Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація
Дозвільні документи
Ліцензії (4)
Будівництво (74) Перевірки (4)

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ІНПРОЕКТСЕРВІС"

#14307506

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
24.05.2022 3072402 Сфера теплопостачання Державна інспекція енергетичного нагляду України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: господарська діяльність, пов’язана з виробництвом, транспортуванням, постачанням та використанням теплової енергії в частині технічної експлуатації теплових, тепловикористальних установок і мереж, енергетичного обладнання суб’єктів відносин у сфері теплопостачання, випробування та ремонту зазначених установок і мереж, режимів споживання теплової енергії, а також виконання робіт з проектування теплових, тепловикористальних установок і мереж
Об'єкти:
обєкт 1
Миколаївська обл., м. Миколаїв, вул. Чкалова, 20
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
20.12.2021 2363122 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
20 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
ПРАТ “Інпроект сервіс”
54001, Миколаївська обл., Миколаївська обл., м. Миколаїв, Пр. Центральний, 67
544 (Миколаївська область)
54001, Миколаївська обл., м. Миколаїв, Центральний р-н, м. Миколаїв, Пр. Центральний, 67
ІНПРОЕКТСЕРВІС (Миколаївська область)
54000, Миколаївська обл., м. Миколаїв, Центральний р-н, Пр. Центральний, 67
ІНПРОЕКТСЕРВІС
54000, Миколаївська обл., Миколаївська обл., м. Миколаїв, Пр. Центральний, 67
Учасники:
Фастовець Костянтин Володимирович — Генеральний директор ПрАТ "Інпроектсервіс"
Заболотько Артем Володимирович — Провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Миколаївського районного управління ГУ ДСНС України у Миколаївській області
Порушення:
Посадові особи не пройшли навчання та перевiрку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому постановою Кабiнету Мiнiстрiв України вiд 26 червня 2013 року № 444 «Про затвердження Порядку здiйснення навчання населення дiям у надзвичайних ситуацiях».
Не виконано захист будівель від прямих попадань блискавки і вторинних її проявів з підписанням відповідних актів.
Для якісної експлуатації системи протипожежного захисту на об'єкті наказом або розпорядженням адміністрації не призначена особа, відповідальна за їх експлуатацію.
Для отримання працівниками відомостей про конкретні дії у надзвичайних ситуаціях на об’єкті не обладнано інформаційно-довідковий стенд з питань цивільного захисту з урахуванням особливостей виробничої діяльності, що є частиною приміщення загального користування, у якій тематично оформляються стенди, розміщуються схеми, навчальні посібники і зразки, передбачені програмами підготовки працівників до дій у надзвичайних ситуаціях.
Керівний склад не пройшов навчання на курсах цивільного захисту.
На об’єкті не розроблено інструкцію дій персоналу у разі виникнення надзвичайної ситуації.
Не виконано вимоги ДБН В.2.5-56:2014 "Системи протипожежного захисту", а саме: не забезпечено запас зрошувачів і пожежних сповіщувачів на об’єкті не менше 10% від кількості змонтованих
Під час експлуатації об’єкта допускається зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах, зокрема не влаштовано протипожежні двері, що відділяють наступні приміщення: - приміщення складського від коридору; - приміщення електрощитової від коридору.
Не проведено технічне обслуговування і перевірку на працездатність шляхом пуску води пожежних кран-комплектів, які не рідше одного разу на рік підлягають технічному обслуговуванню з реєстрацією результатів перевірки у спеціальному журналі обліку технічного обслуговування.
Під час експлуатації об’єктів допускається зниження рівня пожежної безпеки, встановленого законодавством, яке було чинним на момент початку використання об’єкта, зокрема адміністративну будівлю не обладнано системою оповіщення людей про пожежу типу СО-3 відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» з підписанням відповідних актів.
Під час експлуатації об’єктів допускається зниження рівня пожежної безпеки, встановленого законодавством, яке було чинним на момент початку використання об’єкта, зокрема приміщення гаражів, не обладнано автоматичною пожежною сигналізацією відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» з підписанням відповідних актів.
Приміщення об’єкта не в достатній кількості забезпечені первинними засобами пожежогасіння (вогнегасниками) відповідно до вимог Наказу МВС від 15.01.2018 № 25.
Для всіх приміщень виробничого, складського призначення не визначені категорія щодо вибухопожежної та пожежної небезпеки відповідно до вимог ДСТУ Б В.1.1-36:2016 «Визначення категорій приміщень, будинків та зовнішніх установок за вибухопожежною та пожежною небезпекою», а також клас зони згідно з «правилами будови електроустановок. Електрообладнання спеціальних установок» (далі- НПАОП 40.1-1.32-01), у тому числі для зовнішніх виробничих і складських дільниць, які необхідно позначати на вхідних дверях до приміщення, а також у межах зон усередині приміщень та ззовні.
Умови освітлення усіх евакуаційних виходів не відповідають вимогам будівельних норм а саме: над евакуаційними виходами з коридорів на сходові клітки не в повній мірі встановлені світлові покажчики «ВИХІД», які повинні забезпечувати освітлення евакуаційних виходів не менше 60 хвилин у разі відключення електромережі.
Під час експлуатації об’єктів допускається зниження рівня пожежної безпеки, встановленого законодавством, яке було чинним на момент початку використання об’єкта, зокрема на покрівлі будівлі не встановлено огорожі, які повинні відповідати вимогам ДБН В.1.1-7:2016
Працівників не забезпечено придатними до застосування засобами захисту органів дихання з розрахунку 1 респіратор на обличчя та додатково 2 % загальної кількості працівників.
Пожежні кран-комплекти не укомплектовано важелями для полегшення відкривання вентиля
Суб’єкт господарювання проводить господарську діяльність без зареєстрованої у відповідному порядку декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства у сфері пожежної безпеки.
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Під час експлуатації об’єкту допускається зниження рівня пожежної безпеки, встановленого законодавством, яке було чинним на момент початку використання об’єкта, зокрема не надано підтверджуючі матеріали щодо обладнання приміщень автоматичною пожежною сигналізацією відповідно до вимог ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту».
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
06.12.2018 512349 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
19 порушень
Предмет перевірки: додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Учасники:
Фастовець Константин Володимирович — генеральний директор ПРАТ “Інпроектсервіс”
Порушення:
Електрощити, групові електрощитки не оснащені схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і не вказано значення номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
Приміщення будівлі не в достатній кількості забезпечені первинними засобами пожежогасіння згідно з Правилами експлуатації вогнегасників, та типових норм належності вогнегасників затверджених наказом Міністерства внутрішніх справ України від 15 січня 2018 року № 25, зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 23 лютого 2018 року за № 225/31677.
Конструктивні й планувальні рішення евакуаційних виходів з 1 та 2-го поверхів не відповідають вимогам будівельних норм, а саме: допускається використання дверей перед виходом в хол та виходами на сходові клітини без пристроїв для самозачинення.
Допускається зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах, зокрема не встановлено протипожежні двері ІІ типу між такими приміщеннями: - електрощитовою та коридором; - складським приміщенням та коридором.
Допускається облицювання (оздоблення) стін у коридорі на першому поверсі та в холі будівлі, матеріалами з невідомими показниками щодо пожежної небезпеки (вагонка).
Умови освітленості евакуаційних виходів з будівлі не відповідають вимогам будівельних норм, зокрема не встановлені світлові покажчики «Вихід», які повинні вмикатись у разі відключення електромережі та забезпечити освітлення евакуаційних виходів не менше 60 хвилин.
Керівник не пройшов навчання з питань цивільного захисту.
З’єднання, відгалуження та окінцювання жил проводів у підвальних приміщенях виконано не за допомогою опресування, зварювання, паяння або затискачів.
Керівник та відповідальна особа за пожежну безпеку не пройшли навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки.
Працівників не забезпечено придатними до застосування засобами радіаційного та хімічного захисту.
Кожен пожежний кран-комплект не укомплектований кнопкою дистанційного запуску пожежних насосів, а також важелем для полегшення відкривання вентиля.
Приміщення в будівлі не в достатній кількості забезпечені відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення не відповідають ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопасности».
На об’єкті відсутній інформаційно-довідковий куточок з питань цивільного захисту.
Не забезпечено 10 % відсотковий запас пожежних сповіщувачів на об’єкті від загальної кількості змонтованих.
Сходова клітина в будівлі не забезпечена евакуаційним освітленням, з вмиканням евакуаційного освітлення з настанням сутінків.
Не проведено ідентифікацію потенційної небезпеки об’єкту.
Відсутні огорожі з поручнями на покрівлі будинку які повинні відповідати вимогам ДБН В.1.1-7:2016.
Допускається зниження класу вогнестійкості елементів заповнення прорізів у протипожежних перешкодах, зокрема вихід зі сходової клітини на покрівлю не влаштовано через протипожежні двері ІІ типу.
Не проведено заміри опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання відповідно до ПТЕ.
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
06.12.2018 379618 Дотримання вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, стандартів і правил під час виконання підготовчих та будівельних робіт (державний архітектурно-будівельний контроль (нагляд) Державна архітектурно-будівельна інспекція України Відомості не внесено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Дотримання вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, будівельних норм, стандартів і правил під час виконання підготовчих та будівельних робіт
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні