Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (11)
Дозвільні документи
Перевірки (4)

ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ВАЛЕНТИНА"

#20888789

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
15.02.2021 2483122 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
16 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ВАЛЕНТИНА"( ФГ"ВАЛЕНТИНА" )(Миколаївська область)
Миколаївська обл., Березнегуватський р-н, Березнегуватська С-Р, смт. Березнегувате, вул. Шевченко, 47
Учасники:
Кушнір Володимир Миколайович — Начальник Березнегуватського районного сектору Головного управління ДСНС України у Миколаївській області
Пересунько Віктор Олександрович — голова ФГ «Валентина»
Римарчук Дмитро Дмитрович — провідний інспектор ВЗНС Баштанського РУ ГУ ДСНС України у Миколаївській області
Порушення:
Наявний пожежний щит не укомплектований згідно норм, а саме: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
В приміщені зерноскладу № 1 ФГ «Валентина» допускається встановлення електророзеток та вимикачів на горючій основі
В приміщенні зерноскладу з’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Приміщення зерноскладів не забезпечені системою протипожежного захисту, а саме: автоматична пожежна сигналізація та оповіщення відповідно до ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту.» та ДСТУ-Н CEN/TS 54-14:2009 «Системи пожежної сигналізації та оповіщування».
У приміщені зерноскладу № 1 ФГ «Валентина» допускається застосування саморобного подовжувача, який не відповідає вимогам ПУЕ.
В приміщені зерноскладу № 1 ФГ «Валентина» для персоналу допускається підвішування світильників безпосередньо на струмопровідні проводи.
Не здійснено технічне обслуговування 3 вогнегасників.
Працівників не забезпечено засобами колективного та індивідуального захисту органів дихання.
Не організовано під час виникнення надзвичайних ситуацій евакуаційних заходів щодо працівників та майна суб’єкта господарювання.
На об’єкті відсутній журнал обліку вогнегасників.
Для всіх приміщень складського призначення не визначено категорія щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі - НПАОП 40.1-1.32-01), у тому числі складських дільниць, які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні.
Територія ФГ «Валентина», а також будинки та споруди не забезпечені відповідними знаками безпеки.
Не виконано захист будівель ЗАВ-40, складські приміщення та зерносклади від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, із складанням відповідних актів.
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
ФГ «Валентина» не забезпечена необхідною кількістю води для цілей зовнішнього пожежогасіння.
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об’єкту з урахуванням усіх чинників небезпеки та узгодити її з органами державного нагляду у сфері пожежної та техногенної безпеки.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
19.03.2020 1895187 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності".
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері захисту рослин
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
19.03.2020 1724597 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: "На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності"
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО "ВАЛЕНТИНА"( ФГ"ВАЛЕНТИНА" )(Миколаївська область)
Миколаївська обл., Березнегуватський р-н, Березнегуватська С-Р, смт. Березнегувате, вул. Шевченко, 47
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
19.03.2020 1905711 Державний нагляд (контроль) в частині експлуатації та технічного стану машин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Відсутній уніфікований акт
Предмет перевірки: Додедржання законодавства в частині експлуатації та технічного стану машин
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні