Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (1)
Історія
ЄДРПОУ (11)
Дозвільні документи
Ліцензії (13)
Будівництво (4) Перевірки (5)

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ДНІПРОВСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО ЕРА"

#14308233

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
03.02.2022 3030091 Промислова безпека, охорона праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення, гігієна праці Державна служба України з питань праці Проведено
63 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сферах промислової безпеки,охорони праці, гігієни праці, поводження з вибуховими матеріалами промислового призначення
Учасники:
Соловйов Євген Вікторович — Головний державний інспектор відділу нагляду в промисловості управління нагляду в промисловості і на об'єктах підвищеної небезпеки
Мартиненко Юрій Володимирович — Начальник управління нагляду в промисловості і на об'єктах підвищеної небеспеки
Ануфрієва Ольга Брониславівна — головний державний інспектор відділу нагляду на об’єктах підвищеної небезпеки управління нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки
Порушення:
Не проведений перегляд інструкції з охорони праці в строки, передбачені нормативно - правовими актами з охорони праці, на основі яких їх розроблено, але не рідше ніж один раз на 3 роки (для робіт з підвищеною небезпекою або там, де є потреба у професійному доборі)
Не призначено наказом особу, яка виконує функції служби охорони праці.
Домкрати №б/н не споряджені паспортом.
Не наданий заключний акт за результатами періодичного медичного огляду працівників, зайнятих на важких роботах, роботах із шкідливими чи небезпечними умовами праці або таких, де є потреба у професійному доборі (водії).
Відсутній графік вибракування інструменту не рідше одного разу на 3 місяці.
Не призначений працівник, який відповідає за технічний стан навантажувачів.
Не забезпечується періодичне випробовування та перевірка придатності засобів індивідуального захисту.
Не надано інструкції заводів- виробників. (SEM 656D)
Відсутні упорні колодки у кількості не менше 2 штук, медичка аптечка, вогнегасник У навантажувачів AVANT 528. Відсутні упорні колодки у кількості не менше 2 штук та медичка аптечка у двох навантажувачів KOMSTSUFD30T і одного KOMSTSUFD30T.
Первинний, повторний, позаплановий і цільовий інструктажі проводить особа, яка не знаходиться і штаті підприємства.
Роботодавцем не отримано дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме: п. 20 - Вантажно- розвантажувальні роботи за допомогою машин і механізмів.
Не затверджено керівником місце зберігання електрозахисних засобів та не складений перелік електрозахисних засобів, які повинні зберігатися на підприємстві.
Не затверджено наказом перелік робіт на висоті, які виконуються за нарядами-допусками.
Не всі транспортні засоби укомплектовані аварійним знаком зупинки (миготливим червоним ліхтарем), медичною аптечкою, вогнегасником, упорними колодками у кількості не менше 2 одиниць.
На території і у виробничих приміщення підприємства допускається безладне розміщення і зберігання (привалювання, спирання) матеріалів, агрегатів, запчастин тощо до елементів будинків, споруд, устаткування і огородження.
Не затверджений роботодавцем перелік інструкцій з охорони праці.
В журналах нагляду (паспорті) відсутній повний об’єм необхідних даних, який він має містити. (KOMSTSUFD30T- 2 од., KOMSTSUFD30T)
Відсутній перелік посад і професій працівників, які проходять спеціальне навчання і щорічну перевірку знань з питань охорони праці
Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів не пройшов навчання та перевірку знань з охорони праці відповідно до робіт з підвищеною небезпекою, які він виконує: - обслуговування та ремонт акумуляторних батарей; -вулканізаційні роботи; - монтаж, демонтаж і накачування шин автотранспортних засобів.
Для попередження самовільного руху транспортного засобу замість спеціальних упорів допускається встановлення випадкових предметів (дерев'яні дощечки, каміння тощо).
На підприємстві не переглянуте Положення про службу охорони праці з урахуванням специфіки виробництва, видів діяльності, чисельності працівників, умов праці та інших факторів, а також змін, внесених до Типового положення наказом Мінсоцполітики України від 31.01.2017 р. №148.
Відсутній журнал обліку та огляду такелажних засобів механізмів та пристроїв (куди вносяться дані про випробування драбин).
Відсутній схематичний план (схема) руху транспортних засобів та працівників з показом дозволених та заборонених напрямків, поворотів, зупинок, виїздів, в’їздів тощо.
У керівника дільниці відсутній повний комплект примірників інструкцій.
Не розроблений відповідний перелік робіт з підвищеною небезпекою.
Не встановлено знаки безпеки та сигнальні кольори для позначення небезпечних зон і дільниць на території і у виробничих приміщеннях відповідно до вимог Технічного регламенту знаків безпеки і захисту здоров’я працівників, ПДР України.
Відсутній запис про видачу інструкцій керівнику транспортної дільниці в журналі обліку видачі інструкцій з охорони праці на підприємстві.
В підрозділі відсутній журнал обліку та зберігання засобів захисту (поясів запобіжних, страхувальних канатів, тощо).
Допускається виїзд на лінію водіїв транспортних засобів без проходження перед рейсового медичного огляду згідно до вимог п. 1.4, 1.8, 4.1, 4.6. «Положення про медичний огляд кандидатів у водії та водіїв транспортних засобів», затвердженого Наказом МОЗ і МВС України № 65/80 від 31.01.13р. (відсутній запис про проходження медогляду водіїв 03.02.2022 в журналі щозмінного перед рейсового та після рейсового медичних оглядів водіїв).
Слюсарні лещата мають на губках спрацьовану насічку.
Допускаються до виконання робіт: - електромонтер Власенко В.М, який не пройшов навчання та перевірку знань згідно НПАОП 0.00-1.15-07 " Правила охорони праці під час виконання робіт на висоті".
На підприємстві, на основі Переліку, з урахуванням специфіки виробництва, роботодавцем не розроблено перелік робіт з підвищеною небезпекою, для проведення яких потрібні спеціальне навчання і щорічна перевірка знань з питань охорони праці.
При проведенні інструктажів в журналі реєстрації інструктажів з питань охорони праці на робочому місці не заповнюється назва інструкції, згідно якої проводяться інструктажі.
Відсутній Журнал обліку, перевірки та випробування електроінструменту.
Роботодавець не забезпечив випробування (1 раз на 6 місяців) засобів захисту, які використовуються в роботі на висоті, а саме: запобіжних поясів.
Відсутня інформація про порядок проведення щоденного обслуговування, періодичного технічного обслуговування навантажувачів.
Відсутні програми проведення стажування для конкретних професій, відповідно до функціональних обов'язків працівників.
Ворота боксів не обладнані пристроями, що виключає їх самовільне закриття або відкриття.
Не призначено працівників, відповідальних за організацію і безпечне виконання робіт на висоті, які повинні пройти навчання та перевірку знань з охорони праці у встановленому порядку.
Не перевіряються електроінструмент та кабелі- подовжувачі, які використовуються на підприємстві (1 раз на 6 місяців).
На дільниці накачування шин не вивішена таблиця робочих тисків у шинах транспортних засобів, які експлуатуються на підприємстві.
Водії не пройшли щорічне спеціальне навчання і перевірку знань відповідних нормативно- правових актів з охорони праці як працівники, зайняті на роботах, де є потреба у професійному доборі, при цьому допущені до роботи.
Заступник директора, Чабан Є.М., не пройшов навчання та перевірку знань з охорони праці за "Правилами охорони праці на автомобільному транспорті" та "Правилами охорони праці під час експлуатації навантажувачів"
Роботодавцем не подана декларація відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці на експлуатацію машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки, а саме: - п. 3 - роботи, що виконуються на висоті понад 1,3 метра;
Не відповідає встановленій формі перша сторінка всіх інструкцій з охорони праці підприємства.
Працівникам, зайнятих на роботах зі шкідливими та небезпечними умовами праці, а також роботах, що пов’язані із забрудненням, або тих, що здійснюються в несприятливих метеорологічних умовах, не видаються безоплатно спеціальний одяг, спеціальне взуття та інші ЗІЗ за встановленими нормами
Відсутній журнал обліку робіт, що виконуються за нарядами і розпорядженнями.
На вхідних дверях в акумуляторну дільницю відсутні знаки безпеки: ”Палити заборонено”, а на дверях зарядного відділення – “Вхід заборонено”, “Користуватися відкритим вогнем заборонено”.
Не призначена особа, відповідальна за збереження та справність електроінструменту.
Відсутній порядок видачі електроінструменту для роботи.
Відсутня інформація про проведення часткового технічного огляду домкратів, що перебувають в експлуатації не рідше одного разу на 12 місяців.
На місцях (вздовж стін і огородження території), де зберігаються транспортні засоби відсутні колесовідбійні пристрої.
Не наданий журнал нагляду (паспорт) навантажувачів. (AVANT 528)
На підприємстві не переглянуте Типове положення про порядок проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці з урахуванням специфіки виробництва, а також не сформовано план-графік проведення навчання та перевірки знань з питань охорони праці.
Не проводиться облік засобів захисту з відповідними відмітками в Журналі обліку та зберігання засобів захисту та не перевіряються наявність і стан усіх засобів захисту періодичним оглядом не рідше 1 разу на 6 міс.
Роботодавцем не отримано дозвіл на виконання робіт підвищеної небезпеки, а саме: п. 20 - Вантажно- розвантажувальні роботи за допомогою машин і механізмів.
Не призначені відповідальні особи за безпечне проведення робіт з підвищеною небезпекою.
Відсутній перелік посад і професій працівників, які повинні проходити стажування, з визначенням тривалості стажування відповідно до нормативно-правових актів з охорони праці.
Біля верстатів не вивішені таблички з зазначенням особи, яка відповідає за його експлуатацію.
Не проведено випробування статичним навантаженням драбин, які знаходяться на території підприємства.
На несправному устаткуванні не вивішено таблички з зазначенням заборони робіт на ньому.
Не надані технологічні карти або проекти виконання робіт навантажувачами.
Оглядова канава, яка розміщена в боксі в боксі № б/н, не обладнана додатковими скобами, закріпленими в її стіні, для запасного виходу, відсутній колесовідбійний пристрій.
Покарання: відсутні
19.04.2021 2476523 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
33 порушення
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
Підприємство «Ера»
73000, Херсонська обл., Херсонський р-н, м. Херсон, Острівське Шосе, 32
Учасники:
Костогриз Максим Валерійович — Провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Херсонського районного управління ГУ ДСНС України у Херсонській області
Добинда Юрій Михайлович — інженер з охорони праці
Порушення:
Не встановлено металеві ящики із щільно закриваючимися кришками в які прибираються промаслені обтиральні матеріали.
Відсутні відомості про пожежну небезпеку матеріалів якими оздоблено стіну та стелю на шляхах евакуації в адміністративній будівлі (вагонка, амстронг).
Не дозабезпечено приміщення відповідними знаками безпеки згідно ДСТУ ISO 6309:2007.
Розетки та вимикачі на 4-му поверсі адміністративної будівлі, столовій встановлюються на горючі основи без підкладання під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра
Не визначено та не вивішено на вхідних дверях складу таблички з написами категорії пожежної небезпеки, клас зони (за ПУЕ) та відповідальну особу за дотриманням правил пожежної безпеки.
Не виведено сигнал від приймально-контрольних приладів систем протипожежного захисту на пульт пожежного спостерігання.
Не вивішено на видимому місці АЗП плакат, який містить обов'язки водія під час заправляння автотранспорту.
Не створено добровільну пожежну дружину (далі - ДПД) відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 17.07.2013 року № 564.
Не доукомплектовано приміщення первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками).
Не визначено та не вивішено на вхідних дверях лабораторій таблички з написами категорії пожежної небезпеки, клас зони (за ПУЕ) та відповідальну особу за дотриманням правил пожежної безпеки.
Не встановлено в приміщенні з приймально-контрольним приладом автоматичної пожежної сигналізації аварійне освітлення.
Не проведено перевірку працездатності мережі систем зовнішнього протипожежного водопроводу 1 раз на рік.
Не обладнано приміщення автоматичною пожежною сигналізацією.
Не відокремлено приміщення побутового корпусу від виробничих приміщень сертифікованими протипожежними дверима 2-го типу.
Не доукомплектовано пожежні щити первинними засобами пожежогасіння згідно вимог норм належності: вогнегасники – 3шт., ящик з піском – 1 шт., покривало з негорючого теплоізоляційного матеріалу або повсті розміром 2 на 2 м – 1 шт., гаки – 3 шт., лопати - 2 шт., ломи – 2 шт., сокири – 2 шт.
Не дозабезпечено приміщення відповідними знаками безпеки згідно ДСТУ ISO 6309:2007.
Не розроблено та не подано декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Не визначено категорію зовнішніх установок наливного блоку щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки із позначенням її на видимих місцях, а також клас зони згідно з «Правилами будови електроустановок» (НПАОП 40.1-1.32-01).
Не обладнано адміністративну будівлю системою оповіщення про пожежу 3-го типу ( світлові покажчики "Вихід" та мовленнєвий (запис і передача спеціальних текстів)
Групові електрощитки не оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
Вимикач встановлюється на горючі основи без підкладанням під нього суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра
Не забезпечено територію АЗП первинними засобами пожежогасіння згідно норм належності (одним пересувним порошковим вогнегасником з масою заряду вогнегасної речовини не менше 100 кг).
Не створено об'єктовий матеріальний резерв для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та проведення невідкладних відновлювальних робіт.
Не обладнано приміщення гаражів та складськів автоматичною пожежною сигналізацією.
Відгалужувальна коробка не закрита кришкою з негорючих або важкогорючих матеріалів (коридор 2-ий поверх)
Не забезпечено АЗП набором інструменту з металу, що не утворює іскор.
Пожежні кран-комплекти не доукомплектовано пожежними рукавами однакового з ним діаметра та стволами, а також важелем для полегшення відкривання вентиля.
Не укладено договір на проведення технічного обслуговування автоматичної пожежної сигналізації.
Грати, які встановлені на вікнах приміщень адміністративної будівлі не виконано їх розкривними, розсувними або такими що знімаються.
Відгалужувальна коробка не закрита кришкою з негорючого або важкогорючого матеріалу. (слюсарна)
Не дозабезпечено приміщення відповідними знаками безпеки згідно ДСТУ ISO 6309:2007.
Не виведено сигнал від приймально-контрольного приладу АПС на пульт централізованого пожежного спостереження пожежної охорони.
Не проведено технічне обслуговування пожежних кран-комплектів і перевірку на працездатність шляхом пуску води з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
13.04.2021 2561461 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Херсонській області Проведено
1 порушення
Предмет перевірки: достовірність відомостей поданих до реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Черченко Тетяна Олександрівна — головний спеціаліст відділу контрольно-перевірочної роботи №1 управління контрольно-перевірочної роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Херсонській області
Порушення:
Відомості в звітності не відповідають даним обліку страхувальника
Покарання: відсутні
12.06.2020 2118327 Додержання законодавства про працю Головне управління Держпраці у Херсонській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: дотримання вимог законодавства про працю
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Ткаченко Інна Миколаївна — Начальник відділу експертизи умов праці управління з питань праці
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
02.12.2019 1552111 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
8 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
Підприємство «Ера»
73000, Херсонська обл., Херсонський р-н, м. Херсон, Острівське Шосе, 32
Учасники:
Костогриз Максим Валерійович — Провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Херсонського районного управління ГУ ДСНС України у Херсонській області
Добинда Юрій Михайлович — інженер з охорони праці
Порушення:
Не забезпечені шляхи евакуації в адміністративній будівлі евакуаційним освітленням.
Не укладено договір на проведення технічного обслуговування автоматичної пожежної сигналізації.
Не обладнано адміністративну будівлю системою оповіщення про пожежу 3-го типу ( світлові покажчики "Вихід" та мовленнєвий (запис і передача спеціальних текстів)
Не оброблено вогнезахисним розчином дерев’яні конструкції покрівлі адміністративної будівлі.
Не обладнано виробничу будівлю системою оповіщення про пожежу 1-го типу ( звуковий сигнал)
Не виведено сигнал від приймально-контрольного приладу АПС на пульт централізованого пожежного спостереження пожежної охорони.
Вихід на покрівлю не передбачено через протипожежний люк 2-го типу розмірами 0,6 м х 0,8 м.
Не обладнано приміщення адміністративної, виробничої та складської будівлі сертифікованою автоматичною пожежною сигналізацією.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом