртожиток №2 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вул. Тімірязєва, 127)
Наявна автоматична пожежна сигналізація утримується в вимкненому стані (несправності не усуваються, про це свідчить вимкнений прилад приймально-контрольний пожежний. (навчальний корпус №1 та гуртожиток №1 за адресою: м. Кам’янець-Подільський просп. Грушевського, 2а; Гуртожиток №3 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вул. Годованця, 26в)
Не здійснено захист усіх будівель та споруд від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів (не надано комплект експлуатаційно-технічної документації з блискавкозахисту: пояснювальна записка, схеми зон захисту блискавковідводів, робочі креслення конструкцій блискавкозахисту, приймальна документація)
Двері на шляхах евакуації відчиняються не в напрямку виходу з будівель, приміщень. (другий евакуаційний вихід з актової зали та другий евакуаційний вихід з столової в навчальному корпусі №1 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, просп. Грушевського, 2а; другий евакуаційний вихід з гуртожитку №3 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вул. Годованця, 26в).
Пожежні щити, що знаходяться на території об’єктів за адресою: м. Кам’янець-Подільський, просп. Грушевського, 2а та м. Кам’янець-Подільський, просп. Грушевського, 41в, не укомплектовано згідно норм належності.
Гуртожитку №2 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вул. Тімірязєва, 127 не обладнано системою керування евакуюванням третього типу.
Усі пожежні кран-комплекти не укомплектовані згідно норм належності
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
08.11.2021 2948319 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Розгуляєва Н П — шеф-кухар
Горбатюк Оксана Михайлівна — Головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Кам’янець-Подільського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області
Розгуляєва Н.П. — шеф-кухар
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
14.09.2021 2907878 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Управління Держпраці у Хмельницькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: позапланова перевірка
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Тимуш О.В. — головний державний інспектор відділу нагляду в АПК та СКС
Тимуш О В — головний державний інспектор відділу нагляду в АПК та СКС
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
09.08.2021 2889127 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Хмельницькій області Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: дотримання суб'єктом господарювання вимог законодавства у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Олексійчук Валентина Петрівна — Головний бухгалтер
Прісняк Петро Васильович — в.о.директора, заступник директора з навчальної частини
Порушення:
Встановлено подання недостовірних відомостей, що використовуються в системі персоніфікованого обліку за 2005-2009 роки (не зазначено номер облікової картки застрахованої особи)
Встановлено подання недостовірних відомостей, що використовуються в системі персоніфікованого обліку за 2002-2003 роки (не зазначено номер облікової картки застрахованої особи)
Покарання: відсутні
20.07.2021 2365552 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
41 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Гуртожиток № 1
Хмельницька обл., м. Кам'янець-Подільський, просп. Грушевського, 2А
Гуртожиток №3
Хмельницька обл., м. Кам'янець-Подільський, вул. Годованця, 26 В
навчальний корпус № 2
Хмельницька обл., м. Кам'янець-Подільський, просп. Грушевського, 41В
навчальний корпус № 1
Хмельницька обл., м. Кам'янець-Подільський, просп. Грушевського, 2А
Гуртожиток №2
Хмельницька обл., м. Кам'янець-Подільський, вул. Тімірязєва, 127
Учасники:
Волков Олександр Геннадійович — Провідний інспектор відділу запобігання надвичайним ситуаціям Кам'янець-Подільського районного управління Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області
Порушення:
Не усі приміщення будівель та споруд обладнано системою пожежної сигналізації. (Майстерня №1, №2 та приміщення в столовій в навчальному корпусі №1 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, просп. Грушевського, 2а; будівлі за адресою: м. Кам’янець-Подільський, просп. Грушевського, 41в; гуртожиток №2 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вул. Тімірязєва, 127;).
Пожежні щити, що знаходяться на території об’єктів за адресою: м. Кам’янець-Подільський, просп. Грушевського, 2а та м. Кам’янець-Подільський, просп. Грушевського, 41в, не укомплектовано згідно норм належності.
Не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів в усіх будівлях та спорудах. (не надано акти на приховані роботи)
Будівлі й приміщення не своєчасно очищаються від горючого сміття. (складське приміщення біля другого евакуаційного виходу в столовій в навчальному корпусі №1 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, просп. Грушевського, 2а; підвальні приміщення в гуртожитку №3 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вул. Годованця, 26в ; підвальні приміщення в гуртожитку №2 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вул. Тімірязєва, 127). Терміни очищення не встановлено технологічними регламентами або інструкціями, що затверджуються керівником об’єкта.
Не всі входи до будівель забезпечено освітлення. (навчальний корпус №1 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, просп. Грушевського, 2а; Гуртожиток №2 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вул. Тімірязєва, 127; Гуртожиток №3 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вул. Годованця, 26в)
Не проведено технічне обслуговування і перевірку пожежних кран-комплектів на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування. Пожежні кран комплекти перебувають у несправному стані та не готові до використання. (не надано журналі обліку технічного обслуговування пожежних кран-комплектів).
Допущено зменшення шляху евакуації в гуртожитку №2 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вул. Тімірязєва, 127 (Встановлено металеву «вертушку»).
Зменшено кількість евакуаційних виходів. (другий евакуаційний вихід на другому поверсі в напрямку гуртожитку КПНУ ім.Івана Огієнка в навчальному корпусі №1 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, просп. Грушевського, 2а).
Не усі пожежні кран-комплекти розміщені у вбудованих або навісних шафах
Працюючий персонал не забезпечено засобами індивідуального захисту. Обсяги забезпечення працівників засобами радіаційного та хімічного захисту, їх типи, а також місця зберігання не погоджено з територіальним органом ДСНС (при перевірці не надано листи погодження)
З працівниками не проведено інструктажі і перевірку знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки.
Чергові гуртожитків не забезпечені засобами індивідуального захисту органів дихання для саморятування людей під час пожежі з розрахунку на максимальну кількість дітей та окремо для обслуговуючого персоналу
Допущено забивання, замикання дверей на шляхах евакуації. (другий евакуаційний вихід біля бібліотеки, другий евакуаційний вихід на третьому поверсі в напрямку гуртожитку КПНУ ім.Івана Огієнка в навчальному корпусі №1 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, просп. Грушевського, 2а; другий евакуаційний вихід на другому, третьому, четвертому поверхах в гуртожитку №1 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, просп. Грушевського, 2а; перехід в ліву та праву частини гуртожитку на першому поверсі в гуртожитку №2 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вул. Тімірязєва, 127,).
Вогнегасники не встановлено у легкодоступних та видних місцях, а також у пожежонебезпечних місцях, де найбільш вірогідна поява осередків пожежі.
Допущено до роботи осіб, які не пройшли навчання, протипожежного інструктажу і перевірку знань з питань пожежної безпеки.
В пожежонебезпечних зонах експлуатуються світильники з лампами розжарювання без захисного суцільного скла (ковпаків). (побутові приміщення в столовій в навчальному корпусі №1 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, просп. Грушевського, 2а; підвальні приміщення в гуртожитку №2 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вул. Тімірязєва, 127; підвальні приміщення, кімната № 24, №27, №33а в гуртожитку №3 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вул. Годованця, 26в).
Об’єкт не в повній мірі забезпечено первинними засобами пожежогасіння
Усі шляхи евакуації не забезпечено евакуаційним освітленням (аварійним освітленням евакуювання).
Відстань між відкрито прокладеними незахищеними проводами, захищеними проводами з оболонками з горючих матеріалів та горючими основами менше 0,01 метра. (підвальне приміщення в гуртожитку №3 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вул. Годованця, 26в)
Покриття підлоги не визначено на токсичність продуктів горіння, димоутворювальну здатність та поширення полум’я (встановлено лінолеум на другому, третьому, п’ятому поверсі в гуртожитку №3 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вул. Годованця, 26в)
Не здійснено захист усіх будівель та споруд від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів (не надано комплект експлуатаційно-технічної документації з блискавкозахисту: пояснювальна записка, схеми зон захисту блискавковідводів, робочі креслення конструкцій блискавкозахисту, приймальна документація)
Відстань між світильниками з лампами розжарювання та предметами (конструкціями та конструктивними елементами будинків) з горючих матеріалів менше 0.5 м. (центральний підвал в гуртожитку №2 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вул. Тімірязєва, 127).
Допущено опорядження стін та стелі матеріалами з невизначеними показниками пожежної небезпеки. (стеля в коридорі на другому та третьому поверхах в навчальному корпусі №1 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, просп. Грушевського, 2а; стіни в фойє на першому поверсі та по сходових клітинах з першого на другий поверх, стіни в коридорі на третьому поверсі в гуртожитку №3 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вул. Годованця, 26в; стіни в фойє та по сходових маршах з першого на другий поверх в другому під’їзді в гуртожитку №2 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вул. Тімірязєва, 127, стелі в коридорі на першому поверсі в будівлі корпусі виробничих майстерень за адресою: м. Кам’янець-Подільський, просп. Грушевського, 41в; стеля в коридорі на другому поверсі в гуртожитку №1 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, просп. Грушевського, 2а).
Усі будівлі об’єктів не забезпечено освітленням адресного вказівника.
Замуровано приямки віконних прорізів та зменшено віконні прорізи в підвальному приміщенні в гуртожитку №2 за адресою: вул. Тімірязєва, 127
Електрощити, групові електрощитки не оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки). (столова та актова зала в навчальному корпус №1 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, просп. Грушевського, 2а; в коридорі на третьому та п’ятому поверсі в гуртожитку №3 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вул. Годованця, 26в).
Двері на шляхах евакуації відчиняються не в напрямку виходу з будівель, приміщень. (другий евакуаційний вихід з актової зали та другий евакуаційний вихід з столової в навчальному корпусі №1 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, просп. Грушевського, 2а; другий евакуаційний вихід з гуртожитку №3 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вул. Годованця, 26в).
Для усіх приміщень складського призначення не визначено категорії щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок», які не позначено на вхідних дверях до приміщень, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні.
Дверні прорізи електрощитових, виходів на горище не обладнано протипожежними дверима. (навчальний корпус №1 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, просп. Грушевського, 2а; навчальний корпус №2 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, просп. Грушевського, 41в; Гуртожиток №2 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вул. Тімірязєва, 127; Гуртожиток №3 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вул. Годованця, 26в; Гуртожиток №1 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, просп. Грушевського, 2а.).
Встановлені глухі ґрати. (приміщення бухгалтерів в навчальний корпус №1 за адресою: просп. Грушевського, 2а).
Усі пожежні кран-комплекти не укомплектовані згідно норм належності
Працюючий персонал не забезпечено засобами індивідуального захисту.
Не затверджено графік проведення спеціальних об'єктових навчань і тренувань з питань цивільного захисту з териториальными органами ДСНС.
Гуртожитку №2 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вул. Тімірязєва, 127 не обладнано системою керування евакуюванням третього типу.
Не усі працівники пройшли навчання з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної та пожежної безпеки
Тривожні сповіщення від приладу приймально-контрольного пожежних систем протипожежного захисту не виведено та пульт пожежного спостерігання (підчас перевірки не надано підтверджуючі документи)
Посадові особи не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях». (не надано відповідні посвідчення)
Наявна автоматична пожежна сигналізація утримується в вимкненому стані (несправності не усуваються, про це свідчить вимкнений прилад приймально-контрольний пожежний. (навчальний корпус №1 та гуртожиток №1 за адресою: м. Кам’янець-Подільський просп. Грушевського, 2а; Гуртожиток №3 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вул. Годованця, 26в)
Не проведено замір опору ізоляції та перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж. (гуртожитку №2 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вул. Тімірязєва, 127; гуртожитку №3 за адресою: м. Кам’янець-Подільський, вул. Годованця, 26в). (не надано підтверджуючі документи підчас перевірки)
Не проведено ідентифікацію об'єктів господарської діяльності щодо визначення потенційної небезпеки.
Не розроблено інструкції щодо виконання вимог техногенної безпеки та порядку дій персоналу в разі виникнення аварійної ситуації (аварії).
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
05.07.2021 2887183 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Хмельницькій області Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Відсутність під час проведення заходу державного нагляду (контролю) керівника суб'єкта господарювання або уповноваженої ним особи
Предмет перевірки: Закон України "Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності" від 05.04.2007 № 877-V
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
13.04.2021 2562626 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Рущак М — директор центру
Тітенюк А.В. — заступник директора з навчально-виробничої роботи
Коритник Ірина Олексіївна — Фельдшер санітарний відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Кам’янець-Подільського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області
Чайковський Олег Анатолійович — Заступник начальника управління , начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Кам’янець-Подільського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області
Тітенюк А В — заступник директора з навчально-виробничої роботи
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
12.10.2020 2178336 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Хмельницькій області Проведено
27 порушень
Предмет перевірки: Дотримання та виконання вимог законодавства у сферах цивільного захисту , пожежної та техногенної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Рущак Михайло Юрійови — Директор державного навчального закладу "Подільський центр професійно-технічної освіти"
Топольницький Владислав Русланович — Провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Кам'янець-Подільського районного управління Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області
Порушення:
Пожежні щити, що знаходяться на території об’єктів, не укомплектовано згідно норм належності.
Працюючий персонал не забезпечено засобами індивідуального захисту.
Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння не установлено вказівні знаки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір», ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цветасигнальные и знаки безопасности». Знаки повинні бути розміщені на видимих місцях на висоті 2-2,5 м від рівня підлоги як усередині, так і поза приміщеннями.
В навчальному корпусі №3 дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Усі об’єкти, будівлі та приміщення в повній мірі не забезпечені первинними засобами пожежогасіння.
Не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів в усіх будівлях та спорудах.
Допущено опорядження стін та стелі матеріалами з невизначеними показниками пожежної небезпеки. (Навчальний корпус №1: стеля в коридорі на другому та третьому поверхах; гуртожиток №2: фойє на першому поверсі).
Пожежні кран-комплекти не укомплектовані згідно норм належності. (Гуртожиток №1: 2-гий, 3-тій, 4-тий поверх сходової площадки другого евакуаційного шляху; гуртожиток №2; навчальний корпус №1: ПК№1, ПК№3, майстерня №2; навчальний корпус № 2).
На об’єктах не забезпечено освітлення входів до будівель.
До схематичного плану евакуації не розроблена керівником інструкція, що визначає дії персоналу щодо забезпечення безпечної та швидкої евакуації людей.
Не здійснено захист усіх будівель та споруд від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів. (Навчальний корпус №1 за адресою: просп.Грушевського, 2а; гуртожиток №2 за адресою: вул. Тімірязєва, 127; гуртожиток №3 за адресою: вул. Годованця, 26в; гуртожиток №1 за адресою: просп. Грушевського, 2а).
Зменшено кількість евакуаційних виходів. (Навчальний корпус №1: другий евакуаційний вихід на другому та третьому поверхах в напрямку гуртожитку КПНУ ім.Івана Огієнка).
Не проведено ідентифікацію об'єктів господарської діяльності щодо визначення потенційної небезпеки.
Усі будівлі об’єктів не забезпечено освітленням адресного вказівника.
Дверні прорізи електрощитових, виходів на горище не обладнано протипожежними дверима. (Навчальний корпус №1, гутожиток №1, гуртожиток №2, навчальний корпус №2, майстерня №2 та майстерня №1 за адресою: просп. Грушевського, 2а).
Не усі посадові особи пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Не проведено замір опору ізоляції та перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж. (гуртожиток №2 за адресою: вул. Тімірязєва, 127; гуртожиток №3 за адресою: вул. Годованця, 26в; гуртожиток №1 за адресою: просп. Грушевського, 2а).
Гуртожиток №2 та №3 не обладнані системою керування евакуюванням третього типу.
Електророзетки, вимикачі, перемикачі встановлені на горючі основи (конструкції) без підкладання під них суцільного негорючого матеріалу, що має виступати за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра. (Навчальний корпус №1: кабінет №121; навчальний корпус №2: кабінет№44; гуртожиток №3: коридор першого поверху, приміщення виробничих майстерень за адресою: просп.Грушевського, 41в).
Не усі приміщення будівель та споруд обладнано системою пожежної сигналізації. (Майстерня №1 та №2 адресою: просп. Грушевського, 2а; навчальний корпус №2 та будівлі за адресою: просп. Грушевського, 41в; гуртожиток №2 за адресою: вул. Тімірязєва, 127; гуртожиток №3 за адресою: вул. Годованця, 26в).
Чергові гуртожитків не забезпечені засобами індивідуального захисту органів дихання для саморятування людей під час пожежі з розрахунку на максимальну кількість дітей та окремо для обслуговуючого персоналу
Двері на шляхах евакуації відчиняються не в напрямку виходу з будівель, приміщень. (Навчальний корпус №1: другий евакуаційний вихід з актової зали, другий евакуаційний вихід з виробничих майстерень за адресою: просп.Грушевського, 41в).
Відсутні шафи пожежних-кран комплектів. (Навчальний корпус №1: біля кладової №2; навчальний корпус №2: сходова площадка другого евакуаційного шляху на 1-му, 2-му, 3-му, 4-му поверхах; гуртожиток №2: другий та третій під’їзд).
Допущено забивання, замикання дверей на шляхах евакуації. (Навчальний корпус №1: другий евакуаційний вихід біля бібліотеки, другий евакуаційний вихід біля ізолятора, другий евакуаційний вихід біля кабінету хімії; гуртожиток №1: другий евакуаційний вихід на другому, третьому, четвертому поверхах; гуртожиток №2: перехід в ліву та праву частини гуртожитку на першому поверсі).
Допущено зменшення шляху евакуації в гуртожитку №2. (Встановлено металеву «вертушку»).
Встановлені глухі ґрати. (Навчальний корпус №1: кабінет хімії, приміщення бухгалтерів, приміщення «монтажник санітарно-технічних систем та устаткування»).
Не забезпечено відповідними знаками безпеки усі об’єкти, будівлі, приміщення.
Покарання:
warning
04.09.2020 1822873 Зайнятість населення, зайнятість та працевлаштування осіб з інвалідністю Державна служба України з питань праці Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: кадрова документація введеться централізовано
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах зайнятості населення, зайнятості та працевлаштування осіб з інвалідністю
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
04.09.2020 1828262 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
3 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Тимуш О.В. — головний державний інспектор відділу нагляду в АПК та СКС
Тимуш О В — головний державний інспектор відділу нагляду в АПК та СКС
Порушення:
У протоколах засідання комісії з перевірки знань з питань охорони праці не зазначено перелік основних нормативно-правових актів з охорони праці та з безпечного виконання конкретних видів робіт, в обсязі яких працівник пройшов перевірку знань.
На виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки (роботи, що виконуються на висоті понад 1.3 метра; зварювальні роботи; зберігання балонів; вантажопідіймальні крани та машини) роботодавцем не оформлена в установленому порядку декларація відповідності його матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці та промислової безпеки
Працівники, під час прийняття на роботу та періодично, не проходять в закладі інструктаж надання домедичної допомоги потерпілим від нещасних випадків, а також з правил поведінки та дій при виникненні аварійних ситуацій, пожеж і стихійних лих.
Покарання: відсутні
01.06.2020 2116519 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Управління Держпраці у Хмельницькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: позапланова перевірка
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Герук Сергій Станіславович — головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв"язку
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
23.01.2020 2101387 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання вимог санітарного законодавства
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Коритник Ірина Олексіївна — Фельдшер санітарний відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Кам’янець-Подільського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області
Чайковський Олег Анатолійович — Заступник начальника управління , начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Кам’янець-Подільського міськрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
03.01.2020 2052951 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Хмельницькій області Проведено
46 порушень
Предмет перевірки: Закон України "Про основні засади державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності" від 05.04.2007 № 877-V
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Рущак Михайло Юрійович — Директор державного навчального закладу "Подільський центр професійно-технічної освіти"
Волков Олександр Геннадійович — Провідний інспектор відділу запобігання надвичайним ситуаціям Кам'янець-Подільського районного управління Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області
Порушення:
Усі об’єкти, будівлі та приміщення в повній мірі не забезпечені первинними засобами пожежогасіння.
Чергові гуртожитків не забезпечені засобами індивідуального захисту органів дихання для саморятування людей під час пожежі з розрахунку на максимальну кількість дітей та окремо для обслуговуючого персоналу
Дверні прорізи електрощитових, виходів на горище не обладнано протипожежними дверима. (Навчальний корпус №1, гутожиток №1, гуртожиток №2, навчальний корпус №2, майстерня №2 та майстерня №1 за адресою: просп. Грушевського, 2а).
Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння не установлено вказівні знаки згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір», ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цветасигнальные и знаки безопасности». Знаки повинні бути розміщені на видимих місцях на висоті 2-2,5 м від рівня підлоги як усередині, так і поза приміщеннями.
В пожежонебезпечних зонах експлуатуються світильники з лампами розжарювання без захисного суцільного скла (ковпаків). (Навчальний корпус №1: препараторська в кабінеті хімії; навчальний корпус №2: підвальне приміщення; підвальне приміщення в гуртожитку №2 та №3).
Допущено зменшення шляху евакуації в гуртожитку №2. (Встановлено металеву «вертушку»).
Будівлі й приміщення не своєчасно очищаються від горючого сміття. (Навчальний корпус №1: складське приміщення біля другого евакуаційного виходу в столовій; майстерня №2: приміщення електрощитової; навчальний корпус №2: підвальні приміщення; гуртожиток №3: підвальні приміщення; гуртожиток №2: підвальні приміщення). Терміни очищення не встановлено технологічними регламентами або інструкціями, що затверджуються керівником об’єкта.
Відсутні журнали обліку вогнегасників.
Не відкориговано інструкції для кожного приміщення про заходи пожежної безпеки. У цих інструкціях потрібно вказувати: категорію приміщення з вибухопожежної та пожежної небезпеки (для виробничих, складських приміщень та лабораторій); вимоги щодо утримання евакуаційних шляхів та виходів; спеціальні місця для куріння та вимоги до них; порядок утримання приміщень, робочих місць; порядок зберігання та застосування легкозаймистих рідин, горючих рідин (далі - ЛЗР, ГР), пожежовибухонебезпечних речовин і матеріалів; порядок прибирання робочих місць, збирання, зберігання та видалення горючих відходів, промасленого ганчір’я; порядок утримання та зберігання спецодягу; місця, порядок та норми одночасного зберігання в приміщенні сировини, напівфабрикатів та готової продукції; порядок проведення зварювальних та інших вогневих робіт; порядок огляду, вимкнення електроустановок, приведення в пожежобезпечний стан приміщень та робочих місць, закриття приміщень після закінчення роботи; заходи пожежної безпеки при роботі на технологічних установках та апаратах, які мають підвищену пожежну небезпеку; граничні показання контрольно-вимірювальних приладів, відхилення від яких можуть викликати пожежу або вибух; обов'язки та дії працівників у разі виникнення пожежі.
Допущено забивання, замикання дверей на шляхах евакуації. (Навчальний корпус №1: другий евакуаційний вихід біля бібліотеки, другий евакуаційний вихід біля ізолятора, другий евакуаційний вихід біля кабінету хімії; гуртожиток №1: другий евакуаційний вихід на другому, третьому, четвертому поверхах; гуртожиток №2: перехід в ліву та праву частини гуртожитку на першому поверсі).
Зменшено кількість евакуаційних виходів. (Навчальний корпус №1: другий евакуаційний вихід на другому та третьому поверхах в напрямку гуртожитку КПНУ ім.Івана Огієнка).
Двері на шляхах евакуації відчиняються не в напрямку виходу з будівель, приміщень. (Навчальний корпус №1: другий евакуаційний вихід з актової зали, другий евакуаційний вихід з виробничих майстерень за адресою: просп.Грушевського, 41в).
Не усі переносні вогнегасники навішані на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення.
Не забезпечено відповідними знаками безпеки усі об’єкти, будівлі, приміщення.
Усі вогнегасники не мають облікового (інвентарного) номеру.
Відстань між світильниками з лампами розжарювання та предметами (конструкціями та конструктивними елементами будинків) з горючих матеріалів менше 0.5 м. (Гуртожиток №2: центральний підвал).
Не забезпечено 10% запас пожежних сповіщувачів відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014.
Допущено використання тимчасових електромереж з порушенням. (Навчальний корпус №1: кабінет №206, №309, кабінет бухгалтерів; навчальний корпус №2: кабінет №28, приміщення актової зали за адресою: просп.Грушевського, 41в).
Усі будівлі об’єктів не забезпечено освітленням адресного вказівника.
Не здійснено захист усіх будівель та споруд від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів. (Навчальний корпус №1 за адресою: просп.Грушевського, 2а; гуртожиток №2 за адресою: вул. Тімірязєва, 127; гуртожиток №3 за адресою: вул. Годованця, 26в; гуртожиток №1 за адресою: просп. Грушевського, 2а).
Електророзетки, вимикачі, перемикачі встановлені на горючі основи (конструкції) без підкладання під них суцільного негорючого матеріалу, що має виступати за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра. (Навчальний корпус №1: кабінет №121; навчальний корпус №2: кабінет№44; гуртожиток №3: коридор першого поверху, приміщення виробничих майстерень за адресою: просп.Грушевського, 41в).
Не усі посадові особи пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Встановлені глухі ґрати. (Навчальний корпус №1: кабінет хімії, приміщення бухгалтерів, приміщення «монтажник санітарно-технічних систем та устаткування»).
Пожежні щити, що знаходяться на території об’єктів, не укомплектовано згідно норм належності.
Гуртожиток №2 та №3 не обладнані системою керування евакуюванням третього типу.
Не усі наявні вогнегасники пройшли технічне обслуговування.
Не проведено ідентифікацію об'єктів господарської діяльності щодо визначення потенційної небезпеки.
Не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів в усіх будівлях та спорудах.
В навчальному корпусі №3 дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
На об’єктах не забезпечено освітлення входів до будівель.
Пожежні кран-комплекти не укомплектовані згідно норм належності. (Гуртожиток №1: 2-гий, 3-тій, 4-тий поверх сходової площадки другого евакуаційного шляху; гуртожиток №2; навчальний корпус №1: ПК№1, ПК№3, майстерня №2; навчальний корпус № 2).
Не закриті кришками з негорючих або важкогорючих матеріалів відгалужувальні та з’єднувальні коробки. (Навчальний корпус №1: приміщення електрощитової).
Працюючий персонал не забезпечено засобами індивідуального захисту.
На усіх дверях горищ, електрощитових, підвалів не вказано місця зберігання ключа.
Не усі приміщення будівель та споруд обладнано системою пожежної сигналізації. (Майстерня №1 та №2 адресою: просп. Грушевського, 2а; навчальний корпус №2 та будівлі за адресою: просп. Грушевського, 41в; гуртожиток №2 за адресою: вул. Тімірязєва, 127; гуртожиток №3 за адресою: вул. Годованця, 26в).
Допущено захаращення шляхів евакуації. (Навчальний корпус: коридор другого евакуаційного виходу з столової; гуртожиток №2: коридор на четвертому поверсі в першому під’їзді).
Електрощити, групові електрощитки не оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки). (Навчальний корпус №1: актова зала, коридор біля кабінету №121, коридор на другому поверсі в майстерні №2; гуртожиток №3: коридор 3-го та 4-го поверху).
Не проведено технічне обслуговування і перевірку усіх пожежних кран-комплектів на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Легкозаймисті речовини, горючі речовини та матеріали, що мають підвищену вибухопожежну небезпеку зберігаються в невідповідних місцях. (Навчальний корпус №1: складське приміщення в столовій «калориферна»).
Не проведено замір опору ізоляції та перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж. (гуртожиток №2 за адресою: вул. Тімірязєва, 127; гуртожиток №3 за адресою: вул. Годованця, 26в; гуртожиток №1 за адресою: просп. Грушевського, 2а).
Електрощитова в навчальному корпусі №1 використовується не за призначенням. (Складське приміщення).
Відсутні шафи пожежних-кран комплектів. (Навчальний корпус №1: біля кладової №2; навчальний корпус №2: сходова площадка другого евакуаційного шляху на 1-му, 2-му, 3-му, 4-му поверхах; гуртожиток №2: другий та третій під’їзд).
До схематичного плану евакуації не розроблена керівником інструкція, що визначає дії персоналу щодо забезпечення безпечної та швидкої евакуації людей.
Допущено опорядження стін та стелі матеріалами з невизначеними показниками пожежної небезпеки. (Навчальний корпус №1: стеля в коридорі на другому та третьому поверхах; гуртожиток №2: фойє на першому поверсі).
Допущено складування горючих матеріалів на відстані менше 1 м від електроустаткування. (Навчальний корпус №1: приміщення електрощитової).
Шафи пожежних кран-комплектів не мають отвори для провітрювання. (Навчальний корпус №1, майстерня №2, гуртожиток №1, навчальний корпус №2).
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
06.06.2019 1663309 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Головне управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Тітенюк Андрій Вікторович — заступник директора
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
10.04.2018 393995 Сфера теплопостачання Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: через мораторій
Предмет перевірки: господарська діяльність, пов'язана із споживанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових установок і мереж, енергетичного обладнання суб'єктів відносин у сфері теплопостачання, випробування та ремонту зазначених установок і мереж, режимів споживання теплової енергії
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні