Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Prozorro
Замовник
Перевірки (4)

КИЇВСЬКИЙ АВІАЦІЙНИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ

#16462820

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
25.07.2022 3143470 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
КИЇВСЬКИЙ АВІАЦІЙНИЙ ТЕХНІКУМ03062, м.Київ, проспект. Перемоги, 100/1
03062, м. Київ, просп.. Перемоги, 100/1
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
22.06.2021 2867342 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у м. Києві Проведено
6 порушень
Предмет перевірки: дотримання суб’єктом господарювання вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Перевірка виконання суб’єктом господарювання приписів, розпоряджень або інших розпорядчих документів щодо усунення порушень вимог законодавства
Учасники:
Денисенко Олександр Іванович — провідний фахівець
Порушення:
Не надано акти проведення прихованих робіт по прокладанню проводів (кабелів) прокладених за підвісними стелями.
Двері приміщення архіву не виконані протипожежними з межею вогнестійкості не менше ЕІ30.
Приміщення не обладнані системами протипожежного захисту.
В приміщеннях допускається експлуатація тимчасових дільниць електромережі.
Коридори не забезпечені евакуаційним освітленням.
Не проведено замір опору ізоляції і перевірки спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
18.12.2019 2043993 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Головне управління ДСНС у м. Києві Проведено
9 порушень
Предмет перевірки: перевірка додерження (виконання) вимог законодавства у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки
Підстави:
Доручення Прем’єр-міністра України про перевірку суб’єктів господарювання у відповідній сфері у зв’язку з виявленими системними порушеннями та/або настанням події, що має значний негативний вплив на права, законні інтереси, життя та здоров’я людини, захист навколишнього природного середовища та забезпечення безпеки держави
Учасники:
Перекупко Анастасія Михайлівна — Старший інспектор ВОП та ТБ в КМ УОЗЗЦЗ на ОВО ГУ ДСНС України у м. Києві
Порушення:
Допускаться замикання дверей евакуаційних виходів на навісний замок, що важко відчиняється з середини.
Приміщення не обладнані системами протипожежного захисту.
Сходові клітки, коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням відповідно до вимог ДБН В.1.1-7-2016 "Пожежна безпека об'єктів будівництва", ДБН В.2.5-23-2010"Проектування електрообладнання об'єктів цивільного призначення" та Правил улаштування електроустановок (далі - ПУЕ). Світильники евакуаційного освітлення повинні вмикатися з настанням сутінків у разі перебування в будинку людей.
Допускається захаращення шляхів евакуації меблями.
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Архівне приміщення не відділене протипожежними перешкодами (протипожежними дверима з межею вогнестійкості ЕІ30 та сертифікатом відповідності)від інших приміщень в порушення таблиці З ДБН В 1.1-7-2016 «Пожежна безпека об’єктів будівництва», п.9.3.6 ДБН В 2.2.-9-2009 «Громадські будівлі та споруди».
В приміщеннях допускається улаштування та експлуатація тимчасових електромереж.
Приміщення не в повному обсязі забезпечені світловими покажчиками "Вихід" згідно з вимогами ДБН В.1.1-7-2016 «Пожежна безпека об'єктів будівництва", ДБН В.2.5-23-2010 "Проектування електрообладнання об'єктів цивільного призначення"
Відсутні акти проведення прихованих робіт на прокладання незахищених проводів та захищених проводів (кабелів) з оболонками з горючих матеріалів.
Покарання: відсутні
20.09.2019 1554817 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
10 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
Технікум
03062, Київська обл., м. Київ, просп.. Перемоги, 100/1
Порушення:
Приміщення не обладнані системами протипожежного захисту.
Відсутні акти проведення прихованих робіт на прокладання незахищених проводів та захищених проводів (кабелів) з оболонками з горючих матеріалів.
Не проведено технічне обслуговування всіх наявних вогнегасників відповідно до Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників, затверджених наказом Міністерства внутрішніх справ України від 15 січня 2018 року № 25, зареєстрованими в Міністерстві юстиції України 23 лютого 2018 р. за № 225/31677.
Допускається захаращення шляхів евакуації меблями.
Посадові особи та працівники не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому ПКМУ від 26.06.2013 року №444.
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Пожежні кран-комплекти, які розміщені у вбудованих шафах, не забезпечені отворами для провітрювання.
Коридори, проходи та інші шляхи евакуації не забезпечені евакуаційним освітленням.
Приміщення не в повній мірі забезпечені первинними засобами пожежогасіння: вогнегасниками для локалізації і ліквідації пожеж у їх початковій стадії розвитку відповідно до Правил експлуатації та типових норм належності вогнегасників, затвердженими наказом Міністерства внутрішніх справ України від 15 січня 2018 року N 25, зареєстрованими в Міністерстві юстиції України 23 лютого 2018 р. за № 225/31677.
Приміщення не в повному обсязі забезпечені згідно з вимогами ДБН В.1.1-7-2016 «Пожежна безпека об'єктів будівництва", ДБН В.2.5-23-2010 "Проектування електрообладнання об'єктів цивільного призначення" світловими покажчиками "Вихід"
Покарання: відсутні