Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (2) Перевірки (1)

КОМУНАЛЬНА УСТАНОВА "ЦЕНТР НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ" ЛИПОВОДОЛИНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

#21101299

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
18.02.2020 2079587 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Управління ДСНС у Сумській області Проведено
10 порушень
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Нестеренко Вадим Сергійович — Державний інспектор з нагляду (контролю) у сфері пожежної та техногенної безпеки у Липоводолинському районі
Директор — Хекало Валентина Олександрівна
Порушення:
Дерев’яні елементи горищних покриттів адміністративної будівлі та автогаражу (крокви, лати) не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
В коридорі адміністративної будівлі прокладено захищені проводи (кабелі) з оболонками з горючих матеріалів, при цьому відстань від них до горючих основ (стін, стелі) становить менше 0,01 метра та не відокремлено від горючої поверхні шаром негорючого матеріалу, який виступає з кожного боку проводу (кабелю) не менше ніж на 0,01 метра.
Територія, будинки, споруди, приміщення, не забезпечені первинними засобами пожежогасіння у повному обсязі, а саме: вогнегасниками, ящиком з піском.
Для живлення зовнішнього освітлення автогаража прокладено провід з’єднання жил якого здійснено в скрутку, а не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
В будівлі автогаража прокладено захищені проводи (кабелі) з оболонками з горючих матеріалів, при цьому відстань від них до горючих основ (дерев’яні конструкції покрівлі) становить менше 0,01 метра та не відокремлено від горючої поверхні шаром негорючого матеріалу, який виступає з кожного боку проводу (кабелю) не менше ніж на 0,01 метра.
Двостулкові двері на шляху евакуації з правого крила безпосередньо на вулицю мають ширину полотен в просвіті меншу за нормативну (менше 0,8 м).
Будівля не забезпечене адресним вказівником (назва вулиці, номер будинку), встановленим на фасаді або іншому видному місці і освітлювальним у темний час доби.
Захист адміністративної будівлі та будівлі гаражу від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів не виконано відповідно до вимог ДСТУ EN 62305-1:2012.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів та кабелів в розподільчих коробках не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом