Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Історія
Prozorro (24)
Банкрутство (87) Перевірки (1)

АВТОСЕРВІСНА ФІЛІЯ "БРОВАРИ-АВТО" ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "УКРАЇНСЬКА АВТОМОБІЛЬНА КОРПОРАЦІЯ"

#19409252

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
04.12.2018 513173 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
32 порушення
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Учасники:
Люлька Сергій Іванович — інженер з оп та ознс
Погорілий Олександр Вікторович — Директор філії АФ «Бровари-Авто»
Порушення:
Не забезпечено контроль працездатності мережі систем зовнішнього протипожежного водопроводу власнику мережі водопостачання або іншій відповідальній особі, визначеній у відповідному договорі згідно з вимогами чинного законодавства необхідно 1 раз на рік проводити випробування на тиск та витрату води з оформленням акта.
Адміністративний блок, виробничі та складські будівлі та приміщення підприємства конструкції не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до дод. А ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
При передачі в оренду цілісного майнового комплексу або окремих його частин, приміщень, інших об’єктів за домовленістю сторін цивільно-правового договору не визначено права та обов’язки орендаря та орендодавця щодо забезпечення пожежної безпеки та відповідальності за порушення вимог пожежної безпеки на об’єкті оренди.
Приміщення в якому розміщено електронно- обчислювальні машини обробки даних не обладнано локальною системою автономного модульного пожежогасіння.
Не демонтовано перегородки встановлені на загальних коридорах 1-го та 2-го поверхів адміністративного блоку.
Для працівників охорони не розроблено інструкцію, в якій необхідно визначити їхні обов'язки щодо контролю за додержанням протипожежного режиму, огляду території і приміщень, порядок дій в разі виявлення пожежі, спрацювання засобів пожежної сигналізації та автоматичного пожежогасіння, а також указати, хто з посадових осіб адміністрації має бути викликаний в нічний час у разі пожежі. Працівники охорони повинні мати список посадових осіб підприємства із зазначенням їх домашньої адреси, службового й домашнього телефонів. Вони зобов’язані знати порядок дій у разі виявлення пожежі, правила користування первинними засобами пожежогасіння та прийоми гасіння.
Початок роботи новоутворених підприємств, початок використання суб’єктом господарювання (орендарем) об’єктів нерухомості (будівель, споруд, приміщень або їх частин) здійснювати суб’єктом господарювання без поданої декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
На видних місцях не вивішено загальні інструкції про заходи пожежної безпеки.
Тип заповнення прорізів у протипожежних перешкодах між фарбувальною дільницею, складом лакофарбових матеріалів та сервісним центром (блоком) не виконано згідно вимог ДБН В.1.1-7-2002.
Не обладнано сучасний куточок у сфері цивільного захисту, де розмістити відповідні інструкції щодо виконання вимог техногенної безпеки та порядку дій персоналу в разі виникнення аварійної ситуації (аварії).
Вхідні двері будівель та складських приміщень не обладнано табличками з вказанням категорії приміщення по пожежній небезпеці та класу зони.
Не поновлено написи на покажчиках місця знаходження пожежних гідрантів.
Тип заповнення прорізів у протипожежних перешкодах між адміністративним блоком та виробничими приміщеннями сервісного центру (блоку) не виконано згідно вимог ДБН В.1.1-7-2002.
Приміщення в якому розміщено електронно- обчислювальні машини обробки даних не відділено протипожежними дверима від адміністративного блоку.
Двері виходів на покрівлю з адміністративного блоку не виконано протипожежними.
Двері входу в котельню з 2-го поверху адміністративного блоку не виконано протипожежними.
У виробничо-складських приміщеннях, вбудовані конторські та побутові приміщення не відділено протипожежними перешкодами 1-го типу, не виконано евакуаційних вихід безпосередньо назовні. Сполучення цих приміщень виконати через протипожежні двері 2-го типу.
Тип заповнення прорізів у протипожежних перешкодах між фарбувальною дільницею та сервісного центру (блоку) не виконано згідно вимог ДБН В.1.1-7-2002.
Працюючий персонал не забезпечено відповідними промисловими засобами захисту органів дихання. При забезпечені персоналу засобами захисту органів дихання звернути увагу на наявність сертифікату відповідності на весь строк придатності ЗІЗ.
Пожежні щити не укомплектовано первинними засобами пожежогасіння.
На території об’єкта на в’їздах (виїздах) не встановлено схеми території, в яких слід вказувати розміщення будівель, водойм, гідрантів, пірсів та градирень, під’їздів пожежних автомобілів до них.
Не проведено ідентифікацію потенційно небезпечного об’єкту.
Особами керівного складу не пройдено функціональне навчання у сфері цивільного захисту;
Не надано акти введення в експлуатацію локальної системи автономного модульного пожежогасіння в фарбувальній дільниці.
Електричні світильники освітлення холодного складу встановити з врахуванням ступіню захисту оболонки у відповідності класу зони згідно з ПУЕ
Віконні прорізи в приміщенні дахової котельні які використовуються як легко скидні конструкції не обладнано пристроями для попередження можливого розкидання скла згідно вимог. ДБН В.2.5-77:2014.
Наказом (інструкцією) не встановлено відповідний протипожежний режим, у тому числі визначити: можливість паління (місце для куріння), застосування відкритого вогню, побутових нагрівальних приладів; порядок проведення тимчасових пожежонебезпечних робіт (у тому числі зварювальних); правила проїзду та стоянки транспортних засобів; місця для зберігання і допустима кількість сировини, напівфабрикатів та готової продукції, які можуть одночасно знаходитися у виробничих приміщеннях і на території (у місцях зберігання); порядок відключення від мережі електрообладнання у разі пожежі; порядок огляду й зачинення приміщень після закінчення роботи; порядок проходження посадовими особами навчання й перевірки знань з питань пожежної безпеки, а також проведення з працівниками протипожежних інструктажів та занять з пожежно-технічного мінімуму з призначенням відповідальних за їх проведення; порядок організації експлуатації і обслуговування наявних технічних засобів протипожежного захисту (протипожежного водопроводу, насосних станцій, установок пожежної сигналізації, автоматичного пожежогасіння, димовидалення, вогнегасників тощо); порядок проведення планово-попереджувальних ремонтів та оглядів електроустановок, опалювального, вентиляційного, технологічного та іншого інженерного обладнання; дії працівників у разі виявлення пожежі. Працівники підприємства ознайомити з цими вимогами на інструктажах, під час проходження пожежно-технічного мінімуму тощо, витяги з наказу (інструкції) з основними положеннями вивісити на видних місцях.
Не виконано захист будівель, споруд та зовнішніх установок підприємства від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів, відповідно до вимог ДСТУ Б В.2.5-38:2008 «Інженерне обладнання будинків і споруд. Улаштування блискавкозахисту будівель і споруд»
Сходові клітки, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечено евакуаційним освітленням.
Двері евакуаційних виходів з коридорів поверхів, сходових клітини адміністративного корпусу, не обладнано пристроями для само зачинення та ущільненнями в притулах.
Висота порогів хвірток в воротах сервісу та фарбувальної дільниці більше 0,1 м.
На пожежних щитах (стендах) не вказано їх порядкові номери та номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.
Покарання: відсутні