Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro.Продажі
Продавець (1 085)
Зовнішня інформація (1) Банкрутство (87) Перевірки (2)

ДЕПАРТАМЕНТ КОМУНАЛЬНОЇ ВЛАСНОСТІ М.КИЄВА ВИКОНАВЧОГО ОРГАНУ КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ (КИЇВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ)

#19020407

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
13.12.2021 3203152 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у м. Києві Проведено
48 порушень
Причина, по якій не проведено перевірку: Зміна суб'єктом господарювання місця провадження господарської діяльності / суб'єкт господарювання не здійснює діяльність, що підлягає державному нагляду (контролю), за визначеною у плані адресою
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Вінявський Анатолій Васильович — інспектор відділу застосування запобіжних заходів у сфері пожежної та техногенної безпеки ЦЗД ГУ ДСНС України у м Київі майор служби ЦЗ
Шалюта Олег Федорович — Начальник відділу використання майна ДКВ
Басараб Ігор Миколайович — Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям та ЗЦЗ Печерського РУ ГУ ДСНС України у м. Києві майор служби цивільного захисту
Порушення:
Не передбачена система автоматичного відключення вентиляції в разі спрацювання автоматичної пожежної сигналізації в порушенні ДБН В.2.5-67:2013 «Опалення, вентиляція та кондиціонування».
Трубопроводи внутрішнього протипожежного водопостачання виконані з різних матеріалів, (пластик та метал) та різних діаметрів в порушення ДБН В.2.5-64:2012 «Внутрішній протипожежний водопровід та каналізація».
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів і кабелів не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Сходові клітки, внутрішні відкриті та зовнішні сходи, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням в порушення ДБН В.1.1-7-2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва», ДБН В.2.5-23-2010 «Проектування електрообладнання об’єктів цивільного призначення» та Правил улаштування електроустановок (далі – ПУЕ). Світильники евакуаційного освітлення повинні вмикатися з настанням сутінків у разі перебування в будинку людей.
Двері виходу на покрівлю не виконані протипожежними в порушенні ДБН В.1.1-7-2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва».
Не проведено розрахунки по визначенню розрахункового часу евакуації людей у разі пожежі.
На перепадах висот шляхів евакуації більше ніж 0,05 м не виконані пандуси з нахилом 1:6.
Приміщення не дообладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Ширина проходів на шляхах евакуації менше 1-го метру.
Системи протипожежного захисту (далі – СПЗ) перебувають у не працездатному стані.
На шляху евакуації влаштовані розсувні двері (загальний хол).
Пожежні кран-комплекти не перевірені на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.(відсутня вода)
В місцях перетину вентиляційної системи протипожежних перешкод не встановлені вогнезатримуючі клапани в порушення ДБН В.2.5-67:2013 «Опалення, вентиляція та кондиціонування»..
Стаціонарні зовнішні пожежні драбини перебувають у не справному (аварійному) стані.
Повітроводи вентиляційної системи не відповідають межі вогнестійкості ЕІ 30, в порушенні Таблиці Ш.1 Додатку Ш ДБН В.2.5-67:2013 «Опалення, вентиляція та кондиціонування».
Стаціонарні зовнішні пожежні драбини та входи до будівлі не освітленні.
Приміщення не обладнані системою оповіщення про пожежу в порушенні Таблиці Б.1 Додатку Б ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Виходи з підвальних приміщень, через сходи, до приміщень першого поверху, не виконані через протипожежні тамбур шлюзи 1-го типу, з підпором повітря при пожежі в порушення ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва».
Дозволяється експлуатація кабелів і проводів з пошкодженою або такою, що в процесі експлуатації втратила захисні властивості, ізоляцією.
Приміщення серверних та електрощитової не обладнані системою пожежогасіння п. 13.1 Таблиці А.1 Додатку А ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Клас вогнестійкості проходок електричних кабелів та інженерного обладнання через огороджувальні конструкції з нормованою межею вогнестійкості або через протипожежні перешкоди менший, ніж нормована межа вогнестійкості цієї огороджувальної конструкції
Коридори будівлі (підвальні приміщення) без природного освітлення та глядацькі зали не обладнані системами протидимного захисту в порушення ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту»; ДБН В.2.2-9-2009 «Громадські будинки та споруди».
Електроустановки в будівлі не відповідають вимогам ПУЕ, Правил технічної експлуатації електроустановок споживачів.
Двері електрощитової (складських, підсобних) приміщень не виконані протипожежними, з межею вогнестійкості не менше ніж ЕІ-30, в порушення ДБН В. 1.1-7-2016.
Приміщення та територія, не забезпечені первинними засобами пожежогасіння: вогнегасниками, ящиками з піском, бочками з водою, покривалами з негорючого теплоізоляційного матеріалу, пожежними відрами, совковими лопатами, пожежним інструментом, які використовуються для локалізації і ліквідації пожеж у їх початковій стадії розвитку.
Ширина сходових маршів на шляхах евакуації менша 1.2 метра.
В сходових клітках встановлені прилади опалення на висоті меншій 2,2 м від рівня підлоги.
Під сходовою клітиною, влаштоване підсобне приміщення.
Лінії живлення до кожного побутового кондиціонера, групи кондиціонерів (встановлених в глядацьких залах), не забезпечені автономними пристроями електричного захисту незалежно від наявності захисту на загальній лінії, яка живить групу кондиціонерів.
Металеві конструкції сходових клітин (костури) не виконані з мінімальною межею вогнестійкості REI 60 та максимальною межею поширення вогню по них М0 відповідно п ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва».
Стіни та покриття підлоги на шляхах евакуації та в глядацьких залах оздоблені горючими матеріалами.
Будівля, не захищена від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів
Шляхи евакуації (сходові клітини, коридори) захаращені матеріальними цінностями, та будівельними відходами.
Висота проходів на шляхах евакуації менше 2-х метрів.
В об’ємі сходової клітини влаштовано приміщення в порушення ДБН В.1.1-7:2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва».
Пожежні кран-комплекти не розміщені у вбудованих або навісних шафках, які мають отвори для провітрювання і пристосовані для опломбування та візуального огляду їх без розкривання. При виготовленні шаф рекомендується передбачати в них місце для зберігання двох вогнегасників. На дверцята шаф, в яких знаходяться вогнегасники, мають бути нанесені відповідні покажчики за ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальне и знаки безопасности».
Допускається експлуатація тимчасових дільниць електромереж.
Біля місць розташування пожежних гідрантів і водойм відсутні відповідні покажчики (об’ємні зі світильником або плоскі із застосуванням світловідбивних покриттів) для пожежного гідранта – літерним індексом ПГ, цифровими значеннями відстані в метрах від покажчика до гідранта, внутрішнього діаметра трубопроводу в міліметрах, зазначенням виду водопровідної мережі (тупикова чи кільцева); для пожежної водойми – літерним індексом ПВ, цифровими значеннями запасу води в кубічних метрах та кількості пожежних автомобілів, котрі можуть одночасно встановлюватися на майданчику біля водойми.
Евакуаційні виходи не позначені світловими покажчиками «ВИХІД» білого кольору на зеленому фоні, підключеними до джерела живлення аварійного (евакуаційного) освітлення в порушення ДБН В.12.2-9-2009 «Громадські будинки та споруди».
Дерев’яні конструкції покрівлі не оброблені вогнезахисною сумішшю.
Пожежні кран-комплекти не укомплектовані пожежним рукавом однакового з ним діаметра та стволом, кнопкою дистанційного запуску пожежних насосів (за наявності таких насосів), а також важелем для полегшення відкривання вентиля. Елементи з’єднання пожежного крана, рукавів та ручного пожежного ствола мають бути однотипними.
Виходи з кіноапаратних не виконані назовні або на сходову клітку, що має вихід назовні (влаштовані через глядацькі зали).
Системи вентиляції і кондиціонування повітря не відповідають вимогам ДБН В.2.5-67:2013 «Опалення, вентиляція та кондиціонування».
На шляхах евакуації встановлені металеві грати які відчиняються не по ходу евакуації (загальні коридори та сходові клітини).
не надані результати іспитів зразків ковроліну, прокладеного на шляхах евакуації, щодо токсичності продуктів горіння, помірної димоутворювальної здатності та відповідності групам поширення полум’я
У залах для глядачів ширина дверних отворів менше 1,2 м.
Дозволяється прокладання в сходових клітках електропроводів і кабелів незалежно від їх напруги (встановлені електрощитові), крім електропроводки для освітлення звичайних сходових кліток.
Покарання: відсутні
28.12.2020 2510425 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у м. Києві Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавства у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Ступак-Бурда Аліна Віталіївна — головний спеціаліст відділу контрольно-перевірочної робити №3
Порушення:
Страхувальником ГУ комунальної власності м. Києва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) (код ЄДРПОУ 19020407) при поданні річної звітності до органу ПФУ (код: 26304) на застраховану особу Воробець Д.В. за період з липня по грудень 2002 року подано дві індивідуальні відомості про застраховану особу, а саме: - подано індивідуальні відомості про застраховану особу за типом форми «Початкова» з кодом періоду року: 6 (II півріччя), з кодом типу ставки страхового збору: 1, з кодом підстави для обліку спец. стажу – ЗДС037А1; - подано індивідуальні відомості про застраховану особу за типом форми «Початкова» з кодом періоду року: 0 (Рік), з кодом типу ставки страхового збору: 1, з кодом підстави для обліку спец. стажу – ЗДС037А1.
Покарання: відсутні