Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (2)
Дозвільні документи
Ліцензії (1)
Перевірки (1)

СМОЛЯНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА КОДИМСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

#20949108

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
25.09.2020 2202399 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Одеській області Проведено
9 порушень
Предмет перевірки: Додержання та виконання вимог у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Січко Марія Павлівна — Головний інспектор ВЗНС Подільського РУ ГУ ДСНС України в Одеській області капітан служби цивільного захисту
Бондар Алла Олександрівна — голова Смолянської сільської ради
Порушення:
Не оброблені дерев'яні конструкції горищних покриттів (крокви, лати) в будівлях усіх ступенів вогнестійкості, крім V, засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Будівлю сільський ради не обладнано зовнішніми установками від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, відповідно до вимог ДСТУ БВ.2.5-38:2008.
Приміщення будівель не обладнані системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 "Системи протипожежного захисту".
В приміщеннях здійснюється підвішування світильників безпосередньо на струмопровідні проводи, та експлуатація їх зі знятими ковпаками (розсіювачами);
Посадові особи та працівники не пройшли навчання, і перевірку знань з питань пожежної безпеки
Допускається з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів в електромережах здійснювати за допомогою «скрутки» в будівлі.
Не забезпечено будівлю сільської ради необхідною кількістю води для здійснення цілей пожежогасіння.
На території сільської ради водонапірні башти не пристосовані для відбору води пожежно-рятувальною технікою будь-якої пори року.
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання (1 раз на 2 роки, якщо інші терміни не обумовлені ПТЕ).
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом