Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1) Перевірки (2)

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЕНЕЙ"

#16288428

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
16.01.2022 3139317 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
17 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Офісне підприємство "ЕНЕЙ"
02002, Київська обл., м. Київ, вул. Шептицького, 22-Б
ТОВ "ЄНЕЙ"02002, Київська область, м. Київ, вул. Шептицького, 22-б
02002, Київська обл., м. Київ, вул. Шептицького, 22-Б
Учасники:
Іськов Сергій Павлович — Головний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям та заходів цивільного захисту Дніпровського РУ ГУ ДСНС України в м. Києві
Порушення:
Зєднання, відгалуження та окінцювання жил електричних проводів в приміщеннях не виконано за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Посадова особа відповідальна за пожежну безпеку не пройшла навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабінету Міністрів України від 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Електророзетки, вимикачі, перемикачі та інші подібні апарати не встановлені на не горючі основи (конструкції) або з підкладанням під них суцільного негорючого матеріалу, що повинен виступати за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра.
Двері до приміщення електрощитової та вентиляційних не виконані протипожежними ІІ типу з класом вогнестійкості ЕІ 30.
Не надано декларацію відповідності матеріально – технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Не проведено розрахунок допустимого струмового навантаження електричних мереж
Не надано проектну документацію на проведення капітального ремонту (реконструкції) та надбудову приміщень ІІ поверху будівлі, яка повинна бути затверджена у встановленому порядку.
Працівники підприємства, яке попадає у зону ураження при можливій аварії на хімічно небезпечному об’єкті не забезпечені засобами індивідуального захисту.
Отвори, які утворились під час прокладання електричних комунікацій та інженерного обладнання через протипожежну перешкоду (перегородку) в приміщенні електрощитової, не зашпаровані наглухо негорючим матеріалом, який забезпечує клас вогнестійкості за ознаками E (показник втрати цілісності) та I (показник втрати теплоізолювальної спроможності), що вимагається будівельними нормами для цієї перешкоди.
Не проведено замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електромереж та обладнання від короткого замикання.
На об’єкті не обладнано інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту. (У куточку тематично оформляються стенди, розміщуються схеми, навчальні посібники і зразки, передбачені програмами підготовки працівників до дій у надзвичайних ситуаціях).
Наявна система протипожежного захисту (автоматична пожежна сигналізація) не поставлена на технічне обслуговування в підрядній організації, яка має ліцензію на виконання даних робіт у відповідності з ДСТУ 9047:2020.
В приміщеннях допускається використання тимчасових дільниць електромережі.
Тривожні сповіщення від приймально – контрольного приладу системи протипожежного захисту не виведені на пульт централізованого пожежного спостереження у відповідності з п.5.8 ДБН В.2.5-56:2014.
В приміщенні електрощитової допускається експлуатація електричної з оголеними струмопровідними жилами.
Приміщення на ІІ поверсі не обладнані системою протипожежного захисту.
В приміщеннях електрощитової та вентиляційних допускається зберігання сторонніх предметів та використання приміщення електрощитової, як робочого кабінету для працівника.
Покарання: відсутні
15.01.2019 1537201 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
13 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
Офісне підприємство "ЕНЕЙ"
02002, Київська обл., м. Київ, вул. Шептицького, 22-Б
Учасники:
Остапенко Володимир Петрович — Технік-електрик ТОВ «ЕНЕЙ»
Порушення:
Тип заповнення прорізів у протипожежних перешкодах не виконано у відповідності до вимог Державних будівельних норм ДБН В.1.1-7-2016 “Пожежна безпека об’єктів будівництва”, а саме двері вентиляційної камери не виконані протипожежними з межею вогнестійкості ЕІ30;
В приміщенні електрощитової допускається влаштування робочого кабінету.
Не проведено випробування пожежних кранів (Порушення розділ V, п.2.2, абз.10 «Правил пожежної безпеки в Україні»)
В електрощитовій отвори які утворились в місцях проходження комунікацій через протипожежні перешкоди (стіни, перегородки, перекриття) незашпаровані наглухо негорючим матеріалом, який повинен забезпечувати нормативну межу вогнестійкості та газодимонепроникності.
Тип заповнення прорізів у протипожежних перешкодах не виконано у відповідності до вимог Державних будівельних норм ДБН В.1.1-7-2016 “Пожежна безпека об’єктів будівництва”, а саме двері електрощитової не виконані протипожежними з межею вогнестійкості ЕІ30;
На дверцятах пожежних кран-комплектах не вказаний номер телефону для виклику пожежно-рятувальних підрозділів. В шафах пожежних кран-комплектів відсутні отвори для провітрювання.
Працівники не забезпечений засобами колективного та індивідуального захисту згідно Наказу МВС № 879 від 05.11.2018 «Про затвердження Правил техногенної безпеки».
Особа відповідальна за пожежну безпеку не пройшла спеціальне навчання з питань пожежної безпеки.
Тривожні сповіщення від приймально-контрольного приладу системи пожежної сигналізації не виведені на пульт цілодобового спостереження пожежної охорони
Електророзетки в приміщенні приймання їжі встановлені на горючій основі.
На підприємстві не створено «Добровільну пожежну дружину» у відповідності з Порядком функціонування добровільної пожежної охорони затвердженого ПКМ України від 17.07.2013 року №564, члени якої повинні бути застраховані у відповідності з Положенням про порядок і умови обов’язкового особистого страхування працівників відомчої та місцевої пожежної охорони і членів добровільних пожежних дружин (команд) затвердженого ПКМ України від 03.03.1995 року №232.
Допускається зберігання горючих матеріалів в приміщенні вентиляційної камери.
Електрощити не забезпечені відповідними знаками безпеки згідно ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности»
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом