Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro
Замовник
Зовнішня інформація (1) Перевірки (3)

КАМ'ЯНСЬКИЙ МІСЬКИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ

#20299857

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
22.06.2021 2365428 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
17 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Адміністративна будівля
51900, Дніпропетровська обл., м. Кам'янське, вул. Медична, 6
Учасники:
Гаврилов Сергій Віталійович — Провідний фахівець ВЗЗ з ПНС Кам'янського району ЦЗД ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області
Порушення:
Допускається влаштовування незаповнених отворів в протипожежних перегородках, які відокремлюють електрощитову, а саме: заповнити проріз у протипожежній перешкоді протипожежними дверима. (п.6.31 Державні будівельні норми України «Пожежна безпека об’єктів будівництва» (далі - ДБН В.1.1-7-2016))
Не укомплектовано кожний пожежний кран-комплект важелями для полегшення відкривання вентиля і однотипними елементами з'єднання пожежного крана та рукавів.
Будинки, приміщення та споруди повинні обладнуватися системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту», а саме: не обладнано заклад системами протипожежного захисту.
Допускається захаращення шляхів евакуації (коридор евакуаційного виходу правого крила) стелажами та різними матеріалами.
Не пройдено навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки, посадовими особами, у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Не забезпечено в повному обсязі працюючий персонал засобами індивідуального захисту (протигази, фільтрувальні коробки) від вражаючих факторів (хлор, аміак), в зоні ураження яких знаходиться об’єкт.
Забезпечити лінії живлення до кожного побутового кондиціонера автономними пристроями електричного захисту незалежно від наявності захисту на загальній лінії.
У разі необхідності встановлення на вікнах приміщень, де перебувають люди, ґрат останні повинні розкриватися, розсуватися або зніматися. Під час перебування в цих приміщеннях людей ґрати мають бути відчинені (зняті), а саме: не забезпечено розкривання, розсування або знімання грат.
Не оновлені з погодженням плани (схеми) евакуації людей на випадок пожежі. (п.4.6.1, розділ 10, додаток А ДСТУ 7313:2013 «Системи евакуаційні фотолюмінісцентні. Загальні вимоги та методи контролювання», ДСТУ ISO 23601:2019 «Ідентифікація безпечності. Знаки на планах евакуації»)
Провести замір опору ізоляції електричних мереж.
Не забезпечено евакуаційним освітленням сходові клітки, коридори та інші шляхи евакуації.
Не доукомплектовано коридори первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками) згідно норм належності. (п.7 розділу VI наказу МВС України №25 від 15.01.2018 «Про затвердження Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників»)
Не забезпечено в об’єднаних системах протипожежного водопостачання трубопроводи, які призначені для подачі води на пожежегасіння, вводи і мережі водопроводу в підвалах, горищах, технічних поверхах, протипожежні стояки і т.п., з металевих труб. (п. 9.3 ДБН В 2.5-64-2012)
Не забезпечено захист будівель, споруд та зовнішніх установок від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, а також їх перевірку необхідно виконувати відповідно до вимог діючого законодавства.
Не розміщено пожежні кран-комплекти у вбудованих або навісних шафках, які мають отвори для провітрювання і пристосовані для опломбування та візуального огляду їх без розкривання.
Забороняється зменшувати кількість та розміри евакуаційних виходів з будівель і приміщень, класи вогнестійкості несучих та огороджувальних конструкцій, застосовувати будівельні матеріали з вищими показниками пожежної небезпеки, змінювати інженерні та планувальні рішення й умови освітлення згідно з нормованою вимогою, а саме: межу вогнестійкості конструктивних елементів внутрішніх сходів привести до нормованого значення R60, М0 шляхом нанесення сертифікованих в Україні вогнезахисних розчинів. (таб. 1 ДБН В.1.1-7-2016)
Пожежні кран-комплект не рідше одного разу на рік підлягають технічному обслуговуванню і перевірці на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування, а саме: не проведено технічне обслуговування пожежних кран-комплектів.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
11.09.2020 2155306 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Дніпропетровській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: дотримання суб'єктом господарювання вимог законодавства у сфері загальнооб'язкового державного пенсійного страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Орлова Олена Вікторівна — в.о. директора Кам'янського міського центру зайнятості
Квітчинська Олена Віталіївна — начальник відділу бухгалтерського обліку-головний бухгалтер Кам'янського міського центру зайнятості
Мельник Людмила Михайлівна — Начальник відділу контрольно-перевірочної роботи №2 управління контрольно-перевірочної роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області
Порушення:
подання недостовірних відомостей про рнокпп
Покарання: відсутні
06.02.2018 393435 Сфера теплопостачання Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: через мораторій
Предмет перевірки: господарська діяльність пов'язана з використанням теплової енергії
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні