Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Перевірки (6)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "СПЕЦСТАЛЬЕЛЕКТРОЧОРМЕТ"

#20481964

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
25.10.2021 2924586 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Запорізькій області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: Дотримання суб'єктом господарювання вимог законодавства у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Андрющенко Тетяна Геннадіївна — Головний бухгалтер
Крундікова Ольга Костянтинівна — Головний спеціаліст відділу контрольно-перевірочної роботи № 1 управління контрольно-перевірочної роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області
Порушення:
Недостовірне подання відомостей про застрахованих осіб щодо ідентифікаційного номеру по 2 особам за 2005-2006 р
Покарання: відсутні
16.08.2021 2367979 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
29 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
База відпочинку "Електрик"
72563, Запорізька обл., Якимівський р-н, Смт Кирилівка, вул. Федотова Коса, 184
Виробнича дільниця ТОВ "СПЕЦСТАЛЬЕЛЕКТРОЧОРМЕТ"
69008, Запорізька обл., м. Запоріжжя, Заводський р-н, вул. Зейська, буд. 7
Учасники:
Шевцов Володимир Романович — провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Запорізького районного управління ГУ ДСНС України у Запорізькій області
Кузьменко Борис Сергійович — директор ТОВ "СПЕЦСТАЛЬЕЛЕКТРОЧОРМЕТ"
Неділько Станіслав Геннадійович — Заступник начальника відділу організації профілактичної роботи та цивільного захисту Мелітопольського районного управління ГУ ДСНС України у Запорізькій області
Порушення:
Не обладнані приміщення бази відпочинку системами протипожежного захисту, відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Не забезпечено захист будівель від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів.
Не проведено об’єктові тренування і навчання з питань цивільного захисту.
Не позначено межу купання на акваторії у місцях масового відпочинку людей на водному об’єкті.
Відсутня декларація відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки на використання суб’єктом господарювання об’єктів нерухомості.
Не проведене вогнезахисне обробляння дерев’яних елементів горищного покриття будинків (крокв, латів) засобами вогнезахисту, що забезпечують І групу вогнезахисної ефективності у будинках для відпочиваючих.
Не здійснено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки.
Не проведена ідентифікація щодо визначення потенційної небезпеки об’єкта, відповідно до Наказу МНС від 23.02.2006 р. № 98 « Про затвердження Методики ідентифікації потенційно небезпечних об’єктів».
Посадовими особами та працівниками не пройдено навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки.
Не забезпечені приміщення первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками), відповідно до наказу МВС України № 25 від 15.01.2018 р. «Про затвердження правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників».
Відсутні вказівні знаки для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння на видимих місцях на висоті 2-2,5 м від рівня підлоги як усередині, так і поза приміщеннями. Для зазначення місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння слід установлювати вказівні знаки згідно з ДСТУ EN ІSО 7010:2019 «Графічні символи. Кольори та знаки безпеки. Зареєстровані знаки, безпеки».
Не створено рятувальний пост для постійного чергування рятувальників.
Не встановлено по всій території через кожні 50-100 м на відстані не більше ніж 10 м від води стенди (стійки) з рятувальними засобами (рятувальні пляжні круги з 15-метровим плавучим лінем, кінці Александрова) на яких нанесено назву об’єкта (пляжу) і напис «КИДАЙ ПОТОПАЮЧОМУ».
Не проводиться замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання що проводиться 1 раз на 2 роки.
Не обладнано системою протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Не організовані евакуаційні заходи щодо працівників та майна суб’єкта господарювання під час виникнення надзвичайних ситуацій.
Не передбачено зовнішній протипожежний водопровід для пожежогасіння, відповідно до вимог пункту 6.2.1 ДБН В.2.5-74:2013 «Водопостачання. Зовнішні мережі та споруди. Основні положення проектування».
Не забезпечено працівників об’єкта засобами колективного та індивідуального захисту.
Не укомплектовано засобами пожежогасіння, які розміщуються на пожежному щиті на, з розрахунку на 1 щит: вогнегасники - 3 шт., ящик з піском - 1 шт., протипожежне покривало - 1 шт., багор або лом та гак - 2 шт., лопати - 2 шт., сокири - 2 шт.
Місця не обладнуються під’їзними шляхами та спусками на воду рятувальних засобів з установленням відповідних покажчиків (написів) «ДЛЯ АВАРІЙНО-РЯТУВАЛЬНИХ СЛУЖБ».
Не проведена ідентифікація щодо визначення потенційної небезпеки об’єкта, відповідно до Наказу МНС від 23.02.2006 р. № 98 « Про затвердження Методики ідентифікації потенційно небезпечних об’єктів».
Відсутні відповідні документи (накази, інструкції) щодо встановлення протипожежного режиму, який включає: порядок утримання шляхів евакуації; визначення спеціальних місць для куріння; порядок застосування відкритого вогню; порядок використання побутових нагрівальних приладів; порядок проведення тимчасових пожежонебезпечних робіт; правила проїзду та стоянки транспортних засобів; порядок відключення від мережі електроживлення обладнання та вентиляційних систем у разі пожежі; порядок огляду й зачинення приміщень після закінчення роботи; порядок проходження посадовими особами навчання й перевірки знань з питань пожежної безпеки, а також проведення з працівниками протипожежних інструктажів та занять з пожежно-технічного мінімуму з призначенням відповідальних за їх проведення; порядок організації експлуатації і обслуговування наявних засобів протипожежного захисту; порядок проведення планово-попереджувальних ремонтів та оглядів електроустановок, опалювального, вентиляційного, технологічного та іншого інженерного обладнання; порядок збирання посадових осіб, відповідальних за пожежну безпеку, у разі виникнення пожежі, виклику вночі, у вихідні й святкові дні; порядок дій у разі виникнення пожежі: порядок і способи оповіщення людей, виклику пожежно-рятувальних підрозділів, зупинки технологічного устаткування, вентиляційних установок, електроспоживачів, застосування засобів пожежогасіння; послідовність евакуації людей та матеріальних цінностей з урахуванням дотримання техніки безпеки.
Відсутня ділянка акваторії на водному об’єкті для купання осіб, які не вміють плавати, дітей та осіб з інвалідністю.
Допущено використання суб’єктом господарювання об’єктів нерухомості розпочато без подання декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Не пройдено навчання керівного складу, працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки.
Відсутні інформаційні стенди з матеріалами щодо запобігання нещасним випадкам на воді, плакатами «УЧИСЬ ПЛАВАТИ», «СПОСОБИ РЯТУВАННЯ», порадами відпочивальникам щодо правил поводження на воді, прийому сонячних ванн, прийомів саморятування та надання домедичної допомоги потерпілим, а також номерами телефонів підрозділів екстреної медичної допомоги населенню, правоохоронних органів, територіальних органів Державної служби України з надзвичайних ситуацій та Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.
Не розміщено інформація про заходи безпеки та відповідну поведінку населення в разі виникнення аварії.
Посадові особи та працівники не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Не до забезпечені первинними засобами пожежогасіння приміщення підприємства
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
15.07.2020 2138488 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Запорізькій області Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: відсутність, під час проведення заходу державного нагляду (контролю) керівника суб’єкта господарювання або уповноваженої ним особи
Предмет перевірки: перевірка усунення порушень вимог законодавства у сфері ЦЗ, ТБ та ПБ
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
24.10.2019 1697693 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у Запорізькій області Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: відсутність, під час проведення заходу державного нагляду (контролю) керівника суб’єкта господарювання або уповноваженої ним особи
Предмет перевірки: додержання (виконання) вимог нормативно-правових актів та нормативних документів у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
20.05.2019 1479292 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
12 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
База відпочинку "Електрик"
72563, Запорізька обл., Якимівський р-н, Смт Кирилівка, вул. Федотова Коса, 184
Учасники:
Кузьменко С.В. — директор
Кузьменко С В — директор
Порушення:
Не забезпечено усі приміщення бази відпочинку у повному обсязі первинними засобами пожежегасіння (вогнегасниками) відповідно до наказу МВС України № 25 від 15.01.2018 р. «Про затвердження правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників».
Не проведено вогнезахисну обробку дерев’яних елементів горищних покриттів (крокви, лати) будинків відпочинку, що забезпечують І групу вогнезахисної ефективності.
Перед початком купального (курортного) сезону не організовано та не проведено такі заходи: 1) не здійснено підготовку водного об’єкта (пляжу) до масового відпочинку людей; 2) не отримано документи щодо обстеження й очищення дна акваторії пляжу (водного об’єкта); 3) не укладено договір на аварійно-рятувальне обслуговування з аварійно-рятувальною службою, яка пройшла атестацію, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 13 листопада 2013 року № 828; 4) не уточнено межі зони відповідальності рятувального поста; 5) не забезпечено рятувальні пости приміщеннями та рятувальними засобами; 6) не здійснено перевірку справності маломірних/малих суден, рятувального спорядження та обладнання, зокрема комплектів спорядження № 2; 7) не здійснено укомплектування, підготовку та утримання працівників рятувального поста; 8) не розроблено інструкції з визначенням обов’язків для персоналу рятувального поста; 9) не виставлено буї оранжевого або червоного кольору через кожні 25-30 м в межах 50 м від берега; 10) не позначено буями або чорними кулями в акваторії водного об’єкта місця, небезпечні для життя та здоров’я людей, відповідно до карти виміру глибин акваторії пляжу; 11) не установлено на території водного об’єкта на видимих місцях інформаційні матеріали щодо заходів безпеки на воді, способів надання допомоги потерпілому та саморятування; 12) не розроблено схеми та облаштування під’їзних шляхів і спусків на воду рятувальних засобів з установленням відповідних покажчиків (табличок) «ДЛЯ АВАРІЙНО-РЯТУВАЛЬНИХ СЛУЖБ»; 13) не організовано спостереження за акваторією місця масового відпочинку людей відповідно до карти-схеми зони відповідальності рятувального поста, зв’язок з підрозділами екстреної медичної допомоги населенню, правоохоронними органами, аварійно-рятувальними службами, територіальними органами Державної служби України з надзвичайних ситуацій та Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів; 14) не здійснено відпрацювання порядку інформування відпочивальників щодо заходів безпеки на воді, проведення масово-роз’яснювальної і профілактичної роботи та дотримуються його.
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Будівлі корпусів та інші будівлі ІІІ-V ступіня вогнестійкості не обладнані системою блискавкозахисту відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд».
Не проведено навчання керівного складу на територіальних курсах цивільного захисту.
Не обладнано всі приміщення бази відпочинку, системами протипожежного захисту, які мають сертифікат відповідності Національної системи сертифікації, відповідно до вимог додатку А (обов’язковий), таблиці А.1, пункту 4.1 ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Не забезпечено матросів-рятувальників, плавців-рятувальників формою, яка складається з головного убору, шортів (брюк) червоного кольору, футболки (сорочки, куртки) жовтого кольору з написом «Рятувальник».
Не проведено ідентифікацію потенційно-небезпечного об'єкту та не узгоджено її з державним інспектором цивільного захисту та техногенної безпеки.
Рятувальний пост не забезпечений документацією: 1) вахтовий журнал; 2) графік чергувань матросів-рятувальників та плавців-рятувальників; 3) карта-схема зони відповідальності рятувального поста; 4) перелік майна; 5) інформаційні матеріали з надання домедичної допомоги постраждалим; 6) журнал реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці; 7) інструкція з охорони праці; 8) обов’язки працівників рятувального поста; 9) комплект наочної агітації (заходи безпеки та правила надання допомоги на воді, льоду, переправах); 10) копії документів матросів-рятувальників та плавців-рятувальників про проходження ними відповідної підготовки згідно з Правилами охорони життя людей на водних об’єктах; 11) телефонний довідник з номерами телефонів підрозділів екстреної медичної допомоги населенню, правоохоронних органів, аварійно-рятувальних служб, органів місцевого самоврядування, територіальних органів Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, оперативних чергових
Не укомплектовано рятувальний пост рятувальним майном і плавзасобами відповідно до конкретної категорії рятувального поста.
Не забезпечено достатньою кількістю води для зовнішнього пожежогасіння відповідно до ДБН В.2.5-74:2013 «Водопостачання. Зовнішні мережі та споруди» .
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
07.08.2018 513737 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні