Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Дозвільні документи
Ліцензії (2)
Будівництво (11) Перевірки (3)

МАЛЕ ПІДПРИЄМСТВО "КОНТАКТ"

#21076154

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
15.02.2021 2469434 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
21 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
МАЛЕ ПІДПРИЄМСТВО «КОНТАКТ»
37600, Полтавська обл., Миргород, Миргородська Міська Територіальна Громада, вул. Гоголя, 45
Будівництво складу з побутовими приміщеннями зблокованого з власною адміністративною будівлею МП Контакт
37604, Полтавська обл., м. Миргород, вул. Гоголя, 45
Учасники:
Бутенко Максим Сергійович — Головний інспектор ВЗНС Миргородського РУ Головного управління ДСНС України у Полтавській області
Карпенко Олександр Анатолійович — Генеральний директор
Порушення:
Здійснюється допуск до роботи працівників без проходження ними на-вчань, інструктажів і перевірки знань з пи-тань цивільного захис-ту, зокрема з техноген-ної безпеки.
Будівлю лабораторії підприємства не облад-нано системою проти-пожежного захисту з системою передавання тривожних сповіщень типу 2 та системою оповіщення про поже-жу і управління еваку-юванням людей типу 1.
Дотримання працівни-ками об’єкта встанов-леного протипожежно-го режиму не забезпе-чено
Замовник спільно з генпідрядною (підряд-ною) організацією не призначив наказом від-повідальних за пожеж-ну безпеку осіб від за-мовника і генпідрядної (підрядної) організації по об’єкту в цілому і по окремих ділянках буді-вництва.
Керівником підприємс-тва не призначено від-повідальних за пожеж-ну безпеку окремих будівель, споруд, при-міщень, дільниць, тех-нологічного та інжене-рного устаткування, а також за утримання й експлуатацію засобів протипожежного захисту.
Будівлю складів підп-риємства не обладнано системою протипоже-жного захисту з систе-мою передавання три-вожних сповіщень типу 1 та системою опові-щення про пожежу і управління евакуюван-ням людей типу 1.
Допускається улашту-вання у сходовій клітці приміщення
Будівлю вагової підп-риємства не обладнано системою протипоже-жного захисту з систе-мою передавання три-вожних сповіщень типу 2 та системою опові-щення про пожежу і управління евакуюван-ням людей типу 1.
Навчання керівного складу, працівників з питань цивільного за-хисту, у тому числі правилам техногенної безпеки, не здійснено
Ідентифікацію об’єкта підвищеної небезпеки не проведено
Для всіх будівель і приміщень виробничо-го, складського призна-чення не визначені ка-тегорія щодо вибухо-пожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухо-пожежною та пожеж-ною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Еле-ктрообладнання спеціа-льних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01), у тому числі для зовні-шніх виробничих і складських дільниць, які необхідно познача-ти на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні.
Техногенну безпеку на об’єкті не забезпечено
Не проведено вогнеза-хисний обробіток де-рев’яних конструкцій горищних покриттів (крокви, лати, обрешіт-ка) будівлі лабораторії підприємства з отри-манням акту встанов-леного зразка
До початку основних будівельних робіт на будові не забезпечено протипожежне водопо-стачання від пожежних гідрантів на водогінній мережі або з резервуа-рів (водойм)
Допускається зберіган-ня в одному приміщен-ні кисневих балонів та балонів з горючими газами.
Сходи на перепадах висот будівлі складів не пофарбовані
У приміщеннях та на шляхах евакуації всіх об’єктів на видному місці не вивішені від-повідні інструкції щодо порядку забезпечення техногенної безпеки та дій працівників об’єкта у разі виникнення над-звичайної ситуації.
Не проведено вогнеза-хисний обробіток де-рев’яних конструкцій горищних покриттів (крокви, лати, обрешіт-ка) будівлі вагової під-приємства з отриман-ням акту встановленого зразка
Відповідним докумен-том (наказом, інструк-цією тощо) на підпри-ємстві не встановлено протипожежний режим
Не проведено вогнеза-хисний обробіток де-рев’яних конструкцій горищних покриттів (крокви, лати, обрешіт-ка) будівлі складів під-приємства з отриман-ням акту встановленого зразка
Будівництво складу з побутовими приміщен-нями не відділено від діючої частини адмініс-тративної будівлі про-типожежними перего-родками 1-го типу.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
01.06.2019 1658176 Державна фіскальна служба України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
25.03.2019 1525771 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
9 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
Підприємство «КОНТАКТ»
37600, Полтавська обл., м. Миргород, вул. Гоголя, 45
Учасники:
Карпенко Олександр Анатолійович — Генеральний директор МП «Контакт»
Нікулін Валентин Іва-Нович — механік автопарку (відповідальний з пб, тб та цз) мп «контакт»
Порушення:
До початку основних будівельних робіт на будові не забезпечено протипожежне водопостачання від пожежних гідрантів на водогінній мережі або з резервуарів (водойм).
Виробничо - складську будівлю підприємства не обладнано системою протипожежного захисту з системою передавання тривожних сповіщень типу 2 та системою оповіщення про пожежу і управління евакуюванням людей типу 1.
Пожежні щити не укомплектовано всім необхідним протипожежним ін-вентарем, а саме: - вогнегасники - 3 шт., - ящик з піском - 1 шт., - покривало з него-рючого теплоізо-ляційного матері-алу або повсті розміром 2 x 2 м - 1 шт., - гаки - 3 шт., - лопати - 2 шт., - ломи - 2 шт., - сокири - 2 шт.
Для приміщень об’єкта не розроблені та не за-тверджені керівником об’єкта або уповноваже-ною ним посадовою осо-бою інструкції про заходи пожежної безпеки.
Не проведено ідентифікацію щодо визначення потенційної небезпеки об’єкту (для встановлення факту наявності або від-сутності джерел небезпеки, які за певних обставин можуть ініціювати виникнення НС).
Відповідним документом (наказом, інструкцією тощо) на підприємстві не встановлено протипоже-жний режим.
Не створено добровільну пожежну дружину
Особа відповідальна за протипожежний стан не пройшла навчання з пи-тань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження По-рядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях»
Не проведено вогнезахисний обробіток дерев’яних конструкцій горищних покриттів (крокви, лати, обрешітка) виробничо - складської будівлі та допоміжних будівель підприємства з отриманням акту встановленого зразка
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом