Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (7)
Перевірки (3)

ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА "ХВИЛЯ"

#20512162

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
10.05.2022 3031893 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
19.04.2021 2481889 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
14 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА "ХВИЛЯ"
69059, Запорізька обл., м. Запоріжжя, Комунарський р-н, вул. Північнокільцева, буд. 9 Б
Учасники:
Єскін Павло Сергійович — Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Запорізького районого управління Головного управління ДСНС України у Запорізькій області
Порушення:
Пожежний кран-комплект № 3 не укомплектовано однотипним елементом з’єднання пожежного крана (гайкою), рукавів та ручного пожежного ствола.
Не проведено ідентифікацію об’єкта щодо визначення потенційної небезпеки всупереч вимогам пунктів 7, 9, 10 Наказу МНС України від 23.02.2006 р. № 98 «Про затвердження Методики ідентифікації потенційно небезпечних об’єктів» та пункту 7 Наказ МНС України № 140 від 16.08.2005р. «Положення про паспортизацію потенційно небезпечних об’єктів».
Не обладнано адміністративно-побутові приміщення системою протипожежного захисту (системою пожежної сигналізації та системою керування евакуюванням людей) в супереч вимогам розділу VІІ, таблиці А.1 додатку А (обов’язковий), таблиці Б.1 додатку Б (обов’язковий) ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»
Не забезпечено проходження функціонального навчання та практичної підготовки осіб керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійснення заходів з питань цивільного захисту в супереч вимог пунктів 7, 10, додатку 1 «Порядку проведення навчання керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту», затверджений ПКМУ від 23.10.2013р. №819.
Не забезпечено територію об’єкта, а також будинки, споруди, приміщення відповідними знаками безпеки відповідно ДСТУ EN ISO 7010:2019 Графічні символи. Кольори та знаки безпеки. Зареєстровані знаки безпеки.
Не проводяться інструктажі і перевірки знань з питань цивільного захисту, зокрема з техногенної безпеки (відсутній журнал вступних інструктажів з техногенної безпеки).
Не виконано двері на шляхах евакуації з коридору 1-го поверху такими щоб відчинялися в напрямку виходу з приміщення.
Не улаштовано в парильному відділені перфоровані сухотруби, підключені до внутрішнього водопроводу, ручний пуск можна здійснювати від пристроїв, встановлених за межами парильного відділення.
Допускається вчинення дій, щодо провадження господарської діяльності, суб’єктом господарювання без подання та реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Не розроблено інструкції щодо порядку забезпечення техногенної безпеки.
Не проведено заміри опору ізоляції та перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та установок від короткого замикання.
Не забезпечено лінії живлення до кожного побутового кондиціонера, автономними пристроями електричного захисту незалежно від наявності захисту на загальній лінії, яка живить групу кондиціонерів.
Допускається використовування приміщення електрощитової не за призначенням та захаращування його сторонніми предметами.
Не забезпечено відповідно до законодавства працівників засобами колективного та індивідуального захисту.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
13.07.2020 1779897 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПОРТИВНА ШКОЛА "ХВИЛЯ"
69059, Запорізька обл., м. Запоріжжя, вул. Північнокільцева, 9-Б
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні