Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (4)
Будівництво (17) Перевірки (16)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ТОРГОВО-ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЗОДІАК"

#21124657

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
18.07.2022 3105704 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Підприємство
41100, Сумська обл., м. Шостка, вул. 6-Ї Гв. Дивізії, 5
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
17.08.2021 2284378 Зайнятість населення, зайнятість та працевлаштування осіб з інвалідністю Державна служба України з питань праці Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах зайнятості населення, зайнятості та працевлаштування осіб з інвалідністю
Об'єкти:
За місцем провадження господарської діяльності
Не Визначена
Учасники:
Чернишова Оксана Володимирівна — Головний державний інспектор відділу з питаньдодержання законодавствапро працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Держпраціу Сумській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
17.08.2021 2289988 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
33 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Об'єкти:
За місцем провадження господарської діяльності
Не Визначена
Учасники:
Самусь Олег Володимирович — головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, котлонагляді, на транспорті та зв’язку Управління Держпраці у Сумській області
Чернишова Оксана Володимирівна — Головний державний інспектор відділу з питаньдодержання законодавствапро працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Держпраціу Сумській області
Порушення:
На момент перевірки не призначена особа, відповідальна за технічний стан навантажувачів. Механік гаражу Мусієнко О.О., який проводить інструктаж водіям навантажувачів, не проходив навчання і перевірку знань по НПАОП 0.00-1.83-18 «Правила охорони праці під час експлуатації навантажувачів» і не може здійснювати керівництво і контроль за їх експлуатацією (копія журналу обліку інструктажів з питань охорони праці транспортної дільниці, фото навантажувачів).
На момент перевірки перелік робіт з підвищеною небезпекою підприємства потребує перегляду і не містить всіх робіт з підвищеною небезпекою, які виконуються підприємством. В переліку відсутні роботи: обслуговування парових котлів, роботи на висоті; технічне обслуговування технологічного і верстатного обладнання; керування тракторами і самохідним технологічним обладнанням (копія наказу № 2/7 від 03.01.2019 про затвердження переліку робіт з підвищеною небезпекою)
Водії вантажних автомобілів перед виїздом у рейс по перевезенню вантажів не проходять передрейсових медичних оглядів (копії подорожніх листів).
Оглядова канава боксу для ремонту автотранспорту не обладнана: розсікачем на в’їзді; стаціонарними колесовідбійними пристроями (фото).
На момент перевірки на підприємстві відсутні інженерно-технічні працівники, які в установленому порядку пройшли навчання і перевірку знань по НПАОП 0.00-1.81-18 «Правила охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском» і можуть виконувати обов’язки відповідального за справний стан і безпечну експлуатацію парових котлів типу КТП-500 інв. № 290; 316; 325 (фото котлів)
На момент перевірки на підприємстві виконуються роботи підвищеної небезпеки – вантажно-розвантажувальні роботи за допомогою машин і механізмів (навантажувачів) без отримання підприємством дозволу Управління Держпраці у Сумській області на виконання цих робіт (фото виконання робіт)
Форма журналу обліку інструктажів з питань охорони праці на робочому місті електротехнічних працівників не відповідає вимогам НПАОП 0.00-4.12-05. В журналі обліку інструктажів з питань охорони праці на робочому місті електротехнічних працівників відсутні номери інструкцій, за якими проведено інструктаж, дата допуску до роботи після проведення опитування. (копія сторінок журналу)
На момент перевірки прострочено проведення інструктажу з питань охорони праці оператору котельні Геращенку О.О. з 01.07.2021; електромонтеру Лободі Р.О. з 14.08.2021 (копії сторінок журналів обліку інструктажів з питань охорони праці на робочому місті)
На момент перевірки не наданий план-графік проведення навчання правників підприємства з питань охорони праці на 2021 рік (копії протоколів по перевірці знань з питань охорони праці)
На момент перевірки не узгоджені з відділом гігієни праці Управління Держпраці у Сумській області списки працівників підприємства, які повинні проходити періодичні медичні огляди у 2021 році (копія листа від 14.06.2021; копія списків)
На момент перевірки підприємством виконуються роботи по технічному обслуговуванню і ремонту парових котлів типу КТП-500 інв. № 289; 290; 316; 325 без отримання дозволу Управління Держпраці у Сумській області на виконання зазначених робіт (копії: графіка ПВР на 2021 рік; журналу планових ремонтів)
На момент перевірки не представлено наказ про призначення обслуговувального і ремонтного персоналу навантажувачів, не установлений порядок проведення щоденного обслуговування, періодичного технічного обслуговування і ремонту відповідно до експлуатаційних документів (фото навантажувачів, копії сторінок журналів інструктажів, табель обліку робочого часу за липень 2021)
На момент перевірки підприємством експлуатуються котли типу КТП-500 інв. № 290; 316; 325 без отримання дозволів Управління Держпраці у Сумській області на їх експлуатацію (фото котлів)
Форма журналу реєстрації вступного інструктажу з питань охорони праці не відповідає вимогам НПАОП 0.00-4.12-05. В Журналі реєстрації вступного інструктажу з питань охорони праці підприємства не вказується вік особи, якій проводиться вступний інструктаж (копія сторінок журналу реєстрації вступного інструктажу з питань охорони праці підприємства)
На момент перевірки не вказано максимальне навантаження на перехідному містку, який задіяний при навантаженні і розвантаженні автотранспорту (фото)
На момент перевірки не надані відомості про проведення паровим котлам типу КТП-500 інв. № 290; 316; 325 технічних оглядів. Журнали обліку (паспорти) котлів не надані (копія сторінок настанови з експлуатації; фото котлів)
На момент перевірки обов’язки служби охорони праці підприємства виконує заступник директора з майнової та особистої безпеки Пирогов О.Г. за сумісництвом при кількості працюючих більше 50 чоловік (копії наказів: № 51 від 18.03.2008; № 231/10 від 01.12.2011; штатного розкладу)
При проведенні повторних інструктажів з питань охорони праці працівникам транспортної дільниці; ремонтному персоналу виробничої дільниці, в обсяг інструктажу не входить інструкція № 18 по наданню першої медичної допомоги постраждалим (копії сторінок журналів)
На момент перевірки прострочено проведення щорічного технічного огляду автонавантажувачам: типу Toyota 02-8FGF30, заводський № 308FGJ35-10286; Toyota 32-8FG15, заводський № 60288 державний № то1303вм (Фото навантажувача, копія сторінок паспорту, копія талону про проходження автонавантажувачем № то1303вм технічного огляду у 2017 році)
На момент перевірки на підприємстві відсутні навчальні плани і програми спеціального навчання: тракториста; водія навантажувача; фрезерувальника, (табель обліку робочого часу за липень 2021, копії подорожніх листів трактора)
На момент перевірки на підприємстві відсутня обрана загальними зборами трудового колективу підприємства уповноважена найманими працівниками особа з питань охорони праці (копія протоколу № 1 загальних зборів трудового колективу від 08.08.2016; табель обліку робочого часу за липень 2021).
На момент перевірки не представлений затверджений керівником підприємства план роботи і графік обстежень служби охорони праці підприємства (копія наказу № 231/10 від 01.12.2011).
На момент перевірки не надана інформація про проходження працівниками підприємства періодичного медичного огляду у 2020-2021 роках. (копія заключного акту за результатами періодичного медичного огляду від 24.06.2019)
На момент перевірки прострочено з квітня 2020 року проходження навчання і перевірку знань з питань охорони праці директору підприємства, який є головою комісії підприємства по перевірці знань з питань охорони праці (копія протоколу № 02/08/17 від 06.04.2017; копія наказу № 5/2 від 12.01.2021)
На момент перевірки підприємством виконуються роботи по технічному обслуговуванню верстатів по обробці металів і деревини: свердлильного інв. № 9; деревообробного інв. № 41; заточувального інв. № 127; токарно-гвинтового інв. № 183; фрезерного інв. № 169; токарного 151 без направлення в Управління Держпраці у Сумській області декларації відповідності матеріально-технічної бази підприємства вимогам законодавства з питань охорони праці на виконання робіт по обслуговуванню верстатів з обробки металів (копії: графіка ПВР на 2021 рік; журналу планових ремонтів).
На момент перевірки на підприємстві відсутні інженерно-технічні працівники, які пройшли навчання і перевірку знань по НПАОП 0.00-1.75-15 «Правила охорони праці під час вантажно-розвантажувальних робіт» і можуть здійснювати керівництво і контроль за виконанням вантажно-розвантажувальних робіт за допомогою машин і механізмів – навантажувачів (фото виконання робіт)
Місця установки автотранспорту підприємства перпендикулярно стіні не обладнані колесовідбійними пристроями (фото).
На момент перевірки на підприємстві експлуатуються технологічні транспортні засоби: навантажувач типу Toyota 02-8FGF30, заводський № 308FGJ35-10286; навантажувач типу Toyota 32-8FG15, заводський № 60288 без направлення в Управління Держпраці у Сумській області декларації відповідності матеріально-технічної бази підприємства вимогам законодавства з питань охорони праці на експлуатацію перелічених технологічних транспортних засобів (фото навантажувачів)
На момент перевірки прострочено перегляд інструкцій з охорони праці підприємства: № 27-для водія автонавантажувача; № 58-для тракториста; № 86-при виконанні робіт на висоті (копії сторінок інструкцій з охорони праці)
Стулчасті ворота боксів № 1, 2 для зберігання і ремонту автотранспорту не обладнані фіксаторами проти самовільного закриття у відкритому положенні (фото).
На момент перевірки на підприємстві відсутній журнал обліку інструкцій з охорони праці (копія наказу № 92/1 від 18.05.2017 про затвердження переглянутих інструкцій з охорони праці).
На момент перевірки не проведено реєстрацію автонавантажувача типу Toyota 02-8FGF30, заводський № 308FGJ35-10286 в установленому порядку. Реєстраційний номер відсутній (Фото навантажувача, копія сторінок паспорту)
На момент перевірки не призначена особа, відповідальна за безпечне виконання робіт навантажувачами. Начальник виробництва Новиков Д.О., на території якого виконуються роботи за допомогою навантажувачів, не проходив навчання і перевірку знань по НПАОП 0.00-1.83-18 «Правила охорони праці під час експлуатації навантажувачів» (фото).
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
17.08.2021 2305159 Додержання законодавства про працю Державна служба України з питань праці Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: додержання законодавства про працю
Об'єкти:
За місцем провадження господарської діяльності
Не Визначена
Учасники:
Чернишова Оксана Володимирівна — Головний державний інспектор відділу з питаньдодержання законодавствапро працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Держпраціу Сумській області
Порушення:
Під час планової перевірки ТОВ «ТВП «Зодіак» інспектором праці Чернишовою О.В. встановлено, що заробітна плата за І половину червня 2021 року працівникам ТОВ «ТВП «Зодіак» виплачена 23.06.2021, що підтверджується Відомістю розподілу виплат від 22.06.2021, оборотно-сальдовою відомістю по рахунку: 31 за 23.06.2021, відомістю на виплату готівки № 12 від 23.06.2021. Заробітна плата за І половину грудня 2020 року виплачена 23.12.2020, що підтверджується Відомістю розподілу виплат від 22.12.2020 та оборотно-сальдовою відомістю по рахунку: 31 за 23.12.2020. Заробітна плата за І половину вересня 2019 року працівникам підприємства виплачена 23.09.2019, що підтверджується оборотно-сальдовою відомістю по рахунку: 31 за 23.09.2019 та відомістю № 27 від 20.09.2019. Слід зазначити, що заробітна плата за І половину місяця має бути виплачена не пізніше 22 числа відповідного місяця. Таким чином, виплата заробітної плати проводиться пізніше семи днів після закінчення періоду, за який здійснюється виплата.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
13.07.2020 1719276 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Закон України від 17.03.2020 року "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)/
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Підприємство
41100, Сумська обл., м. Шостка, вул. 6-Ї Гв. Дивізії, 5
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
13.07.2020 1901820 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Учасники:
Пирогов Олександр Олександрович — заступник директора
Порушення:
Заключний акт за результатами періодичного медичного огляду, оформлений в установленому порядку, на підприємстві наявний від 24.05.2019р.
Медогляд працівників прострочено.
Покарання:
Штраф, який встановлено законом у фіксованому розмірі
18.09.2019 1683540 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Управління Держпраці у Сумській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: перевірка стану виконання раніше виданого припису
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
05.08.2019 1672919 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Управління Держпраці у Сумській області Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: перевірка стану виконання раніше виданого припису
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Пирогов О Г — Заступник директора
Пирогов О.Г. — Заступник директора
Порушення:
Інженер з охорони праці Пирогов О.Г не має IV групи допуску з електробезпеки, на право інспектування електроустановок підприємства
Підприємством не задекларовано в Управлінні Держпраці у Сумській області: виконання робіт в діючих електроустановках понад 1000В, не подовжено дію Дозволу №132.12.59-43.21 від 08.05.2012р на експлуатацію електроустаткування електричних мереж понад 1000В, що знаходяться на балансі підприємства (трансформатора силового ТМ-630/10/0,4 кВ) на КТП-10/0,4 кВ №98
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
26.03.2019 2931242 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція у Сумській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання вимог природоохоронного законодавства щодо охорони атмосферного повітря
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Литвин Віталій Миколайович — державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Сумської області
Ніколуєнко Ірина Володимирівна — державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Сумської області
Фрик Володимир Богданович — Державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Сумської області
Льовіна Тетяна Миколаївна — державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Сумської області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
12.02.2019 1627468 Управління Держпраці у Сумській області Проведено
10 порушень
Предмет перевірки: Перевірка стану виконання раніше виданого припису
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Пирогов Олександр Григоровтч — інженер з охорони праці
Порушення:
Без проходження спеціального навчання, стажування, дотримання термінів черговості присвоєння групи допуску з електробезпеки комісією підприємства 20.09.2018р при первинній перевірці знань електробезпеки присвоєна III група допуску з електробезпеки до 1000В новоприйнятій посадовій особі (інженеру) Зборщику О.П
Не проводився технічний огляд (опосвідчення) стану безпеки КТП-10/0,4 кВ №98/630 кВА
Підприємством не задекларовані в Управлінні Держпраці у Сумській області роботи, що виконуються на висоті понад 1,3 метра
Відповідальною за електрогосподарство особою (Давиденко С.В) не проводяться щоквартально протиаварійні тренування підлеглому працівнику з IV групою допуску з електробезпеки до та понад 1000В (електрику) Лободі Р.О. Відсутній на 2018 рік план навчання електротехнічних працівників безпеці праці
Не погоджено в Управлінні Держпраці у Сумській області список осіб електротехнічного персоналу підприємства, які мають право на проведення оперативних переговорів з електропостачальною організацією (РЕМ)
На підприємстві відсутній, затверджений керівником перелік робіт на висоті, які виконуються за нарядами-допусками
Підприємством не задекларовані в Управлінні Держпраці у Сумській області: виконання робіт в діючих електроустановках понад 1000В, не подовжено дію Дозволу №132.12.59-43.21 від 08.05.2012р на експлуатацію електроустаткування електричних мереж понад 1000В, що знаходяться на балансі підприємства (трансформатора силового ТМ-630/10/0,4 кВ) на КТП-10/0,4 кВ №98
Електротехнічні працівники підприємства Давиденко С.В, Лобода Р.О, Зборщик О.П не проходили спеціальне навчання та перевірку знань з охорони праці безпечному виконанню робіт на висоті
Не представлені на момент перевірки документи про проходження навчання та перевірку знань з загальних питань охорони праці посадових осіб підприємства членів комісії з перевірки знань з питань охорони праці: заступники директора Поляченко О.О., Багута В.А., енергетик Давиденко С.В.
Інженер з охорони праці Пирогов О.Г не має IV групи допуску з електробезпеки, на право інспектування електроустановок підприємства
Покарання: відсутні
14.01.2019 1635277 Дотримання вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, стандартів і правил під час виконання підготовчих та будівельних робіт (державний архітектурно-будівельний контроль (нагляд) Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Сумській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, стандартів і правил
Підстави:
Необхідність проведення перевірки достовірності даних, наведених у повідомленні про початок виконання підготовчих робіт, повідомленні про початок виконання будівельних робіт, декларації про готовність об’єкта до експлуатації, протягом трьох місяців з дня подання зазначених документів
Учасники:
Гришков Олександр Олександрович — Директор ТВП "Зодіак"
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
21.12.2018 1607980 Дотримання вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, стандартів і правил під час виконання підготовчих та будівельних робіт (державний архітектурно-будівельний контроль (нагляд) Управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Сумській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, стандартів і правил
Підстави:
Необхідність проведення перевірки достовірності даних, наведених у повідомленні про початок виконання підготовчих робіт, повідомленні про початок виконання будівельних робіт, декларації про готовність об’єкта до експлуатації, протягом трьох місяців з дня подання зазначених документів
Учасники:
Гришков Олександр Олександрович — Директор ТВП "Зодіак"
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
31.10.2018 1366818 Управління Держпраці у Сумській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки:
Підстави:
Настання аварії, смерті потерпілого внаслідок нещасного випадку або професійного захворювання, що було пов’язано з діяльністю суб’єкта господарювання
Учасники:
Багута Віктор Анатолійович — Заступник директора
Порушення:
Не представлені на момент перевірки документи про проходження навчання та перевірку знань з загальних питань охорони праці посадових осіб членів комісії з перевірки знань.
Покарання: відсутні
18.05.2018 1370010 Головне управління Держпродспоживслужби в Сумській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: зверенення фізичної особи щодо розгляду справи по суті
Підстави:
Звернення фізичної особи (фізичних осіб) про порушення, що спричинило шкоду її (їхнім) правам, законним інтересам, життю чи здоров’ю, навколишньому природному середовищу чи безпеці держави
Учасники:
Пирогов Олександр Григорович — заступник директора тов твп "зодіак"
Гришков Олександр Олександрович — Директор ТОВ ТВП "Зодіак"
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
15.02.2018 1211865 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція у Сумській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Контроль виконання припису від 23.08.2017 № 66/03-16
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Поляченко О О — заступник директора
Поляченко О.О. — заступник директора
Гришков О.О. — Директор
Гришков О О — Директор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
13.02.2018 1207432 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні