Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (2)
Історія
ЄДРПОУ (6)
Дозвільні документи
Ліцензії (2)
Перевірки (6)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЛІСОВА ПІСНЯ"

#19396928

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
05.07.2021 2326375 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Перевірка не проводилася на підставі Закону України "Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо підтримки платників податків на період здійснення заходів, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID- 19)"
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
10.11.2020 2194553 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Івано-Франківській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері загальнообов'язкового державного соціального страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Мартинець Х П — Голова ліквідаційної комісії
Мартинець Х. П. — Голова ліквідаційної комісії
Тимчук Лілія Романівна — Провідний спеціаліст відділу контрольно-перевірочної роботи № 1 управління контрольно-перевірочної роботи Головного управління ПФУ в Івано-Франківській області
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
20.07.2020 1721680 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності".
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Готельно-ресторанний комплекс "Лісова пісня"
77718 Івано-Франківська обл. Богородчанський р-н, С. Глибівка Ур. Лісова Пісня
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
20.07.2020 1876308 Охорона навколишнього природного середовища, раціональне використання, відтворення і охорона природних ресурсів Державна екологічна інспекція України Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: "На підставі Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)" забороняється проведення органами державного нагляду (контролю) планових заходів із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері господарської діяльності".
Предмет перевірки: Дотримання вимог природоохоронного законодавства
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
04.11.2019 1701378 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Управління ДСНС у Івано-Франківській області Проведено
20 порушень
Предмет перевірки: Пожежна безпека
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Порушення:
Відсутнє заземлення пральних машин в пральні.
З ресторанного залу №2 не працює світловий покажчик «вихід»
З’єднання електропроводів до світломузики в ресторанному залі №1 здійснено методом скрутки.
Плани (схеми) евакуації людей на випадок пожежі потребують корегування та доповнення (умовні позначення відповідно до ГОСТ 28130-89, ГОСТ 12.1.114-82, формат А3 та інструкції що визначає дії персоналу щодо забезпечення безпечної та швидкої евакуації людей в денний та нічний час).
Громадян які прибувають до готелю не ознайомлюють з основними вимогами пожежної безпеки під розпис.
Вхідні двері в готельні номери виконані не протипожежними з межею вогнестійкості ЕІ30.
У парильному відділені сауни відсутні перфоровані сухотруби приєднаних до внутрішнього водопроводу, ручний пуск яких можна здійснювати за межами парильного відділення.
Лінія живлення кондиціонера в ресторанному залі №2 на забезпечена автономними пристроями електричного захисту.
В розподільчих коробках сауни з’єднання електропроводів здійснено методом скрутки
Не представлено сертифікат щодо токсичності килимового покриття готелю.
Сходові клітки та коридори готелю не обладнано евакуаційним освітленням.
Сходові клітки та коридори не обладнано евакуаційним освітленням.
Лінії живлення кондиціонерів забезпечені автономними пристроями електричного захисту.
Другий евакуаційний вихід з ресторанного залу №2 захаращений меблями
Не проведено вогнезахисне покриття дерев’яних конструкцій горища.
В номерах відсутні пам’ятки для мешканців про правила пожежної безпеки та дії на випадок пожежі (українською та англійською мовами).
Не представлено акт перевірки пристроїв блискавкозахисту відповідно до ДСТУ Б В.2.5-38:2008
Приміщення горища захаращене сторонніми предметами.
В ресторанному залі №1 електропроводи до світломузики та до розеток на колонах встановлені по горючій основі.
Не проведено вогнезахисне покриття дерев’яних конструкцій горища готельно-ресторанного комплексу.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
18.06.2019 1406698 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
53 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Порушення:
Приміщення паливної ресторану використовується для складування сторонніх предметів, чим порушено вимоги.3.21 розд.V НПАОП 0.00-1.76-15 «ПБСГ».
Для попередження травмування дітей у разі падіння майданчик не обладнаний ударопоглинальним покриттям, чим порушено п. 5.4.26 НПАОП 92.7-1.01-06.
Не розроблені і не вивішені правила поведінки і користування атракціонами, чим порушено п. 10.6.20 Правил будови і безпечної експлуатації атракціонної техніки (НПАОП 92.7-1.01-06)
Не проводяться інструктажі на І групу по електробезпеці не електротехнічному персоналу (персоналу, який експлуатує обладнання, де є небезпека ураження електричним струмом), чим порушено п. 2.1.3 НПАОП 40.1.1.21-98. (Правила безпечної експлуатації електроустановок споживачів).
Силовий щит № 1 закладений холодильною вітриною, чим порушено п. 1.1.7 НПАОП 40.1.1.21-98.
Облік виданих засобів індивідуального захисту не здійснюється в особистих картках, чим порушено п. 4.10. НПАОП 0.00-4.01-08
Не обліковуються кошти, які витрачаються на заходи з охорони праці, чим порушено ст.19 ЗУ «Про охорону праці».
В товаристві не ведеться журнал обліку робіт за нарядами і розпорядженнями, за рекомендованою в додатку 5 формою. п.3.3.12 НПАОП 40.1-1.21-98
Не призначено у відповідній кількості обслуговуючий персонал, який пройшов навчання з охорони праці і має відповідну кваліфікацію щодо обслуговування котлів, чим порушено ст. 13 ЗУ «Про охорону праці», інструкцію з експлуатації котлів заводу-виробника.
Не розроблена посадова інструкція на особу, відповідальну за технічний стан і безпечну експлуатацію газового господарства, чим порушено вимоги п.1 абзацу 2 ЗУ «Про охорону праці».
Рівень безпечного стану електроустановок не оформляється актом опосвідчення електроустановок встановленої форми, чим порушено п. 8.1 абз.3 дод.8 НПАОП 40.1-1.21-98.
Відсутнє освітлення силового щита № 4, чим порушено ст. 13 ЗУ «Про охорону праці», п. 1.1.7 НПАОП 40.1.1.21-98
Котлам не проведено технічних оглядів і експертного обстеження, чим порушено ст. 13 ЗУ «Про охорону праці» і інструкцію з експлуатації котлів заводу-виробника.
Трубопроводи не пофарбовані в кольори, які б відображали холодну і гарячу воду, чим порушено ст. 13 ЗУ «Про охорону праці».
На дерев’яних сходах атракціону «Велика гірка» поламані сходинки, пошкоджені перила, чим порушено п. 10.4.1 НПАОП 92.7-1.01-06.
Не одержано дозвіл на експлуатацією машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки, а саме устатковання напругою понад 1000 В, ТП-131-10/0,4 кВ Тр-р.ТТU-AI, Р-250 кВА, зав. номер 80970, рік випуску – 1979, чим пору- шено ст. 21 ЗУ «Про охорону праці» та п. 8 Додатку 3 до Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устковання підвищеної небезпеки, затвердженого постановою КМУ від 26.10.2011 (в редакції постанови КМУ від 10 квітня 2019р. № 330).
Відсутні Типові норми забезпечення працівників спеціальним одягом, спеціальним взуттям та іншими засобами індивідуального захисту, чим порушено ст. 8 ЗУ «Про охорону праці».
Наказом не призначено відповідального за створення працівникам належних і безпечних умов праці, за безпечне виконання працівниками робіт, утримання в справному стані та безпечну експлуатацію устаткування, в т. ч. котлів чим порушено ст.13 ЗУ «Про охорону праці».
Не забезпечено профілактичні випробовування та вимірювання опору заземлення електроустановок та опору ізоляції електромережі, чим порушено п.1.3.1.НПАОП 40.1-1.21-98
На атракціоні «Мала гірка» поламаний настил та відсутні покриття, чим порушено ст. 13 ЗУ «Про охорону праці», чим порушено п. 10.4.1 НПАОП 92.7-1.01-06.
В журналі реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці не вказано назву та номер інструкції, чим порушено вимоги п. 6.10 (додаток 6) НПАОП 0.00-4.12-05 (Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці).
Не пофарбовані згідно ГОСТ 14202-69 для захисту від атмосферної корозії фасадні газопроводи та газові стояки паливної готелю та паливної ресторану, п.4.15 розд.ІV, п.3.12, розд.V НПАОП 0.00-1.76-15 «ПБСГ».
Відсутній графік виконання робіт по технічному обслуговуванню газових мереж і обладнання на 2019 рік , який затверджений їх власником та погоджений з спеціалізованими організаціями, які згідно з заключеними договорами виконують ці роботи, чим порушено вимоги розд.V, п.3.2 НПАОП 0.00-1.76-15 «ПБСГ».
Манометрам не проведено лабораторні повірки та на них відсутні мітки допустимого тиску, чим порушено ст. 13 ЗУ «Про охорону праці» та інструкцію з експлуатації заводу-виробника.
Відсутні паспорти на заземлюючі пристрої, які знаходяться в експлуатації, чим порушено вимоги п.1.1.7 НПАОП 40.1.1.21-98.
В паливній № 2 не заземлені електродвигуни насосів, чим порушено ст. 13 ЗУ «Про охорону праці», п. 1.1.7 НПАОП 40.1.1.21-98.
Не складений паспорт на газове господарство, чим порушено вимоги п.3.6 , розд.V НПАОП 0.00-1.76-15 «Правила безпеки систем газопостачання».
Відсутній журнал реєстрації нещасних випадків, чим порушено п. 18 Порядку проведення розслідування та ведення обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві, затвердженого постановою КМУ від 30.11.2011 №1232.
Керівник не пройшла навчання і перевірку знань з питань охорони праці, чим порушено п. 5.1 НПАОП 0.00-4.12-05.
Відповідальною особою не здійснюється два рази на рік контрольний огляд газового господарства з складанням відповідного акту, чим порушено вимоги.3.11 роздV НПАОП 0.00-1.76-15 «ПБСГ».
Відсутні Типові норми видачі працівникам спецодягу, спецвзуття та інших засобів індивідуального захисту, чим порушено ст. 8 ЗУ «Про охорону праці» та п.1.4. Положення про порядок забезпечення працівників спецодягом, спецвзуттям та іншими засобами індивідуального захисту (НПАОП 0.00-4.01-08).
Охоронникам ТзОВ «Епіцентр», які здійснюють охорону готельно-ресторанного комплексу не проведено вступний інструктаж, чим порушено п. 6.3 НПАОП 0.00-4.12-05.
В підлозі коридору між кухнею і залом є перепад висот, чим порушено п. 5.3.3. Правил охорони праці для підприємств громадського харчування (НПАОП 55.0-1.02-96).
Працівники не в повному обсязі згідно Типових норм забезпечуються спеціальним одягом, спеціальним взуттям та іншими засобами індивідуального захисту, чим порушено ст. 8 ЗУ «Про охорону праці».
Не представлений акт і схема розмежування ділянок обслуговування (відповідальності) газових мереж, чим порушено вимоги п.3.4 розд.V НПАОП 0.00-1.76-15 «ПБСГ».
Не заземлений корпус силового електрощита № 4, чим порушено ст. 13 ЗУ «Про охорону праці»та п. 1.1.7 НПАОП 40.1.1.21-98.
На атракціоні «лавка-коник» відсутнє сидіння, чим порушено п. 10.4.1 НПАОП 92.7-1.01-06.
Керівником товариства не призначено відповідального за справний стан і безпечну експлуатацію електрогосподарства з числа інженерно-технічних працівників, які мають електротехнічну підготовку і пройшли перевірку знань у встановленому порядку, чим порушено п.1.3.1 НПАОП 40.1-1.21-98
Не здійснюється перевірка знань працівників після проведення інструктажів з охорони праці на робочому місці, чим порушено п. 6.9 НПАОП 0.00-4.12-05.
Керівництвом товариства не здійснюється контроль за дотриманням працівниками правил поводження з машинами, механізмами та іншими засобами виробництва, використання засобів колективного та індивідуального захисту, виконання робіт відповідно до вимог охорони праці, чим порушено ст.13 ЗУ «Про охорону праці».
Місця приземлення з гірок та майданчика атракціону «Гойдалка» не засипані піском або тирсою, п.4.15, чим порушено п. 92.7-1.01-06 НПАОП.
В дверях паливної ресторану відсутній підріз (або жалюзійна решітка) для притоку повітря для забезпечення повного згоряння газу і нормального функціонування системи приточно-витяжної вентиляції, чим порушено 3.28 розд.V НПАОП 0.00-1.76-15 «ПБСГ».
В паливних відсутній змінний журнал, чим порушено ст. 13 ЗУ «Про охорону праці», п. 5. гл. 1. роз.VІІ НПАОП 0.00-1.81-18 (Правила охорони праці під час експлуатації устаткування під тиском)
Не розроблений план локалізації і ліквідації можливих аварійних ситуацій в системі газопостачання, чим порушено вимоги л.3.30 розд.V НПАОП 0.00-1.76-15 «ПБСГ».
Під дверками силового щита № 4 не встановлена діалектрична підставка, чим порушено ст. 13 ЗУ «Про охорону праці», п. 1.1.7 НПАОП 40.1.1.21-98.
На посадових осіб, які забезпечують вирішення конкретних питань з охорони праці не розроблені посадові інструкції, чим порушено вимоги ст. 13 ЗУ «Про охорону праці».
Відсутній журнал обліку обладнання під тиском (котлів) чим порушено пп. 5, п. 1, гл.1, роз. 6 НПАОП 0.00-1.81-18
В територіальний орган Держпраці, роботодавцем не подана декларація, що підтверджує відповідність матеріально-технічної бази та умов праці вимогам законодавства з питань охорони праці та промислової безпеки під час виконання таких робіт підвищеної небезпеки: - роботи в діючих електроустановках напругою понад 1000 В та в зонах дії струму високої частоти; - роботи, що виконуються на висоті понад 1.3 м; - роботи в колодязях; Чим порушено ст. 21 ЗУ “Про охорону праці“ п. п. 6, 8, 16 Додатку 6 до Порядку видачі дозволів на виконання робіт підвищеної небезпеки та на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устковання підвищеної небезпеки, затвердженого постановою КМУ від 26.10.2011 (в редакції постанови КМУ від 10 квітня 2019р. № 330).
Пошкоджені сходинки зовнішніх сходів до готелю, чим порушено ст. 13 ЗУ «Про охорону праці».
Дверки силового щита № 4 не закриті на замок, чим прушено ст. 13 ЗУ «Про охорону праці», п. 1.1.7 НПАОП 40.1.1.21-98.
Не проведено технічних оглядів атракціонів, чим порушено п. 10.3.1НПАОП 92.7-1.01-06
Не забезпечено у повному обсязі комплектування електроустановок випробуваними засобами захисту відповідно до норм комплектування, створення необхідного запасу, своєчасного проведення періодичних оглядів, чим порушено п.4.2.5. НПАОП 40.1-1.07-01
Не розроблена і не вивішена в паливних виробнича інструкція для персоналу, який обслуговує котли та технологічна схема трубопроводів виконана в кольорах з позначенням номерів вентилів, чим порушено ст. 13 ЗУ «Про охорону праці» і інструкцію з експлуатації котлів заводу-виробника.
Покарання: відсутні