Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (7)
Дозвільні документи
Ліцензії (31)
Будівництво (54) Перевірки (23)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "АТ КАРГІЛЛ"

#20010397

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
24.10.2022 3083768 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Підприємство
75800, Херсонська обл., Каховський р-н, м. Каховка, вул. Південна, 1
ФІЛІЯ "КУЦІВСЬКИЙ ЕЛЕВАТОР" ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ " АТ КАРГІЛЛ"
28227, Кіровоградська обл., Новгородківський р-н, С. Куцівка, вул. Привокзальна, 5
Філія "Степовий елеватор" ТОВ "АТ Каргілл" (Синельниківський р-н, Петропавлівська ОТГ)
52700, Дніпропетровська обл., Синельниківський р-н, смт. Залізничне, вул. Польова, 33
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
24.10.2022 3053301 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
24.10.2022 3009837 Державний нагляд (контроль) в сфері зберігання зерна і продуктів його переробки Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері зберігання зерна і продуктів його переробки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
19.07.2021 2286827 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
36 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Об'єкти:
КФ "Каргіл"
74800, Херсонська обл., м. Каховка, вул. Південна, буд. 1
Учасники:
Кравченко Євгеній Вікторович — головний державний інспектор відділу нагляду на об’єктах підвищеної небезпеки управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки
Подлєсний Федір Пилипович — Головний державний інспектор відділу нагляду на об’єктах підвищеної небезпеки управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки
Мартиненко Юрій Володимирович — Начальник управління нагляду в промисловості і на об'єктах підвищеної небеспеки
Берлим Віталій Володимирович — начальник Головного управління Держпраці у Херсоннській облсті
Глєбов Геннадій Вікторович — Головний державний інспектор відділу нагляду в промисловості
Куліков Володимир Валентинович — Головний державний інспектор відділу нагляду на об`єктах підвищеної небезпеки управління нагляду в промисловості і на об`єктах підвищеної небезпеки Головного управління Держпраці у Херсонській області
Рожок Василь Васильович — Головний державний інспектор відділу нагляду на об’єктах підвищеної небезпеки управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки
Порушення:
Не оновлений список працівників, яким надано право одноосібного огляду електроустановок. 
Графіки технічного огляду, обслуговування і ремонту об’єктів системи газопостачання підприємства підлягають доопрацюванню в частині періодичності відповідно до «Правила безпеки систем газопостачання». 
Не надано журнал обліку обладнання що працює під тиском.
Не проведений інструктаж на 1 гр. з електробезпеки працівникам лабораторії.
Журнал технічних оглядів і обходів газопроводів має невідповідну назву.
В ГГРП не опломбовані у закритому положенні запірні пристрої на обвідній лінії (байпасі), а також не опломбований запірний пристрій перед ЗСК - у відкритому положенні.
Не наданий журнал технічного обслуговування і нагляду за станом засобів праці на час їх останнього огляду.
Не проведено контрольні огляди газового господарства. Відсутні відповідні акти.
Біля  автомобілерозвантажувачів не встановлені знаки максимальної вантажопідіймальності та знак обмеження швидкості 3 км/год.
Не представлена інформація щодо технічного обстеження (в тому числі КПО) підземного газопроводу низького тиску.
Не проведена психофізіологічна експертиза (профдобір) працівникам підприємства, що виконують роботи з підвищеною небезпекою, згідно Переліку робіт, де є потреба у професійному доборі, затвердженому наказом Міністерства охорони здоров’я України та Держнаглядохоронпраці від 23.09.1994 р. № 263/121.
На кран-балці реєстр. № 08 відсутня таблиця з вказівкою маси вантажів, що переміщуються.
Не переглянута інструкція з охорони праці для водіїв навантажувачів у зв’язку з набранням чинності нового  нормативно-правового акту з охорони праці (НПАОП 0.00-1.83-18 «Правила охорони праці під час експлуатації навантажувачів»).
Відсутній журнал обліку газонебезпечних робіт, які проводяться без наряду-допуску (цех екстракції, склад гексану, ємності зберігання рослинної олії). 
Не виконуються вимоги пункту 8 глави «Порядок декларування безпеки об'єктів підвищеної небезпеки» постанови Кабінету Міністрів України від 11.07.2002 р. №956 «Про ідентифікацію та декларування безпеки об'єктів підвищеної небезпеки», а саме: не надіслана Декларація безпеки об'єкта підвищеної небезпеки (цех екстракції, склад гексану, ємності зберігання рослинної олії) разом з позитивним висновком експертизи відповідному територіальному    органу   Держпраці (Головне управління Держпраці у Херсонській області).
Не дотримуються терміни проведення періодичних оглядів електрозахисних засобів. 
Експлуатаційний паспорт газового господарства підлягає оновленню та доопрацюванню в частині: наявності нового обладнання, інших відповідальних осіб, тощо.
На корпусі навантажувачів відсутня інформація про тиск в пневматичних шинах.
Не отриманий дозвіл згідно з вимогами п. 6 Постанови КМУ № 1107 від 26.10.2011р. «Порядок видачі дозволів  на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки» на виконання робіт підвищеної небезпеки, згідно: п. 20. Вантажно-розвантажувальні роботи за допомогою машин і механізмів, що зазначені у групі А додатка 2 до Порядку (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 03.02. 2021 р. № 77).
Не позначено знаками безпеки місця вантажно - розвантажувальних робіт.
Не проведена атестація робочих місць за умовами праці.
Не вказані в журналі проведення інструктажів на робочому місці перелік інструкцій по яким проводився інструктаж для працівників відділення ощищення. 
Не надана транспортно-технологічна схема з установленими відповідними дорожніми знаками, а також знаками прийнятих на залізниці, та автомобільному транспорті у місцях ведення розвантажувальних робіт.
В паспортах навантажувачів відсутні відомості про призначення працівника, відповідального за технічний стан навантажувача, із зазначенням номера і дати наказу про призначення, прізвища, ім’я, по батькові, посади та підпису призначеного працівника, номера посвідчення та терміну його дії.
 Відсутній перелік посад і професій працівників, які повинні проходити стажування.  
Не завжди перевірки робочих місць службою охорони праці, оформлюються приписами. 
Не оформлено наказом (розпорядженням) суб’єкта господарювання, список працівників, які мають право керування вантажопідіймальними машинами керованими з полу.
Не щодня в робочі дніпрацівник, відповідальний за справний стан і безпечну експлуатацію обладнання під тиском, перевіряє записи в змінному журналі і проставляє в ньому свої підписи.
На машинах для підіймання вантажів (навантажувачах) відсутнє чітке позначення їх допустимої вантажопідйомності, термінів випробувань, прізвища особи, відповідальної за їх технічний стан.
На газопроводах підприємства не позначено напрямок руху потоку газу. 
Не надана інформація про маркування відповідно до технологічної схеми, технологічного, транспортного,аспіраційного та іншого устаткування. 
Відсутній журнал обліку обладнання суб’єкта господарювання, у якого у власності  перебувають вантажопідіймальні механізмі.
В експлуатаційні паспорти газопроводів не заноситься інформація про проведення технічного обстеження, в тому числі КПО.
Техніки-лаборанти хімічної лабораторії (Чорнощокова Е.К., Єремізіна В.Ю., Савельєва А.В.) не пройшли чергове навчання та перевірку знань згідно НПАОП 73.1-1.11-12 «Правила охорони праці під час роботи в хімічних лабораторіях», НПАОП 0.00-8.11-12 «Вимоги до роботодавців щодо захисту працівників від шкідливого впливу хімічних речовин».
Не представлені первині наряди-допуски на виконання газонебезпечних робіт працівниками (цех екстракції, склад гексану, ємності зберігання рослинної олії).
Не розроблені переліки газонебезпечних робіт (цех екстракції, склад гексану, ємності зберігання рослинної олії):                                                                            - І перелік - газонебезпечні роботи, які виконуються з оформленням наряду-допуску;                                                            - ІІ перелік - газонебезпечні роботи, які можуть проводитись без оформлення нарядів-допусків;                                  - III перелік - газонебезпечні роботи викликані необхідністю ліквідації або локалізації можливих аварійних ситуацій та аварій.
Покарання: відсутні
26.06.2020 2129962 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Херсонській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: достовірність відомостей поданих до реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Онищенко Наталія Вікторівна — заступник начальника відділу контрольно-перевірочної роботи №2 управління контрольно-перевірочної роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Херсонській області
Зямзіна Світлана Вікторівна — головний бухгалтер
Порушення:
Відомості в звітності не відповідають даним обліку страхувальника
Покарання: відсутні
06.04.2020 2102996 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Херсонській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: достовірність відомостей поданих до реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов'язкового державного соціального страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Зямзіна Світлана Вікторівна — головний бухгалтер
Онищенко Наталія Вікторівна — заступник начальника відділу контрольно-перевірочної роботи №2 управління контрольно-перевірочної роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Херсонській області
Порушення:
Відомості в звітності не відповідають даним обліку страхувальника
Покарання: відсутні
18.03.2020 1712433 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "АТ КАРГІЛЛ"
01024, м. Київ, вул. Мечникова, 3 Печерський р-н
офісні приміщення01024, м. Київ, вул. Мечникова,3 Печерський район
01024, м. Київ, вул. Мечникова, 3 Печерський р-н
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
18.03.2020 1938413 Залізничний транспорт Державна служба України з безпеки на транспорті Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: відсутній НПА
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері залізничного транспорту
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
18.03.2020 1954177 Дотримання вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, стандартів і правил під час виконання підготовчих та будівельних робіт (державний архітектурно-будівельний контроль (нагляд) Державна архітектурно-будівельна інспекція України Відомості не внесено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, стандартів і правил під час виконання підготовчих та будівельних робіт
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
15.07.2019 1460175 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Учасники:
Ярунічева Д. — директор
Ярунічева Д — директор
Порушення:
не складаються акти перевірок технічного стану установок очистки газу на джерелі викиду (утворення)
не оформлено реєстрову карту об'єктів утворення, оброблення та утилізації відходів
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
15.07.2019 1386669 Галузь електроенергетики Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: технічний стан резервних автономних джерел живлення або відповідність внутрішніх схем електропостачання категорійності споживача та його струмоприймачів
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
15.07.2019 1556183 Державний нагляд (контроль) у сфері захисту рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері захисту рослин
Об'єкти:
Об'єкт 1
52730, Дніпропетровська обл., Петропавлівський р-н, смт. Залізничне, вул. Польова, буд. 33
Учасники:
Гуляєв С О — директор
Гуляєв С.О — директор
Будній С.О. — інженер з охорони праці
Будній С О — інженер з охорони праці
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
15.07.2019 1561684 Державний нагляд (контроль) у сфері карантину рослин Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері карантину рослин
Об'єкти:
Об'єкт 1
52730, Дніпропетровська обл., Петропавлівський р-н, смт. Залізничне, вул. Польова, буд. 33
Учасники:
Гуляєв С.О. — директор
Будній С.О. — інженер з охорони праці
Будній С О — інженер з охорони праці
Гуляєв С О — директор
Порушення:
згідно програми контролю ввозу/вивезення обєктів регулювання
згідно програми контролю ввозу/вивезення обєктів регулювання з карантинної зони
Покарання: відсутні
15.07.2019 1438704 Залізничний транспорт Державна служба України з безпеки на транспорті Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: відсутній НПА
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері залізничного транспорту
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
06.06.2019 1652832 Головне управління Держпраці у Херсонській області Проведено
2 порушення
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки
Підстави:
Настання аварії, смерті потерпілого внаслідок нещасного випадку або професійного захворювання, що було пов’язано з діяльністю суб’єкта господарювання
Учасники:
Ярунічева Дар'я Євгенівна — Директор Каховської філії ТОВ «АТ Каргілл»
Порушення:
Не нанесено напис «Аварійне вимкнення» над кнопками аварійного вимикання технологічного устаткування лінії переробки сировини, а саме: МЕ-032019, МЕ-032024, (Виробничий відділ). П.8.3.7 НПАОП 15.4-1.06-97.
Допущено до роботи працівників які не пройшли перевірку знань з охорони праці, а саме оператора у виробництві харчової продукції (цех пресування), оператора котельної (Виробничий відділ). П.3.4.13 НПАОП 15.4-1.06-97 «Правила безпеки для олійно-жирового виробництва».
Покарання: відсутні
22.04.2019 1638566 Головне управління Держпраці у Київській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці на доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
10.12.2018 513306 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
31 порушення
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
Філія ТОВ «АТ КАРГІЛЛ»
Кіровоградська обл., Олександрійський р-н, смт. Приютівка, вул. Залізнична, 5
філія “Куцівський елеватор” ТОВ “АТ Каргілл”
Підпорядковані Об'єкти На Території Новгородківського району Кіровоградської Області
Учасники:
Будній Сергій Олександрович — інженер з охорони праці філії «степовий елеватор»
Литвин В.М. — відповідальний за пожежну безпеку
Литвин В М — відповідальний за пожежну безпеку
Звірянський Максим (Посада, Прізвище, Ім'я Та По Батькові) Анатолійович — Головний інженер філії «Степовий елеватор» ТОВ «АТ КАРГІЛЛ»
Розум Юрій Анатолійович — Директор філії “Куцівський елеватор» ТОВ «АТ Каргілл»
Звірянський Максим (Посада Прізвище Ім'я Та По Батькові) Анатолійович — Головний інженер філії «Степовий елеватор» ТОВ «АТ КАРГІЛЛ»
Порушення:
Не пройдено функціональне навчання для керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту
У зерноскладах відсутній внутрішній протипожежний водопровід
Не визначено розпорядчим документом місце розміщення матеріальних резервів
Не передбачено місця для розташування переносних баків для питної води з розрахунку 2 л/д на одну особу, що укривається.
Не забезпечено проведення для контролю працездатності мережі систем зовнішнього протипожежного водопроводу 2 на рік випробовування на тиск та витрату водти з оформленням акту.
Відсутній 2-й вхід до захисної споруди
Не виконано вогнезахисну обробку дерев’яних конструкцій будівель складу № 5
Не проводиться перевірка стану вогнезахисного покриву (просочення) складів з складанням акту перевірки технічного стану вогнезахисного покриву (просочення).
В установі не затверджено номенклатуру та обсяги матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій
Об’єкт не забезпечений адресними вказівниками назва вулиці, номер будинку) встановленими на фасадах будівель або інших видних місцях і освітлювальними у темний час доби
Не розроблено план основних заходів цивільного захисту на рік
Не виконано вогнезахисну обробку дерев’яних конструкцій будівель складу №14
Відсутні паспорти блискавко захисту на будівлі елеватору, зерноскладів, зерносушильні
У захисній споруді відсутня наступна документація: паспорт захисної споруди, опис обладнання та майна, журнал перевірки стану захисної споруди, схеми зовнішніх і внутрішніх інженерних мереж з вказівкою відключаючи пристроїа, план захисної споруди із зазначенням пристроїв для сидіння і лежання та шляхів евакуації; план приведення захисної споруди у готовність, порядок провітрювання захисної споруди; експлуатаційні схеми систем життєзабезпечення (вентиляції, водопостачання і каналізації, електропостачання) з вказівкою вимикаючих пристроїв; список сигналів оповіщення цивільної оборони;список телефонів району, підприємства; правила поведінки у захисній споруді; список особового складу формування з обслуговування споруди, його функціональні обов'язки і дії за сигналами і командами цивільної оборони; інструкції щодо використання засобів індивідуального захисту.
На вентиляційні отвори не передбачено протипилові пристрої, які мають опір потоку повітря не менше ніж 5 Н/кв.м (0,5 кгс/кв.м).
Не створено комісію з питань надзвичайних ситуацій та затвердити положення про її роботу
Не створено матеріальні (об’єктові) резерви для запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру і їх наслідків.
Не проведено ремонт електроосвітлення відповідно.
Відсутні одноярусні нари з нормою площі під основні приміщення 0,6 кв. м на одну особу, що укривається.
Відсутній пудр-клозет (резервуар-вигріб) з можливістю видалення нечистот асенізаційним транспортом.
Паспорт потенційно небезпечного об’єкта не узгоджено з територіальним органом ДСНС.
Не забезпечено не менше 1 разу на рік здійснювати перевірку стану вогнезахисного покриву (просочення), за результатами якої складати акт перевірки технічного стану вогнезахисного покриву (просочення)
Не проведено ремонт пожежних гідрантів.
Не встановлено біля місця розташування пожежних гідрантів і водойм покажчики з нанесенням на них для кожної водойми –літерним індексом ПВ, цифровими значеннями запасу води в кубічних метрах та кількості пожежних автомобілів, котрі можуть одночасно встановлюватися на майданчику біля водойми.
Не розроблено графік створення та накопичення матеріальних резервів
Не забезпечено утримання пожежного плоско складального рукава сухим, складеним в «гармошку» обо подвійну скатку, приєднаним до крана та ствола і не рідше одного разу на шість місяців розгортати та згортати наново.
Не проводиться обслуговування та ремонт захисної споруди цивільного захисту(протирадіаційного укриття);
Захисна споруда не забезпечена телефонним зв’язком з диспетчерською службою та репродуктором, підключеним до районної або місцевої радіотрансляційної мережі.
Не передбачено місця для установлення тимчасових підігрівальних пристроїв
Не узгоджено результати ідентифікації потенційно небезпечних об’єктів з територіальним органом ДСНС.
Не розроблено розпорядчий документ про створення тимчасових органів з евакуації
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
10.12.2018 396259 Галузь електроенергетики Державна інспекція з енергетичного нагляду за режимами споживання електричної і теплової енергії Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: мораторій
Предмет перевірки: технічний стан резервних автономних джерел живлення або відповідність внутрішніх схем електропостачання категорійності споживача та його струмоприймачів
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
10.12.2018 1152953 Державна служба України з питань праці Не проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки; дотримання вимог законодавства про охорону праці, промислову безпеку та гірничий нагляд
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
26.06.2018 1347635 Головне управління Держпраці у Херсонській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавчих, нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Фандей Олександр Сергійович — інженер енергетик
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
29.03.2018 1345939 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція у Дніпропетровській області Проведено
5 порушень
Предмет перевірки: стан виконання приписів
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Будній Сергій Олександрович — інженер з охорони праці
Багацький Володимир Анатолійович — менеджер (управитель) екологічних систем каховської філії тов «ат каргілл»
Гуляєв Сергій Олексійович — Директор філії «Степовий елеватор» ТОВ «АТ КАРГІЛЛ»
Порушення:
Підприємством не проводиться виробничий контроль за охороною атмосферного повітря
Порушується порядок здійснення викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря
Виявлені порушення правил поводження з відходами.
Не дотримується порядок оформлення правовстановлюючих документів щодо землекористування
В ході перевірки проконтрольовано стан виконання приписів та встановлено, що приписи виконуються не в повному обсязі.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
Інше
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
25.01.2018 1355814 Головне управління Держпраці у Херсонській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: перевірка усунення порушень вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки зазначених у приписі № 093-049 від «02» жовтня 2017 року
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Фандей Олександр Сергійович — інженер енергетик
Порушення:
порушення нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки, зафіксовані в Приписі № 093-049 від «02» жовтня 2017 року усунені у повному обсязі
Покарання: відсутні
23.01.2018 1355171 Головне управління Держпраці у Херсонській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Фандей Олександр Сергійович — інженер енергетик
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні