Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1) Перевірки (4)

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "УЧБОВО-ТОРГІВЕЛЬНИЙ ЦЕНТР"

#20607069

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
21.01.2022 3140418 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
47 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Магазин № 101 "УТЦ"
09100, Київська обл., м. Біла Церква, вул. Сквирське Шосе, 222
Магазин
09100, Київська обл., м. Біла Церква, вул. Леваневського, 59
Учасники:
Середа Назар Вадимович — Провідний інспектор відділу організації профілактичної роботи Білоцерківського РУ ГУ ДСНС України у Київській області
Ніколенко Людмила Вікторівна — провідний інспектор відділу організації профілактичної роботи Білоцерківського РУ ГУ ДСНС України у Київській області
Порушення:
Не здійснено навчання керівного складу з питань цивільного захисту (пункт 10 ПКМУ від 23.10.2013 № 819)
Не проводиться очищення конструкцій витяжних пристроїв, апаратів, трубопроводів з метою запобігання накопичення пожежонебезпечних відкладень. Роботи з очищення мають проводитися систематично згідно з технологічними регламентами та фіксуватися у відповідному журналі (виробниче приміщення).
Не заповнено (зашпаровано) отвір в протипожежній перешкоді, котра відокремлює виробничі та складські приміщення від сходової клітки.
На будівлі об`єкту не встановлено покажчик (об`ємний зі світильником або плоский із застосуванням світло відбивних покриттів) з нанесенням на нього літерного індексу ПГ, цифрового зазначення відстані в метрах від покажчика до гідранта, внутрішнього діаметра трубопроводу в міліметрах, зазначення виду водопровідної мережі (тупикова чи кільцева).
На об’єкті відповідним документом (наказом, інструкцією тощо) не встановлено протипожежний режим.
Наявні на об’єкті вогнегасники не забезпечені обліковими номерами за прийнятною на об’єкті системою нумерації.
Будівлю об’єкту не обладнано пристроями блискавкозахисту будівель відповідно до діючих норм.
Знижено рівень пожежної безпеки в частині забезпечення незадимленості простору сходової клітини СК1, а саме не забезпечено відкривання фрамуги з рівня сходової площадки, що є порушенням пункту 7.3.26 ДБН В.1.1-7:2016.
Не розміщено інформацію про заходи безпеки та відповідну поведінку населення в разі виникнення аварії.
Не встановлено протипожежний люк з межею вогнестійкості EI 30 виходу у горищний простір.
Електрощити, групові електрощитки не оснащені схемами підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
Не пройдено навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки посадовим особам та працівникам згідно з  порядком, встановленим постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях»
Пристрої ручного спуску системи протипожежного захисту утримуються неопломбованими організацією, котра повинна здійснювати технічне обслуговування ( приміщення для виробництва напівфабрикатів).
Не обладнано системами протипожежного захисту приміщення (столичної ювелірної фабрики та магазину ANDI) згідно ДБН В.2.5-56:2014
Для кожного приміщення об’єкту не розроблено та не затверджено керівником інструкції про заходи пожежної безпеки.
Не забезпечено приміщення об’єкту необхідною кількістю первинних засобів пожежогасіння (вогнегасниками)
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів здійснено не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Посадові особи та працівники об’єкту не пройшли навчання з питань пожежної безпеки у порядку встановленому ПКМУ від 26.06.2013 року №444.
На об’єкті не здійснюється щомісячний огляд наявних в експлуатації вогнегасників з занесенням результатів до відповідного журналу.
Не забезпечено при умові без стелажного способу зберігання матеріалів дотримання відстанні між стінами та штабелями – не менше 0,8 (складські приміщення).
Відсутні посвідчення встановленого зразка про проходження функціонального навчання відповідними категоріями осіб у сфері цивільного захисту.
Не забезпечено виконання заходів цивільного захисту шляхом розроблення ідентифікації щодо визначення потенційної небезпеки на об’єкті з урахуванням усіх чинників небезпеки, відповідно до вимог пункту 7 наказу МНС №140 від 16.08.2005 року «Про внесення змін до наказу МНС України від 18.12.2000 N338».
Допускається експлуатація тимчасових електричних мереж в виробничому та складському приміщенні виробництва напівфабрикатів.
Наявні засоби первинного пожежогасіння (вогнегасники) не розміщено шляхом навішування на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 метра від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника (будівля об’єкту).
Не в повній мірі змонтовано над евакуаційними виходами світлові покажчики з написом "Вихід" білого кольору на зеленому фоні підключеними до джерела живлення евакуаційного (аварійного) освітлення або такі, що переключаються на нього автоматично у разі зникнення живлення на їх основних джерелах живлення.
Наявна система протипожежного захисту не обслуговується, відповідно до табл. А1 п.1.1 ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Не встановлено на об’єкті (наказом, інструкцією) протипожежний режим
Керівником суб’єкта господарювання розпочато роботу без зареєстрованої декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Не змонтовано над евакуаційними виходами з усіх приміщень об’єкту світлові покажчики з написом "Вихід" білого кольору на зеленому фоні підключеними до джерела живлення евакуаційного (аварійного) освітлення або такі, що переключаються на нього автоматично у разі зникнення живлення на їх основних джерелах живлення.
Об’єкт не забезпечений адресним вказівником (назва вулиці, номер будинку), встановленими на фасаді будівелі або інших видних місцях і освітлювальними у темний час доби.
Не відновлено роботу наявної системи протипожежного захисту згідно ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Не виконано замір опору ізоляції та захисту електричних мереж від короткого замикання (всі приміщення будівлі).
Приміщення об`єкту не в повній мірі обладнано системами протипожежного захисту у відповідності до вимог ДБН В.2.5-56:2014 (приміщення танцювальної студії).
Не виконано профілактичний огляд та планово попереджувальний ремонт електричної мережі та електричного обладнання
Поруч пульта керування системи протипожежного захисту не вивішені (установлені) таблички із зазначенням приміщень, що підлягають захисту
Не розроблено та попередньо не погоджено з органом місцевого самоврядування та Білоцерківським РВ ГУ ДСНС України у Київській області графік проведення об’єктових навчань і тренувань з питань цивільного захисту
Не проведено евакуаційні заходи щодо працівників та майна суб’єкта господарювання під час виникнення надзвичайних ситуацій.
Не забезпечено на об’єкті техногенну безпеку шляхом проведено ідентифікацію ПНО щодо визначення рівня небезпеки підприємства з урахуванням усіх наявних чинників небезпеки
Приміщення об`єкту не в повній мірі забезпечене засобами первинного пожежогасіння (вогнегасниками).
Будівля та приміщення об’єкту не забезпечені відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 та ГОСТ 12.4.026-76
Для всіх приміщень виробничого й складського призначення не визначено категорії щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016, а також клас зони згідно з НПАОП 40.1-1.32-01.
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювань приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання
Не виведено на пульт наявну систему протипожежного захисту згідно ДБН В.2.5-56:2014
Не забезпечено об’єкт протипожежним водопостачанням згідно ДБН В.2.5-74:2013
Сходові клітки, коридори та інші шляхи евакуації не в повній мірі забезпечені евакуаційним освітленням. Світильники евакуаційного освітлення повинні вмикатися з настанням сутінків у разі перебування в закладі людей.
Дерев’яні елементи горищних покриттів (крокви, лати) не оброблені засобами вогнезахисту, які забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Під сходовою клітиною допускається улаштування підсобного приміщення (приміщення для виробництва напівфабрикатів).
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
21.09.2021 2430450 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Пенсійний фонд України Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
21.09.2021 2355364 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Магазин № 101 "УТЦ"
09100, Київська обл., м. Біла Церква, вул. Сквирське Шосе, 222
Магазин
09100, Київська обл., м. Біла Церква, вул. Леваневського, 59
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
17.06.2020 1768642 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Магазин
09100, Київська обл., м. Біла Церква, вул. Леваневського, 59
Магазин № 101 "УТЦ"
09100, Київська обл., м. Біла Церква, вул. Сквирське Шосе, 222
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні