Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (20)
Перевірки (3)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "САМШИТ, ЛТД"

#20483549

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
26.11.2018 1151159 Державна служба України з питань праці Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: У зв`язку з нездійсненням суб`єктом господарювання господарської діяльності
Предмет перевірки: Додержання законодавства з охорони праці та промислової безпеки, про працю, зайнятість населення, загальнообовязкове соціальне страхування, у сфері гігієни праці
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
26.11.2018 513739 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мораторій
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
04.06.2018 1352611 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Запорізькій області Проведено
17 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Макрушин В.І — Директор
Макрушин В І — Директор
Порушення:
Не заведено журнал реєстрації вступного інструктажу з питань техногенної безпеки для працівників які приймаються на роботу та за місцем роботи.
Не забезпечено лінії живлення до кожного побутового кондиціонера, групи кондиціонерів автономним пристроєм електричного захисту незалежно від наявності захисту на загальній лінії, яка живить групу кондиціонерів
Відсутні заміри опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Відсутній захист будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів.
Не проведено технічне обслуговування вогнегасників.
Не розроблена та не вивішені на видному місці відповідні інструкції щодо виконання вимог техногенної безпеки та порядку дій персоналу у разі виникнення надзвичайної ситуації.
Не проведено ідентифікацію потенційно-небезпечного об'єкту та не узгоджено її з державним інспектором цивільного захисту та техногенної безпеки.
Не поновлено схематичні плани евакуації.
Допускається захаращення шляхів евакуації різними матеріалами, обладнаннями.
Відсутній журнал обліку технічного обслуговування пожежних кран-комплектів.
Не забезпечено виведення тривожного сповіщення про пожежу від приймально-контрольний прилад системи пожежної сигналізації на пульт пожежного спостерігання згідно до вимог пункт 5.8 ДБН В.2.5-56:2014 "Системи протипожежного захисту".
Не проведено навчання керівного складу на територіальних курсах цивільної оборони.
Не заключений договір на обслуговування автоматичної пожежної сигналізації з організацією яка має ліцензію на право проведення даного виду робіт.
Посадові особи та працівники не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Не проведено технічне обслуговування пожежних кран-комплектів не рідше одного разу на рік з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування .
Не розгорнуто та згорнуто наново пожежні плоскоскладні рукава, які розташовані в усіх вбудованих або навісних шафах для розміщення пожежних кран-комплектів. Рукава не готові до використання.
Не приведено у відповідність до встановлених вимог забезпечення працюючого персоналу засобами радіаційного та хімічного захисту.
Покарання: відсутні