Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
ЄДРПОУ (72)
Будівництво (5) Перевірки (3)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "СЛОВ'ЯНСЬКИЙ ДІМ ФПУ"

#20043069

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
29.07.2021 2342360 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
40 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
офісні приміщення
04107, Київська обл., м. Київ, вул. Нагірна, 25-27
Адміністративна будівля04107 м. Київ, вул. Нагірна, 25-27
04107 м. Київ, вул. Нагірна, 25-27
Учасники:
Щербань Аліна Єгорівна — провідний інспектор відділу ВЗНС Шевченківського РУ ГУ ДСНС України у м. Києві
Порушення:
Не надано результатів іспитів зразків матеріалу покриття підлоги на шляхах евакуації, щодо токсичності продуктів горіння, димоутворювальної здатності та групи поширення полум’я в порушення: ДБН В.2.2-20.
Дозволена стоянка транспорту на відстані менше 10 м від в'їзних воріт на територію будівлі. У зазначених місцях не встановлено (вивішено) відповідні заборонні знаки.
Допускається улаштування та експлуатація тимчасових дільниць електромереж.
Вогнегасники не навішені на висоті не більше 1,5 м від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника і на відстані від дверей, достатній для її повного відчинення.
Допускається складування горючих матеріалів в приміщені електрощитової на відстані менше 1 м від електроустаткування.
Допускається захаращення зовнішньої території горючими відходами.
Допускається використання технічних приміщень в підвальному (цокольному) поверсі не за призначенням, в них зберігаються сторонні речі (будівельні матеріали, меблі) та розміщуються складські дільниці.
Двері сходових кліток не виконані глухими або засклені армованим склом.
На дверцятах пожежних шафок із зовнішнього боку не вказано літерний індекс “ПК” та після нього порядковий номер крана.
Допускається улаштування на шляхах евакуації турнікетів.
Електрощити, групові електрощитки незабезпечені схемами підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту.
Двері сходових кліток не обладнані пристроями для самозачинення та ущільненням в притулах.
Не всі евакуаційні виходи обладнані світловими покажчиками “ВИХІД” білого кольору на зеленому фоні, підключеними до джерела живлення аварійного (евакуаційного) освітлення відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 “Системи протипожежного захисту”.
Не перевірені електрифіковані засувки (не рідше двох разів на рік), щодо їх готовності до експлуатації.
Не надані акти проведення прихованих робіт на прокладання проводів (кабелів) за підвісними стелями.
Використання суб’єктом господарювання приміщень здійснюється суб’єктом господарювання без поданої декларації відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
В 3-х поверховій адміністративній будівлі під сходовою кліткою допускається розміщення складського (підсобно) приміщення
Не розміщено інформацію про заходи безпеки і відповідну поведінку населення у разі виникнення аварії та не здійснено навчання працівників з питань цивільного захисту, у тому числі правилам техногенної безпеки.
Приміщення не обладнано системами протипожежного захисту (системою пожежної сигналізації, оповіщення про пожежу та управління евакуюванням людей, системою проти димного захисту) відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 “Системи протипожежного захисту”.
Допускається зменшення ширини ходових маршів сходових клітин в 3-х поверховій адміністративній будівлі.
Допускається використання орендарями орендованих приміщень без поданої декларації відповідності матеріально-технічної бази суб'єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
В підвальному (цокольному) поверсі влаштовано складські приміщення без вікон чи люків розміром 0.9 на 1.2 м. з приямками для випускання диму.
Прилади опалення в сходових клітинах встановлені на висоту менше 2,2 м від рівня сходового маршу, в порушення ДБН В.1.1-7.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не здійснено за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Пожежні кран – комплекти, які розміщені у вбудованих шафках не мають отворів для провітрювання і не пристосовані для опломбування їх без розкривання.
Ліфти не відгороджені ліфтовими холами від шляхів евакуації, в порушення ДБН В.1.1-7.
Сходові клітки, коридори (шляхи евакуації) будівлі, не забезпечені евакуаційним освітленням.
Двері складських (підсобних) приміщень, електрощитової та дверей, що ведуть на горище не виконані протипожежними 2-го типу з класом вогнестійкості ЕІ-30 відповідно до вимог ДБН В.2.2-9.
У віконних прорізах сходової клітки відсутні створи або фрамуги, що відчиняються, площею не менше 1,2 м2 на кожному поверсі.
Черговий персонал хостелу, а також мешканці хостелу не забезпечені засобами індивідуального захисту органів дихання для само рятування людей під час пожежі для організації евакуації людей у разі виникнення пожежі.
Вхід на сходи що ведуть до першого поверху з приміщень підвального (цокольного) поверху не виконаний через протипожежний тамбур-шлюз 1-го типу з підпором повітря під час пожежі в порушенняДБН В.1.1-7.
Для окремо розташованих господарчих будівель, приміщень складського призначення не визначені категорії щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок».
Для об’єкту не визначено розрахунковий час евакуації людей у разі пожежі.
На поверхах не вивішено затверджені керівником плани (схеми) евакуації людей.
Допускається встановлення світильників з лампами розжарювання без захисного суцільного скла (ковпаків) на поверхах.
Не проведено технічне обслуговування та перевірку на працездатність шляхом пуску води пожежних кран-комплектів.
Допускається зменшення кількості евакуаційних виходів з поверхів 3-х поверхової адміністративної будівлі.
Клас вогнестійкості проходок електричних кабелів та інженерного обладнання через огороджувальні конструкції з нормованою межею вогнестійкості або через протипожежні перешкоди влаштовано меншим, ніж нормована межа вогнестійкості цієї огороджувальної конструкції або протипожежної перешкоди.
Допускається застосування саморобних подовжувачій, який не відповідає вимогам ПУЕ.
На вікнах приміщень, де перебувають люди, встановлені грати, які не розкриваються, розсуваються або знімаються
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
29.07.2021 2205213 Сфера теплопостачання Державна інспекція енергетичного нагляду України Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: господарська діяльність, пов’язана з виробництвом, транспортуванням, постачанням та використанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових, тепловикористальних установок і мереж, енергетичного обладнання суб’єктів відносин у сфері теплопостачання, випробування та ремонту зазначених установок і мереж, режимів споживання теплової енергії, а також виконання робіт з проектування теплових, тепловикористальних установок і мереж
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
04.07.2018 513345 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Закон України «Про тимчасові особливості здійснення заходів державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності».
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні