Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (7)
Перевірки (4)

ОДЕСЬКИЙ ЛІЦЕЙ №57 ОДЕСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

#20940231

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
12.04.2022 2987085 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
25.06.2021 2868686 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Одеській області Проведено
9 порушень
Предмет перевірки: перевірка виконання субєктом господарювання попереднього припису
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Кривова Людмила Анатоліївна — Директор ОДЕСЬКОЇ ЗОШ № 57
Леонов Олексій Сергійович — Начальник ВЗНС по Малиновському району ОМТГ ОРУ ГУ ДСНС України в Одеській області підполковник служби цивільного захисту
Порушення:
Не проведено ідентифікацію на визначення потенційної небезпеки об'єкту з урахуванням усіх чинників небезпеки.
Не проведено вогнезахисну обробку дерев'яних конструкції горищного приміщення будівлі ОЗОШ.
Не обладнані приміщення ОЗОШ (адміністративні, навчальні, побутові тощо) системою оповіщення людей та управління евакуюванням у відповідності до ДБН В.2.5-56:2014. "Системи протипожежного захисту" з урахуванням вимог ДБН В 2.5-23-2003, ПУЕ, ДНАОП 0.00-1.32-01.
Не відокремлене (виділено) приміщення електрощитової протипожежними перешкодами відповідно до вимог ДБН В.1.1-7-2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва» від інших.
Не забезпечені сходові клітки, коридори, проходи та інші шляхи евакуації ОЗОШ евакуаційним освітленням відповідно до вимог ДБН В.1.1-7-2016 "Пожежна безпека об'єктів будівництва", ДБН В.2.5-23-2010 "Проектування електро-обладнання об'єктів цивільного призначення" та Правил улаштування електроустановок.
Не забезпечено працівників засобами колективного та індивідуального захисту (радіаційного та хімічного ) відповідно вимог.
Відсутній другий (евакуаційний вихід) з третього поверху будівлі ОЗОШ.
Не забезпечено відповідний тиск в системі внутрішнього протипожежного водопроводу (шляхом встановлення насосів підвищувачів) у відповідності з ДБН В.2.5-64:2012 "Внутрішній водопровід та каналізація" (розділ 8,14)
Не обладнані приміщення ОЗОШ (адміністративні, навчальні, побутові тощо) системою пожежною сигналізації у відповідності до ДБН В.2.5-56:2014. "Системи протипожежного захисту".
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
19.08.2020 2194499 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Одеській області Проведено
10 порушень
Предмет перевірки: дотримання (виконання) вимог законодавства у сфері пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Осадчий Денис Іванович — Провідний інспектор Приморського РВ у м. Одесі ГУ ДСНС України в Одеській області підполковник служби цивільного захисту
Ленартович В.С. — завідувач господарством
Ленартович В С — завідувач господарством
Порушення:
Не обладнані приміщення ОЗОШ (адміністративні, навчальні, побутові тощо) системою оповіщення людей та управління евакуюванням у відповідності до ДБН В.2.5-56:2014. "Системи протипожежного захисту" з урахуванням вимог ДБН В 2.5-23-2003, ПУЕ, ДНАОП 0.00-1.32-01 (Підтверджується до виконання з 2019 року).
Відсутній другий (евакуаційний вихід) з третього поверху будівлі ОЗОШ (Підтверджується до виконання з 2019 року).
Не обладнані приміщення ОЗОШ (адміністративні, навчальні, побутові тощо) системою пожежною сигналізації у відповідності до ДБН В.2.5-56:2014. "Системи протипожежного захисту" (Підтверджується до виконання з 2019 року).
Не забезпечено відповідний тиск в системі внутрішнього протипожежного водопроводу (шляхом встановлення насосів підвищувачів) у відповідності з ДБН В.2.5-64:2012 "Внутрішній водопровід та каналізація" (розділ 8,14) (Підтверджується до виконання з 2019 року).
Не проведено вогнезахисну обробку дерев'яних конструкції горищного приміщення будівлі ОЗОШ (Підтверджується до виконання з 2019 року).
Не проведено ідентифікацію на визначення потенційної небезпеки об'єкту з урахуванням усіх чинників небезпеки
Будівлю школи не обладнано блискавкозахистом у відповідності до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 "Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд".
В учбових класах не демонтовано горючі матеріали якими облицьовані стіни або провести вогнезахисну обробку їх.
Не відокремлене (виділено) приміщення електрощитової протипожежними перешкодами відповідно до вимог ДБН В.1.1-7-2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва» від інших (Підтверджується до виконання з 2019 року).
Не забезпечені сходові клітки, коридори, проходи та інші шляхи евакуації ОЗОШ евакуаційним освітленням відповідно до вимог ДБН В.1.1-7-2016 "Пожежна безпека об'єктів будівництва", ДБН В.2.5-23-2010 "Проектування електро-обладнання об'єктів цивільного призначення" та Правил улаштування електроустановок (Підтверджується до виконання з 2019 року).
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
18.12.2018 1157788 Державна служба України з питань праці Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: додержання законів та інших нормативно-правових актів про охорону праці
Учасники:
Порушення:
Порушення вимог законодавства з питань охорони праці
Покарання: відсутні