Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro
Замовник
Зовнішня інформація (2) Банкрутство (87) Будівництво (1) Перевірки (3)

ЖИДАЧІВСЬКИЙ ТЕРИТОРІАЛЬНИЙ ЦЕНТР СОЦІАЛЬНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ (НАДАННЯ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ)

#20856045

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
21.12.2020 2443014 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Львівській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: загальнообов'язкове державне пенсійне страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Вайда Леся Петрівна — голова ліквідаційної комісії
Цап Марія Володимирівна — член ліквідаційної комісії
Пиріг Василь Ігорович — головний спеціаліст відділу контрольно-перевірочної роботи № 3
Порушення:
подання недостовірних відомостей про застраховану особу до реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування
Покарання: відсутні
26.02.2020 2094386 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Львівській області Проведено
11 порушень
Предмет перевірки: Додержанння законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Бояновський Роман Ігорович — Провідний інспектор
Огородник Тарас Любомирович — Провідний інспектор
Порушення:
Об'єкт не забезпечено зовнішнім протипожежним водопостачанням згідно ДБН В.2.5-74:2013 “Водопостачання. Зовнішні мережі та споруди. Основні положення проектування”.
Посадовими особами не пройдено навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому ПКМУ від 26.06.2013 р. № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Територію, будинки, споруди, приміщення, технологічні установки не дозабезпечено первинними засобами пожежогасіння.
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Технічне обслуговування вогнегасників не здійснено.
Не розроблено для кожного приміщення об'єкта та не затверджено інструкції про заходи пожежної безпеки.
Дерев’яні елементи горищних покриттів школи (крокви, лати) не оброблено засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Будівлі та приміщення школи не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В. 2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» (Системою протипожежної сигналізації, системою передавання тривожних сповіщень, системою оповіщення про пожежу та управління евакуацією людей)
Сходові клітки, внутрішні відкриті та зовнішні сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечено евакуаційним освітленням.
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного обєкту
Захисту будівлі від прямих попадань блискавки і її вторинних проявів не виконано відповідно до вимог ДСТУ EN 62305:2012 “Блискавкозахист”
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
08.11.2019 1705571 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Головне управління Держпраці у Львівській області Проведено
3 порушення
Предмет перевірки: дотримання вимог НПАОП 0.00-1.76-15 під час експлуатації 2-ох опалювальних печей без автоматики безпеки у приміщенні майстерні за адресою м. Жидачів, вул. Шашкевича, 14
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Порушення:
Біля газового стояка будівлі майстерні відсутня контрольна трубка, що є порушенням п. 1.6 РозділуV НПАОП 0.00-1.76-15.
Опалювальні печі (2 од.) у приміщенні майстерні за адресою м. Жидачів, вул. Шашкевича, будинок 14 не обладнані автоматичними пристроями, що забезпечують відключення пальників за умови: припинення подавання газу; зниження тиску газу в них нижче робочого, погасання полум’я, відсутності тяги в димоході, що є порушенням п. 5.6 Розділу V Правил безпеки систем газопостачання (далі - НПАОП 0.00-1.76-15).
Не ущільнено місце перетину газопроводом елементів будівлі майстерні, що є порушенням п. 5.10 Розділу V НПАОП 0.00-1.76-15.
Покарання: відсутні