Clarity Project
Prozorro Закупівлі Prozorro.Продажі Аукціони Увійти до системи Тарифи та оплата Про систему
Інформація Зовнішня інформація (4)
Дозвільні документи
Ліцензії (17)
Перевірки (4)

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "УКРАЇНСЬКА ФІНАНСОВА ГРУПА"

#14285934

Розширена аналітика Prozorro та актуальні дані 130+ реєстрів - у тарифі «Повний доступ».

Купуйте доступ на рік, місяць, або навіть добу!

Перевірки

Дата Тип Орган Статус
28.02.2022 3126840 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної і пожежної безпеки
Об'єкти:
пункт обміну валют
01001, Київська обл., м. Київ, вул. Велика Васильківська, 23 А
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
17.12.2021 3200110 Провадження господарської діяльності у сфері загальнообов'язкового державного пенсійного страхування Головне управління Пенсійного фонду України у Кіровоградській області Проведено
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері загальнообов’язкового державного пенсійного страхування
Підстави:
Подання суб’єктом господарювання письмової заяви про здійснення заходу державного нагляду (контролю) за його бажанням
Учасники:
Заікіна Майя Миколаївна — голова ліквідаційної комісії
Селіванова Віта Анатоліївна — головний спеціаліст
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні
04.02.2019 1502893 Техногенна та пожежна безпека, цивільний захист і діяльність аварійно-рятувальних служб Державна служба України з надзвичайних ситуацій Проведено
38 порушень
Предмет перевірки: Додержання законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки
Об'єкти:
"ОБМІН ВАЛЮТ" ПАТ "УКРАЇНСЬКА ФІНАНСОВА ГРУПА"
36011, Полтавська обл., м. Полтава, вул. Небесної Сотні, 86
Обмін валюти
18000, Черкаська обл., м. Черкаси, Бульв. Шевченка, 205
ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "УКРАЇНСЬКА ФІНАНСОВА ГРУПА"
м. Київ, Увл. Саксаганського, 77
Відділення обміну валют
80100, Львівська обл., м. Червоноград, вул. Сокальська, 5
АТ «УКРАЇНСЬКА ФІНАНСОВА ГРУПА»
Кіровоградська обл., м. Кропивницький, вул. Декабристів, 20
ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "УКРАЇНСЬКА ФІНАНСОВА ГРУПА"
м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 34
АТ «УКРАЇНСЬКА ФІНАНСОВА ГРУПА» ВУЛ. ДЕКАБРИСТІВ, 20
25006, Кіровоградська обл., м. Кропивницький, вул. Декабристів, 20
Пунк обміну валют
82200, Львівська обл., м. Трускавець, пл. Чорновола, 5
Банк
58000, Чернівецька обл., м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 34
Учасники:
Яременко Надія Юріївна — Заступник директора Черкаської філії
Кукуруза Павло Борисович — Касир-контролер
Порушення:
Не визначені права та обов’язки орендаря та орендодавця щодо відповідальності за порушення вимог пожежної безпеки на об’єкті оренди.
Не організовано навчання працівників діям у надзвичайних ситуаціях техногенного характеру.
Електрощитова на першому поверсі, не відділена протипожежними перегородками та дверима з межею вогнестійкості не менше ЕІ30 та сертифікатом відповідності системи УкрСЕПРО.
Приміщення не в повній мірі забезпечено відповідними знаками безпеки. Знаки безпеки, їх кількість, а також місця їх встановлення повинні відповідати ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір» (ISO 6309:1987, IDT) та ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопастности».
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання
Посадовими особами не пройдено навчання та перевірку знань з питань пожежної безпеки у порядку, встановленому ПКМУ від 26.06.2013 р. № 444 «Про затвердження Порядку здійснення навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях».
Двері на шляхах евакуації першого поверху відчиняються проти напрямку виходу з будівель (приміщень).
Влаштовано та експлуатується тимчасова електромережа живлення інформаційного табло
Розпочато використання суб’єктом господарювання об’єкту нерухомості (приміщення для обміну валют) без зареєстрованої декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Система автоматичної пожежної сигналізації приміщеня знаходиться в несправному стані, в порушення додатоку Ж, п.п. Ж.6.3, Ж.6.5 ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту»
Електрощити, групові електрощитки не оснащено схемою підключення споживачів з пояснювальними написами і вказаним значенням номінального струму апарата захисту (плавкої вставки).
На об’єкті відповідним документом (наказом, інструкцією тощо не встановлений протипожежний режим.
Не забезпечено всіх працівників засобами індивідуального захисту, органів дихання у разі застосування ядерної зброї та інших видів зброї масового знищення проти України в умовах воєнного стану з розрахунку 1 фільтрувальний протигаз та 1 респіратор на одну особу та додатково два відсотки загальної кількості працюючого персоналу.
Не зазначено місцезнаходження первинних засобів пожежогасіння (вогнегасників) в приміщеннях об’єкту Згідно з ДСТУ ISO 6309:2007 «Протипожежний захист. Знаки безпеки. Форма та колір», ГОСТ 12.4.026-76 «ССБТ. Цвета сигнальные и знаки безопастности».
Висота дверей на шляхах евакуації першого поверху (ліве крило) менше 2-х метрів.
Відсутні випробування щодо токсичності продуктів горіння, димоутворювальної здатності згідно з ГОСТ 12.1.044-89 "ССБТ. Пожаровзрывоопасность веществ и материалов. Номенклатура показателей и методы их определения" та відповідати групам поширення полум'я РП1, РП2 згідно з ДСТУ Б В.2.7-70-98 "Будівельні матеріали. Метод випробування на розповсюдження полум'я" на килимове покриття, яким облаштована підлога в загальногому коридорі.
Допускається використання суб’єктом господарювання (суборендарем) приміщень без подачі декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки.
Ширина другого евакуаційного виходу з 1-го поверху менше 1 метра.
Ширина проходу на шляху евакуації в коридорі на першому поверсі при двостороньому відкриванні дверей з приміщення їдальні в коридор, менше нормованої.
Приміщення не обладнано системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 «Системи протипожежного захисту» (система автоматичної пожежної сигналізації, системою передавання тривожних сповіщень).
Допускається встановлення електророзеток в приміщеннях на горючій основі (конструкції) або без підкладанням під них суцільного негорючого матеріалу, що виступає за габарити апарата не менше ніж на 0,01 метра.
Не укладений договір на технічне обслуговування існуючої системи автоматичної пожежної сигналізації з спеціалізованою організацією, яка отримала ліцензію на право виконання цих робіт, в порушення додатоку Ж, п.п. Ж.2.4,Ж.2.2, Ж.2.3, Ж.7.1.6 ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту»
Не розміщено інформацію про заходи безпеки та відповідну поведінку населення в разі виникнення аварії.
Для кожного приміщення об'єкта не розроблені та не затверджені керівником об'єкта інструкції про заходи пожежної безпеки.
Вогнегасники не вивішені на вертикальні конструкції на висоті не більше 1,5 м. від рівня підлоги до нижнього торця вогнегасника.
Не проведено замір опору ізоляції і перевірку спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замкнення.
Не забезпечено всіх працівників засобами індивідуального захисту, а саме промисловими засобами захисту органів дихання від небезпечних хімічних речовин у разі виникнення надзвичайних ситуацій в умовах мирного стану на хімічно небезпечних об'єктах (з розрахунку 1 протигаз (засіб індивідуального захисту) на одну особу та додатково два відсотки загальної кількості працюючого персоналу).
Допускається: • захаращення шляхів евакуації меблями, обладнанням, різними матеріалами;
На вікнах приміщень, де перебувають люди, встановлено глухі ґрати (1 поверх приміщення №105, їдальня);
Не встановлено інформаційно-довідкові куточки щодо дій персоналу об`єкта у разі виникнення надзвичайних ситуацій або інших нестандартних подій у побуті.
Технічне переоснащення здійснено без проектної документації, яка повинна бути затверджена у встановленому порядку (влаштована перегородка 5 поверх).
Приміщення не дообладнані системою протипожежного захисту (автоматичною системою пожежної сигналізації) з виводом сигналу від приймально-контрольного приладу на пульт централізованого пожежного спостереження, в порушення п.п. 5.1., 5.8., 7.1., додаток А, п. 4.1, Ж.11.1 ДБН В.2.5-56-2014 «Системи протипожежного захисту»; додаток И, п. 1.1 ДБН В.2.2-9-2009 «Громадські будинки та споруди»;
Приміщення не забезпечені системою оповіщення про пожежу та управління евакуацією людей, в порушення п.п. 9.1.1., 9.2.1., 9.2.6.; додаток Б, п.20 ДБН В.2.5-56-2014«Системи протипожежного захисту»
Система протипожежного захисту (далі - СПЗ) не справна і не утримуюється в постійній готовності до виконання роботи
Не проведено замір опору ізоляції і перевірка спрацювання приладів захисту електричних мереж та електроустановок від короткого замикання.
Приміщення не забезпечені інструкціями про заходи пожежної безпеки та табличками з вказанням осіб, відповідальних за протипожежний стан, та табличками із зазначенням телефону для виклику пожежної охорони.
На перепадах висот шляхів евакуації першого поверху менше ніж 45 см не виконані пандуси з нахилом 1:6 або 3 сходини;
Не всі приміщення обладнані системами протипожежного захисту відповідно до ДБН В.2.5-56:2014 "Системи протипожежного захисту" (5 поверх компьютерний відділ).
Покарання:
Штраф, який визначається уповноваженим органом (посадовою особою) у межах, встановлених законом
01.02.2019 1660814 Державна фіскальна служба України Заплановано
Порушення відсутні
Предмет перевірки: Документальні планові перевірки фінансових установ, постійних представництв та представництв нерезидентів
Порушення: відсутні
Покарання: відсутні