Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Банкрутство (87)
Дозвільні документи
Ліцензії (3)
Будівництво (1) Перевірки (10)

ПРИКАРПАТСЬКИЙ ВІЙСЬКОВО-СПОРТИВНИЙ ЛІЦЕЙ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ

#20568493

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
26.11.2021 3119350 Додержання законодавства про працю Управління Держпраці в Івано-Франківській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання законодавства про працю в частині трудових відносин, відсторонення від роботи
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Кальниш Ольга Ярославівна — головний державний інспектор сектору з питань застрахованих осіб та дитячої праці
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
23.06.2021 2282556 Додержання законодавства про працю Державна служба України з питань праці Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: додердання законодавства про працю
Учасники:
Парахоняк Орест Теофільович — головний державний інспектор
М.Л. Мартинюк — директор
М Л Мартинюк — директор
Порушення:
порушені строки виплати заробітної плати
порушено порядок проведення індексації заробітної плати
Покарання: відсутні
23.06.2021 2276216 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
29 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Об'єкти:
За місцем провадження господарської діяльності
Івано-Франківська обл., Надвірнянський р-н, м. Надвірна, вул. Сірика, буд. 1А
Учасники:
Возняк Марія Андріївна — головний державний інспектор відділу нагляду в АПК та СКС
Кавінська Вікторія Володимирівна — інженер з охорони праці
Кайдан Володимир Мирославович — Головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві енергтиці машинобудуванні котлонагляді на транспорті та звязку
Крочак Олег Ярославович — Головний державний інспектор відділу нагляду на виробництві та об'єктах підвищеної небезпеки Управління Держпраці в Івано-Франківській області
Ланківський Дмиитро Миколайович — Головний державний інспектор відділу нагляду в будівництві, енергетиці, машинобудуванні, котлонагляді, на транспорті та зв'язку
Парахоняк Орест Теофільович — головний державний інспектор
Порушення:
Не одержано дозвіл на виконання роботи підвищеної небезпеки, зазначеної у групі А додатка 2 до Порядку, а саме: роботи в колодязях, шурфах, траншеях, котлованах, замкнутому просторі; заповнення, злив і ремонт балонів, контейнерів, цистерн та інших ємностей із стисненим, зрідженим, отруйним, вибухонебезпечним та інертним газом, їх зберігання.
На час відсутності працівника, відповідального за справний стан і безпечну експлуатацію обладнання під тиском (відпустка, відрядження, хвороба) виконання його обов’язків не покладено на іншого відповідального працівника відповідним наказом, який пройшов навчання та перевірку знань з охорони праці у встановленому порядку.
Водій виїзджає на лінію без проходження медичного огляду і відповідної відмітки про це у дорожньому листі.
Інструкції з охорони праці не розроблені безпосереднім керівником робіт.
Не переглянуті списки працівників, які мають право на видачу нарядів, розпоряджень, керівників робіт, допускачів зазначених в пункті 3.2.1 цих Правил.
Розподіл засобів захисту з визначенням місць зберігання не зафіксовано в списках, які затверджує відповідаль-ний за електрогосподарство.
Не складений паспорт на газове господарство
На підприємстві не переглянуті переліки робіт, що виконуються по нарядах, розпорядженнях і в порядку поточної експлуатації.
Не пред’явлено затверджений роботодавцем графік планово-попереджувального ремонту обладнання під тиском та допоміжного обладнання
Допуск до роботи працівників здійснюється без перевірки знань після проведення інструктажів на робочому місці.
В ШРП відсутня технологічна схема обладнання, режимна карта, інструкція з експлуатації обладнання
Не проводяться інструктажі на І групу по електробезпеці не електротехнічному персоналу (персоналу, який експлуатує обладнання, де є небезпека ураження електричним струмом).
Не розроблено інструкції з охорони праці під час експлуатації інгалятора, опромінювача, апарата УВЧ, стерилі-затора та ін.
Не організовано регламентні роботи по проведенню перевірки стану безпеки електроустановки ТП-463-10/0.4 кВ згідно з орієнтовним переліком робіт, щодо стану кабельних ліній , кабельних каналів, конструкцій, оболонок, вводів в будівлі, переходів, розпізнавальних знаків,захист від механічних пошкоджень,кінцевих заробок.
На підприємстві роботи за нарядами і розпорядженнями не обліковуються в призначеному для цього журналі,за рекомендованою в додатку 5 формою Правил.
Відсутні особисті картки видачі спеці-ального одягу, спеціального взуття та інших засобів індивідуального захисту.
Службою охорони праці не видаються приписи щодо усунення можливих недоліків.
Не складений і не затверджений перелік робіт з підвищеною небезпекою.
Не вивішені інструкції з охорони праці на робочих місцях біля верстатів з обробки деревини і металів, в медичній частині, гаражі.
Відсутній журнал перевірки технічного стану транспортних засобів перед виїздом на лінію.
Відповідно до вимог чинного законодавства виплата заробітної плати про-водиться регулярно в робочі дні у строки, встановлені колективним договором або нормативним актом, погодженим з виборним органом первинної профспілкової організації чи іншим уповноваженим трудовим колективом органом (а в разі відсут-ності таких органів – представниками, обраними і уповноваженими трудовим колективом) не рідше двох разів на місяць через проміжок часу, що не перевищує 16 календарних днів, не пізніше семи днів після закінчення періоду, за який здійснюється виплата. Однак, в порушення вимог ч.1 та 2 статті 115 КЗпП України, ч.1 статті 24 Закону України № 108 заробітна плата працівникам Прикарпатського військово-спортивного ліцею-інтернату Івано-Франківської обласної ради за березень 2019 року виплачена з порушенням строків її виплати. З документів, наданих в ході проведення планового заходу державного (нагляду) контролю з питань додержання законодавства про працю в Прикарпатському військово-спортивному ліцеї-інтернаті Івано-Фран-ківської обласної ради встановлено, що виплата заробітної плати праців-никам закладу за березень 2019 року проведена : за першу половину місяця - 14 березня 2019 року в сумі 122740 грн,. за другу половину – 2 квітня 2019 року в сумі 156965, 23 грн., через проміжок часу, що перевищує 16 календарних днів.
Журнали реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці ведуться з порушеннями: не вказуються: номера інструкцій, за якими проведено інструктаж, причина проведення позапланового та цільового інструктажів, відмітки про перевірку знань працівників після проведених інструктажів.
Порядок проведення індексації гро-шових доходів населення затверджено Постановою КМУ від 17.07.2003 року № 1078. Індексація грошових доходів насе-лення проводиться у разі, коли вели-чина індексу споживчих цін переви-щила поріг індексації, який встанов-люється в розмірі 103 відсотки. В ході проведення планового заходу держав-ного нагляду (контролю) встановлено, що право на індексацію заробітної плати працівникам Прикарпатського військово-спортивного ліцею-інтерна-ту Івано-Франківської обласної ради виникло з 01.07.2019 року. Однак, в Прикарпатському війсь-ково-спортивному ліцеї-інтернаті Івано-Франківської обласної ради в порушення вимог законодавства про оплату праці індексацію заробітної плати працівникам закладу проведено за період з липня по вересень 2019 року у вересні 2019 року, чим поруше-но Порядок проведення індексації грошових доходів населення.
Обладнання, що працює під тиском, не споряджене суб’єктом господарювання обліковим номером і під цим номером не обліковуються в журналі облі-ку обладнання суб’єкта господарювання.
В територіальний орган Держпраці не подана декларація, що підтверджує відповідність матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці під час виконання робіт підвищеної небезпеки, що зазначені у групі Б додатка 2: роботи, що виконуються на висоті понад 1,3 метра; обслуговування верстатів з обробки деревини і металів, експлуатації машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки: усі типи машин та устаткування, що наведені у підпунктах 1 і 2 пункту 2 Технічного регламенту безпеки машин, затвердженого постановою КМУ від 30.01.2013 № 62 (Офіційний вісник України, 2013р., № 9, ст.344), що не зазначені у групі А, а саме: верстат деревообробний марки СР3, 1986 року випуску, верстат свердлильний FIPGEL BT-BD 801E (інвентарний №101410049), заточний верстат ЗЕНІТ 3СТ-200/400, 2011 року випуску, швейна машина марки 1022М, заводський номер №053066, 1986 року випуску.
Комплексні заходи для досягнення встановлених нормативів та підвищення існуючого рівня охорони праці розроблені на п’ять років, а не на один 2021 рік.
Результати оглядів, виявлення і ліквідації несправностей в електроустановках працівниками , що здійснюють нагляд і роботи на обєкті не фіксуються в оперативному журналі.
Не проводяться контрольні огляди газового господарства.
Не розроблена посадова інструкція для відповідальної особи за технічний стан і безпечну експлуатацію газового господарства
Покарання: відсутні
23.06.2021 2222881 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Учасники:
Мартинюк М Л — Начальник
Андрійків Віра Михайлівна — Головний спеціаліст Надвірнянського відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області
Мартинюк М.Л. — Начальник
Гурмак Іван Григорович — Начальник Надвірнянського відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області
Порушення:
Не представлений графік та маршрут постачання харчових продуктів постачальником
Не погоджується перелік постачальників з відділом Держпродспоживслужби
Покарання: відсутні
23.06.2021 2268706 Зайнятість населення, зайнятість та працевлаштування осіб з інвалідністю Державна служба України з питань праці Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах зайнятості населення, зайнятості та працевлаштування осіб з інвалідністю
Учасники:
Парахоняк Орест Теофільович — головний державний інспектор
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
19.10.2020 1818281 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виявленню і поширенню коронавірусної хвориби (COVID-19) забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів і здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Об'єкти:
За місцем провадження господарської діяльності
Івано-Франківська обл., Надвірнянський р-н, м. Надвірна, вул. Сірика, буд. 1А
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
19.10.2020 1901966 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Закон України № 530 від 17.03.2020 року "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
16.03.2020 2096005 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Івано-Франківській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування (РЗО)
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Боднарук Т.М. — Спеціаліст відділу контрольно-перевірочної роботи № 1 управління контрольно-перевірочної роботи в Івано-Франківській області Головного управління Пенсійного фонду України
Мартинюк Т М — Директор
Боднарук Т М — Спеціаліст відділу контрольно-перевірочної роботи № 1 управління контрольно-перевірочної роботи в Івано-Франківській області Головного управління Пенсійного фонду України
Мартинюк Т.М. — Директор
Порушення:
неподання індивіДУальних відомостей про ЗО
Покарання: відсутні
11.11.2019 1573795 Державний нагляд (контроль) за дотриманням вимог санітарного законодавства Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Відсутність уніфікованого Акта
Предмет перевірки: Дотримання вимог санітарного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
01.10.2018 1060378 Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Відсутність уніфікованого акту
Предмет перевірки: Дотримання санітарного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні