Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (2)
Дозвільні документи
Ліцензії (5)
Будівництво (6) Перевірки (9)

КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "МІСЬКТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО"

#21284482

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
10.02.2022 3214978 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Херсонській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: достовірність відомостей поданих до реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Шульга Юлія Сергіївна — головний спеціаліст відділу контрольно-перевірочної роботи №1 управління контрольно-перевірочної роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Херсонській області
Гарковенко Ольга Вікторівна — головний бухгалтер
Порушення:
Відомості в звітності не відповідають даним обліку страхувальника
Покарання: відсутні
09.11.2021 2277063 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
110 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Ануфрієва Ольга Броніславівна — Головний державний інспектор відділу нагляду на об’єктах підвищеної небезпеки управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки
Погорєлова Наталія Василівна — головний державний інспектор відділу нагляду на об’єктах підвищеної небезпеки управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Херсонській області
Доценко Ігор Борисович — Начальник відділу нагляду на об'єктах підвищеної небезпеки управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки
Наливайко Микола Сергійович — головний державний інспектор відділу нагляду на об’єктах підвищеної небезпеки управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Херсонській області
Васін Руслан Анотолийович — головний державний інспектор відділу нагляду на об’єктах підвищеної небезпеки управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Херсонській області
Совєтов Валерій Едуардович — Головний державний інспектор відділу нагляду в промисловості управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки
Соловйов Євген Вікторович — Головний державний інспектор відділу нагляду в промисловості управління нагляду в промисловості і на об'єктах підвищеної небезпеки
Порушення:
Не представлені результати технічного огляду надземних газопроводів (середнього, низького тиску).
Вичерпався термін чергової перевірки електрозахисних засобів, які знаходяться в експлуатації.
Не перевіряються електроінструменти та кабелі-подовжувачі, які використовуються на підприємстві (1 раз на 6 місяців).
Не розроблена інструкція з охорони праці по перевірці та прочищенню каналів відводу згорання палива та вентиляційної системи, якою під час виконання робіт могли б користуватись працівники.
Відсутній журнал обліку робіт, що виконуються за нарядами і розпорядженнями.
Не призначено працівників, відповідальних за організацію і безпечне виконання робіт на висоті.
На підприємстві  не організовано проведення щорічного навчання та перевірку знань для  електромонтера з ремонту та обслуговування електроустаткування, слюсарів згідно: НПАОП 0.00-1.15-07 «Правила охорони  праці  під  час виконання робіт на  висоті».
Не встановлені строки та періодичність (Договір з ПП «СМНФ «ГАЗКОТЛОНАЛАДКА» від 14.01.2021р. не містить у собі графіка, розробленого замовником (п. 2.1.1. Договору) щодо проведення: - технічних оглядів газопроводів-вводів (підземних, надземних);- технічних обслуговувань запірної арматури, що встановлена на   зовнішніх газопроводах;- технічних оглядів  і обслуговування засобів електрохімічного захисту;- технічних обслуговувань та поточних ремонтів внутрішніх газопроводів та газовикористовуючого обладнання;- повірки контрольно-вимірювальних приладів;- технічних обслуговувань димових і вентиляційних каналів;- перевірки стану ущільнень вводів підземних комунікацій в підвалах будинків, а також місць перетинів газопроводами елементів будівель;- та інше.
Залишкова висота малюнка протектора встановленого на задній вісі транспортного засобу с д.р.н. ВТ8205АТ не відповідає нормам ПДР, шини автогрейдера марки ДЗк-250 мають видимий знос протектору та руйнування (порізи проколи тощо).
Біля кожної установки, що використовує газ, відсутні схеми обладнання із зазначенням номерів обладнання, запобіжної і запірної арматури, контрольно-вимірювальних приладів.
Не проводиться еред рейсовий медогляд водіїв перед виїздом
На території підприємства безладно розміщують та зберігають (привалюють, спирають) матеріали, запчастини агрегати доустаткування і огородження.
Відсутній контроль за проведенням технічного огляду, регулюванням обладнання ШГРП (відсутній Журнал реєстрації результатів технічного огляду газорегуляторного пункту).
Відсутні результати обслуговування запірної арматури на надземних газопроводах (середнього та низького тиску).
Не розроблено інструкції з охорони праці, а саме: для відповідальних працівників, для персоналу з ремонту та технічного обслуговуванню ВПМ, для працівників, які користуються ВПМ, керовані з підлоги.
Роботодавцем не організовано проведення аудиту охорони праці, лабораторних досліджень умов праці, оцінка технічного стану виробничого обладнання та устаткування, атестації робочих місць на відповідність нормативно-правовим актам з охорони праці.
Потребує оновлення  вивішений біля в’їзду на територію підприємства схематичний план (схема) руху транспортних засобів та працівників з показом дозволених та заборонених напрямків, поворотів, зупинок, виїздів, в’їздів тощо.
Не на всій запірній арматурі зазначено напрямок обертання арматури. На газопроводах, ГРУ потребує поновлення позначення напрямку потоку газу.
Машиністи котельні у кількості 10 осіб не пройшли навчання та перевірку знань згідно НПАОП 0.00-5.11-85 «Типова інструкція з організації безпечного ведення газонебезпечних робіт».
Відсутня  особа, яка буде заміщати відповідального  за електрогосподарство у разі його  відсутності (відпустка, хвороба).
Не проходять періодичні випробування статичним  навантаженням драбини, які перебувають в експлуатації.
Електрочайник, який знаходиться у гардеробній для водіїв, оснащений саморобним електрокабелем.
Не затверджена суб’єктом господарювання інструкція, яка визначає порядок і методи огляду ЗВП, тари, а також методи усунення виявлених пошкоджень.
Не складений  список працівників, що мають право видачі нарядів та розпоряджень, призначатися керівниками робіт….
Роботодавцем не отримано дозвіл Держпраціна експлуатацію машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки, а саме: - вантажопідіймальні машини.
Працівник, відповідальний за справний стан і безпечну експлуатацію обладнання під тиском (котлів) не веде облік обладнання під тиском (котлів), щодня в робочі дні не перевіряє записи в змінному журналі, не проставляє в ньому свої підписи, не проводе роботу з персоналом з метою підвищення його кваліфікації, не проводить протиаварійні тренування з персоналом котельні.
Механік підприємства, відповідальний за безпечну експлуатацію автотранспорту, не пройшов навчання та перевірку знань Правил охорони праці на автомобільному транспорті, безпечної експлуатації газового обладнання та правил безпечної експлуатації сосудів, що працюють під тиском.
Роботодавець не проводить періодично (не рідше одного разу на рік) обстеження обладнання під тиском, а саме: гідростатичне випробування робочим тиском, внутрішній та зовнішній огляди.
Відсутній журнал обліку та зберігання електрозахисних засобів.
Роботодавцем  не отримано дозвіл Держпраці на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме: - газонебезпечні роботи та роботи у вибухопожежонебезпечних або пожежонебезпечних зонах.
Не  представлені результати щомісячного технічного обслуговування та ремонтів(не рідше 1разу на 12 місяців) внутрішніх газопроводів, запірної арматури, газових опалювальних котлів.
Не обмежено небезпеку щодо ймовірного руху  двох залізних бочок великої ваги, розташованої на території підприємства. Не встановлено упорні пристрої.
Відсутній журнал обліку та огляду такелажних засобів механізмів та пристроїв (куди вносяться дані про випробування драбин)
В актах повторної перевірки технічного стану каналів відводу згорання палива та вентиляційної системи не зазначається інформація про отримання дозвільного документу територіального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику з питань нагляду та контролю за  додержанням законодавства про працю, дата повірки приладу, яким проводились аеродинамічні виміри.
Не проведене чергове опосвідчення стану безпеки електроустановок.
Не забезпечено проведення періодичних   (протягом   трудової   діяльності) медичних оглядів працівників. Не надано заключний акт щодо медичних оглядів працівників, зайнятих на важких роботах, роботах із шкідливими чи небезпечними умовами праці або таких, де є потреба у професійному доборі.
Не розроблено спільно з іншими  підрозділами  підприємства комплексні заходи для досягнення  встановлених  нормативів та підвищення  існуючого  рівня  охорони   праці, плани,   програми поліпшення умов праці,  запобігання  виробничому  травматизму, професійним захворюванням, надання    організаційно-методичної допомоги у виконанні запланованих заходів.
Інструкції з охорони праці на підприємстві потребують доопрацювання з врахуванням вимог нормативно-правових актів з охорони праці, технологічної документації підприємства з урахуванням конкретних умов виробництва та вимог безпеки, викладених в експлуатаційній та ремонтній документації підприємств - виготовлювачів устаткування, що використовується на цьому підприємстві та у зв'язку зі змінами, внесеними наказом до Положення про розробку інструкцій з охорони праці, від 30 березня 2017 року № 526.
Не представлені режимні карти, схеми та інструкції з експлуатації газорегуляторної установки,  газорегуляторних пунктів шафового типу.
Не призначено працівника, який здійснює нагляд за утриманням та безпечною експлуатацією обладнання і який повинен пройти спеціальне навчання згідно вимог Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці.
Не ведеться облік вантажопідіймальних машин.
Не розроблено та не затверджено інструкції з охорони праці для наступних видів робіт: під час роботи з бетонозмішувачем.
В порушенні вимог пп. 2.1.1.2 п. 2.1.1 гл. 2.1 розд. 2 інструкції з охорони праці № 49 «Для машиніста (кочегара) котельні», машиністи котлів, а саме: Клименко Ю.І., Соколовський В.А., Золотарев О.Х., Федоренко Ю.Г., Постовой О.В., Філіпов О.В. 11.11.2021 р., перед початком роботи не перевірили справність манометрів на котлах та не зробили відповідні записи до змінних журналів котлів про результати оглядів і перевірки котлів.
Ззовні на ШГРП,   ГРУ на видному місці не встановлені попереджувальні написи «Вогненебезпечно. Газ».
Не розроблено графік періодичних оглядів ел. талів б/н, які встановлено над бункерами котельнь №№ 2, 7.
Роботодавцем не забезпечено проведення технічних оглядів і експертного обстеження  обладнання під тиском (котлів) у визначені строки, саме: котел КВ-063а-БТ зав № 329  вичерпано термін зовнішній, внутрішній огляд (далі з.в.о.)з 04.11.2019 р.;ОВК-1000LC-A зав. № 114.14. вичерпано термін з.в.о. з 04.11.2019 р.;ОВК-1000LC-A зав. № 114.13. вичерпано термін з.в.о. з 04.11.2019 р.;ВВД-1,8 зав. № 4758 вичерпано термін експертного обстеження з 20.02.2017 р.;КСВа-063-Гн зав. № 63043 вичерпано термін експертного обстеження з 14.11.2017 р.; «Ника-0,5 Гн» зав. № 0275 вичерпано термін експертного обстеження з 10.11.2021 р.;«Ника-0,5 Гн» зав. № 0276 вичерпано термін експертного обстеження з 10.11.2021 р.;КСВа-2,0-Ге (Гн) «ЭКО»              зав. № 124 вичерпано термін експертного обстеження з 13.02.2021 р.;КВ-063-БТ зав. № 324 вичерпано термін з.в.о. з 04.11.2019 р.;КСВа-1,0-Гзав. № 103  вичерпано термін в.з.о. та гідравлічного випробування з 13.02.2021 р.;«KALVIS-320М1» зав. №10488 не проведено в.з.о. та гідравлічне випробування;«KALVIS-320М1» зав. №1047 не проведено в.з.о. та гідравлічне випробування.
Потребує перегляду перелік посад і професій працівників, які повинні проходити стажування.
Не надано проекти на встановлення твердопаливних котлів в котельнях   №№. 1, 2, 4, 7.
Не  здійснюється технічний огляд, технічне обслуговування газопроводів – вводів (котелень №1,2,4,7) середнього тиску та арматури на них від межі балансової належності та експлуатаційної відповідальності підприємства.
Відсутня розмітка навідкритій площадці для  зберігання транспортних засобів.
Не заповнюється журнал реєстрації операцій перевірки технічного стану колісних транспортних засобів, затвердженого наказом Міністерства транспорту та зв'язку України 05.08.2008 р. № 974.
Не розроблено та не затверджено роботодавцем графік обстеження структурних підрозділів, працівником, який виконує функції охорони праці.
Не визначена процедура проведення періодичного технічного обслуговування, налагодження та ремонту обладнання відповідно до настанови з експлуатації.
Не розроблено інструкцію з охорони праці при експлуатації транспортних засобів, двигуни яких працюють на газовому паливі.
Не складений  перелік електрозахисних засобів, які повинні зберігатися на підприємстві.
Водії, які експлуатують транспортні засоби на газовому паливі не пройшли навчання та перевірку знань з безпечної експлуатації газового обладнання.
Відсутній Журнал(за формою  пункту 1.9 додатку 1, додатку 17 Наказу №640), в який повинні  заноситися результати оглядів надземних  газопроводів.(Усунено під час перевірки).
Не розроблена інструкція, яка уточнює порядок підготовки та безпечного проведення газонебезпечних робіт і якою сторонні організації при виконанні газонебезпечних робіт зобов’язані керуватись.
Роботодавцем не отримано дозвіл Держпраціна виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме: - вантажно-розвантажувальні роботи за допомогою машин і механізмів.
Машиністами котлів не перевіряються щозмінно справність запобіжних клапанів  короткочасним примусовим їх відкриттям.
Не затверджений графік перевірки справності сигналізації і автоматичних захистів котлів, не розроблена інструкція по перевірки справності сигналізації і автоматичних захистів котлів.
Санітарно-побутові приміщення не відповідають вимогам ДСанПіН. Відсутні умивальні, тощо.
Не надано актипідтвердження проведення монтажних робіт твердопаливних котлів.
Відсутній журнал обліку газонебезпечних робіт, які проводяться без оформленням наряду-допуску.(Усунено під час перевірки).
Не призначено працівників, відповідальних за утримання  вантажопідіймальних машин у справному стані та за безпечне проведення робіт вантажопідіймальними машинами, які повинні пройти спеціальне навчання згідно вимог Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці.
На котлах відсутні експлуатаційні таблички з зазначенням дозволеного тиску, числа, місяця і року наступних внутрішнього (зовнішнього) огляду і гідростатичного випробування.
Не затверджено наказом перелік робіт на висоті,  які виконуються за  нарядами-допусками.
Роботодавець не інформує працівників під час укладання трудових договорів (крім трудового договору про дистанційну роботу, про надомну роботу) про умови праці та про наявність на його робочому місці небезпечних і шкідливих виробничих факторів, які ще не усунуто, можливі наслідки їх впливу на здоров’я та про права працівника на пільги і компенсації за роботу в таких умовах відповідно до законодавства і колективного договору.
Не забезпечена періодична перевірка знань  інструкцій з охорони праці та виробничих інструкційпрацівниками.
Відсутній наказ (розпорядження) про допуск до виконання своїх обов’язків  обслуговувального та ремонтного персоналу, а саме: працівників, які користуються вантажопідіймальними машинами (далі ВПМ), керованими з підлоги, слюсарів, електромонтерів, які повинні пройти спеціальне навчання згідно вимог Типового положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці.
Не переглянуте у відповідності до штатного розкладу «Положення про енергетичну службу підприємства».
Встановлюються випадкові предмети (дерев’яні колоди) під вивішені частини трактора, які не забезпечують від самовільного руху і падіння їх вивішених частин, також відсутні упори
Не розроблені та не затверджені у встановленому порядку технологічні карти на виконання робіт  ВПМ, з якими повинні ознайомлені (під підпис) працівник, відповідальний за безпечне проведення робіт ВПМ та працівники, які користуються ВПМ, керовані з підлоги.
Допускаються до роботи з обслуговування водогрійних котлів машиністи котлів, а саме: Гурін М.М., Гурін В.М., Брага О.О., Суходолов А.В., Дємєнтєєв С.П., Гуральський О.П., Кротко Г.А., Гурнак В.В., Кротко А.А., Кручина О.М., Філіпов О.В., Шаркаєв В.П., які не пройшли спеціальне навчання з питань охорони праці в установленому порядку і не мають відповідної кваліфікації щодо  обслуговування водогрійних котлів тиском вище 0,5 бар.
Не розроблено та не затверджено виробничу інструкцію для персоналу, який обслуговує котли.
Ворота боксу №7 не обладнані пристроями, що виключають їх самовільне закриття або відкриття.
Не проводиться періодичний, позачерговий в разі необхідності, технічний огляд підйомників з коротким робочим ходом пiдiймання не бiльше 500 мм (домкратів) з записом в журналі їх обліку.
Не позначені табличками-покажчиками траси підземних  газопроводів середнього тиску.
Не розроблена та не затверджена виробнича інструкція для персоналу який обслуговує котли.
Не встановлено знаки безпеки для позначення небезпечних зон відповідно до  вимог Технічного регламенту знаків безпеки і захисту здоров’я працівників
Відсутні наряди-допуски на первинне виконання газонебезпечних робіт, які періодично повторюються і виконуються в аналогічних умовах, як правило, постійним складом працівників та можуть проводитися без оформлення наряду-допуску за затвердженими для кожного виду робіт виробничими інструкціями і інструкціями з безпечних методів роботи (наряди-допуски повинні видаватися працівникам , працівникам спеціалізованого підприємства КП«МТКЕ»,ПП «СМНФ «ГАЗКОТЛОНАЛАДКА», що згідно з Договорами  виконують роботи по технічному обслуговуванню та ремонту системи газопостачання природним газом ).
Не представлено Паспорт на газове господарство .
Відсутній   «Журнал обліку робіт за нарядами та розпорядженнями». 
Відсутній порядок видачі електроінструменту для роботи.
Не наданий заключний акт за результатами періодичного медичного огляду працівників, зайнятих на важких роботах, роботах із шкідливими чи небезпечними умовами праці або таких, де є потреба у професійному доборі (водії, трактористи).
Машиністами котлів не перевіряються справність манометрів за допомогою триходового крана або запірних вентилів, що його замінюють, шляхом встановлення стрілки манометра на нуль.
Не представлені результати контрольного огляду газового господарства ( не рідше 2 разів на рік).
Транспортні засоби не укомплектовані упорними колодками, у кількості не менше 2 од. 
Не розроблено та не затверджено перелік робіт з підвищеною небезпекою, які виконуються на підприємстві з урахуванням фактично виконуваних робіт.
В паспортах обладнання, що працює під тиском (котлів) відсутні відомості про призначення працівника, відповідаль-ного за справний стан та безпечну експлуатацію обладнання під тиском із зазначенням номера і дати наказу про призначення  посади та підпису призначеного працівника, номера посвідчення та терміну його дії.
Не переглянуті у відповідності до вимог правил  переліки робіт, які повинні виконуватись за нарядами,  розпорядженнями  та  у порядку поточної експлуатації.
Не призначена  особа, відповідальна за збереження та справність електроінструменту.
Не розроблено інструкцію з охорони праці для працівника, відповідального за справний стан та безпечну експлуатацію обладнання, що працює під тиском (котлів).
Допускається встановлення під колеса транспортних засобів  замість упорних колодок підручних матеріалів
Відсутні знаки безпеки на окремих електрошафах та ЩО
Не розроблена інструкція, яка уточнює порядок підготовки та безпечного проведення газонебезпечних робіт і якою сторонні організації при виконанні газонебезпечних робіт зобов’язані керуватись.
Не забезпечено в установлений термін і випадках, зазначених у пункті 1 глави 4 розділу VI НПАОП 0.00-1.80-18, проведення експертного обстеження ел. талів б/н у кількості    2 од., встановлених над бункерами котелень №№ 2, 7. 
До проведення  робіт в електроустановках підприємства сторонні організації  допускаються з відступами від вимог Правил (не оформлюється наряди –допуски (розпорядження), не проводяться вступні  інструктажі …).
Не затверджене та не обладнане місце  зберігання електрозахисних засобів.
Не визначено певний механізм для персоналу, на який покладено обов'язки з обслуговування обладнання під тиском, згідно з яким йому доручається ведення ретельного спостереження за дорученим устаткуванням шляхом його огляду, перевірки справності арматури, контрольно-вимірювальних приладів, запобіжних клапанів тошо.
Не проводяться регулярні огляди ел. талів б/н, які встановлено над бункерами котелень №№ 2, 7.
Відсутні результати перевірки ущільнення вводів підземних комунікацій.
Відсутні наряди-допуски на виконання газонебезпечних робіт, а саме: технічне обслуговування запірної арматури встановленої на зовнішніх та внутрішніх газопроводах, встановлення та зняття інвентарних заглушок на газопроводах, регулювання обладнання ШРП, перевірка параметрів спрацьовування ЗСК і ЗЗК, технічне обслуговування котлів та ШРП, реконструкція котелень, поточні ремонти котлів,  ШРП та інше.
Не розроблені та не затверджено графічні зображення (схеми) стропування вантажів.
Відсутній графік технічних оглядів (обходів) трас зовнішніх газопроводів, в яких повинні бути визначені послідовність і періодичність   проведення робіт з технічного огляду (обходу) у відповідності до  вимог п.2.4. розділу IІ Наказу Міністерства енергетики та вугільної промисловості України від 24.10.2011р. №640 «Про затвердження Порядку технічного огляду, обстеження, оцінки та паспортизації технічного стану, здійснення запобіжних заходів для безаварійного експлуатування систем газопостачання» (далі Наказ №640).
Не ведеться журнал обліку знімних вантажозахоплювальних пристроїв (далі ЗВП).
Відсутні позначки Увімкн./Розімкн. біля приводів комутаційних апаратів.
Не забезпечено отримання дублікатів журналів нагляду чи паспортів на ел. талі б/н у кількості 2 од., які встановлено над бункерами котелень №№ 2, 7.
Роботодавець не забезпечив безпечний доступ машиністів котлів до перевірки справності контрольно-вимірювальних пристроїв та запобіжних клапанів котлів.
Не представлені  результати технічного обслуговування та ремонту ШГРП, ГРУ (відсутні паспорти).
Покарання: відсутні
09.11.2021 2206059 Сфера теплопостачання Державна інспекція енергетичного нагляду України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Захід не проведено відповідно до пункту 2 частини другої розділу ІІ «Прикінцеві положення» Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню короновірусної хвороби (COVID-19)» у зв`язку із забороною проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності".
Предмет перевірки: господарська діяльність, пов’язана з виробництвом, транспортуванням, постачанням та використанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових, тепловикористальних установок і мереж, енергетичного обладнання суб’єктів відносин у сфері теплопостачання, випробування та ремонту зазначених установок і мереж, режимів споживання теплової енергії, а також виконання робіт з проектування теплових, тепловикористальних установок і мереж
Об'єкти:
котельня №4
м. Гола Пристань
котельня №2
м. Гола Пристань
котельня №7
м. Гола Пристань
котельня №1
м. Гола Пристань
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
04.08.2021 2892436 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Херсонській області Проведено
8 порушень
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Полєтаєв Павло Олександрович — Головний фахівець відділу профілактичної роботи та цивільного захисту Скадовського РУ ГУ ДСНС України у Херсонській області
Порушення:
Не виконано з’єднання жил проводів за допомогою паяння, опресування, зварювання, або затискачів
Не доукомплектовано пожежні щити на території відповідно норм належності
Не встановлено автоматичну пожежну сигналізацію в усіх приміщеннях адміністративної будівлі
Не проводиться профілактичний огляд-ремонт електромережі, своєчасно не усуваються несправності
Електророзетки, вимикачі, перемикачі та інші подібні апарати встановлено на горючі основи (конструкції)
Не рідше одного разу на рік не проводиться технічне обслуговування і перевірка на працездатність пожежних кран-комплектів шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування
Не заборонено влаштування та експлуатацію тимчасових електромереж
Не забезпечено приміщення та територію відповідними знаками пожежної безпеки згідно ДСТУ ISO 6309-2007. «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір», а саме: місця для куріння, місце знаходження вогнегасників.
Покарання: відсутні
02.09.2020 2155060 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція у Херсонській області Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Скороход О М — Завідувач сектору державного екологічного нагляду (контролю) атмосферного повітря відділу державного екологічного нагляду (контролю) природних ресурсів - старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Херсонської області
Скороход О.М. — Завідувач сектору державного екологічного нагляду (контролю) атмосферного повітря відділу державного екологічного нагляду (контролю) природних ресурсів - старший державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Херсонської області
Цвеляк О. М. — державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Херсонської області
Цвеляк О М — державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Херсонської області
Порушення:
Декларацію про відходи за 2019 рік не складено
Технологічний процес захоронення не дотримується, а саме - після розвантаження, відходи не розрівнюються, не ущільняються та не укриваються ізолювальним шаром. Відходи розміщуються безсистемно, робочі карти відсутні.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
04.05.2020 1945676 Галузь електроенергетики Державна інспекція енергетичного нагляду України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: "Захід не проведено відповідно до пункту 2 частини другої розділу ІІ Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" у зв'язку із забороною проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності.".
Предмет перевірки: 1. Технічний стан резервних автономних джерел живлення або відповідність внутрішніх схем електропостачання категорійності споживача та його струмоприймачів
Об'єкти:
котельня №7
м. Гола Пристань
котельня №1
м. Гола Пристань
котельня №4
м. Гола Пристань
котельня №2
м. Гола Пристань
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
04.05.2020 1946320 Сфера теплопостачання Державна інспекція енергетичного нагляду України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: "Захід не проведено відповідно до пункту 2 частини другої розділу ІІ Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" у зв'язку із забороною проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності.".
Предмет перевірки: господарська діяльність, пов’язана з виробництвом, транспортуванням, постачанням та використанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових, тепловикористальних установок і мереж, енергетичного обладнання суб’єктів відносин у сфері теплопостачання, випробування та ремонту зазначених установок і мереж, режимів споживання теплової енергії, а також виконання робіт з проектування теплових, тепловикористальних установок і мереж
Об'єкти:
котельня №7
м. Гола Пристань
котельня №4
м. Гола Пристань
котельня №1
м. Гола Пристань
котельня №2
м. Гола Пристань
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
16.09.2019 1390075 Сфера теплопостачання Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Господарська діяльність, пов’язана з виробництвом, транспортуванням, постачанням та використанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових, тепловикористальних установок і мереж, енергетичного обладнання суб’єктів відносин у сфері теплопостачання, випробування та ремонту зазначених установок і мереж, режимів споживання теплової енергії, а також виконання робіт з проектування теплових, тепловикористальних установок і мереж
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
16.09.2019 1589892 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог щодо формування, встановлення та застосування державних регульованих цін Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог щодо формування, встановлення та застосування державних регульованих цін
Учасники:
Шабуняєва Ольга Вікторівна — завідувач сектором контролю за регульованими цінами Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області
Черненко Світлана Петрівна — головний спеціаліст сектору контролю за регульованими цінами Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області
Чухалова Тетяна Григорівна — головний спеціаліст сектору контролю за регульованими цінами Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області
Порушення:
необгрунтована виручка копання могил механізованими способом; невірно застосований тариф на поводження з твердими побутовими відходами
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом