Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Історія
ЄДРПОУ (23)
Перевірки (6)

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "КИЇВСЬКИЙ ЗАВОД КОМУНАЛЬНОГО МАШИНОБУДУВАННЯ "КОММАШ"

#14315428

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
11.04.2022 3090135 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
адміністративне приміщення КОММАШ"03022, Київська область, м. Київ, вул. Васильківська, 28
03022, Київська обл., м. Київ, вул. Васильківська, 28
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
08.02.2021 2367600 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Відсутність під час проведення заходу державного нагляду (контролю) керівника суб'єкта господарювання або уповноваженої ним особи
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
адміністративне приміщення
03022, Київська обл., м. Київ, вул. Васильківська, 28
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
07.12.2020 1733702 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: Заборонено проведення планових заходів відповідно до Закону України від 17 березня 2020 року № 530-IX "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19)"
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
адміністративне приміщення КОММАШ"03022, Київська область, м. Київ, вул. Васильківська, 28
03022, Київська обл., м. Київ, вул. Васильківська, 28
адміністративне приміщення
03022, Київська обл., м. Київ, вул. Васильківська, 28
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
03.09.2019 1411537 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
27 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Бондар Олександр Ерліхович — Голова правління
Порушення:
Керівник підприємства не забезпечив утримання, експлуатацію і обслуговування електроустановок відповідно до вимог чинних нормативних документів, а саме: - не забезпечив проведення протиаварійних, профілактичних випробувані, та вимірювань електроустановок, а саме: електрообладнання ТП-1222; КЛ-10 кВ РП 24-ТП1222, електрообладнання та електромережі 0,4 кВ. гідно з правилами і нормами «Правил технічної експлуатації електроустановок споживачів», затверджених наказом Міненерговугілля України від 13.02.2012 № 91 (далі - ПТЕЕС); - не призначив особу відповідальну за електрогосподарство не забезпечив достатню кількість електротехнічних працівників....
На підприємстві не функціонує служба охорони праці, а саме: відсутній, затверджений роботодавцем, перелік інструкцій з охорони праці.
На підприємстві не виконуються основні вимоги безпеки під час обслуговування електроустановок, а саме: відсутній затверджений та погоджений з ГУ Держпраці список працівників на 2019 р„ які мають право проведення оперативних переговорів з енергопостачальною організацією.
На підприємстві не функціонує служба охорони праці, а саме: призначена особа для виконання функцій служби охорони праці, не пройшла відповідну підготовку та не має групу IV з електробезпеки.
На підприємстві не функціонує служба охорони праці, а саме: відсутній журнал обліку та видачі інструкцій.
Роботодавцем не одержано дозвіл Держпраці на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме: ремонт, технічне обслуговування устатковання напругою понад 1000 В.
На підприємстві не виконуються організаційні заходи, що убезпечують працівників під час роботи, а саме: на підприємстві не ведеться «Журнал обліку робіт за нарядами та розпорядженнями».
На підприємстві не виконуються основні вимоги безпеки під час обслуговування електроустановок, а саме: відсутній журнал обліку та зберігання засобів захисту.
На підприємстві не функціонує служба охорони прані, а саме: служба охорони праці не контролює своєчасне проведення необхідних випробувань та технічних оглядів устаткування.
На підприємстві не виконуються основні вимоги безпеки під час обслуговування електроустановок, а саме: відсутній список електротехнічних працівників, затверджений керівником.
На підприємстві не функціонує служба охорони праці а саме: керівник підприємства Бондар О.Е. не пройшов навчання і перевірку знань з питань охорони праці.
На підприємстві не виконуються організаційні заходи, що убезпечують працівників під час роботи, а саме: на підприємстві роботи в електроустановках, які виконують працівники не оформлюються нарядами або розпорядженнями.
На підприємстві не функціонує служба охорони праці, а саме: Не переглянуті інструкції з охорони праці згідно з переліком професій, посад і видів робіт
На підприємстві не виконуються організаційні заходи, що убезпечують працівників під час роботи, а саме: керівником підприємства не затвердженні на 2019 рік переліки робіт, що виконуються за нарядами, розпорядженнями і в порядку поточної експлуатації.
На підприємстві не функціонує служба охорони праці, а саме: На підприємстві не розроблено, та не затверджено керівником підприємства програми стажування (дублювання) для конкретних професій, відповідно до функціональних обов’язків працівників.
Роботодавцем не проведено опосвідчення стану безпеки електроустановок споживачів, що вичерпали свій ресурс із залученням експертно-технічних центрів Держнаглядохоронпраці або іншими спеціалізованими організаціями, які мають дозвіл Держнаглядохоронпраці на виконання таких робіт.
На підприємстві не функціонує служба охорони праці, а саме: На підприємстві відсутній план роботи та графіки обстежень підприємства службою охорони праці, затверджених роботодавцем.
Не проведено регламентні роботи з опосвідчення стану безпеки електроустановок, та не визначено рівень безпечного стану електроустановок, що належать підприємству.
На підприємстві не виконуються основні вимоги безпеки під час обслуговування електроустановок, а саме: на підприємстві відсутній затверджений керівником підприємства список адміністративно-технічних працівників, яким дозволяється одноосібний огляд електроустановок.
Роботодавцем не надано до ГУ Держпраці декларацію відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з охорони праці на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме: роботи, що виконуються на висоті понад 1,3 метра.
Роботодавцем не надано до ГУ Держпраці декларацію відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з охорони праці на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме: роботи в діючих електроустановках напругою понад 1000В та в зонах дії струму високої частоти
Роботодавцем не проведено позачерговий технічний огляд із розробкою регламентів технічних оглядів на продовжуваний строк безпечної експлуатації електрообладнання, яке досягло граничного строку експлуатації, а саме: ТП-1222
Роботодавцем не одержано дозвіл Держпраці на експлуатацію (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки - устатковання напругою понад 1000 В, а саме: ТП- 1222; КЛ-10 кВ РП 24-ТП1222
На підприємстві не функціонує служба охорони праці, а саме: На підприємстві відсутні затверджені перелік професій та посад працівників, які звільняються від повторного інструктажу.
На підприємстві не функціонує служба охорони праці, а саме: Керівником підприємства не визначено перелік посад і професій працівників, які повинні проходити стажування (дублювання), а також тривалість стажування (дублювання).
На підприємстві не виконуються основні вимоги безпеки під час обслуговування електроустановок, а саме: керівником підприємства не забезпечено комплектування працівників та електроустановок випробуваними засобами захисту від ураження електричним струмом відповідно до норм комплектування.
На підприємстві не виконуються основні вимоги безпеки під час обслуговування електроустановок, а саме: на підприємстві відсутній затверджений керівником перелік робіт з підвищеною небезпекою.
Покарання: відсутні
03.09.2019 1478762 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: недопущення уповноваженої посадової особи ДСНС (її територіального органу) до проведення заходу державного нагляду (контролю)
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
адміністративне приміщення
03022, Київська обл., м. Київ, вул. Васильківська, 28
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
13.03.2018 512496 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Не проведено
Порушення відсутні
Причина, по якій не проведено перевірку: недопущення до перевірки
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні